|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX
Ehhh kobiety
Pół dnia człowiek nie ma dostępu do internetu, a później siedzi i siedzi, i siedzi, żeby nadrobić to, co napisałyscie A taka niezbyt ciekawa podobno miała być ta gazetka wg początkowych opinii Ja nie miałam dziś czasu na Biedrę, jutro może wskoczę
|
#3992 |
|
Raczkowanie
|
Serdecznie odradzam
peeling borówkowy. pachnie chemicznie (moim zdaniem np masło z mango z poprzedniej gazetki nie pachnie aż tak chemicznie jak ten peeling), jest baaaaardzo delikatny i będę go używać raczej jako dodatek do moich "domowych peelingów" niż samego.
kupiłam też puder i tarkopumeks, ale jeszcze nie próbowałam. no i niebieski lakier, ale to dopiero rano wypróbuję.. rozważam masła afrykę i azję. w sumie wszystkie, ale powinnam się opanować ;P
|
#3993 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś idę po te miseczki z pokrywkami, może wezmę też płyny do płukania E choć liczyłam że będzie Lenor w promocji no ale trudno i może sie skusze na puder do kąpieli. Nie wiecie jak z jakością tego płynu E? Może ktoś już wcześniej go kupował? Bo ja do tej pory byłam wierna Lenorowi i nie wiem czy sie nie zawiodę.
|
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj w Biedronce wszystkiego było sporo
![]() Kupiłam żele Luksja (zastanawiałam się jeszcze nad Timotei;p), piasek musujący z Bielendy (bez rewelacji, żałuję, że go kupiłam ....), peeling mango (jeszcze nie próbowałam, bo muszę inny zużyć).
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Te żele Luksja słabo się pienią... szybko zużyłam 2 sztuki
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#3998 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam mniej niz zamierzałam:
- masło AFRICA (pozostałe mi się nie podobały, na szczeście ktoś już zrobił "testery" )- peeling winogronowy (-''-) - olejek i piasek Bielendy - dwupak chusteczek Cleanic - dwupak pianek Nivea dla taty - swieczka zapachowa wanilia+pomarańcza - zestaw tusz + błyszczyk bezbarwny Eveline (tusz jest super! mógłby bardziej wydłużać i nie być tak suchy, ale faktycznie mam wiecej rzęs )Miałam w koszyku WSZYSTKIE balsamy Eveline, ale przytomnie odłożyłam
|
#4000 |
|
Zadomowienie
|
Wybieram się zaraz obejrzeć plecaki, bo potrzebuję jakiegoś na ostatnie dwa lata mojej edukacji szkolnej
|
#4001 |
|
Rozeznanie
|
A i zapomniałam, kupiłam wczoraj balsam z Eveline ten mango. Nie miałam jeszcze zbyt możliwości go wypróbować ale dziś rano przed wyjściem do pracy (ok godz 6.30) posmarowałam nim ręce i teraz jak wącham ręce to czuć go jeszcze delikatnie na skórze. Dodam, że pale (staram sie rzucić no ale cóż) i zazwyczaj takich balsamów nie czuje po pierwszym wypalonym papierosie. Co prawda jak się smarowałam tym balsamem to ten zapach był taki trochę za intensywny dla mnie ale pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne.
|
|
|
|
#4002 |
|
Rozeznanie
|
Ja użyłam dzisiaj peelingu mango. Pachnie słodko-brzoskwiniowo, ale bardzo delikatnie. Moim zdaniem nie jak mango, ale zapach jest akurat najmniej ważny
![]() Drobinki są duże i dobrze ścierają, ale jest ich mało. Ja dodałam trochę soli gruboziarnistej i wtedy było ok. Jak na ta cenę jest ok, ale zapasów robiła nie będę.
|
|
#4003 |
|
BAN stały
|
Ja na szczęście nie uległam szaleństwu zakupowemu - kupiłam tylko pomarańczowy lakier - niestety kolor ładny tylko w buteleczce bo na paznokciach już nie bardzo no i saszetki z pudrem do kąpieli - puder nie robi nic oprócz zapachu, taki niepotrzebny gadżet....
|
|
|
|
#4004 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pomalowalam 1 warstwa tym pomaranczowym i jest identyczny jak buteleczce, tylko ja mam tipsy ![]() Ja kupilam wszystkie rodzaje masel, peelingow, i balsam eveline z mango. płyn E kupilam rózowy. Pranie pachnie ladnie. szminka ochronna rózowa-wg mnie lipa. Pachnie ładnie ale ten smak...nie dla mnie.
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
oo a dla mnie wydajne były
ja dopiero wczorajj wyrzuciłam ostatnie puste opakowanie a uzywam je od momentu w którym tamta gazetki to chyba koniec maja był. A ja zużywam jeden żel 400ml miesięcznie więc u mnie wprost odwrotnie
|
#4006 |
|
Rozeznanie
|
Widziała może któraś z Was gdzie leży ta książka z przepisami na koktajle, drinki? Nie mogłam jej wczoraj w Biedronie znaleźć.
![]() Kupiłam tylko mleczka i żel micelarny BeBeauty
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Są u was te kuferki co miały być od dzisiaj?U mnie nie ma
![]() Z ulotki urodowej kupiłam tylko pastę do zębów do wrażliwych dziąseł, poza tym nic ciekawego nie ma w tej ulotce ![]() Swiece lawendowe i zielona herbata kompletnie nic nie pachną, wąchałam kilka i nic! Pachnie tylko ta waniliowo-pomarańczowa, fajny zapach,może kupię |
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się na nią czaję.
|
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam ten kuferek i jest super. Faktycznie bardzo duży, wręcz zaskakująco. Nie było na niego zbyt wielu chętnych, ale pewnie najlepsze kolory z miejsca się rozeszły
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
czy gdzies na stronie biedrnki mozna zobaczyc ten kuferek i te ksiazke z drinkami? bo suzkam i nie widze
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#4013 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie wróciłam z biedronki. Zakupiłam te miseczki z pokrywkami. Fajne ale bardzo malutkie, kupiłam też sałatę lodową podkładkę na stół z Hello Kitty dla córci żeby miała na czym wałkować ciasteline
Widziałam też te książeczki z drinkami ale mój mąż jest barmanem więc nie wzięłam bo mamy sporo tego typu pozycji w domu. Poza tym to chciałam wziąć taki plastikowy koszyczek (z myślą żeby w lodówce zastąpił połamany pojemnik) ale nie byłam pewna czy się zmieści i ten plastik jakiś taki wyginający się. Na kuferki jakoś nie zwróciłam uwagi (nawet nie wiem czy były). Po płyn E się przejdę jutro bo i tak jutro muszę zrobić zakupy a dziś mi sie już nie chciało dźwigać. A i jeszcze zauważyłam nowość (chyba). W lodówkach obok serków Delikate (tych co były India itd) stoją serki w takich samych pudełeczkach tylko te serki są bio cośtam. Zauważyłam 2 wersje: z ziołami i naturalna(śmietankową, nie pamiętam dokładnie). Nie wiem czy to jakaś nowość ogólnie ale ja pierwszy raz widziałam. I mam jeszcze pytanie odnośnie serka mozzarelli tego mini. Ila tam może być tych kuleczek? Edytowane przez Kfiatuszek1987 Czas edycji: 2011-08-04 o 11:53 |
|
|
|
#4014 |
|
Zadomowienie
|
34 x 25 x 11 mniej więcej.
Wychodzi wielkość sporej torebki |
|
|
|
#4015 |
|
lokalna gwiazda
|
Ja chcę kupić Woolite , a mojej Biedronce nie ma, a jak w innych miejscach?
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
To rzeczywiscie spory kufer :d Musze skoczyc po niego
![]() Nic dziwnego, że wczoraj trudno było o kufer - w gazetce jest napisane, że od 4.08.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-08-04 o 12:01 |
|
|
|
#4017 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4018 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam dzisiaj kuferek, jest super
Napisane na "metce", że jest z nieprzemakalnego poliestru, usztywniany, z uchwytem, możliwością doczepienia paska, z lusterkiem i kieszonkami. Wysoki na ok. 25 cm, szeroki na mniej więcej 33 cm (nie jest prostokątny) i głęboki na jakieś 10. I kupiłam pudła organizacyjne, nie mogłam się oprzeć
|
|
|
|
#4019 |
|
Konto usunięte
|
książki z przepisami na koktajle leżą w mojej B. koło Biblioteczki Biedronki i książek kiermaszowych, zaraz obok kosmetyków promocyjnych z gazetki.
fajna całkiem, ładne kolorowe zdjęcia, mała, ale gruba, sporo przepisów.
|
|
|
|
#4020 |
|
Zadomowienie
|
Ja po kuferek wybieram się dziś po południu
W zeszłym roku też były podobne kuferki. Kosztowały 14,99 zł. Kupiłam cienofioletowy w jasnofioletowe motylki i do dziś jestem z niego super zadowolona. Aktualnie jest u TŻ z kosmetykami. Służy mi właśnie na jakieś dłuższe wyjazdy, kiedy w zwykłą kosmetyczkę nie zmieszczę się z mleczkiem do demakijażu, tonikiem, micelem, balsamem itd. itp. ![]() Świetna rzecz. Warto go mieć, bo nawet jeżeli teraz nie bedziecie z niego korzystać, to prędzej czy później trafi się jakiś wypad, na który trzeba będzie zapakować w coś swoje skarby
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

Pół dnia człowiek nie ma dostępu do internetu, a później siedzi i siedzi, i siedzi, żeby nadrobić to, co napisałyscie
A taka niezbyt ciekawa podobno miała być ta gazetka wg początkowych opinii

ja dopiero wczorajj wyrzuciłam ostatnie puste opakowanie