|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
a ja złożyłam w końcu zamówienie wczoraj w nocy i jutro powinnam mieć paczuszkę, a w niej dla mnie:
- szminki glazed coral i shimmering nude, z pink topaz na razie zrezygnowałam ,ale będę robić drugie zamówienie to się zastanowię - błyszczyki duo pink flip i peach twist - balsamy z ac z masłem shea i wodorostami - tusz black steel z demo - pilniczki za produkty do stóp, bo klientki nie chciały - krem aqua youth - lakier pink radiance - tonik pomarańczowy - korektor z color trendu medium, bo mój jest za jasny teraz - zestaw inacandessence- większość bierze mama, moja tylko kosmetyczka ![]() i tyle, ale jeszcze będę brała love albo in bloom reese albo obie, tylko czekam na próbki, bo mi tż perfumy obiecał ![]() a w 12 pewnie wezmę 3 farby na zapas i suszarkę, o ile nie kupię wcześniej, bo moja mi się zepsuła ostatnio, tyle że dopiero w 13 przyjdzie, ale ja i tak rzadko używam. No i jakieś lakiery matowe na pewno, podkład, tusz z demo i może podkład też i little red dress, ale czytałam, że podkład nadmiar sebum usuwa, a ja mam cerę suchą-mieszaną i wątpię żeby się nadawał no i błyszczyki potrójne - jeszcze nie wiem które, ale w tej cenie szkoda nie brać
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28542929]Paczkomat nawalił.
Wczoraj pisze;problem z otwarciem skrytki...to podjechałam dziś rano i paczkomat nie włączony, czyli padł. jak myślicie, co będzie w moją paczką, która jest w środku?[/QUOTE] zapewne jeśli w ciągu 3 dni jej nie odbierzesz to dostaniesz smsa z przypomnieniem, że paczka jest nie odebrana w tej sytuacji najlepiej skontaktować się z In Postem i zapytać co przewidują zrobić z paczkami umieszczonymi w paczkomacie jak miałam taką sytuację już 2 razy, że po złożeniu zamówienia -i czekaniu na smsa okazało, się że paczkomat jest zepsuty mimo, że składając zamówienie mogłam go wybrać- po prostu kurier mi te paczki dostarczał i mogłam je osobiście pokazując dowód osobisty odebrać- zapewne pamiętasz jak o tym pisałam Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-08-04 o 10:53 |
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3694 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zgłosiłam na infolinię, dziś mają to wyjaśnić i kurierem mi dostarczyć. |
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodam, że dla mnie LRD pachną czerwonymi skittles ![]() A emulsję do mycia buzi Aqua Youth naprawdę ciężko wycisnąć I dla mnie śmierdzi takim tani perfumowanym mydłem w kostce Ale dobrze się pieni |
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten róż, to był chyba ten zwykły tak na pół dzielony w każdym razie choinka jest mniej świecąca na gwiazdkę jak ten róż
|
|
#3697 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tę piankę chyba sobie też w końcu wezmę skoro tak chwalisz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3698 |
|
Wtajemniczenie
|
Matowy lakier Inky Blue
Z ostatniej strony krem do rąk, stóp i maseczka z MM z PS Krem pod oczy: waham się pomiędzy pomarańczowym Solutions, a z owocem granatu z Naturals Jak myślicie, który lepszy?Outspoken - nie wiem, czy brać, bo mam otwarte trzy buteleczki perfum, a jeszcze czeka nieotwarta LRD i w K13 przyjdzie jeszcze Slip into... Niby nie dużo, ale stówka wychodzi, i to już po wywaleniu większości rzeczy
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Mój peach twist jest jakiś taki strasznie różowy i ma różową poświatę na ustach
|
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy są jeszcze dostępne kredki żelowe Spershock? Przeglądałam najnowszy katalog, ale nigdzie ich nie widzę.
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
heheCytat:
![]() ja biorę ![]() mój też ..... peach to on jest tylko w buteleczce ....
|
|
#3702 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny czy któraś już kupowała i testowała ten żel do mycia na syfy z clearskin?? Cytat:
ej jakie lakiery? ja nic nie wiem, przeglądałam katalogi i nic nie zauważyłam napiszcie w którym to katalogu (:
|
|
#3703 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie tego się obawiam,że jest pomyłka. Klientka nie chce zapinanej na zatrzask, a ten zamek też mi tam nie pasuje. dzięki za odpowiedź, jako jedyna odezwałaś się na moją prośbę. Cytat:
Nawet nie strasz tym zapachem, a ja ją tak zachwalałam klientkom, dzięki temu sprzedałam kilka tych zestawow. Nie uśmiechają mi sie zwroty, albo nie zadowolone miny kobitek.
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie to się cieszę, że nie skusiłam się na te nowe błyszczyki i szminki , chyba nawet w 13 tego cuda nie wezmę z demo, tylko dopiero w k14 ten mus do ust i błyszczyki anew |
|
|
|
|
#3705 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katalog 12, str. 38 ![]() Cytat:
Ale nie będę odsyłać, zjem go szybko
|
||
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3708 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm...mam w domku jeden taki co z zewnątrz jest matalowy a w środku ma plastik i mocno trzyma ciepło. Nie wiem jak ten ale jest różowyJamapi rozświetlacz owszem ale ten róż sam róż ma mnóstwo drobinek. Kolor ma ciekawy ale wolę jak róż jest matowy
|
|
#3711 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tym bardziej że daję dużo cytryny i by mi ubrania pewnie pofarbowało, ewentualnie książki/laptopa zalało, oj nie!Cytat:
zaraz popatrzę sobie Swoją drogą kiepsko z zamówieniami w wakacje, a w tym katalogu moja wish lista długaśna jest i będę musiała dopłacić jeszcze 50zł na swoje kosmetyki
|
|
#3712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja praktycznie zwasze dopłacam 50 zł, albo i więcej Nie mam dużo klientek
|
|
|
|
|
#3713 |
|
Raczkowanie
|
Ja w tym katalogu dopłacam 85 zł.
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
A ja jeszcze nie liczyłam
Wolę narazie nie wiedzieć
|
|
|
|
#3716 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3717 |
|
Zadomowienie
|
Poczekajcie, aż ja policzę
Dziewczyny, czy biżuteria w Avonie jest trwała, bo nie wiem czy w nią inwestować ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Mam na myśli tą droższą, np. Salamanca |
|
|
|
#3718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3720 |
|
Zadomowienie
|
To fajnie.
Już pisałam dzisiaj, że biżu z 14-tki jest ciekawa i chyba w dopłatach przebiję Musso ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Chyba ją kupię, ale jeszcze nie wiem ile kosztuje cały komplet... Bardzo lubię takie eleganckie zestawy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

no i błyszczyki potrójne - jeszcze nie wiem które, ale w tej cenie szkoda nie brać

Tandeta:P
zupełnie inaczej wygląda na żywo a inaczej w katalogu.
I dla mnie śmierdzi takim tani perfumowanym mydłem w kostce
Ale dobrze się pieni

hehe