![]() |
#1201 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
mnie nie obrazisz bo ja mam takie samo zdanie to taki mały ujadający szczur
![]() no i ja jestem totalną przeciwniczką jakichkolwiek psów w bloku bez względu czy mały czy duży ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1203 |
Zadomowienie
|
Kolanka bardzo, bardzo GRATULUJĘ
![]() ![]() Agatek ja kupiłam Dzidziusia na Allegro za 11,99 za 1,5 kg. Kupiłam go przy okazji u sprzedawcy u którego robiłam dzieciowe zakupy. Madzia ja w sobotę wróciłam z Jastarni ![]()
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem... kiedyś słyszałam, ze w nocy mogą krtań przegryźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() uwielbiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do psów to ja nie lubię jamników i ratlerków. Te drugie to takie małe trzesące się wiecznie dupki, a do tego szczekające w niebogłosy! Tuż to małe rzuca sie nawet na duże spokojne psy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Rosi a by mi się coś w głowie podziało. Poza tym chyba kotki bardziej niszczą meble, firanki itp. Mam racje?? A psów to ja się panicznie boję 9 z wyjątkiem tych małych oczywiście). jak jakis leci obok mnie to mam już serce pod gardłem i przechodzę na drugą stronę ulicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam podobne zdanie ![]() Madzia, masz jakąś traumę z dzieciństwa??? Ja tam ani kotów ani psów się nie boje. ![]()
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Gucia chyba od mamy mi przeszło, jak była w początkowej ciąży ze mną to ją pies w nogę ugryzł i od tamtej pory sie boi psów i kotów i ja też. Może jakbym miała swojego kotka lub pieska to bym to przełamała.
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Ana a właśnie miałam się zapytać. Odezwał się ktoś do ciebie w pstawie pracy?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to jak widze psa to już mam najgorsze myśli, że się rzuci itp. bo w domach, na wsiach te psy są inaczej "wychowywane"... na każdego szczekają, do każdego biegną... kiedyś jak szłam na przystanek to mnie jeden za nogawkę szarpał... ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() W zeszłym roku, kiedy się do Ciebie odezwali? |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Ana mam to samo z psami.
Kiedy do mnie dzwonili w pierwszy poniedziałek sierpnia czyli... 2 sierpnia i na 4 sierpnia (środa) zaprosili mnie na rozmowę. Wtedy mnie z miejsca przyjęli. Pewnie niedługo się i do Ciebie ktoś odezwie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Rosi ooo to masz super kotka, skoro nic nie niszczy. Zgadzam się z Tobą, trzeba być odpowiedzialnym. Kiedyś miałam takiego kolegę z klasy. Mieszkał w bloku i rodzice mu bernardyna kupili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam taki przypadek. Moja Balsa miała małe. I po jednego pieska przyjechało młode małżeństwo. Po 4 dniach wrócili i oddali psiaka, bo paniusia miała depresje jak pies był w domu (podejrzewam, że mąż się zajmował bardziej psem niż nią...) i tym samym Lala została z nami do dzisiaj ![]() Cytat:
Ale ja zawsze bałam się małych ujadaczy, które skakały mi do nogi jak jechałam na rowerze, niż większych psów, mimo tego, że z większym psem miałam kiedyś nieprzyjemną przygodę.. O to ja trafiłam na "wadliwy" egzemplarz! haha! Ale za nic bym jej nie oddała! ![]() I mój kot też nie skacze po firankach, no chyba, że coś na niej siedzi i wybitnie ją drażni... po meblach też nie skacze, bo jej nie wolno. Jedno co to jak dostaje szału to ściera pazury na podłodze, bo tak goni,ale pies też to robi ![]() No i też mi się marzy piesek. Uwielbiam psy! Ale to dopiero jak dorobimy się domku ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- barbarzyństwo... jeszcze haskiego, który musi biegać... zresztą każdego psa się to tyczy, ale takich dużych mi najbardziej żal...
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
laseczki czytałyscie to???
http://religia.onet.pl/publicystyka,...478,page2.html wiecie co jest najlepsze ze ten cąły mohan byl moim klientem jak pracowałam na stoisku poligraficznym w gliwicach z 10 lat temu!!!! non stop kserowalismy mu jakies wycinki z gazet i apele, z akt sadowych pisma, ulotki religijne a ja nie pokojarzyłam teraz dopiero czytam ten artykuł i mnie tkneło i w goglach wyszukałam sobie i kurde to on jest no z taaaakim guru miałam do czynienia ze mnie nie zahipnotyzowały te jego oczy..... ![]() ![]()
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Bzyczka a no to dobre wieści, bo ja tylko z opisów kiedyś słyszałam, że kotki bardziej niszczą (drapaniem).
Gucia ja to zanim się doczekam zwierzaka w domu to wiesz.... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koleżanki mąż nie wychodzi z yorkiem na dwór bo powiedział że chomika na smyczy nie będzie prowadzał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja dziś pizze na obiad robię ciasto właśnie rośnie w wypiekaczu ![]()
![]() |
#1222 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a najbardziej mnie drażni jak duże psy nie mają kagańca ![]() U nas na osiedlu (czyt. na wsi ![]() Wina tu jest obu panów, bo pogryziony powinien zgłosić się do lekarza, ale tamten też powinien być odpowiedzialny za psa... duże psy powinny nosić kagańce...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-08-04 o 13:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
sliweńko
![]() ![]() ja pamiętam jak nasz sąsiad miał rottweilera (jak mieszkałam u rodziców). Wracam sobie któregoś dnia ze szkoły a tu bach.... bramka otwarta i ten pies do mnie wychodzi. Prawie miałam zawał na miejscu. Stałam i nie wiedziałam co robić. nagle wyszedł sąsiad i mówi "proszę iść, on nie gryzie" taaa jasne, połyka w całości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | ||
Zakorzenienie
|
Moja też ma drapak, ale jakoś nie jest do niego przekonana. Mam nadzieje, że jeszcze nauczy się z niego korzystać
![]() Cytat:
![]() A co do psów i kagańców - to podstawa! Cytat:
![]()
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Gucia nie bałaś się takich psów?? Mi to się marzy golden retriever
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | ||
Zakorzenienie
|
A co, też się zapowiadasz na jutro u mnie? Bo jak tak, to ciasto masz jak w banku
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też bardzo lubię, chociaż źle mi się kojarzą. ![]() Co do dyskusji na temat psów i kotów, to moim zdaniem z każdego psa można zrobić mordercę i z każdego psa można zrobić kluchę. Znajomi mieli rotweillera, któremu 3 razy ukradziono obrożę z szyi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-08-04 o 14:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
ana martucha, gucia, anika ide sobie z jeziora chodniczkiem, na ktorego koncu byl murek - na ktorym siedzialo 2 gosci - wcale nie urodziwych hahaha i sie musialam schylic po picie do wozka, i oczywiscie cyc bylo widac
![]() ![]() gucia nogi mnie nie bola. juz zaprawiona jestem. Bardziej boally mnie stopy od butow :/ rosalinda pokaz fotki kocurka jakies nowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
To moze powiedz jakie chcesz, unikniemy rozczarowań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.