|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Niunia fajny tort i widzę, że od razu ruszacie z remontem
My jeszcze trochę poczekamy Za 2 tygodnie dopiero
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Cytat:
![]() remont chcemy jak najszybciej zrobić, bo wtedy po ślubie będziemy szybciej sami mieszkać normalnie brzmi to tak jak bym się jak najszybciej chciała teściowej pozbyć z mieszkania ehh
|
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie lato
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się zaraz smażyć
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
ale masz fajnie... ja się duszę w pracy, a za oknem piękna pogoda
|
#4687 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co, zapomniałam Wam napisać, wczoraj jak byliśmy na piwie to siedzieliśmy w ogródku w centrum miasta i nagle wypatrzyliśmy, że zasłonięci kapturami do naszego ogródka wchodzą Michał z "Majki" i syn projektanta z "Brzyduli" i jesteśmy na 99% przekonani, że trzymali się za ręce ...byli z jakimś 3cim kolesiem...
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
ja też ale jeszcze 4,5h
![]() w ogóle skapnęłam się że mam plamę na spódnicy i siedzę jak lump
|
|
|
|
#4689 |
|
Rozeznanie
|
Witam, u mnie tez piękna pogoda za oknem, a ja w pracy
No ale i tak opalać mogę się dopiero w przyszłym tygodniu, bo w poniedziałek byłam na mikrodermabrazji- bardzo fajny zabieg.Udało mi się już trochę ogarnąć w mieszkaniu TŻ, zawiesiłam nowe firanki, i w końcu spełniło się moje pragnienie o kwiatach na balkonie
|
#4690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc prawie obok. A dla kota kupi się kupi...bo miała taki po króliku, ale już nie mieści w niego :P Cytat:
![]() ja właśnie dostałam swoje paczki z allegro dwie bluzeczki, gorset wyszczuplający...sama nie wiem czy coś wyszczupla...może troszkę fałdkę zmniejsza :P ![]() uciekam do babci ![]() Miłego dnia
|
||
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u moich rodziców jest kot, jak jeszcze tam mieszkałam i raz przewieźliśmy go autem "luzem" tak sama poleciałam na drugi dzień i mu kupiłam
|
|
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4694 |
|
Rozeznanie
|
a mój Tż właśnie do mnie dzwonił żebym znalazła mu jakiś dobry peeling i krem do twarzy dla mężczyzn
|
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc mój kupuje sobie z ziaji krem a peeling mój podbiera
|
|
|
|
|
#4697 |
|
Rozeznanie
|
Serdecznie gratulacje, czekamy na relację
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
fiu fiu
ciekawe jak z jakością daj znać |
|
|
|
#4705 |
|
Zadomowienie
|
w piatek wieczorem pojechalismy jeszcze dekorować sale, ustawiać winietki i takie tam , okazało sie ze kokardy na krzesłach byly w innym odcieniu fioletu niż zamówiłam, w sumie nie przejełabym sie tym aż tak gdyby nie kwiaciarka. spytałam ja dlaczego jest taki kolor kokard a ona na to " stwierdziłam ze tak bedzie ładniej'
wiec kokardy były dosc jasne ale reszta nawet im sie udała tzn bukiety na stpoły i przed sale ![]() w sobote rano nawet sie nie denerwowałam, zjedlismy z TŻ sniadanko on pojechał do siebie a ja wpadłam w wir szykowania. Pomogłam mamie stroić domek a motem szybko do fryzjera i kosmetyczki w samej fryzurze nie czułam sie fajnie, poniewz staneło na koku lekko na bok po pierwszym spojrzeniu czułam sie dosc powaznie i staro ale gdy dodałam makijaż to było super =)) dojechalam do domku i było jeszcze duzo czasu do ubierania sie, nie miałam stresa nawet -przeciwnie jeszcze do mnie nie docierało to co sie dzieje troszke sie zestresowałam gdy juz ubralam suknie i byłam cała gotowa ale jeszcze nie było męża wiec tak sobie usiadłam niby gadałam z dziewczynami ale rozmyslałam i dopadł mnie troszke stres najgorsze to czekanie albo nic nie robienieod momentu przyjechania męża do ruszenia pod kościół czas mijał bardzo szybko i standardowo, bukiet, butonierka, błogosławieństwo i ruszyliśmy do kościoła ( mój bukiet tez nie był taki jak chciałam ale tez bardzo ładny, i dekoracja auta tez nie była taka jak miała być - po tych kokardkach zwracalam uwage na takie drobiazgi ) umówiliśmy sie z TŻ ze gdy bede sie stresować w kościele on bedzie do mnie cos mówił by mi zająć mysli np czy mamy wszystko przyszykowane ![]() do przysiegi czułam lekki stres ale to chyba bardziej ekscytacja tym wszystkim, sama przysiega bardzo płynnie nam poszła ale potem gdy nerwy powinny zejsc z nas mi zrobiło sie bardzo goraco i zaczełam sie denerwowac ze zemdleje, nawet foto chciał mi biec po wode ale wytrzymałam czulam niesamowita ulgę gdy wychodziliśmy z kościoła, byłam szczesliwa ze mam to juz za soba i jestem żona
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4708 |
|
Zadomowienie
|
cd.
goście obsypali nas duza ilością płatków róż, było ich tak wiele ze trudno było odszukac pieniazki i napewno wszytkiego nie zebralismy, droga do restauracji była bardzo wolna poniewaz odpadała nam dekoracja hihi byłam przekonana ze życzenia bardzo mnie wzrusza i cała sie rozpłyne ale byłam zbyt zaaferowana by o tym mysleć. DJ bym NIESAMOWITY!!! dzieki niemu wszyscy nawet babcie tanczyli i bawili sie do rana, bardzo wszytkich rozśmieszał i goście byli nim zachwyceni!!! udało nam sie wszystko co planowalismy na weselu -pierwszy taniec udany!! chociaz nie pokazalismy naszego układu ponieważ DJ wymyslil ze goście zamiast chodzić wkoło nas niech od czasu do czasu sie ścisna w srodek do nas wiec "psuli" nam układ, ale bylo to bardzo miłe i podoba bardzo fajne sa z tego zdj - odrazu po pierwszym tancu było podziekowanie dla rodziców, poniewaz zrobilismy tak szybko byli bardzo zaskoczeni-o to nam chodziło. wzruszyli sie jednak nim zadążyli płakać porwalismy ich do walca (walc dla rodziców) -około 22 był udziec i pokaz sztucznych ogni oraz fajerwerki na trawie, wszystko wyszło cudownie - potem lampiony !! ci którzy spotkali sie z tym pierwszy raz byli tym zachwyceni!! przepieknie one wygladały na niebie, chociaz jak oglądałam zdjecie to jeszcze pikniej sie prezentowały!!! - oczepiny tez byly udane, bylismy z mężem bardzo zgodni co do pytań o nas tylko jakims dziwnym sposobem wyszło ze bedziemy miec 9 dzieci - tort to jedyna rzecz jaka bym zmieniła na weselu, obiecana przepyszna masa marcepanowa okazała sie jak dla mnie zbyt slodka i twarda , sam środek tortu super ale ta masa bleee nie polecam tort tak jak udziec był na dworze w romantycznej atmosferze świec i światełek po torcie nie mieslimy przygotowanych niespodzianke ale za to goscie nas troszke zaskoczyli, jeden wójek przeczytał śmieszny wierszyk w którym to niby TŻ żega się ze wszystkimi dziewczynami jakie znał a na końcu okazało sie ze żegna ta jedyna ukochana "wolnośc"- kupa śmiechu!!! i tata TŻ tez nas bardzo miło zaskoczył a bardziej mnie bo przeczytał orędzie w którym witał mnie w swojej rodzinie i mówił do mnie córko !!! tu sie wzruszyłam zabawa do 4 i w niedziele poprawiny
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super relacja gratuluję raz jeszcze |
|
|
|
|
#4710 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj i dzieś mielismy sesje plenerowa. dzisiaj w wodzie wlasnie susze sukienke na balkonie
acha zapomniałam wam wogole wspomniec ze co chwile na weselu szyłam moja suknie bo strasznie sie pruła!!!!! MASAKRA to obszycie tiulu sie odpruwało i ciagło sie za mna pokaze wam jak dostane zdj jutro juz jedziemy na podróż pośluba a teraz sie pakujemy
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

My jeszcze trochę poczekamy
Za 2 tygodnie dopiero 
=> 55