|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Już znalazłam
katalog uzupełniony a Twoje zdjęcia będę teraz miała na szczególnej uwadze
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę CIę w paintcie przerysować ale nie wiem czy tego chcesz
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
roxi- nie wiem czy iza takiej nie kupowała? cena była podobna- musiała poprosić mamę o poprawki krawieckie- ale po poprawkach i wyprasowaniu było ok. Tyle, ze nie wiem czy taka sama była
|
|
|
|
#4716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale gwarancji nie mam---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
a z tym makijażem też ostatnio słyszałam że dziewczyna lubi sobie pospać i jak jedzie do pracy to w tramwaju się maluje
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
wstawiłam przepis na mój wczorajszy obiadek na bloga
![]() iii umieram bo dostałam okres
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Spałam do 14
|
#4719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
charal, znawczyni Krysiek "od podszewki" mam pytanie
![]() Czy wszytkie Twoje egzemplarze mają "miękkie" dno? Tzn. chodzi mi to, czy jak ją bierzesz do ręki, też tak Ci w niej wszystko zjeżdża do przodu? (Z boku wygląda to tak jak by tył był krótszy, a przód dłuższy /?!/.. tak wszystko leci w jedną stronę). Nie wiem czy umiem to wyjaśnić.. ale proszę czy mogłabyś sprawdzić czy fizyka działa też tak na Twoje skarby? Mam kilka modeli a'la Kryśkowych i we wszystkich tak się dzieje.. tylko, że w jednych minimalnie - prawie niezauważalnie, a w niektórych bardzo - a mnie perfekcjonistkę nieco to denerwuje
|
#4721 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór!!
oczywiście ![]() Cytat:
bardzo dobra jest ta rybka! Cytat:
ja polecam![]() Cytat:
oj...a co z nią zrobiłaś?? ![]() Cytat:
![]() oficjalnie oznajmiam że nie mam nic wspólnego z rybą ALFONSINĄ Cytat:
![]() jak się czujesz? wstępnie zerknęłam do szafy ![]() babcia ma nawrót nowotworu, jeździ na radioterapię..........szk oda gadać
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
ja na chwilę
wrócę dorka Cytat:
moja Ty Rybko Welonko! nosz kurka polecem obczaić te torbę- a po ile ona? ![]() Rybko- bardzo mi przykro z powodu babci oby radio zadziałała![]() |
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
hello
Rybo wiem, ze jest Wam ciezko ale miemy nadzieje, ze bedzie dobrze ![]() Dziewczyny mam pytanie - chcialabym zrobic sobie klka bransoletek ala Lilou, tylko tak sie zastanawiam czy one maja cos symbolizowac(tzn ich kolory?) czy to tylko taki gadzet? Wiem, ze na pewno nie zrobie sobie czerwonej bo nie chce, zeb ludzie mysleli, ze wyznaje kabale ![]() A jak jest z innymi kolorami, maja jakies znaczenie? Kiedys byly te zolte gumowe bransoletki Lance'a Armstronga, potem pojawilo sie pelno kopii w roznych kolorach z jakimis napisami typu friendship, love itd. Ja bym chciala sobie zrobic brasnoletke ktorej nikt nie bedzie wiazal z jakimis zalozeniami - po prostu jako neutralne wykonczeniu ubioru
|
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.mydecenarios.com/ przynajmniej dla zorientowanych ale myślę, że w przypadku lilou możesz się kierować tylko tym jakie lubisz kolory i chcesz nosić |
|
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymamy kciuki za babcię skoro raz się udało to i teraz pokona raczysko
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki za link do tych rozancowych i ich opisow Ty takie sobie kupilas? Ja bym sie nie zdecydowala ![]() Czyli moge spokonie robic Lilou jakie mia pasuja?
|
|
|
|
|
#4727 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() torba kosztuje 79,90 lub 79.49...jakoś tak ![]() mam nadzieję że będzie dobrze...... dzięki![]() Cytat:
dzięki ![]() ![]() Cytat:
dzięki
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() Powrót do pracy był dość bolesny po 2 tyg urlopie ja tak LUBIĘ SPAĆ Lecę przejrzeć stronę Wholesale z torebkami może coś uda mi się wybrać - bo stwierdziłam że te kopertówki są świetne, ale nie będę miała ich kiedy nosić Więc może coś większego poszukam ? ale to jeszcze nic nie wiadomo ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Rybko niech szybciutko wyzdrowieje |
|
|
|
#4729 |
|
Wtajemniczenie
|
Ryba trzymam kciuki za babcię. Tobie i Twojej rodzinie życzę wytrwałości, trzymajcie się.
Padam na twarz. Wysprzątałam dzisiaj cały dom, plus narobiłam się w kuchni a końca jeszcze nie widać.
|
#4730 |
|
Raczkowanie
|
decenarios
na ebayu są za 30 zł za 24 sztuki. ale nie można wybrać kolorów, więc właściwie nie wiadomo.. ale widzę, że David Bisbal <3 je nosi, więc ja też bym mogła ;P
|
#4731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam tez lilou i wydaje mi się, że lilou nie są kojarzone z symboliką kolorystyczną ja mam wisniową i taką bardzo ciemna oberzynową- ale- nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa Cytat:
trzymajcie się wszyscy i pilnujcie woli walki u babci Cytat:
cześć nebya
|
|||
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś mógłby mi pomóc - chodzi o ZARE !!!
Zakochałam się w żakieciku / kurteczce z serii TRF z wyprzedaży i nie będę tam zbyt szybko ... Tam zobaczyłam tą kurteczkę i przymierzyłam - po czym odłożyłam bo myślałam,że jeszcze tam wrócę do sklepu - ale musieliśmy szybko wracać i nici z planów Marynarka była w stylu marynarskim lekko - GRANATOWA z takiego grubego płótna - bawełny Cena to 49,90 zł. Było ich jeszcze sporo (w Płocku). Czy jakaś miła Wizażanka będzie może niedługo w ZARZE i mogłaby się zorientować w sytuacji ??? Bardzo proszę Interesuje mnie rozmiar S. Nigdzie w necie nie mogę znaleźć jej zdjęć, ale to była przeceniona kolekcja z serii TRF, przy rękawach miała na dole wokół rękawów takie paski z guziczkiem, troszkę przypominała tą, ale ta jest zimowa a tamta była taka na teraz : http://szafa.pl/c5045303-zara-zakiet...m-38-nowy.htmlNawet nie ma jej zdjęć na stronie ZARY ? ! na all też nikt nie sprzedaje |
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie by szkoda bylo kasy, zrobei sobie podrobke, widzialam filmik na youtube jak je wiazac ![]() Kupilam sobie dzis torebke w sh
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2011-08-04 o 21:21 |
|
|
|
|
#4734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Monia
Wklejam jeszcze jakiś link : http://moda.allegro.pl/zara-marynark...752847065.html Ta moja nie jest dokładnie taka bo nie ma tych lamówek czerwonych tylko jest cała granatowa ( ma też inny odcień granatu), ale w sumie fason podobny - w sensie ten kołnierz ... Będę zaglądała na Wizaż w niedzielę |
|
|
|
#4736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- jeśli tylko bym była to na pewno będę pamiętać mam nadzieję, że Ci ktoś kupi jutro na przykładCytat:
poka torebkę
|
||
|
|
|
#4737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko ja w niedzielę będę późno, tzn. wyjeżdżam rano i będę pewnie wieczorem na wizażu.
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A torebke to moze za jakis czas pokaze jak sie zmobilizuje i zrobie pare fotek zakupow lumpkowych i wkleje do odpowiedniego watku
|
|
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robisz tez sobie pandorkę???? ![]() mykam na razie jeszcze tu wrócę! |
|
|
|
|
#4740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może KTOŚ z ŁODZI będzie w ZARZE w najbliższym czasie ??? Cytat:
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Lecę do kąpieli i spać ![]() Podtrzymuję prośbę Może będzie tu FARFALLKA ?? Far Ty jesteś z Łodzi prawda może będziesz gdzieś pobliżu ZARY jutro ? ![]() Jakby co to proszę privy Dobranoc wszystkim |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

katalog uzupełniony a Twoje zdjęcia będę teraz miała na szczególnej uwadze 

no i uwielbiam ta najdluzsza ulice, jezu jak sie tam mozna rozpedzic hahaha ;p

- jeśli tylko bym była to na pewno będę pamiętać