Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-04, 14:57   #1231
n1kotynka
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Czeeeść Mamusie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Nikotynka wiem ,ze ten szpital jetst wiecznie oblężony.Jak kiedyś byłam na kroplówce u nich to dziewczyna urodzia na izbie przyjeć bo nie mieli miejsca dla niej,dla mnie zreszta na patologi tez nie.Może być tak ,ze zaczniemy rodzić i nas odeślą gdzie indziej.Oby tak sie nie stało.
Jeśli chodzi o moje wymioty to nic sie nie da z tym zrobić niestety .Dostałam czopki ale one nic ,a nic nie pomagają.
My tez dostalismy ''piękny'' zestaw na 12 osób obiadowy,gdzie jest misa,sosjerka i waza od mojej babci.Użyłam tylko raz jak robiłam wigilie u nas żeby babci było miło,a tak lezy i sie kurzy.
Aha jeszcze jedno.Jak to jest ze świadczeniem z ZUSU na zwolnieniu.Dostane kasy tyle ile mam na umowie o pracę czy oni wyliczaja z 12 mscy srednia z moich ostatnich prac?
no właśnie się zastanawiam czy da się jakoś tego uniknąc? zapytam lekarza jak będę za 2 tyg na usg. Bo co jak zaplacę za położna a nie będzie miejsca jak bede rodzic? no nie moge sobie tego wyobrazić
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 15:15   #1232
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Chciałam pogadac z tż-tem, ale dowiedziałam sie jedynie, ze przyjezdzaja do niego kumple z Niemiec dzis i zostaja do niedzieli , wrrr... a tyle obiecywał, ze razem pojdziemy na festyn, bo u nas jakis jest no i mielismy isc, ale pewnie nie pojdziemy, bo on bedzie z nimi. Widuja sie bardzo rzadko, ale znow bedzie jaranie, picie, a mnie juz na samą myśl nosi.

Jak myslicie mogę na rowerze jezdzic? U mnie brzuszek jeszcze nie jest widoczny, nie przeszkadza mi, pogoda u nas piękna ,a ja cały czas w domu , więc pomyślałam o rowerku

A co do wózka to ja jeszcze nie myślałam nic, nad niczym jeszcze nie myśle, bo do mnie to tak jakoś wolno dociera , że będę mamą. Wiem od 3 miesiecy o tym, ale jakos nie umie mi to sie zaprogramować

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-08-04 o 15:16
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 15:23   #1233
madzia16094
Raczkowanie

hej klaurencja kiedy idziesz na usg ? ciekawe czy ten test sie potwierdzi na usg
madzia16094 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 15:48   #1234
sylwia_87
Raczkowanie

GG do sylwia_87 Send a message via Skype™ to sylwia_87

Witam, wpisuje się na ten wątek. Termin mam 12 luty 2012 Jeszcze nie miała USG ale 17.08 idę na 4D

http://www.suwaczki.com/tickers/gann9jcgw8mxzmtn.png

sylwia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 15:57   #1235
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
Czeeeść Mamusie

no właśnie się zastanawiam czy da się jakoś tego uniknąc? zapytam lekarza jak będę za 2 tyg na usg. Bo co jak zaplacę za położna a nie będzie miejsca jak bede rodzic? no nie moge sobie tego wyobrazić
Z tego co mi sie wydaje nie musisz koniecznie wykupować położnej,mi nikt nic o tym nie mówił ,ze muszę ,a przecież jak zacznę rodzić to chyba jakaś mi pomoże.Hmm nie wiem jak to jest.A sali nie będziemy wykupywać,ale rodzić będziemy razem.
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 16:04   #1236
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Z tego co mi sie wydaje nie musisz koniecznie wykupować położnej,mi nikt nic o tym nie mówił ,ze muszę ,a przecież jak zacznę rodzić to chyba jakaś mi pomoże.Hmm nie wiem jak to jest.A sali nie będziemy wykupywać,ale rodzić będziemy razem.
a pewnie, ze nie trzeba wykupować położnej, jednak my z TZ bysmy chcieli. Normalnie jest tak, że na dyżurze jest 1 położna na 2 sale, ale nie wiadomo na kogo się trafi. Jak byłam tam na izbie przyjęć z bólami to położne nie były zbyt miłe. Jakoś wolę dopłacić, zeby ktoś zajmował się nami i był cały czas do naszej dyspozycji, zwłaszczaa, że ona opiekuje się Tobą od 37 do 42 tygodnia i jest na każde zawołanie 24/7. Tylko nikogo tam nei znam i nie wiem jaką wybrać właśnie. To samo zresztą ze szkołą rodzenia.
A co do sali to tam też są 2- osobowe i jest tak, że jeżeli drugiej rodzącej będzie Twój partner przeszkadzał to mogą go wyprosić - dowiedziałam się tego ostatnio i tak jest we wszystkich szpitalach gdzie są sale 2- osobowe.
Stary 2011-08-04, 16:22   #1237
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
a pewnie, ze nie trzeba wykupować położnej, jednak my z TZ bysmy chcieli. Normalnie jest tak, że na dyżurze jest 1 położna na 2 sale, ale nie wiadomo na kogo się trafi. Jak byłam tam na izbie przyjęć z bólami to położne nie były zbyt miłe. Jakoś wolę dopłacić, zeby ktoś zajmował się nami i był cały czas do naszej dyspozycji, zwłaszczaa, że ona opiekuje się Tobą od 37 do 42 tygodnia i jest na każde zawołanie 24/7. Tylko nikogo tam nei znam i nie wiem jaką wybrać właśnie. To samo zresztą ze szkołą rodzenia.
A co do sali to tam też są 2- osobowe i jest tak, że jeżeli drugiej rodzącej będzie Twój partner przeszkadzał to mogą go wyprosić - dowiedziałam się tego ostatnio i tak jest we wszystkich szpitalach gdzie są sale 2- osobowe.
Wiem własnie ,ze moze tak być ,ze mogą go wyprosic gdybym rodziła w tej 2-osobowej.Ja juz byłam 3 razy w tym szpitalu i położna ktora sie mna zajmowała była miła,ale wiadomo nie wiadomo na kogo sie trafi ,a jakaś jędza zawsze musi być.Wiesz ile kosztuje wykupienie takiej położnej i sali do rodzenia?
Dziewczyny macie czasmi bóle podbrzusza,moze bardziej macicy ,ale nie jak na okres tylko taki kurcze noe nie wiem ,ból po prostu,bo mi ostatnio coraz częściej dokucza i w nocy jak śpię też.
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 16:36   #1238
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Wiem własnie ,ze moze tak być ,ze mogą go wyprosic gdybym rodziła w tej 2-osobowej.Ja juz byłam 3 razy w tym szpitalu i położna ktora sie mna zajmowała była miła,ale wiadomo nie wiadomo na kogo sie trafi ,a jakaś jędza zawsze musi być.Wiesz ile kosztuje wykupienie takiej położnej i sali do rodzenia?
Dziewczyny macie czasmi bóle podbrzusza,moze bardziej macicy ,ale nie jak na okres tylko taki kurcze noe nie wiem ,ból po prostu,bo mi ostatnio coraz częściej dokucza i w nocy jak śpię też.
też mam takie bóle i pytałam nawet lekarza o co chodzi, to powiedział, że to rozciąganie więzadeł macicy więc wszystko w porządku. Jak Cie boli to weź nospę
no właśnie wiem, że nie wiadomo na kogo sie trafi, tym bardziej zależy mi żeby te chwile w szpitalu przebiegły jak najspokojniej. Położna jest niestety drogim przedsięwzięciem bo kosztuje 1500 zl ;/ a TŻ mnie ciągnie na dodatek na świeta do krakowa do rodziny i jak tam urodzę a kasa przepadnie? ja mam ten problem, że muszę mieć dwie opcje rodzenia i w wawie i w krakowie. Ponadto na żelaznej trzeba płacić 600 zł za znieczulenie ;/ inaczej nie dają ;/ i nie można zobaczyć szpitala i sal porodowych wcześniej. Eh a żadnej alternatywy nie mam i żelazna mam blisko domu. Mało tego ten szpital jako jedyny w wawie zostal wyróżiony nagrodą rodzić po ludzku i specjalnie chodzę do lekarza, który tam pracuje.
Stary 2011-08-04, 17:15   #1239
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Pear, oj - to pewnie Wam ciezko na codzień. Daleko macie do siebie?
nawet bardzo
chcialabym moc sie codziennie do niego przytulic, a on chcialby codziennie widziec brzuszek, ale na razie nie mamy takiej mozliwosci
oczywiscie robimy wszystko,zeby widziec sie jak najczesciej i mozemy liczyc na moich Rodzicow i tesciow, takze nie mam co narzekac, tak na dobry lad
a mamy do siebie ok.260 km
on Warszawa, ja Mazury

Cytat:
Napisane przez Oluska1988 Pokaż wiadomość
W domu musiałam pobrać mocz co u mnie graniczy z cudem bo jak tylko wstane to zaraz tupie do łazieniki a gdzie tu jeszcze mycie i czekanie na 2 strumień widziałam w poczekalni ciężarne które robiły krzywą cukrową o tej porze co ja byłam były po 2 pobraniu pewnie i wyglądały całkiem dobrze może to nie będzie takie złe:P
Dziewczyny, oswieccie mnie prosze, o co chodzi z tym drugim strumieniem ?

Cytat:
Napisane przez sylwia_87 Pokaż wiadomość
Witam, wpisuje się na ten wątek. Termin mam 12 luty 2012 Jeszcze nie miała USG ale 17.08 idę na 4D
mamy taki sam termin !!!

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 17:50   #1240
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Witajcie!

Czy mogę się dołączyć?
Zwlekałam z dołączeniem do wątku mamusiowego ze względu na to, iż jedną ciążę straciłam i bałam się zapeszać.

Teraz jestem w 17 tyg i 4 dniu ciąży i póki co wszystko przebiega prawidłowo Brzuszek rośnie, czas leci... Termin porodu mam na 8 styczeń 2012.

Będzie mi bardzo miło, jeżeli przyjmiecie mnie do swojego grona
Cześć Mamuśki Sofciaa witaj

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
własnie nie wiem czy sie w to pakować, nie chce zeby przeze mnie mieli jeszcze jakies problemy.. ;/
Zosia, Ty masz tez kupę problemów, których "sprawcą" jest w dużej mierze Twój chłopak. Teraz dużo ludzi pomaga w ten sposób rodzinie. Takie czasy niestety, że trzeba kombinować. Oni sami powinni Ci zaproponować takie rozwiązanie Ty jak zwykle martwisz się o wszystkich dookoła tylko nie o siebie!!!

Edytowane przez nawojka8583
Czas edycji: 2011-08-04 o 17:52
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 17:54   #1241
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Narazie z nim na ten temat nie gadam.

Wiecie co? Od tak dlugiego czasu wiem o ciąży, a nie umie to do mnie dotrzeć. Tak tak dziennie myślę, że ja sobie to wszystko wmawiam, że te badania, usg to jakiś żart, że mdłości , wymioty to nie objawy ciąży.

Mam jakąś blokadę, barierę, której nie umiem przekroczyć rozmawiam o ciąży w koło z ludzmi, ale jakbym mówiła o kims innym nie o sobie. Co prawda kilka miesiecy temu miałam problemy na tle psychicznym (współuzależnienie), do tego doszła popalana trawa... no i teraz dziwnie się czuję, nawet boję sie, że brzuch mi zacznie rosnąć, nie boję sie , ze ludzie beda gadac, ze bede gruba czy cos, boje sie przed tym, ze na prawde jestem w ciazy.
Wiem, większość z Was czyta to i pomysli no co za wariatka, ale od początku nie potrafiłam dopuścić do siebie tej wiadomości, że będę miała dziecko.

Gdyby ciąża była planowana na pewno byłoby to inaczej. Powinnam sie teraz cieszyc, a nie potrafię, czuję ten strach, poza tym z każdej strony jakiś problem...

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-08-04 o 17:56
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 18:01   #1242
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

hej

zoskasamoska z tego co wiem, co rower i konie

Cytat:
witaj
Stary 2011-08-04, 18:22   #1243
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Ja idę jutro na badania
agawoo trzymam kciuki i tak jak radzisz dziewczynom nie stresuj się!

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Cześć Sylwia. Witamy nową mamusię.
Stary 2011-08-04, 18:36   #1244
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

Męża nie ma, siedzę sama w domu
I na dodoatek w sobotę wesele, a ja mam tylko sukienkętzn. buty muszę odkopać, a na zmianę Mąż musi mi naprawić, a biżu wysłana w pon. poleconym jeszcze nie dotarła
Jutro kosmetyczka, w sobotę fryzjerka, chyba jakoś pójdzie
Tylko mam obawy, że padnę szybko jak zwykle na weselach daję radę max. do 3, tak teraz chyba koło północy będzie zgon
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 18:58   #1245
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

heloł.......

gratuluję wszytskim udanych wizyt!!!!

witam nowe mamusie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 19:06   #1246
anankee
Rozeznanie

pearpearl drugi strumien to po prostu środkowy strumień moczu. Idziesz do kibelka i początkowo sikasz do kibelka (bo ten pierwszy moczyk zawiera najwięcej bakterii), wstrzymujesz na chwilę, podstawiasz kubeczek, sikasz do kubeczka tyle ile trzeba, a potem resztę sikasz do toalety

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 19:26   #1247
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Chyba moj bobasek coraz częściej mnie boksuje od środka... tzn tak mi si wydaje
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 19:37   #1248
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Dobry wieczór
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Kochane, a jak u Was jest z przyjmowaniem plynow? Wszedzie pisza,jakie to wazne,aby wypijac min.2 litry wody dziennie. Staram sie i staram, ale rzadko kiedy mi wychodzi. Jak gdyby brakowalo mi miejsca w brzuchu! Poza tym to ciagle bieganie do lazienki mnie dobija. Jak wypije szklanke wody, to nie moge usnac,bo przynajmniej 4 razy musze wstawac z cieplutkiego lozka i biec do kibelka. Szalu mozna dostac
U mnie ztymi płynami jest tak ze z wyników moczu mi wyszło że za mało wody piję i musze 2litry nie wliczjąc innych płynów. Ciężko mi to idzie ale jakoś w siebie wlewam.
Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
dzień dobry
wyjeżdżam dzisiaj dziewczyny i nie będzie mnie do niedzieli trzeba buty na ślub kupić i nauki przedmałżeńskie odbębnić a wcale mi się nie chce
Powodzenia na zakupach....
Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
Cześć mamusie! Nie było mnie tu klika dni i już Was chyba nie nadrobię ale mam nadzieję że u Was jest wszystko w porządku. Ja właśnie sobie odpoczywam ale za chwilkę zaczynam sie pakować bo jutro wyjeżdżamy nas morze na 10 dni tak że znowu mnie tu nie będzie. Jak patrzę na prognozę pogody to mi się odechciewa pakowania no ale cóż może w ciągu 10 dni chociaż z 1 będziemy mieli słoneczny spadam pozdrawiam Was serdecznie
Udanego wypoczynku i słoneczka życzę

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Witajcie!

Czy mogę się dołączyć?
Zwlekałam z dołączeniem do wątku mamusiowego ze względu na to, iż jedną ciążę straciłam i bałam się zapeszać.

Teraz jestem w 17 tyg i 4 dniu ciąży i póki co wszystko przebiega prawidłowo Brzuszek rośnie, czas leci... Termin porodu mam na 8 styczeń 2012.

Będzie mi bardzo miło, jeżeli przyjmiecie mnie do swojego grona
Witaj i gratuluję...widzę że Ty też szybciutko zaszłaś po #....super..... teraz musi byc dobrze ja też tak myślę...u mnie 13 lutego było drugie #, początki ciaży były w samym stresie ale teraz już jest dużo radości

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Z wyglądu w zasadzie obydwa mi sie podobają ale jak dla mnie za ciezkie i maży mi sie wózek z przekładaną raczką i lekkie a tylko z jednej firmy takie widziałam i ceny były kosmiczne.

Dzisiaj w mathercare oglądał jeden wózek, do lekkich nie należy bo 13kg ale raczka jest przekładana...nie jest to szczyt marzeń bo siedzenie jest kubełkowe i jako spacerówka przechyla sie całość a nie tylko oparcie i chyba jest za mały. Spacerówka jest również gondolą bo spód się odpina, mi masywna gruba gondola nie jest potrzebna bo w Irl nie ma ostrych zim. Ale cena bez fotelika w promocji z 550euro na 400euro...masakra + ok 100euro za fotelik. KOlor oliwkowy mi sie bardzo podoba.

Cytat:
Witaj

Mężuś krzyczy że chce deserek...to idę zrobić a zaraz wrzóce zdjęcie bluzeczki ciążowej jaką sobie dzisiaj kupiłam
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 19:38   #1249
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Hello

Męża nie ma, siedzę sama w domu
I na dodoatek w sobotę wesele, a ja mam tylko sukienkętzn. buty muszę odkopać, a na zmianę Mąż musi mi naprawić, a biżu wysłana w pon. poleconym jeszcze nie dotarła
Jutro kosmetyczka, w sobotę fryzjerka, chyba jakoś pójdzie
Tylko mam obawy, że padnę szybko jak zwykle na weselach daję radę max. do 3, tak teraz chyba koło północy będzie zgon
Ja już o 22 miałam zgon :/ do odczepin przetrwalam wspierając glowe na ramieniu tzta bo wcześniej nie wypada wyjść...
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 19:49   #1250
kasikzaki
Zadomowienie

To ten wózek o którym pisałam ...
http://www.mothercare.com/Mothercare...es/b/306880031

no i bluzeczka.....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0122.jpg (12,2 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0123.jpg (15,8 KB, 46 załadowań)
Stary 2011-08-04, 20:13   #1251
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Chyba moj bobasek coraz częściej mnie boksuje od środka... tzn tak mi si wydaje
Ja leżałam sobie w wannie i nagle dół brzucha po jednej stronie zrobił się taki płaski, a po drugiej stronie wyskoczył taki wilki "guz" moje szczęście maleńkie coś wypchnęło

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
To ten wózek o którym pisałam ...
http://www.mothercare.com/Mothercare...es/b/306880031

no i bluzeczka.....
kasikzaki fajna bluzeczka i brzusio jaki już pokaźny. Wózek też mi się bardzo podoba, ja właśnie nie mam bladego pojęcia na co powinnam się zdecydować. Chodzi np o tą gondolę. Nie wydaje mi się że będę sobie często w zimie spacery z dzidziuniem urządzać
Stary 2011-08-04, 20:14   #1252
Haniula
Zakorzenienie

dziewczynki wrociłam od lekarza. Przeziernośc ok, dzidzia zdrowa i bede miała CÓRKE !
Lenke

ale jestem szczęsliwa
ide was teraz nadrabiać
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:17   #1253
anankee
Rozeznanie

Haniula gratulacje!!!

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:19   #1254
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dziewczynki wrociłam od lekarza. Przeziernośc ok, dzidzia zdrowa i bede miała CÓRKE !
Lenke

ale jestem szczęsliwa
ide was teraz nadrabiać
Super!!!!!
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:21   #1255
kasikzaki
Zadomowienie

A teraz znalazłam taki wózek..
http://dino.sklep.pl/nowy/coletto-ma...s-p-11049.html
Stary 2011-08-04, 20:24   #1256
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Lenke

ale jestem szczęsliwa
ide was teraz nadrabiać

GRATULUJĘ,:ro za: super wiadomości!!!!
Stary 2011-08-04, 20:25   #1257
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
no i bluzeczka.....
bluzeczka fajna, ale za to jaki brzuch

a wózek fajny - ale na zdjęciach to chyba czarny jest

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Ja leżałam sobie w wannie i nagle dół brzucha po jednej stronie zrobił się taki płaski, a po drugiej stronie wyskoczył taki wilki "guz" moje szczęście maleńkie coś wypchnęło
mmm, to musi być widok ja cały czas czekam na kopniaki wyczuwalne, bo na razie czuję bulgotanie wieczorami i jak dłużej poleżę
Stary 2011-08-04, 20:25   #1258
n1kotynka
Zadomowienie

Kasia no właśnie mi się też ten wózek dzisiaj rzucił w oczy
znalazłam tylko innej firmy na allegro:
http://allegro.pl/leo-wozek-graco-sy...737861381.html

jadę teraz po TZ bo wraca z delegacji, ale później Was nadrobię ;*
Stary 2011-08-04, 20:26   #1259
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Lenke

ale jestem szczęsliwa
ide was teraz nadrabiać
noo, w końcu dziewczynka super, że już wiesz no i najważniejsze że zdrowa Lenka jest
Stary 2011-08-04, 20:29   #1260
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

kasikzaki fajna bluzeczka i brzusio jaki już pokaźny. Wózek też mi się bardzo podoba, ja właśnie nie mam bladego pojęcia na co powinnam się zdecydować. Chodzi np o tą gondolę. Nie wydaje mi się że będę sobie często w zimie spacery z dzidziuniem urządzać
hihi buszują te maleństwa...buszują.....

a co do wózka to ja też tak do końca nie wiem.....
Jeszcze u mnie jest opcja ze moglibysmy od brata tżta odkupić za 700zł w zasadzie wszystko tam jest ,gondola, spacerówka, fotelik i parasolka....ale sama nie wiem ma 3 kołą tz 4 ale te 2 sa tak bliziutko siebie że prawie jak jedno wyglądają no i jest czerwony co mi nie bardzo pasi ale możliwe się się zdecydujemy bo to mały koszt.....ja sobie zaczynam oglądać wózki i jak mi się coś naprawde spodoba to kupimy a jak nie to odkupimy tamten.
Cytat:
Lenke

ale jestem szczęsliwa
ide was teraz nadrabiać
Super wieści Dopisać Ci do listy że córeczka będzie??i imię??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości