Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-04, 12:33   #211
pamfilia
Zakorzenienie

Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych

Ołłł jes!

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
No przyznam, że w takiej sytuacji nie byłam ani nawet do głowy mi nie przyszła
Nikomu nie życzę ale może się zdarzyć Mój facet miał raz okazję bronić mnie i to było takie... Chociaż nikt nie chciał mnie zabić ani zgwałcić, ale jednak interwencja była potrzebna

No chyba że wolisz się bronić sama to wtedy gaz pieprzowy, paralizator czy tam wiatrówka pod pachę i heja
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 13:05   #212
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
[/COLOR]Co tak stoisz, jak widły w gnoju ? [COLOR=Silver]
Przynajmniej nikt nie pomysli, ze ja z nimi - sprytne nie
a tak serio w praktyce to skuteczniejsze niz uwaga, bo na komentarz pada kontrkomentarz. ...

Normalnie, ale jaja Szugar chlopa szuka, tego jeszcze na wizazu nie grali

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Słuchaj, widywać to ja też widuję czasem. Ale albo zajęci, albo 50+. Poza tym Ty jesteś z Krakowa z tego co pamiętam, Kraków większy od Wrocławia

Francuza mam w domu, Niemców nie lubię ze względu na język. Zostają Karaiby. Ussain Bolt
I jeszcze taki rarytasik Cudze chwalicie, swego nie znacie. Moj eks mieszka we Wrocku i jest wzrostu 182, takze masz moje blogoslawienstwo (na priva podam wszystkie jego wady i jak sobie z nimi radzic).

A ten Francuz to niby co robi w Twojej chalupie, to ja sie do Paryza wybieram, a tu prosze, nawet ojczyzny opuszczac nie trzeba
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 13:06   #213
_vixen_
Zakorzenienie

Mój TŻ na nadwiślański typ urody i to jest spoko, bo ja bym chyba umarła z zazdrości, jakby wyglądał niczym takie ciacho, strach na te polskie nędzne ulice takiego wypuścić.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 13:08   #214
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Mój TŻ na nadwiślański typ urody i to jest spoko, bo ja bym chyba umarła z zazdrości, jakby wyglądał niczym takie ciacho, strach na te polskie nędzne ulice takiego wypuścić.
no bez kitu, coś w tym jest
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 13:11   #215
southie
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Ci bardzo za te płynące z serca życzenia, nadmienię tylko, że raz, nigdy się o tenże tytuł nie starałam, więc nie wiem, skąd te konkursy u niektórych z Was, a dwa, nie szukam chłopców, którzy szukają miłych, kulturalnych, i trzecie radosne słówko sympatycznych dziewczyn, i nigdy takich nie szukałam. AmenT.

Konkursu żadnego nie ma, jakby był podejrzewam że też bym się nie załapała na podium
Było to a propos Twoich wymagań (patrz punkt 4- savoir vivre, który z kulturą osobistą jest związany czyż nie?) i wypowiedzi muszynianki, która skomentowała to czemu wymagasz od innych kultury osobistej skoro sama zbytnio jej nie przejawiasz. Nie bądźcie takie dosłowne z tym konkursem

Koniec off'a.
southie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 13:17   #216
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka8686 Pokaż wiadomość
no bez kitu, coś w tym jest
Wszystko ma swoje wady i zalety.
Pamiętam czasy, kiedy latałam za przystojniakami (w LO). Tacy kolesie są zwykle baaardzo zepsuci przez kobiety śliniące się na ich widok.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 13:46   #217
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

Ad. 2
nie ma normalnych spodni
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 14:04   #218
pabi28
Rozeznanie

Przepraszam za off topa ale muszę...
Szugar, masz mój ulubiony kawałek z wizażu w podpisie po prostu kocham ten fragment

No to koniec off topa

pabi28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 14:28   #219
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:

1) w Polsce nie ma mężczyzn, którzy maja powyżej 185 cm wzrostu. Nie ma. Po prostu się chyba nie rodzą, albo od razu są zamykani w jakichś specjalnych obozach sportowych dla koszykarzy i siatkarzy i po prostu znikają z powierzchni świata. Kobieta, która ma ok. 170 cm wzrostu i kocha szpilki jest skazana na wieczne garbienie się lub baletki.

2) nie ma mężczyzn NORMALNIE ubranych. Już nawet nie chodzi mi o te przysłowiowe skarpetki do sandałów czy kamizelki wędkarskie, ale na litość, nie uświadczysz w mieście wojewódzkim mężczyzny ubranego w zwyczajną koszulkę lub koszulę z krótkim rękawem, w normalnym kolorze - nie szarym czy burym, nie w ciapki, nie z cekinami, nie z napisem "kocham piwo" czy w normalne dżinsy - nie wycierusy, nie dziurawe, nie podarte, nie zjeżdżające z tyłka. Po prostu to co widzę na ulicy woła o pomstę do nieba, a można to podzielić na dwie grupy: kresz i klapki basenowe oraz kombinacje z odzieży, którą wyłuszczyłam powyżej,

3) napisać coś o higienie ? O tłustych włosach, pryszczach, zepsutych zębach, obgryzionych paznokciach lub nieobciętych brudnych, tragicznym stanie stóp ? jadłyście już kolację ?

4) mężczyźni dobrze wychowani w Polsce stanowią 1% społeczeństwa, i są to potomkowie dawnej arystokracji. O manierach , zasadach savoir - vivre czy zwykłej kulturze nie mają pojęcia, kiedy zwracam koledze uwagę, że kiedy siedzimy przy stoliku w kawiarni i ja wstaję to miło byłoby, gdyby również wstał to patrzy na mnie jak na idiotkę i stęka "dama się znalazła" (uprzedzam pytania - nie jest już moim kolegą).

No i można ciągnąć w nieskończoność.

Ja się więc pytam - jak się zakochać w Polaku, i czekam na konstruktywne wypowiedzi. Pomysły w stylu wyjedź na Kubę, przywieź Kubańczyka i za niego wyjdź, to będzie Polakiem - nie liczą się
1. Aahaha absolutna prawda Jeden mój stały chłopak był niższy ode mnie. Ja mam 179. To nie jego wina, że taki był, ale denerwowało mnie to i cieszę się że już z nim nie jestem (oczywiście to nie był powód). Tylko jeden chłopak z którym się spotykałam był ode mnie wyższy.

2. Zgadzam się w połowie, bo nie trafiałam na najgorzej ubranych. Ale to co widać na ulicach to gorzej niż żal.

3. Nie doświadczyłam (miałam szczęście?)

4. Pół na pół. Większość umiała się zachować

Nieźle się uśmiałam przy tym wątku. Ale znowu płakać się chce, że tacy mężczyźni naprawdę istnieją.

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 14:39   #220
Deede
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość

Facet musi umieć w mordę dać Jak trzeba oczywiście
Nie wyobrażam sobie życia z takim chuchrem co to go raz dwa poskładają. Im większy tym lepiej (oczywiście nie obrośnięty w tłuszcz).
O tak, zgadzam się Może nie "im większy - tym lepszy", bo zbyt duża różnica wzrostu między partnerami utrudnia czasami pewne sprawy.. Wiecie, no stołeczek targać ze sobą?
Ale ja tam widzę, że mam jakieś atawistyczne zapędy jeśli idzie o facetów. Co zrobić - samiec ma być samcem

A co do tematu - fajni i normalni są, tylko w przerażającej większości pozajmowani. Co zrobić - towar deficytowy

Deede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 15:17   #221
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Deede Pokaż wiadomość
O tak, zgadzam się Może nie "im większy - tym lepszy", bo zbyt duża różnica wzrostu między partnerami utrudnia czasami pewne sprawy.. Wiecie, no stołeczek targać ze sobą?
Ale ja tam widzę, że mam jakieś atawistyczne zapędy jeśli idzie o facetów. Co zrobić - samiec ma być samcem

A co do tematu - fajni i normalni są, tylko w przerażającej większości pozajmowani. Co zrobić - towar deficytowy
Nie no, są pewne granice
Kiedyś miałam chłopaka wyższego o 40cm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 16:04   #222
fonn
Rozeznanie

Cytat:
Wyrak podobno zajęty
Może Stalingrad wróci pod postacią Adonisa

A w temacie różnicy wzrostu, znałam kiedyś taką parę: on 207, ona 156 sięgała mu do pasa...
fonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 16:16   #223
ever-dream
Wtajemniczenie

W tym wątku jest sporo racji.

Jak już znam jakiegoś faceta co w miarę wygląda, schludnie ubrany, czysty, bez cekinów, czy innych tego typu gadżetów, ale też bez rewelacji tak obiektywnie patrząc - to taki chłopak zaraz ma przy sobie piękną, zadbaną, inteligentną kobietę.

Mamy nadwyżkę pięknych kobiet, a deficyt... no wiadomo
Stary 2011-08-04, 16:22   #224
mercer
Zadomowienie

Eee myślałam, że od wczoraj tu jakieś postępy zrobiłyście, jakiejś gotowej listy się spodziewałam osobników, którzy spełniają wszystkie kryteria a tu widze dalej lipa

Life isn't about finding yourself.

Life is about creating yourself.

mercer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 17:16   #225
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Dot.: Jak się zakochać w Polaku -http://imgx.wizaz.pl/forum/ pytam się doświadczonych

Coś w tym jest. Poznaję bardzo dużo facetów w przedziale 19-26(jako, ze ja mam 20 to akurat dla mnie ) i napotykam dwa główne problemy:
- wzrost. ja mam 184, a wiekszosc jest niższa ode mnie. czasami sie trafi ktos w moim wzroście, sporo wyższych mozna na palcach jednej reki policzyc. także automatycznie Ci niscy mi sie nie podobają.
- męskość. Dla mnie zdecydwana wiekszosc wyglada jak chłopiec, a nie jak mężczyzna.

Ubiór, tusza to juz nie wspomnę.

Ale o dziwo jesli chodzi o charakter, poczucie humoru to spotykam sporo b. fajnych facetów. No ale co z tego? fizycznie mnie w ogole nie pociągają, wiec są tylko świetnymi kumplami.
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 17:20   #226
ever-dream
Wtajemniczenie

Dot.: Jak się zakochać w Polaku -http://imgx.wizaz.pl/forum/ pytam się doświadczonych

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;28554864]
Ubiór, tusza to juz nie wspomnę.
[/QUOTE]

A no właśnie, to również. Dzisiaj byłam nad jeziorem i byłam w szoku, ilu młodych mężczyzn w wieku 20-30 lat ma już pokaźny, piwny brzuszek.
Stary 2011-08-04, 17:30   #227
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ever-dream Pokaż wiadomość
A no właśnie, to również. Dzisiaj byłam nad jeziorem i byłam w szoku, ilu młodych mężczyzn w wieku 20-30 lat ma już pokaźny, piwny brzuszek.
dodałabym do tego zakola (ale to nie z ich winy w sumie) oólnie masakra...
a popatrz się w ich towarzystwie na dobrze zbudowanego umięsnionego faceta to powiedzą ci, że to "pedał"

co śmieszniejsze - tacy z piwnym brzuszkiem czesto mają wielkie wymagania wobec swoich przyszłych wybranek serca - MUSI być zgrabna, wiotka i powabna... ech... szkoda, że coraz częściej faceci w wieku 20-30 lat jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny nie mają nic ciekawego do zaoferowania,
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 17:35   #228
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
ja akurat lubie zakola u facetow, znaczy, ze ma duzo testosteronu zarost, owlosiona klata i wysokie libido
skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 17:37   #229
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
a popatrz się w ich towarzystwie na dobrze zbudowanego umięsnionego faceta to powiedzą ci, że to "pedał"

co śmieszniejsze - tacy z piwnym brzuszkiem czesto mają wielkie wymagania wobec swoich przyszłych wybranek serca - MUSI być zgrabna, wiotka i powabna... ech... szkoda, że coraz częściej faceci w wieku 20-30 lat jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny nie mają nic ciekawego do zaoferowania,
Nooo
Stary 2011-08-04, 17:45   #230
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Nie da rady, serio mówię. Po prostu inni mi się nie podobają, no po prostu tak mam. Tak naprawdę to moje jedyny konsekwentny wymóg (no i higiena), ubranie czy jakiś defekt fryzjerski jest do przeżycia (zawsze można służyć radę, a brzydkie ubrania w pralce przez przypadek mogą się zniszczyć czy zafarbować ... ). Dawałam szansę facetom niższym, i nigdy nic z tego nie wychodziło niestety. U mnie iskrzy tylko na widok wzrostu, niższy chłopak może cuda na kiju wyprawiać, a nie zauważę nawet.
mam dokładnie tak samo!!!
kolana mi miękną na widok panów powyżej 185cm

Cytat:
Przykre jest to że w Polsce jest dużo zadbanych, dobrze wyglądających kobiet, które potrafią wyeksponować zalety i ukryć wady a zadbanych fajnych facetów jak na lekarstwo... Kompletna dysproporcja.
bo większości z nich wydaje się, że dbanie o siebie jest "pedalskie"

Cytat:
Moim skromnym doświadczeniem powiem (pojadę teraz po bandzie), że najwięcej takich można uświadczyć w Małopolsce (w wybranych miejscach )
GDZIE? w Krakowie same karakany 170cm w kapeluszu... :/

Cytat:
Zgadzam się Moja familia z Małopolski pochodzi i wszyscy wysocy
masz jakiegoś wolnego fajnego brata/kuzyna? wiek idealny dla mnie 23-27

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2011-08-04 o 18:06
Stary 2011-08-04, 17:46   #231
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
No ale dobra żeby nie być jędzą zgadzam się - ciuchy facetów z naszego kraju są koszmarne takie dziadowo-działkowe, za to u kobiet przeważa styl bazarowy :-P

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

przyznam szczerze że mnie to po prostu uraziło >_>
no mnie nieco tez, moj ma ok 173 i jest tylko ciupinke wyzszy ode mnie. nie uwazam, ze mu czegos brakuje...

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 17:47   #232
Noa_
Zadomowienie

Prawie wszyscy moi Ex , jak i obecny partner spełniają Twoje wymagania :P No może poza koszulami, których nie znoszę. Taki nosi tylko do pracy/ na uczelnię.

Uważam jednak, że mało który pan ma charakter godny uwagi ... lecz nie wiem ,czy to tylko polski problem, raczej nie
Noa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 18:11   #233
Angry
Raczkowanie

Dobry wątek. Ja z kolei mam pecha do facetów o strasznych głosach... ilu to ja znam takich >185, którzy mają wyższy głos niż ja, piszczą jak przestraszone przedszkolaki, seplenią, nie wiem, no full service ze wszystkim co najgorsze dlatego gdy facet ma naprawdę przyjemny dla ucha głos jestem w stanie przymknąć oko na jakieś mankamenty urody, na abnegację już niestety nie
Angry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 18:14   #234
visionAM
Zakorzenienie

Moim "fetyszem" poza wzrostem jest szyja
może brzmi to dziwnie ale lubię jak facet ma szeroką szyję, taką jakby na równi z twarzą nie umiem tego opisać więc wstawię zdjęcie. I takich z taką szyją w Polsce niewielu!

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2012-04-08 o 20:00
Stary 2011-08-04, 18:18   #235
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Moim "fetyszem" poza wzrostem jest szyja
może brzmi to dziwnie ale lubię jak facet ma szeroką szyję, taką jakby na równi z twarzą nie umiem tego opisać więc wstawię zdjęcie. I takich z taką szyją w Polsce niewielu!
ten drugi - fajna dupka z twarzy !
Stary 2011-08-04, 18:21   #236
sine.ira
BAN stały

Wysoki chłop jest niewygodny w całowaniu Miałam kiedyś takiego - prawie 190 cm wzrostu (ja mam 171 cm), matko jedyna jak mnie szyja bolała

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

W ogóle natchniona tym wątkiem wezmę i się przyjrzę facetom na mojej wiosce pod kątem wzrostu i ogólnego zadbania Zwykle jak idę to nie patrzę, czas to zmienić
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 18:25   #237
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ten drugi - fajna dupka z twarzy !
Rick Malambri, grał w Step Up 3D, uwielbiam go
ale ma równie piękną żonę poza tym nie-Polak, a ja obcokrajowców jako partnerów nei trawię. Polskie dziewczyny dla Polskich chłopaków

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 18:35   #238
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Chciałam nadmienić, że z mojego punktu widzenia egzemplarze stanowiące absolutne przeciwieństwo wymagań Szugar znajdują się w środowisku akademickim. Faceci z którymi miałam zajęcia czy wykłady charakteryzowali się:
1) gigantyczną nienawiścią do mydła, antyperspirantów, dezodorantów i wody kolońskiej - trzeba było sie ratować oddychając przez usta
2) zadziwiającym gustem jeśli chodzi o dobór ubrań - np swetry z cekinami
3) wielkim strachem przed dentystą - próchnica doskonale widoczna nawet z ostatniego rzędu
4) wzrostem w porywach 1.70m
Nie wiem czemu tak jest, większość z nich miała poważne osiągnięcia naukowe, ogrom wiedzy a ogólny wizerunek i higiena osobista przedstawiały się zatrważająco... Co lepsze, większość z nich była żonata
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 18:42   #239
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Normalnie, ale jaja Szugar chlopa szuka, tego jeszcze na wizazu nie grali
A kto tak napisał ? Wątek brzmi jakbym chciała się zakochać ...
Cytat:
I jeszcze taki rarytasik Cudze chwalicie, swego nie znacie. Moj eks mieszka we Wrocku i jest wzrostu 182, takze masz moje blogoslawienstwo (na priva podam wszystkie jego wady i jak sobie z nimi radzic).
Małoooooooooooooo
Cytat:
A ten Francuz to niby co robi w Twojej chalupie, to ja sie do Paryza wybieram, a tu prosze, nawet ojczyzny opuszczac nie trzeba
Tatunio zajęty

Ale ogólnie Dziewczyny takich chłopaków wklejacie, ze tragedia Znaczy w sensie pozytywnym, tylko Ashton Kutcher tak nie tego, reszta mega

I wiem, o co chodzi z szyją, to tak jak ze szczęką, też tak mam

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Co lepsze, większość z nich była żonata
Bo to jest tak, że w pewnym wieku (czytaj: moim) łapiesz, jak leci, byle był

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Wysoki chłop jest niewygodny w całowaniu Miałam kiedyś takiego - prawie 190 cm wzrostu (ja mam 171 cm), matko jedyna jak mnie szyja bolała
Ale w całowaniu czego ?
Cytat:
W ogóle natchniona tym wątkiem wezmę i się przyjrzę facetom na mojej wiosce pod kątem wzrostu i ogólnego zadbania Zwykle jak idę to nie patrzę, czas to zmienić
Daj znać Ja znów wróciłam z tzw. miasta i wciąż tragedia Jeden egzemplarz, zajęty

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 18:45   #240
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość

ja sobie często tak zerkam na prawo i lewo, ale jak mnie jakiś dresu zaczepi? (oni często szyi nie mają).

Cytat:
Rick Malambri, grał w Step Up 3D, uwielbiam go
ale ma równie piękną żonę poza tym nie-Polak, a ja obcokrajowców jako partnerów nei trawię. Polskie dziewczyny dla Polskich chłopaków
ja ze Step Up (oglądałam tylko 1 część), pamiętam tego, no ... Channing Tatum! Bardzo mi się w tym filmie podobał, razem z tą laska, która też grała główną rolę. Dobrali się jako małżeństwo
ale ostatnio widziałam gdzieś jego obecne foty i pozarastał ...

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
swetry z cekinami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Channing-Tatum-stripper 3.jpg (21,2 KB, 121 załadowań)

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2011-08-04 o 18:47
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości