|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2012 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2014 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() no wiesz teza...my tu mowimy o wysublimowanych potrzebach red ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- aparat dla kameny http://www.skapiec.pl/site/cat/2/com...767_techniczne
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-08-04 o 17:42 |
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa chyba że tak
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2016 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
sprawdziłam parametry i nie dziwię się że wystarcza
ja mam Fuji FinePix s700
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2019 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2020 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Betty o pomoc w znalezieniu kreacji poproś Polly to migusiem sprawę załatwisz ![]() btw , ja lubię szybko jeździć , ale nie motorem mam wrażenie że coś mi wykuje oko , chaszcz jakiś czy gałąź ![]() Cytat:
uoo matko... skomplikowańsze to niż uszycie bolerka ja nokie c6
|
|
#2021 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak fogle Ves to ranisz me serce swym podpisem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spox, ja w poniedziałek się dowiedziałam, że ślub będzie we czw- i tyle miałam czasu na znalezienie sukni na slub i wesele- MOJE A brzuchol miałam większy od Wojtka ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28550816]Oj, biedaku Ty nasz Nie wiesz, że bycie intelektualistą nie jest już w modzie? ![]() To kiedy tego Nobela dostaniesz???? ![]() Alo barowisze Kolejka dla wszystkich [/QUOTE]Hej!!! Ja jak zwykle poza kolejką- a co to za okazja? Cytat:
2.ja smażę tylko siebie ![]() 3. Rhinofenazol zawiesina- wg mnie jedyny naprawdę skuteczny środek ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Właśnie zniszczyłam Sabbath- zaczynam jeszcze raz
|
|
#2023 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a w krakowie dzis znienacka wprowadzili nowe ceny biletow
|
|
#2024 | |||||||||
|
BAN stały
|
Znowu mnie budowlańcy od sieciuni odcięli, na szczęście teraz już śmiga, więc macham znad podróbki Coli z Tesco
Hmmm... brak mi tu odpowiedniej emotki, i onomatopei zresztą też ![]() Cytat:
Zacznij żyć swoim życiem, ja mam i tak dość problemów poza forum, bo życie to nie bajka, czego jeszcze pewnie nie dostrzegłaś, o idealna pani z psychozą! ![]() To jest przecież rada dla Mai, ja poproszę inną, taką specjalnie dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Muf! ![]() Cytat:
![]() Redzia wkleiła swoje zdjęcia? Myślałem, że to przykłady zdjęć idealnych, do których dąży ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28550816]Oj, biedaku Ty nasz Nie wiesz, że bycie intelektualistą nie jest już w modzie? [/QUOTE]Ha! O to chodzi, że ja łączę intelektualizm z ignorancją i sceptycyzmem, a to wszystko ze szczyptą ironii i wyuzdanej, naturalnej wulgarności, co w połączeniu z moim urokiem osobistym tworzy mieszankę o taką o ---> Cytat:
![]() Teziak, odstaw już może lepiej tę swoją kawę ![]() Niech no mi tylko te syfy z ryja zejdą, albowiem wysypało mnie jak nastolatka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edit: Nic nie rozumiem z wykładu Polly, jestem gópi i do niczego Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-08-04 o 18:38 |
|||||||||
|
|
|
#2026 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
panna Teresa dopytywała czy kula (znaczy globus) nie dusi , ocet toaletowy był na skronie na nadchodzącą migrenę , na globusa były krople doustne oj nieuwaga karygodna przy lekturze
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2027 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
uuuuuu...duzo warta ta przesyłka? ja juz kiedys rozkminialam jak to jest z tymi zagranicznymi-u kogo sieu to reklamuje? bo nawet polecone w angli majo tracking tylko u nich a u nas mogom znic bezkarnie i so wtedy? jak moj frangancex znikl to go spisalam na straty..ale sie odnalazl po 3 miechach. skarbiatko-a jak zniklo? dlugo idzie i na poczcie ni majo? bo ja kiedys tak mialam i kazalam szukac paczki albo polec. to pani w kompku szukala i gufno...sieu okazalo ze te zagramaniczne nie som kompkowane i tak jakby o nich na poczcie zapominajo...i one tak siedzo w kontku i placzo ja swoja znalazłam tak ze ją pokazalam palcem-serio-poznalam z odległosci ze to chyba to i to bylo to ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- aaaa...i nie bede juz pisac a aparatach obiecujeu ![]() edit- moglabym zrobic takom wymiane usług-naucze obsługiwac aparata w zamian za zdanie za mnie prawka ktos reflektuje?
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gryx t tu nie bede pisać o tym
![]() Polly przesyłka dosyć droga, ponad 300 zł a w niej Diptyque Philosykos wspólnorozbiórkowy ![]() facet wysłał 26 i tak też stoi na stronie Royal Mail, no ja wkleje ten nr RJ515520880GB sobacz... może ja jestem gopia i szukać nie umiem.... ![]() no a u nas na śledzeniu się nie pojawia... a przeca piszo że to śledzenie dla rejestrowanych przesyłów jest to po hyj ja się pytam , bo nie kumam i nie wiem co robić teraz.... dziś 4-ty już, leźć na poczte i pytać czy co
|
|
#2030 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Oj tam... to było tak dawno temu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
no i śmieje się zamiast co pomóc jakąś stronkę z meblami podrzucić na przykład dasz radę ja zawsze szukam na ostatnią chwile i kupuję cokolwiek tylko w tym roku przypadkowo miałam kupione wcześnieju nas też dobrze że przemieszczam się pieszo ![]() Skarb nie wiem jak Ci pomóc ale trzymam żeby sie znalazła przesyłka Przesadziłam dziś z praniem, ciekawe gdzie to wszystko będę suszyć
|
|
|
|
#2032 |
|
Panaroja
|
"Dawno , dawno" , po to sie uczym , żeby znać wszystkie piękności literatury , która nas zachwyca
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Fątek na dzisiaj
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2034 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale przesyłki zagraniczne nie są śledzone w Polsce , przekraczajo granice i wszelki sluch po nich zagina i sie cudownie odnajdujo w Polsce albo i nie , tak ze nie masz co szukac u nas po numerze ![]() Cytat:
to wyslij prawko z moimi danymi i po odbiorze mozemy sie umawiac na lekcje
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-08-04 o 20:06 |
||
|
|
|
#2035 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
temat mnie ciekawi, bo jest u tej samej sprzedającej inna flacha, która mnie kusi talent masz Cytat:
------------------- kota chyba się zaklimatyzuje u mamy Spadam kłaść dziecko i kończę pakowanie!!!
|
|
#2036 |
|
grozi wypollizowaniem
|
skarbitko-doczytalam ze toto ma isc 2-6 working daysow-to ja bym sie jesczze nie martwila
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- skarbitko-poluczyłam-no pisze ze sendnięte do overseas mail centre czy cos takiego i wg mnie to jest koniec trackingu
|
|
#2037 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i da się? Da się Cytat:
![]() Ad 2 ![]() Ad 3 ![]() Cytat:
(coś mi się z Forte podobało, z Gawina, z Bog-Franu).W końcu wzięłam w Abrze i jestem zadowolona Cytat:
Wakacje są w końcu
||||
|
|
|
#2038 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czy ktos ma doswiadczenie w szukaniu roznych dziwnych danych statystycznyhc?
|
|
#2039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoro łorking dejsów to może jszcze chwilę im dam, zanim zgładzę i zniszczę
|
|
#2040 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do wątku o haftowaniu, to ja wiele lat miala taki problem
, chocby niewiem co to nie mogłam i po alko zawsze mialam problem i zazdroscilam kumpeli ktora jak zemdlilo po jabcoku szla w krzaki,rzygla i za minute zadowolona wracała i kontunuowala picie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

o nic już nie pytam

Czy siebie na słońcu?