![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Kochana nie znam się, ale Aga to ekspert i dobrze radzi ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że córcia spokojna...oby jej tak zostało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zadomowienie
|
Dania jaka ona przecudna jest, te oczka ma swietne tak samo jak Lilianka Cory
![]() ![]() wczoraj zrobiłam polowanko na ubranka w lumpeksie, najgorsze jest to ze najwiecej jest ubranek dla dziewczynek, a ja szukam kurteczki na zimę i tez bluz i sweterków i nie mogę nic znaleźć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam dzisiejsze wyniki.
Progesteron jak zwykle do bani a toxo i cmv chyba ok bo IgM ujemna a IgG dodatnie. Jeszcze tylko czekać na te wysłane do Krakowa.
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
IgM ujemne - jesteś zdrowa ![]() U mnie dodatkowo jest napisana jeszcze intensywność i klasa... i jest jeden plus, dwa lub trzy i nie potrafiłam rozszyfrować o co chodzi ![]()
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
Klasy to są te właśnie M i G - M to są przeciwciała wczesne a G - późne (a może na odwrót?
![]() Chciałam sobie jeszcze zrobić ureaplasmę i mycoplasmę ale nie mogę - bo u mnie tego nie robią z krwi tylko z wymazu i materiał ma pobrać ginekolog.
Twory - powrót do życia ![]() ![]() Zaproszenia - odkurzamy wątek ![]() Edytowane przez mezaga Czas edycji: 2011-08-04 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klasa o lub +, ++ lub +++ G to będą późne, bo na różyczkę chorowałam daaaaaawno temu ![]() Ale jutro lekarz zobaczy swoim fachowym okiem moje wyniki i mam nadzieje, że potwierdzi to, co udało mi się dowiedzieć ![]()
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Daniu Zosieńka śliczna
![]() Paulinko w Paryżu byłam kilka razy, ale szczerze mówiąc mało bywałam w knajpkach. W czasach studenckich pracowałam we Francji jako opiekunka do dzieci,ale niewiele czasu spędzałam w Paryżu, bo dużo podróżowaliśmy, a później latałam do Paryża z szefem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie laparo odwołana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziemy na początku września także mam nadzieję, że pogoda nam dopisze ![]() ![]() Ojej ![]() ![]() Ale co się odwlecze to nie uciecze... a dla pracowników przychodni ![]() Mezaga mam nadzieję, że wyniki jednak nie są złe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Raczkowanie
|
Meaga to raczej tego nie mam wątpie aby kilku ginekologów to przeoczyło... zawsze mówili, że jajniki w porządku. Wszystkie te badania co mi napisałaś robić w 3dc? w niedzielę mam dostać @ czyli w środę pójdę na badania, jeszcze jak by było mało nie wiem czy mi się grzybica nie przyplątała
![]() ![]() Dania śliczne maleństwo ![]() Irmusia kurcze no co za pech ;/ wiem co czujesz bo ja tak miałam z hsg można się w ściec a jeszcze to traktowanie pacjenta... paranoja!!
#4812 |
Zakorzenienie
|
Alexa w 3 dniu możesz je zrobić - prolaktyna, LH, FSH, E2, możesz też powtórzyć też ten testosteron na wszelki wypadek - jeśli masz na tyle kasy. Z tego co się niedawno dowiedziałam "testosteron jest ciężko dobrze zbadać bo wydziela się pulsacyjnie, pomiary wolnego testosteronu często są zależne od wielu zmiennych zaś dokładne metody laboratoryjne mało dostępne".
#4813 |
Zakorzenienie
|
Paulinko Francuzi i angielski to ciężki temat
![]() ![]() ![]()
#4814 |
Wtajemniczenie
|
Ja chciałam tylko napisać, że czytam Was codziennie (a czasem nawet kilka razy dziennie
![]() ![]() U mnie nic nowego, poza tym, że dziś wreszcie dodzwoniłam się do przychodni w Warszawie, gdzie mam skierowanie na konsultacje w sprawie laparo. Dzwoniłam już od miesiąca co jakiś czas i nikt tam nigdy nie podnosił słuchawki, a dziś wreszcie się udało ![]() ![]() Dowiedziałam się tyle, że ten niby mój lekarz przyjmuje tylko w środy do południa no i już wiem, że będzie problem z dojazdem, bo muszę brać 2 dni urlopu i jechać już we wtorek, inaczej nie dojadę. Jeszcze się nie umówiłam na wizytę, ale widzę, że nie ma z tym problemu, więc pewnie początkiem września się wybiorę do stolicy, a na laparo to pewnie dostanę skierowanie dopiero na przyszły rok ![]() A z niusów to moja tempka niedawno pobiła rekord niskości - miałam 35.89 stopnia rano, czy to normalne? ![]() Pozdrawiam Was wszystkie ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Rozeznanie
|
Cześć
Daniu Zosieńka jest śliczna ![]() ![]() Irmusia szkoda że z ta laparo masz takie jaja. Jeśli masz problemy z grzybicami lub infekcjami to kup sobie Vitagyn C. Można kupiś w globulkach lub w kremie, bez recepty. Odkryłam to dzięki bocianowi i uważam, że są super. Głównym zadaniem tego leku jest mocno zakwasić środowisko w pochwie, a ani grzyby, ani bakterie bardzo nie lubią niskiego pH. Jak podejrzewasz, ze coś jest na rzeczy ![]() ![]() Paulinko nigdy nie byłam w Paryżu i zazdroszczę romatycznego wyjazdu. Może przyjedziecie w większym składzie ![]() My się wybieramy nad morze jak co roku. Jedziemy 19 na tydzień tylko, ale dobre i to. Mezaga oby Ci się dziewczyno wszystko wyjaśniło po tych badaniach ![]() ![]() Wszyskie was sciskam i pozdrawiam Aha i poproszę o zmianę last @ 3.08 nie wiem co się stało, ale dostałam @ po 16 (chyba )dniach |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
Irmusia, że też tyle musisz przechodzić, przez jeden zabieg. Masakra.
Pacierpku hehe jakoś mnie ten temat nie pociąga ![]() ![]() Ja też jadę nad morze - już za tydzień ![]() A minka cały czas smutna w podpisie ![]() Rinco a zawsze w tym samym miejscu mierzysz temperaturę? Może za krótko trzymałaś termometr i nie naciągnął. Ja mam rtęciowy i elektroniczny. Na elektronicznym po pierwszym piknięciu mam też takie strasznie niskie - ale trzymam go dłużej i naciąga. A z rtęciowym nigdy nie miałam problemów i ten wolę o wiele bardziej.
Twory - powrót do życia ![]() ![]() Zaproszenia - odkurzamy wątek ![]() Edytowane przez mezaga Czas edycji: 2011-08-05 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Wtajemniczenie
|
czesc kochane
![]() dania gratuluje slicznej corci ![]() mezaga zazdroszcze wyjazdu ![]() ![]() u nas ok chociaz mala nie moze zrobic kupy i ja boli brzuch...mysle ze powodem jest zmiana mleka na bebilon pepti 1 jest gorzej niz po bebiku chociaz tylko wczoraj zaczelam je je wprowadzac,bo przed wczoraj bylam z nia u lekarza ....dzis wracamy juz do bebika i chyba tak zostanie...mam nadzieje ze te bole i te kupki nie sa spowodowane bebikiem....tylko ze to taka natura i niedlugo przejdzie...
#4818 |
Wtajemniczenie
|
oto moj skarb,Lenka nie wiem czy pisalam ze zostala wkoncu Lena
![]()
#4819 | ||||
Zakorzenienie
|
hej kochane
paulina udaneggo wyjazdu,ja za czasów małolaty byłam w Paryżu i podobało mi się,a wieża eifla(nie wiem jak się pisze) jeśli będziecie mieli możliwośc wejścia,wejdzcie niesamowite przeżycie z samej góry Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a to jednak Lenka śliczna jest ![]() malinka wczesniej pisałaś,ze ciaza szybko ci zleciała, oj oj nie pamietasz jak narzekałas,ze juz za długo chodzisz ![]() ![]()
![]() |
#4820 |
Wtajemniczenie
|
dra
![]() ![]() ![]() ![]() co do kupek to wiem ze moze robic rzadziej nawet niz jedna na dzien ale ona sie strasznie spina,robi czerwona.i pojekuje czasem juz zaplacze jak mocniej ja przycisnie;( ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- dra ![]() ![]() ![]() ![]() co do kupek to wiem ze moze robic rzadziej nawet niz jedna na dzien ale ona sie strasznie spina,robi czerwona.i pojekuje czasem juz zaplacze jak mocniej ja przycisnie;(
#4821 |
Zadomowienie
|
Dzien doberek!
pogoda w koncu sie poprawiła, ach ale mi sie sloneczka chciało dzisiaj znowu ide na polowanko ![]() wczoraj kupiłam na all pierwsze 5pieluch wielorazowych ![]() ![]() malinka śliczna jest i fajne imię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Paulinko, możesz mi wpisać termin porodu na 13 marca
![]()
#4823 |
Zadomowienie
|
Melduję ze polowanie na ubranka udane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak się czujesz?
![]() |
#4825 |
Zadomowienie
|
karolca nom leci czas, dwa miesiace nam zostały
![]() czuje sie ogólnie dobrze, teraz cos wymioty powróciły, ale nie meczą jak na poczatku, krew z noska tez czasami po wysiłku leci, poza tym szybko się meczę i duuuużo leżę, odpoczywam a tu chciałabym cos porobić i mam wyrzuty sumienia, ale wiem że to wszystko dla fasolki. stopy delikatnie podpuchniete, jak jest zimno to nie mam co nałożyć bo w pantofle sie nie mieszcza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
magdulec, nie miej wyrzutów
![]() ![]() Z wymiotami to faktycznie kiepsko, bo sama wiem, jakie to męczące jest. A energia powróci pewnie pod sam koniec ciąży, jak włączy się instynkt wicia gniazdka ![]()
#4827 |
Zakorzenienie
|
pacierpku, mezaga ale Wam fajnie, że jedziecie nad morze
![]() ![]() ![]() pacierpku dziękuję za namiar na sprawdzony lek ![]() ![]() ![]() malinko Lenka śliczniutka ![]() ![]() ![]() magdulec no to już końcóweczka ciąży ![]() ![]() Karolca jak po wizycie u gina? Byłam dziś u mojej ginki w szpitalu. Kurcze, ale z niej jest fajna babka. Zawsze tak fajnie ze mną pogada i widać, że jej zależy na pacjentce (tzn wiem z własnego doświadczenia, a nie wiem, jak jest z innymi pacjentkami, ale myślę, że podobnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Wszystko w jak najlepszym porządku
![]() Maleństwo ma 15,8 mm wielkości, serce bije jak dzwon (169 uderzeń). Przy dnie macicy lekarz wykrył jakąś 14-milimetrową przestrzeń (zapomniałam jak to się nazywa), ale mówi, że to się zdarza, że mam się nie martwić i do następnej wizyty wszystko powinno wrócić do normy. Nie jest zwolennikiem faszerowania lekami, co mi odpowiada (a leki uznaje za ostateczność). Zalecił mi jedynie suplementację z kwasami omega-3 aby uzupełnić ewentualne niedobory (dodatkowo jest tam jod, żelazo, kwas foliowy, wit. b6 i b12). I mam nie brać nic innego. W gabinecie spędziłam 40 minut ![]() Ale przeanalizował wyniki, wytłumaczył wszystko. Jestem zadowolona. Następna wizyta 7. września, i będzie już z przeziernością karkową. Na szczęście to USG jest w tej samej cenie co zwykłe podczas wizyty ![]()
#4829 |
Wtajemniczenie
|
Irmusia- przykro mi... ja tez mam przeboje z przychodnia.
Mam cukrzyce ciezarnych, a nie wiadomo czy diabetolog mnie przyjmie... Też szkoda gadać, bo czlek sie tylko wnerwia. Dziewczyny- gratuluje slodkich coreczek ![]()
#4830 |
Zakorzenienie
|
a stosujesz jakąś dietę cukrzycową?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.