|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
Cytat:
![]() też prawda ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kasza ,chyba grzesznie ![]() Cytat:
ja juz w domku i nawet po obiadku, ktoś na górze chyba nade mną dziś czuwa (grzeczna byłam czy co? ), padła nam cała sieć w firmie i wysłali nas do domu, bo serwis dopiero jutro się zjawi zamierzam się lenić przez resztę dnia
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka co Ty! Jadę pod namiot póki co na 3noce (60zł), paliwo 100zł + wydatki własne ok 100zł to daje niecałe 300zł... Chorwacja 1700zł... nawet jeśli to mielno byloby na 9 nocy (180zł), paliwo (nadal 100zł) i wydatki własne liczmy z 350zł to masz ok650zł ...tysiak róznicy...
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taaak, awarie w pracy to jest to, co leniuchy lubią najbardziej
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Liczę na tą pogodę staruchy...pewno, że mi szkoda tej Chorwacji, ale jakoś się pocieszam tym Mielnem...choć smutno trochę ;(
Kasza...ma się rozumieć, że GRZECZNIE ![]() Badymka za rozmowę, fajnie, że jedziesz :brawo:ja piszę w biegu, między pięcioma rzeczami jakby mi się już nie udało to miłego weekendu staruchy ![]() Kurczak a to takie speszyl for ju
|
|
|
#4955 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ciekawe założenie. nigdy tak o tym nie myślałam. Cytat:
Aga pozostaje tylko życzyć pięknej pogody i udanego wypoczynku. |
||
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki jeszcze
) kostiumu, no i go wcięło...Coni podejście Twe baardzo mi pasuje
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka -
![]() Wróciłam z zakupów - kupiłam 2 pary buciorków przecenionych o 60% ![]() Jestem strasznie zmęczona, mogłabym już iść spać ![]() Agusia - w Mielnie poimprezujesz więc pal licho z pogodą (no.. jedziesz pod namiot to zyczę żeby nie deszczyło)
|
|
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic jadę buziole w pysiole
|
|
|
|
#4961 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martwię się zbytnio, bo tydz wczesniej byłąm badana u gina i jest ok. Może mendopauza pełznie do mnie wielkimi krokami?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Badymka powodzenia, AGusia pogody i fajnych towarów. Cmokam staruchyn i idę patzreć jak przekopują mi rowy przed domem takie odwadniające.pa
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||||
|
|
|
|
#4962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Doooobra... uwaaaga... JEDNO SŁOWO!!! Do celów własnych - konsumpcyjnych? ![]() Szczerze mówiąc - nigdy w życiu bym się na to nie dała... Za dużo miałabym do stracenia, gdyby takie fotki ujrzały światło dzienne ![]() czuję się uhonorowana... i... Po dzisiejszej nocy stwierdziłam, że powinni mi wystawić pomnik... "Matki Polki karmiącej i walczącej jednocześnie z muchami" (taki z dzieckiem przy piersi i klepką na muchy w uniesionej dłoni ) Rano ekhumowałam muchy z cmentarzyska koło łóżka - do śmietnika... A podobno ten Raid miał działać na muchy... taaa... chyba je wabić... ![]() --- Olla - menopauzę - to my już tu wszystkie mamy - mentalnie A przypomnial mi się dowcip... Dlaczego nie należy wierzyć kobiecie? Bo jak można ufać komuś, kto przez tydzień - co miesiąc krwawi i nie umiera?
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-08-05 o 09:56 |
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kurczaku-cipciaku - my Ci tu pomnik wystawimy, tylko nie zapomnij o wysiadywaniu jajeczek...
Aguś - baw się dobrze, namiot i auto to faktycznie tania opcja
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, że co, nowe kurczaki w drodze?
![]() Co do rozbieranej sesji - Badymka, skoro przez 6 lat do niczego nie doszło, to może niech tak zostanie? Rozemocjonowany fotograf to kiepski fotograf, ja na taką seksowną sesję (seks + sesja) bym się nie zdecydowała. Oczywiście, dodać do tego można ostrożność - jak wspomniała Kurza Mama. Matko Karmiąca Muchy - przecież Kurczaczek jeszcze nie ma ząbków, żeby móc Ci się zawiesić przy brodawce, gdy Ty muchom robiłaś CIACH z forehandu i backhandu dwuręcznego? Przyssał się?
|
|
|
#4965 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczak załóż na okna moskitiery....
|
|
|
|
|
#4967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() popieram Dziś Międzynarodowy Dzień Piwa , więc Zdrówko staruszki!
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4969 |
|
Wtajemniczenie
|
mi coś Desperadosy nie podchodzą
![]() za to teściowie przywieźli nam ostatnio litewskie piwo http://www.piwarium.pl/piwo.php?id=280 i tak mi zasmakowało,że szukałam go PL i w Auchan jest.
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słyszałam, że jest paskudna... ale ile osób tyle różnych opinii .... bardzo lubię whiskey |
|
|
|
|
|
#4971 | |
|
Zadomowienie
|
No... zaciąga to logiką... ale wiesz, jak to jest... wybiera się sójka za morze
Cytat:
![]() Natomiast whiskey... tfu... tfu... tfu...
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś TŻ znów będzie meczować, więc na Dzień Piwa się załapię na pewno
![]() Łycha jest fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . Jak się znieczulę, to z colą da się wypić, ale wolę już wódkę
|
|
|
#4973 |
|
Nie depcze krokusów
|
Desperadosa pije się jak soczek.
|
|
|
#4974 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja chodząca złość.
Wcięło mojego posta z cytatami i nie mam siły na to wszystko drugi raz. Jak Was czytam to mi się humor poprawia co dziś jest bezcenne bo matka mi go ciągle psuje. Powiedziałam rodzicom wczoraj o wyjeździe do Rzeszowa, ktoś mnie musi za sponsorować . Ojciec nie powiedział nic chociaż widziałam, że mu to nie pasuje. Za to matce włączyło się biadolenie. "A jak ty dojedziesz? gdzie będziesz nocować? co będzie jak się zgubisz? a to tak daleko..." No to jej mówię, że dojadę do Lublina a z Lublina busem, że nocować będę u kolegi z LO, a jak się zgubię to się odnajdę". Biadoli od wczoraj i jak ją znam to będzie biadoliła do poniedziałku. Puszczam to mimo uszu bo wiem, że się boi. Kurcze, też się boję bo nie znam Rzeszowa, wiem tylko tyle że jest i podobno jest bardzo ładnym miastem. Ale koniec języka za przewodnika, jak się zgubię to się spytam o drogę i tyle.To biadolenie to jeszcze nic. Dzisiaj rozwaliła nie totalnie... Po akcji z Warszawą postanowiłam, że więcej nie wspomnę słowem o tym gdzie składam papiery, ale podczas obiadu zadzwonił kolega z miejscowości gdzie też będę składać papiery do pracy na stanowisko "nauczyciel bibliotekarz" w szkole. Więc chcąc nie chcąc mama się dowiedziała. Jej reakcja masakryczna: M: Kraśnik? No ja mam wrażenie że ty teraz to składasz papiery wszędzie jak leci... Ja: A mam jakieś inne wyjście? M: Ale Kraśnik to małe zadupie.. Ja: Akurat w moim zawodzie powybrzydzać za bardzo nie mogę, idzie się tam gdzie jest praca. Dopóki nie mam własnej rodziny będę próbować wszędzie gdzie się tylko da. M: Jak to nie masz, a my to co? Ja: Dobrze wiesz że chodzi o to, że dzieci mi przy cycku nie płaczą.. M: No tak dzieci.. a reszta to już się nie liczy.. Ja: ... I weź tu cokolwiek powiedz... Jak składałam papiery do Wawy i Rzeszowa to nie pasowało bo daleko, bo duże miasto, bo sobie nie poradzisz, jak składam blisko to też źle bo zadupie.. Jeśli myślisz, że ugrzęznę w tej kuchni do końca życia bo Tobie nie pasuje żebym miała własne to się mylisz. M: Jak masz się już wynieść z domu to ja bym wolała, żebyś szukała pracy w takim mieście gdzie mamy rodzinę np Warszawa, Tarnów, Poznań, bo w razie czego będzie kto miał Ci pomóc... Ja: To weź się kobieto zdecyduj czego chcesz, ale weź pod uwagę to, że nie zawsze tam gdzie chcesz jest PRACA! Ty jakoś sobie w Niemczech poradziłaś. [Miała 18 lat jak z koleżankami pojechała do pracy... w ciemno prawie] M: No ale to była inna sytuacja, ja byłam z koleżankami i to były inne czasy... Ja: Zawsze są inne czasy... pięć lat temu też były inne czasy.. Ja sobie poradzę w każdym mieście, mam wielu znajomych, a jak nie mam to szybko będę miała. Ty nie mówiłaś nawet po niemiecku o angielskim nie wspomnę i przeżyłaś... Ja szukam pracy w Polsce, po polsku mówię więc tym bardziej sobie poradzę i nie ma co dyskutować. Nic tylko strzelić sobie w łeb ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Co do sesji. Ja mam takie opory jak Wy i dużo więcej. Jeśli chodzi o to czy zdjęcia "wypłyną" to mam jakieś 90% pewności, że nie. Akurat pod tym względem to osoba słowna. Ja po prostu nie lubię swojego ciała i nie lubię jak ktoś robi mi zdjęcia. A. dobrze wie o co biega i im więcej ja mam oporów tym bardziej chciałby udowodnić mi samej, że się mylę w osądzie własnego ciała... No cóż... może kiedyś
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka, co do historii z mamą i pracą, to witki opadają, sama wiesz..
A w kwestii sesji.. Nie znasz jakiejś fotograficznie utalentowanej koleżanki? Kobiety? ![]() Bo te namawiania owego kolegi natrętnie kojarzą mi się z sytuacją jakichś początkujących modelek, co to muszą "płacić" za sesję. Trochę obrzydliwe...
|
|
|
#4976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oboje dobrze wiemy, że nic z tego ![]() Przespać się z nim mogę bo bardzo pociągający z Niego facet, dobrze, nawet bardzo dobrze, się znamy i wiem, że byłoby ... miło... z resztą tak jak ostatnio było ![]() Sesja to jednak zły pomysł... nie z tym ciałem nie w tym życiu... A jeśli chodzi o kobiety fotografiki... nie lubię ich jeszcze bardziej niż fotografów facetów... ja mam po prostu uraz do ludzi którzy usiłują mi robić zdjęcia, bo nigdy nic dobrego z tego nie wyszło. ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- A co do Międzynarodowego Dnia Piwa to Po PIWKU ??
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba od końca września/pocz. października skończy się nasza włoska przygoda.. Warunkiem powrotu TŻa w tym roku była gwarancja luzu w mieszkaniu (czasem tylko raz/dwa razy w tygodniu noclegi współpracowników). A tu dziś wieści, że od września do grudnia będą mieszkały 2 osoby. Więc warunki akademikowe, 7 dni w tyg. ktoś.
I nie ma innego wyjścia, na wynajęcie mieszkania nas nie stać (bo takie były warunki - mniej kasy, ale mieszkanie za free). TŻ wściekły.
|
|
|
#4978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Badymka - składaj wszędzie papiery, jak najdalej od rodzinnego domu, żebyś odwiedzała ich raz w miesiącu.... Sesja - ja chciałabym mieć taką rozbieraną, ale zdecydowałabym się gdyby za obiektywem stała kobieta, raczej moim aparatem żeby te zdjęcia przypadkowo nie wypłynęły... Kiedyś moje kumpele zrobiły sobie taką sesję, fotki biało czarne - re we la cja.... zdjęcia pstrykały sobie nawzajem.... w domu... efekt zapierał dech w piersiach.... ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
Wieeeem... ja maksymalnie wypije 2 duże piwa... jak mam sie upijac to łiskacz (bo nie męczy mnie po tym kac) |
||
|
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

w Mielnie to znów będzie grzecznie
dziekuje bardzo)
), padła nam cała sieć w firmie i wysłali nas do domu, bo serwis dopiero jutro się zjawi

za rozmowę, fajnie, że jedziesz :brawo:

okazało się, że kiedyś się z nim umawiałam 
czuję się uhonorowana...