|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c
Cytat:
ja... ![]() dobra, rozgryzłaś mnie, paradowałam z TŻem po mieście w przebraniu serca i rozumu w weekendy zarabiamy nad morzem, ja kłapouch, a tŻ prosię ;p taki brokuł z ikei dla mnie, a truskawka dla TŻa, to byłoby niezłe podkręcenie interesu, takie urozmaicenia działają na publikę Cytat:
co do czytania w wc, to moja ulubiona koleżanka z dzieciństwa miała zawsze tony makulatury w łazience, sterty krzyżówek, bo jej ojciec rozwiązywał, i kiedyś zapytałam, czy ma zatwardzenie, czy sraczkę , że tyle tam siedzi
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
a puchatek chyba walczy z celulitem i napina mięśnie pośladków ;p
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodźcie na zlot się tak ubierzemy ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Albo ma ... stringi |
|
|
|
|
#2615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
naprawiamy ten błąd! Zdjęcie z kielichem 10/10 W ogóle idealnie wyglądaszTy, albo spina pośladki przed Kłapouchym! Taka cicha woda, a nie wiadomo gdzie on lubi swój ogonek przyczepić! Może jest postrachem ekipy ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię myśleć w kiblu,ale nikomu się do tego nie przyznawałam :P Najlepsze myśli i pomysły się tam rodzą ![]() sugerujesz,że kłapouchy to pedał? |
|
|
|
|
#2617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahaha! na bank ma perwersyjną bieliznę Cytat:
a ja też lubiłam siedzieć w wc jak byłam mała, lubiłam sobie tam śpiewac i wymyślać piosenki
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, przez Was na zawsze zmieniłam zdanie o puchatku i jego ekipie
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie wiadomo, nie będę piszczała tej bajki swoim dzieciom
co myslicie? http://etorebka.pl/s03.php?f=0334# ma być trochę kujońska, nie mam żadnej czarnej a potrzebuję
|
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta już bardziej pasuje http://etorebka.pl/s03.php?f=0315 |
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, piękna z Ciebie dziewczyna!
Fajna torebka mimo to, myslę, że pasuje do Ciebie
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() rycząca trzydziestka
|
||
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo na etorebce to teraz większość robią na jeden kopyt,lecą z takim samym wzorem
|
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wiem, znudziły mi się już te typowe wzory na etorebce. A ta jest jakaś taka inna, jeśli właścicielka mieszkania nie zedrze ze mnie wszystkich pieniędzy to kupię |
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, ale ładnie ^^
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dużo płacisz za pokój? |
|
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko zawsze przez wakacje płaciliśmy mniej, bo chyba 400 zł na całe wakacje- 3 miesiące, więc super sprawa, a i tak mogliśmy tam wpadać. Niestety w tym roku jedno z nas pracuje, będzie tam mieszkać przez wakacje i ona już za bardzo nie chce iść nam na rękę...W sensie, ten współlokator to mój kuzyn i przeżyję to, że będę musiała zapłacić, nie chcę robić problemów- ale wolałabym mieć torebkę uf, rozpisałam się
|
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Śmietanka, jako kobieta doskonale Cię rozumiem-też bym wolała torebkę
![]() Powinnam iść spać,a mam oczy jak 5zł.
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Śmieti!
masz osobny pokój? burżuj i za 450 zł?! wooow! to luksus chociaż piąte piętro, bez windy... respect
|
#2630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale wiecie w jakiej okolicy mieszkam? obok znajduje się: -katedra -wydział teologii -siedziba biskupa -dom spokojnej starości dla księży -muzeum archidiecezjalne -siedziba Gościa niedzielnego i portalu Wiara.pl ![]() -masa punktów porad i innych takich, np dla studentów czy rodzin -ogromna księgarnia katolicka -seminarium pewnie jeszcze o czymś zapomniałam, masa tego tam jest, w sumie to mam chyba najlepiej strzeżoną dzielnicę w Kato, wszędzie kamery ![]() i pośród tego ja
|
||
|
|
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za podwójny wychodzi może z 50zł. mniej ![]() Cytat:
Śmietanka, to u Ciebie bezpieczna dzielnica,nie strach samej po nocach wracać :P Byłam kiedyś w seminarium (w ramach spotkań do bierzmowania ) i niezłe ciasteczka tam śmigały korytarzami ![]() Wiecie,że już mam makijażystkę na ślub Wiedziałam u kogo chcę się malować i tak z ciekawości zapytałam jakie ma wolne godziny na moją datę i okazało się,że 14:00, 11:00 i same wcześniejsze. No i musiałam wziąć tą 11:00. Szok,kiecki nie mam a kosmetyczkę mam ![]() A po wczorajszym chrupkach mam jakąś rewolucję w żołądku Dzisiaj będzie dzień lekkiego żarcia.
|
||
|
|
|
#2632 |
|
Zadomowienie
|
Helou
![]() Podczytuje was po cichu ale nie mam kiedy napisać bo brak czasu. Ostatnio znalazłam pracę , nie za ciekawa ale zawsze to jakieś pieniądze wpadną. Przez 2 mies jestem juz -4 kg Monia tydzień bez chipsów? wieeelki szacun ![]() mogę i ja pooglądać zdjęcia? strasznie mi się Twoje włosy podobaja , pamiętam raz zdjęcie wstawiałaś A może Psyhe ma tak wyobdzierane kolana po randce że nie może dojść do kompa? |
|
|
|
#2633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Moj TZ tez jak je, to sie caly brudzi. Oni na to nie patrza w ogole
Cytat:
Cytat:
Monia, jestes identyczna, jak sobie Ciebie wyobrazalam Slicznie Cytat:
![]() Śmietana, nie podejrzewalam Cie o taka inwencje tworcza [QUOTE=bita smietana;28542026] Moj TZ ma za 700zl... Strasznie drogo. Chcial zmieniac stancje, ale ostatecznie w przyszlym roku bedzie w akademiku. Powiedzialam mu, ze jak sie tam zaimprezuje, to ja go za uszy nie bede ciagnac :P |
|||
|
|
|
#2634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już nauczyłam się rozróżniać seminarzystów- zawsze chodzą w 3-4 chłopa, zawsze grzeczni, ubrani na czarno lub szaro i z czarnymi plecakami To makijażystki są takie rozchwytywane? ![]() Cytat:
Ładny, zdrowy spadek no i fajnie z pracą, same sukcesy![]() Cytat:
![]() No, Kraków jest drogi pod tym względem, ciężko o jakieś fajne mieszkanie. A na czy on będzie na leśnictwie, rolniczy? ![]() aa zgadnijcie kto był dzisiaj cały dzień na diecie?
|
|||
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
przez was , cały dzisiejszy dzień miałam zaabsorbowany myśleniem o sytuacji rodzinnej kubusia puchatka, oni chyba wszyscy żyją tam w konkubinacie
![]() no i .. kto zmajstrował maleństwo? ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- BŚ, byłaś na diecie? jak to zrobiłaś ![]() ja jestem na diecie codziennie, ale tylko do 18
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maleństwo było takie słodkie... W moim prywatnym rankingu momentami przebijało Prosiaczka! Nie wiem, oglądam tę stronę: http://therottenones.tumblr.com/ i odechciewa mi się jeść Ale to nie jest głupie, wystarcz zamienić "nie jem po 18" na "nie jem po 18 dietetycznych rzeczy" i wszystko gra
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez dzis bylam na diecie
Smietanka, jestesmy ostoja tego watku, prawda? Jak zawsze perfekcyjne ![]() Tak, moj teżet idzie na Uniw. Rolniczy na to lesnictwo Beda mu pasowac te studia, to taki czlowiek lasu Ej, a Krzyś czemu sie zadaje z bandą Kubusia? |
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach, weszłam na tą stronę i wyszłam z depresją ![]() Króliczek to snob, zapatrzony tylko w swoje marchewki. obrotny burak, w sumie pasuje
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty, to jak on będzie leśniczym, to Ty leśniczówką, nie? ![]() Może Kłapouchy noc wcześniej przypiął do Krzysia ogonek i ten biedny leczy psychikę? ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostoja wątku xD ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
no i królik pewnie często i ciężko orze (marchewkowe pole ofc)leczy psychikę, ahahah!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

mimo to, myslę, że pasuje do Ciebie 

Dzisiaj będzie dzień lekkiego żarcia.

Smietanka, jestesmy ostoja tego watku, prawda? Jak zawsze perfekcyjne