|
|
#2041 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Polaryzacyjnym nawet na Sawannie pod słońce się zrobi (z siostrą widziałyśmy pana, który pieczołowicie taki zainstalował do fotografowania fontanny w Kozłówce, ale się uśmiałyśmy )Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla przykładu TO TO TO i TO pstryknięte hybrydą, którą na All można kupić za 150 zł... Też masz pikny ![]() Od co najmniej tygodnia było o tym na tablicach elektronicznych z rozkładem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#2042 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() kurde-codziennie wchodze na ich strone netowa i nie było zadnego info-owszem dzis w aktualnościach naisali ze od dzis nowa taryfa ![]()
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2044 |
|
|
Na trasie tzw. szybkiej kolejki miejskiej. Wyświetlają też informacje o wypadkach, zmianach tras, itp.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2045 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() podejrzewałam jakiś podstęp i wrzuciłam w google będę w sobotę ale najprawdopodobniej w Krakowie tylko muszę się z Tró porozumieć co do szczegółówCytat:
ale 26 lipca to w zeszłym tygodniu było, więc jeszcze nie jest źle..odpukać, ale do tej pory wszystko z UK do mnie docierało, tylko nie wiem czy były to polecone czy nie.. naklejek poleconych nigdy nie było, tylko np. kod kreskowy na naklejce adresowej Cytat:
![]() Cytat:
bo do końca życia się nie zamebluję
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
jestem wstępnie interesowana
|
#2047 | |||||
|
Zakorzenienie
|
może jutro doleci przesyłka ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
no niby nie, ale się denerwuje podwójnie bo flach na rozbiór tam jest
|
|
#2048 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
z tych zdjęć co wkleiłaś to 3 pierwsze to makro, a makra hybrydy mają przeważnie bardzo dobre, ostatnia fota jest fajna kompozycyjnie i klimatycznie ale mogłaby być dużo lepsza jakościowo przykład z życia, jak chodziliśmy z ektzem focić to często fociliśmy ten sam kadr, półprofi lustrzanką wychodziły foty dużo lepsze niż z mojego aparatu. dopiero przy takim bezpośrednim porównaniu to widać na wielu zdjęciach to właśnie jakość sprawia że szczena patrzącemu opada, a nie wszystko da się zrobić z ręki na półautomacie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2049 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja tam się nie znam na fotografowaniu, boję się że póby zdobycia wiedzy , zachcenie robienia pięnknych fot czemuś poza rodziną i kotamy , na przykłąd chmurom i kroplom wody skończyła by się zakupem drogiego sprzętu i jeszcze droziejszych akcesoriumóf o
|
|
#2050 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2051 | ||
|
Zakorzenienie
|
za nogą kurde od szafki telefizorowej był... jakim cudem go nie dojrzałam nie mam pojecia, żem odpierdzieliła z 2 kilometry na kolanach z głowem przy podłodze i nie widziałam
|
|
#2052 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Piję Kinley'a z dedykacją dla Ju
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2054 | ||
|
|
Cytat:
Gdzie był? ![]() Cytat:
Powiem szczerze, ze ja się na jakości fot nie znam kompletnie Jestem w sumie laikiem w temacie, wiem tyle co zasłyszałam od siostry. Czasem widzę kogoś obwieszonego supersprzętem, ale jak się nie ma oka to to nic nie pomoże - przykład: fotografujesz dziewczynę przebraną za kota. Kadrujesz tak, że nie widać uszu I co z tego, że jakość idealna ![]() Jak ktoś robi ujowe zdjęcia kompaktem, to lustrzanka nie zrobi z niego artysty. Jak ktoś robi dobre zdjęcia kompaktem, ale czuje, że to ogranicza jego możliwości, ma pomysły na coś lepszego - to lustrzanka wtedy jest dobrym pomysłem. A nie tak jak widuję u znajomych, potrzebują pstrykawkę na imprezy, kupują lustrzankę a później zdziwko, ze "taki drogi aparat, a zdjęcia takie słabe"
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-08-04 o 21:11 |
||
|
|
|
#2055 | |||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja to widziałam tak, ze mam obiektyw z punkcikiem jak się zerknie w wyświetlacz i se kręcę ustalając co chcę wyostrzyć ![]() A bo ja pamiętam ![]() Cytat:
Czemu Ty nie robisz fot??? Cytat:
2. dlatego ja nawet się nie podejmuję robić prawa jazdy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2057 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jesli chodzi o temat aparatów to kompletnie nie wiem o co Wam chodzi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-08-04 o 21:12 |
|
|
|
#2058 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() w krakowei jest cos takiego jak szybka kolejka miejska? mogę uwerzyć tylko w ostatni człon nazwy , załoze sie ze to ani kolejka ani szybka ![]()
|
|
|
#2060 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#2061 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red-ty dziwne wnioski wyciagasz robie cały czas-ostatnio komórką bo dedłam aparat co opowiadałam dawno temu i nie mam nowego jeszcze niestety
|
|
#2062 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2063 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fieciauam
|
|
|
#2064 |
|
Nindżopesz
|
Zarzucę nowy temat bo z aparatami już zgłupłam. Wiem jedno - poproszę TŻta żeby mi wybrał jakąś fajną cyfrówkę lub tanią lustrzankę (o ile to nie oksymoron) i dwa obiektywy - szerokokątny i do makro, o. Ale to kiedyś.
Nowy temat brzmi: co byście pomyślały o facecie koło 30tki, który przez trzy lata związku nie ma ochoty na seks, trzeba się do niego dobierać a wtedy zrzędzi, że zmęczony albo brudny, po rękoczynach skusił się może z 10 razy przez ten cały czas i za każdym razem było od tylca? Oh, i ma przyjaciela geja
|
|
|
|
#2065 | |
|
|
Ano
![]() Cytat:
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
O! Chyba namaluję dwie Sabbathki
![]() Dziękuję! Miło mi Ja też nie i nawet nie czytam tego
|
#2067 |
|
Nindżopesz
|
Poka, poka!
|
|
|
|
#2068 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a w krakowie skm to nazwa czegos czego nie ma
ale tu to tak zawsze ![]() tak jak mega system rowerowy-ze niby bierzesz na miescie ze stojaka i zwracasz na inny-brzmi super co nie?, ale po krakowsku to zanim weźmiesz rower to musisz: -tydzien wczesniej zalogowac sie na stronie -poczekac na aktywny login -załozyc se tam gdzies wirtualne konto -przelas na nie kase -zameldowac w sieciuni skąd , kiedy i na ile bedziesz brał rower -przelac za to kase -poczekac na kod......... pewnie troche przesadziłam,ale istota została oddana ![]()
|
|
#2069 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba jednak owszem, zalezy jeszcze co to dla Ciebie znaczy tanio ![]() ad część 2 cóż.... niezrozumiałam o so chozi z tymi rękoczynami ale jak mnie by kobieta biła to też bym nie kciała.... mam swą teorię ale poczekam wpierw na wypowiedzi innych
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

)
a co mnie to kufa obchodzi? Się chciało mieć dziecko, to się zajmuj
Mnie tam wszelkie mamuśki narzekające, że nie mają z kim zostawic dziecka nie wzruszają absolutnie - wiedzą na co się decydowały, to niech ponoszą wszelkie konsekwencje swojej dorosłej decyzji.

tylko muszę się z Tró porozumieć co do szczegółów
ale 26 lipca to w zeszłym tygodniu było, więc jeszcze nie jest źle..
panna Teresa dopytywała czy kula (znaczy globus) nie dusi , ocet toaletowy był na skronie na nadchodzącą migrenę , na globusa były krople doustne oj nieuwaga karygodna przy lekturze 
na przykład

Jestem w sumie laikiem w temacie, wiem tyle co zasłyszałam od siostry.