|
|
#4231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
takie bronienie się nic nie daje, tylko jest gorzej bo człowiek sam siebie oszukuje... kiedyś też sama przed sobą udałam że nic się nie stało... jednak trochę zmądrzałam i wiem, że każde rozstanie trzeba jednak przeżyć z całą tą goryczą...
|
|
|
|
#4232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem może to moja rozszalałe hormony, ale czuję się beznadziejnie. Eks bez niczego dobrze się bawi na wyjeżdzie z moimi znajomymi. W sumie nasyzmi, o ile my coś mamy naszego. Powinnam do nich dołaczyć , ale nie wiem czy mam na to siłę. Za to z nowym, pełny szal, choc ostatnio ida na randke z nim spotkałam eksa i potem bylo mi z nim jakos zle... Powiedzice, ze to tylko te hormony
|
|
|
|
|
#4233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- kurczę aż musiałam tabletkę wziąć na uspokojenie po tej dobrej nowinie dzisiaj... |
|
|
|
|
#4234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miał dwie laski naraz. Pewnie czuł się taaaaaki za✂✂✂isty, że dwoma się zabawiał w tym samym czasie. Obleśnie to i przykre, ale uwierz mi, że lepiej, że dowiedziałaś się od niego, a nie od osób trzecich i to teraz, a nie np. za kilka miesięcy. Uwierz mi, że on się jeszcze odezwie, ale wtedy Ty musisz go zlać, bo on się NIE ROZSTANIE z tamtą dziewczyną, ale Tobie spokoju również nie da. Musisz być silna. Na początku miałam milion myśli, milion pytań dlaczego mi to zrobił, jak mógł z obiema naraz, w czym ona jest lepsza niż ja.... Ale analizowanie nie ma sensu... uwierz. Trzymaj się jakoś |
|
|
|
|
#4235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Sheneedslove a jak on pogodził to aż przez pół roku? i w jaki sposób się dowiedziałaś? jak on zareagował jak TY wiedziałaś? Mi się wydaję, że mój to raczej da se już spokój bo sam się przyznał do tego... widać chciał mieć jedna mniej z głowy... z resztą na moją wiadomość zareagował tylko " dzieki i wzajemnie" dupek
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Raczkowanie
|
Ehh a mnie znowu ciśnie by się odezwać do tamtego..
Głupia jestem bo tylko czekam na ten jego głupi telefon.Tak wiem...mam tego nie robić..aa tak mi sie nuuudzi!
|
|
|
|
#4238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dearlie, ale miło się czyta twoje posty teraz ![]() Cytat:
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny już po mnie!!!!!!!!
Chociaż w sumie uwielbiam tę kobietę, więc krzywdy jej za to nie zrobię, ale za to jak gdzieś spotkam P. to będę pewnie spierniczac ze wstydu aż mi tchu zabraknie. A było już tak pięknie i pozytywnie. Eeeh.
Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-08-04 o 21:25 |
|
|
|
#4241 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawe co on na to, słuchaj jest szansa, że moze cos jednak bedzie. On teraz bedzie zwrwcał na Ciebie uwage no bo no cóz skoro na niego lecisz haha :P sila woli bedzie chcial zobaczyc co to za dziewoja Ale fajnie hi
|
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzecz w tym, że ta klientka powiedziała "ta dziewczyna z gabinetu kosmetycznego na rogu", a jak na złośliwośc losu to właśnie stałam z koleżanką na schodach gabinetu dzisiaj,gdy on to "Cześc" powiedział, więc na 100% wie o kim mowa W sumie moja klientka ma rację. Ona stwierdziła "Ja mam 36 lat i nie mogę już dłużej patrzec jak się męczysz i robisz te podchody. Przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz. Albo będzie przed Tobą uciekał, albo przeciwnie" i w sumie muszę się z nią zgodzic. ![]() No, a poza tym na 100% nie ma dziewczyny i podobno jest bardzo, ale to bardzo nieśmiały ![]() P.S. A tak w ogóle przepraszam, że tak zaśmiecam wątek porozstaniowy, ale tak się z Wami zżyłam, że nie potrafię się z Wami nie podzielic tym całym cyrkiem, który się u mnie dzieje.
Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-08-04 o 21:48 |
|
|
|
|
#4244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaaaa skoro on wie, że ty to ty to jeszcze ciekawiej haha Zobaczymy jak to sie rozwinie, fajnie ja dawno czegos takiego milego i zabawnego nie przezylam i nie zanosi sie, ostatniemu potencjalnemu dalam kosza i jak zwykle zostalam sama ale sama tak wybralam...
|
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak masz rację, raz się żyje Jak nic z tego nie wyjdzie to będę mogła to wszystko jako anegdoty przy drineczku opowiadac. Np. wczorajszą akcję... moja klientka dzwoni do mnie ( ja robie manicure hybrydowy innej) i słyszę "M. szybko! Szybko! Wychodź z gabinetu! Szybko! Idzie! Idzie! No szybko!", więc w 5 sekund zrobiłam striptrease zrzucając z siebie fartuch, rękawiczki latały po całym gabinecie, a i tak zobaczyłam tylko jego tyłek,bo się spóźniłam ![]() Właściwie to chyba chciałabym, żeby coś z tego było. ![]() Duszku czasami lepiej dac kosza jeżeli nie jest się zainteresowanym i poczekac na tego właściwego niż dusic się w związku na siłę Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-08-04 o 22:13 |
|
|
|
|
#4246 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale burak... Mam nadzieję, że los Ci wynagrodzi to jakimś świetnym facetem Cytat:
pogrubione - Cytat:
![]() Cytat:
Jestem ciekawa jak to teraz wyjdzie, jak się losy potoczą
|
|
#4247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak wiem, dlatego nie bede z nikim na sile albo tylko zeby nie byc samej.
|
|
|
|
|
#4248 |
|
Raczkowanie
|
Dearlie, przynajmniej haczyk zarzucony, teraz niech skubie
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- A ja właśnie smutam i to na dodatek przez mojego nowego adoratora ... Już dawno tak nie było... Chyba muszę znów przevertować "Dlaczego mężczyźni...".
|
|
|
|
#4249 |
|
Rozeznanie
|
Dearlie super sprawa
tak czy siak, będzie co wspominać..![]() cieszę się czytając, że u Ciebie okej... W ogóle napisze wam coś, z czego powinnyście być dumne. Osttanio po pracy szłam na randke i eks z kolega wydzwanial do mnie, czy pojde na piwo, a że i tak tamtedy przechodziłam to wpadlam sie z nim zobaczyc... I co usłyszałam? "ale się wypachniłas, no tak pewnie do niego idziesz... Hmm, ale schudłaś, no fajnie, fajnie" czyli tak jak zawsze pisałyscie, ze tak powinno byc... A mnie to chyba nie rusza... |
|
|
|
#4250 |
|
Raczkowanie
|
Dawno już nie pisałam, pewnie nikt nie pamięta już mojej historii. Normalnie teraz przeżywam szok, bo mój eks nagle po 5msc zaczął sobie o mnie przypominać będąc jeszcze z inną w związku. Nie dość że pare dni temu nawiedził mnie w pracy to teraz napisał smsa "zrobiłem największy błąd zrywając z Tobą, przepraszam" a kiedy? kiedy ja zaczęłam w końcu żyć tzn nawet umówiłam się na wypad z kolegą
|
#4251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeszcze pare dni temu wstawił zdjęcie na face z tą swoją nową. I dokładnie jest tak jak Wy tu piszecie, oni sobie przypominają ale dopiero wtedy kiedy my już zaczynamy się cieszyć życiem ten fotoradar...coś w tym jest.
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Dearlie fajnie sie czyta takie posty
pozowle sobie wtracic swoje trzy grosze jezeli on jest niesmialy to teraz moze mu byc w Twojej obecnosci "dziwnie" tzn, bedzie sie czul nieswojo,ze Tobie sie podoba, tak mi sie wydaje, wiec musisz sie do niego usmiechac, usmiech potrafi zdzialac cuda ![]() Cytat:
|
|
#4254 |
|
Raczkowanie
|
Dobra,jest. Wytrzymalam caly dzien bez odzywania sie do niego
jestem z siebie dumna(tak,wiem to zalosne.)! Wybaczcie za wtracenie sie w temat
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje, obys jutro to samo tutaj napisala
|
|
#4256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie dam się. Dużo mi daję Wasza siła dlatego wiem, że nie mogę tego zmarnować! W chwilach gorszych i tych lepszych cały czas Was podczytywałam i podczytuje i to naprawdę stawia na nogi
Edytowane przez zielonejabluszko Czas edycji: 2011-08-04 o 23:24 |
|
|
|
|
#4257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam ten watek bo mimo wszystko jest tu sympatycznie i mimo, ze u mnie juz jest w miare dobrze to ciagle go podczytuje i sie udzielam naprawde gdy tak to wszystko czytam to, to wszystko napelnia mnie sila, ze musze dac sobie rade, ze tyle dziewczyn stad juz jest zupelnie wyleczonych wiec i ja dam rade, duzo mi daje ten watek
|
|
#4259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
haha jestem bardzo ciekawa, jak to się rozwinie, bo wiesz... ja też mam na oku taką jedną "znajomość" z gimnazjum (tylko, że pewnie mnie nawet nie kojarzy może i ja spróbuję no i tego Ci życzę! |
|
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że wie, że ci się podoba, teraz kolej na jego ruch przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz.Eks do mnie napisał. I pewnie mnie zabijecie ale odpisałam (wiem, wiem, że dopiero pisałam, że nie odpisałabym mu ). Ale wiecie co? Chyba mnie w ogóle te jego wiadomości nie ruszyły, nie zepsuły mi humoru, ani jakoś szczególnie go nie zmieniły. Po prostu zaskoczona byłam. A tak to... jakoś tak inaczej, niż zwykle jak pisał.Jak narazie to nie mogę się doczekać soboty, najpierw fryzjer, potem wyjście z koleżankami ahh
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

dupek
Głupia jestem bo tylko czekam na ten jego głupi telefon.Tak wiem...mam tego nie robić..aa tak mi sie nuuudzi!

W sumie tylko dlatego, że stałam z jego koleżanką, ale patrzył na nas obie!!!!!!!!

Ale burak... Mam nadzieję, że los Ci wynagrodzi to jakimś świetnym facetem 
). Ale wiecie co? Chyba mnie w ogóle te jego wiadomości nie ruszyły, nie zepsuły mi humoru, ani jakoś szczególnie go nie zmieniły. Po prostu zaskoczona byłam. A tak to... jakoś tak inaczej, niż zwykle jak pisał.