|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX
martita666 dzięki za ofertę spożywczą.
Ja kupię Paryskie cytrynowe. Już kiedyś były w promocji, nawet razem z tymi bananowymi tak jak teraz. Cytrynowe były całkiem dobre, natomiast bananowe takie sobie. |
|
|
|
#4082 |
|
Raczkowanie
|
jej, jak te żele z bebeauty spa ładnie pachną, to jest limitka czy na stałe wejdą do oferty, u mnie stały na półce koło innych żeli, więc moze na stałe
|
#4083 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ma postać takiej dosyć rzadkiej mazi, nie jest tak zbity jak np. peeling z Bielendy. No jest bardziej rozwodniony niż stały Co do działania to moim zdaniem spełnia swoje zadanie. Faktycznie tych drobinek nie jest przesadnie wiele, ale jest na tyle że są wyczuwalne i ścierają tak jak peeling ścierać powinien. Nie trzeba nabierać go dużo, ale raczej rozsądnie, bo niewiele wystarcza na znaczą powierzchnię. Jeśli ktoś woli mocniejsze tarci to można dosypać soli albo użyć z gąbką Syreną. Mi natomiast odpowiada i nie nazwałabym go "słabym zdzierakiem", wręcz przeciwnie na skórę teraz (często podrażnioną słońcem) jest idealany
"Dalej idąc dalej dojdziesz, dalej siedząc dalej siedzisz!" Edytowane przez alikatena Czas edycji: 2011-08-04 o 21:25 |
|
|
|
|
#4084 |
|
Konto usunięte
|
dzięki.
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- tak sobie pomyślałam że mogliby wprowadzić peelingi do rąk. |
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za ofertę
![]() Mam pytanie, czy Frutina, to sądzicie dobra jest na dietę redukcyjną??? na śniadanko?
|
#4086 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam dzisiaj kuferek, niebieski w hawajskie kwiaty.
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po Biedronkowych zakupach.
W koszach z kosmetykami panował porządek, nic nie było porozrywane, porozrzucane czy pootwierane.
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby kogoś interesowało - emulsja do higieny intymnej Intimea jest produkowana przez PHARMA-C-FOOD Sp. z o.o.
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w Biedronce dziś było chyba wszystko, chociaż nie widziałam kuferków - ale też szczególnie nie szukałam. Kupiłam sobie masło Azja i pachnie całkiem przyjemnie
Na szczęście nic nie było porozrywane Aczkolwiek gdy podliczałam swoje zakupy to jedna babka (młoda dziewczyna) cośtam obok sobie oglądała, a jak odeszła to zobaczyłam rozpakowany podkład czy coś w tym stylu i słyszę jak mówi do chłopaka, że chciała sobie sprawdzić odcień szkoda, że jej nie dogoniłam i nie zwróciłam uwagi, ale chyba by mi się rozsypały wszystkie rzeczy :/
|
#4091 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
nim pojawiła się gazetka -około 2 tygodni wcześniej to one już właśnie stały na regale wśród innych żeli -więc może na jakiś czas będą w ofercie
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie były pootwierane podkłady z każdego koloru. Leżały luzem, bez kartonika. Wyglądało to tak jakby zrobili z nich specjalnie testery.
|
|
#4094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4095 |
|
Zadomowienie
|
Nie było mnie kilka dni i tyle stron mam do nadrobienia! Gazetka urodowa robi swoje
Muszę znaleźć B. w okolicy i lecę na zakupy! Kupię żel Under 20, balsam Evelline i herbata Lipton. Zobaczymy co jeszcze wpadnie mi w oko, o ile w ogóle coś będzie ![]() Nie kusić lakierami już!
|
|
#4096 |
|
Raczkowanie
|
Z wieczornymi zakupami przyniosłam gazetkę Ucz się i pracuj 3.
Niestety nie mam skanera,ale pewnie lada chwila pojawi się na stronie i we wszystkich biedronkach ![]() W gazetce między innymi-telegraficzny skrót: -przybornik z zegarkiem i kalendarzem, -lampka biurkowa -kołonotatnik, porządny za 19,99(szkoda, że nie ma tańszych) -kalkulatory, -listwa zasilająca, -mnóstwo długopisów, zestawy żelowych,cienkopisów -repetytoria, -pudełka na książki,zabawki, -kredki, piórniki,bidony,pojemniki na śniadania, -plecaki, -akcesoria do włosów,gumki,spinki -deskorolka z przegubem, -dysk zewnętrzny, -podstawka na laptopa 29,99 -laptop compaq -akcesoria biurowe, stojaki na dokumenty,pudła tekturowe -globusy,plany lekcji, teczki |
|
|
|
#4097 |
|
Konto usunięte
|
Nati, mogłabyś napisać z jakiego wydawnictwa repetytoria i czy jest j. ang.?
kołonotatniki. |
|
|
|
#4098 |
|
Raczkowanie
|
A ja się na nic nie skusiłam tak się skutecznie opieram. A chciałabym serum do rąk, pomadkę różaną i peeling różany do twarzy. Powiedzcie mi jak pachnie to serum i czy można go używać jak kremu? Czy pomadka różana jest podobna do pomadek Nivea czyli twarda czy taka a'la wazelina jak te z Isany z Rossmana? A i jeszcze czy peeling do twarzy ma dużo drobinek? Bo taki on trochę mały jest, a ten co używam morelowy z St.Ives ma super drobinki i jest większy. Z góry dzięki za odpowiedzi
|
|
|
|
#4099 |
|
Konto usunięte
|
serum do rąk pachnie dość intensywnie jak na krem do rąk, ale ładnie, kwiatowo. stosujesz je normalnie jak krem. ja polecam.
|
|
|
|
#4100 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4101 |
|
Konto usunięte
|
super, dzięki.
|
|
|
|
#4102 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
Ja zapoluje na Paryskie oba smaki bo mnie smakowaly jak byly w zeszlym roku No i winogron koniecznie bo on jest taki slodki.
|
#4105 |
|
Raczkowanie
|
Z chęcią dołączę chyba do tego wątku, jako wierna fanka Biedronki
![]() Na dzień dobry pochwalę się może swoimi faworytami z produktów poświęconych urodzie: - masło Azja - zapach średni, aczkolwiek b. trwały, konsystencja idealna (nie przekonują mnie twarde masła, takie jak np. mango), skóra po użyciu całkiem przyjemna w dotyku ![]() - peeling Spa borówka - cudowny Z rzeczy, które w ofercie aktualnej można znaleźć, a które z czystym sumieniem polecam, bo i posiadam: - żel miceralny - rewelacyjny, bardzo przyjemny w użytkowaniu, nie pozostawia nieprzyjemnego "filtra", super wydajny; odkąd go kupiłam to nie potrafię dokończyć płynu miceralnego z AA, płynu do demakijażu z Ziaji, żelu z Nivei..... - krem ochronny do rąk - taniutki, a bardzo przyjemny, o ładnym zapachu, fajnej konsystencji, 10x lepszy od mojego wcześniejszego kremu, bodajże z Avonu (nota bene kilka razy droższego - kremowy żel do stóp - fajny i taniutki, ładny zapach, fajne uczucie odświeżenia. na chwilę obecną, po przejrzeniu ostatnich kilku stron tego wątku mam taką ogroooooomną ochotę na masełko Afryka, peeling winogronowy i kuferek, że łohohoho.... ale nie wiem, ciężka decyzja, zwł. ze w ramach poprawiania sobie humoru wydałam dwa dni temu 4 dychy na smakowe błyszczyki
|
|
|
|
#4106 |
|
Raczkowanie
|
Nati2707 a aparatem? komórką?
|
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam kilka ostatnich stron i nie znalazłam jednoznacznej opinii o masłach, a właściwie chodzi mi o zapachy. Z Brazylii zrezygnuję bo pisałyście, że coś tam cytrynka dominuje, a jak z Azją i z Afryką?? Może ktoś zakupił oba i może opisać i porównać
Wypiłam ostatnią torebkę herbatki gruszkowej, taki zapas sobie zrobiłam teraz tylko pozostaje czekać na kolejny rzut. Niestety India i Toskania już też wykończone
|
|
|
|
#4108 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
A ja kupiłam tylko dwie rzeczy, bo trzeciej nie było: świeca lawendowa, balsam wanilia&kozie mleko Soraya - super, balsam świetny, a zapach - mmmm
![]() I mam pytanie - czy ktos kupił tę elektryczną szczoteczkę do zębów? Albo może wie gdzie w Warszawie można ewentualnie na nią liczyć?
|
|
#4109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam 2 kuferki
Szaro-fioletowy i z czerwonymi i niebieskimi kwiatami. Wietrzą się na balkonie od wczoraj bo trochę smierdzą (na szczęście nie bardzo) ![]() Dokupiłam też drugi zestaw Eveline (tusz + błyszczyk bezbarwny) ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
Podrożały te chusteczki, zwłaszcza teraz, jak mają inne zamykanie (plastikowe)---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() Co do błyszczyków, to u mnie były 3, ale wymieszane w pudłach: 2 brązowawe (ale w innym odcieniu) i bezbarwny. Zdecydowałam się 2 opakowania z bezbarwnym, bo pozostałe miały pełno dużego brokatu, a w bezbarwnym jest go malutko.
|
|
#4110 | ||
|
Zakorzenienie
|
A pewnie, że się pochwalę!
![]() Cytat:
Już przy poprzedniej gazetce miałam kupić, ale zrezygnowałam. W sumie później długo zalegało w mojej B., więc zdążę jeszcze je zdobyć. ![]() Cytat:
![]() Na zdjęciach wczorajsze łowy - kilka kosmetyków i twarde podkładki na biurko. Ciężko było wybrać jakiś neutralny wzór, więc zdecydowałam się na Nowy Jork i mapę świata (była jeszcze Polska+ mapa Polski i Europa+mapa Europy). A Toy Story będzie jako podkład do układania puzzli. Wzięłam też Lucky Bamboo, ale nie sfotografowałam.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

Już wypróbowany pod prysznicem - całkiem porządny ścierak (a lubie mocne tarcie) no i zapach ciasteczek z brzoskwiniową galaretką ahhh 
że mogliby wprowadzić peelingi do rąk. 

i słyszę jak mówi do chłopaka, że chciała sobie sprawdzić odcień
szkoda, że jej nie dogoniłam i nie zwróciłam uwagi, ale chyba by mi się rozsypały wszystkie rzeczy :/

Już przy poprzedniej gazetce miałam kupić, ale zrezygnowałam. W sumie później długo zalegało w mojej B., więc zdążę jeszcze je zdobyć.