|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Nie ważne. Ważne że nie wiedziałem
![]() Uchhh ochhh achhhh szczytuje
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
nie pytaj
![]() Cytat:
![]() a co byś kciała?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-04 o 22:40 |
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2104 |
|
grozi wypollizowaniem
|
odkryłam ze mam pewien talent
![]() albowiem poniewaz potrafie napisac kilka stron na dowolny temat i brzmi to bardzo mądrze-pomimo isz sie nie znam
|
|
#2105 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
bardzo cenna umiejetnosc. zostan dziennikarka
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.4 jasny obiektyw i dobra matryca ad.2 dobrany manualnie czas naświetlania, poza tym przy tego typu foto warto miec filtr połówkowy szary mnie by sie przydał jakis kurs foto bo ja mam trudności z tymi parametrami i zapamietaniem , co z czym jak się ustawiaa tak fogle to mam od trzech dni globusa
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-04 o 22:36 |
|
|
|
|
#2108 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2109 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
o tak...jak ta sławna afera z NAt Geogr..ze najsławniejszy dziennikarz-reportek ktory brał kase. pisał artykuły i książki zadko kiedy sie ruszał w zlecone destynacje Cytat:
nieeeeee...na nudny temat..analiza rynku bleble....o mojej branzy piszeu ale zmyslam az miło
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
idę komuś przyp******
a potem spać
|
#2111 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Le Fanu, ale nie wiem jak się tytuł na polski tłumaczy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Z pewnością
![]() Nie krzycz tak głośno, cisza nocna jest ![]() To taka metafora czy inny zabieg stylistyczny?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ciemno komukolwiek czy wybierzesz?
|
|
#2114 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale z tym pisaniem to mam tak ze nie moge nogdy zacząć...a jak zaczne to nie moge skończyc
i zamiast 5 zdan mam 5 stron
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsze lepszy goopek co się trafi i nie zejdzie widząc mój nastrój
Powinnam dziś spuścić porządne manto bachorom, a nie tylko dać po łapach - niech se wreszcie zapamiętają, żeby ze mną nie zadzierać, a najlepiej nie podchodzić fogóle
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-04 o 22:48 |
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy fajny aparat, robi dobre zdjęcia, ale wszystko ustawiam ręcznie. Cytat:
![]() Egzamin pewnie za jakiś miesiąc, bo u nas mniej więcej tyle się czeka. Jutro czeka mnie duszenie szefa szkoły o papier ukończenia kursu ![]() Ty już masz termin? I nowego instruktora? Ja muszę wydusić papier, umówić się na egzamin i przedzwonić do mojego ex-instruktora,żeby umówić się na dodatkowe jazdy. ale Ciebie lofffciam prafdziwie Wróciłam z orzęsek. Som teraz długie, czorne, podkręcone i wyglądają fajnie. Tylko ludzie strasznie się gapią Ciekawe kiedy wypadną
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż tak źle było?...
|
|
|
|
#2119 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Maja - ja dziś w ostatnim momencie jednej dziewczynce wyjęłam z rąk otoskop - a to droga zabawka Przyszła z rodzicami i psem i kurde zajrzała w każdy kąt i do każdej szafki do której dosięgła
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-08-04 o 22:52 |
||
|
|
|
#2120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na egz parę razy nie włączysz i Ci podziękują, przez taki niby szczegół (choć tak naprawdę to nie jest szczegół Cytat:
Podobno już krócej... no ale nii wiiim Poka, poka, poka !
||
|
|
|
#2121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#2122 |
|
|
Zależy gdzie. Fuaśnie, muszę się jutro umówić... Mam nadzieję, że mój upatrzony termin bedzie wolny
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja jestem skleroza i zapominam. ponoć min. 3 tygodnie. Zobaczymy jak już pójdę się zapisać. jutro, bo dziś mam niewyjściowego pryszcza
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
bo jak mówię gówniarzowi, że ma się słuchać, bo to a to jest niebezpieczne, to ma się słuchać, a nie robić na złość i śmiać się wrednie. I niech mnie wszystkie moce niebieskie wszelkie trzymajo jak kiedyś nie trzasnę plaskacza w tę roześmianą gębę bo ze mnie porywczy człowiek i nie ręczę za siebie
![]() No jak jak kułfa gówniarz bez mojego zezwolenia włazi do samochodu za kierownicę i kręci kluczykami i wszystko przełącza i w dupie ma jak mówię, że nie pozwoliłam włazić i ma natychmiast wysiąść Albo matka tłumaczy 20 minut durnej 6-latce, że nie wolno brać jej dziecka na ręce, bo mu szyję złamie, wyszła, ja się odwróciłam na chwilę, paczę, a ta zasrana gówniara gołymi rękami próbuje wyjąć 3-tygodniowe dziecko z łóżeczka rrrwa aż mną zatrzęsło i przeskoczyłąm pól pokoju jednym skokiem chyba, ale nic mu się nie stało na szczęście to ja nie biorę na ręce, bo się boję, że głowki nie utrzymam, a ta zasranica złapała pod pachami i ciągnie do góry ![]() Dzieciak już ma pełno krost na buzi, bo bez przerwy go brudasy całują i brudnymi łapami macajo, to się wkurzyłam i dałam po łapach jednemu i drugiemu, to dopiero zostawiły w spokoju, bo jak powtarzać po 10 razy, to nic nie daje ![]() gniewna w choooi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-04 o 23:03 |
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie- strzaskaj ich na kwaśne jabłko, żeby już komukolwiek nie przyszło do glowy o coś Cię poprosić
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy wuscie ogłupiały ,zeby w takim tempie pisa , nigdy nie dojde do poczatku
|
|
#2127 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mam juz papiur ![]() , tylko nie wiem czy rzeby sie zapisac na exam to trzeba isc juz ze zdjeciem i nei wiem gdzie zrobic ![]() o zawracanie mi chodziło przez skrzyzowania i przewiązki, 1 i 2 kierunkowe, ze skrzyzowaniam i i bez i w zależnosci od rodzaju sygnalizatora itd..... juz se poukladałam ze jedziemy zawsze po wewnętrznej, chyba ze jest przełączka ze skrzyzowaniem i zwykłym sygnalizatorem -to wtedy po prawej.... a pod koniec on mi mowi ze zawracanie to 2 lewoskręty a skrecamy z lewego pasa i mam jechac na lewy...... ale juz rozkminilam o co cho ![]() -ze to byly 2 przełaczki jednokierunkowe i kazda miala 2 pasy...to wtedy na lewy...kur...a juz sama nie wiem czy to rozumiem czy nie ![]() czhyba se musze narysowac
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
Doczytałam, Maju, faktycznie ciężka sprawa
|
#2129 | ||
|
|
Jestem na kilkudniowym zastępstwie
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jedziemy kiedyś z tż, przed nami samochód na belgijskich bodajże blachach (nie pamiętam już ) i jakoś tak dziwnie jedzie wolno, nagle szybciej. Ja mówię do tżta, zwolnij lepiej, bo może będzie skręcał w prawo ( nie wrzucił kierunkowskazu), zdążyłam powiedzieć, a samochód sruu po hamulcach i skręt w prawo bez kierunkowskazu A tż się pyta skąd wiedziałam Na rzęsach ?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-08-04 o 23:04 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Mam od niego globusa 

Podobno już krócej... no ale nii wiiim 
rrrwa aż mną zatrzęsło i przeskoczyłąm pól pokoju jednym skokiem chyba, ale nic mu się nie stało na szczęście