zazdrośnice cz. 39 :D - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-04, 20:00   #1831
stygmatek
Zakorzenienie

Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
facet, który nie chce rano? Wooow, jakieś wynaturzenie chyba :p
e nie, R. też nie lubi rano

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:03   #1832
Ilsa Lund
Zakorzenienie

jacy wybredni jak może facet nie lubić o jakiejś porze ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:03   #1833
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

a ja byłam na zakupach i kupiłam 3 bluzeczki w Top Secret i byłam z TŻtem na spacerze w praku i na chipsach jak jakieś 5 lat temu na samym początku
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:04   #1834
magda2109
Zakorzenienie

Hahahha, rozwalacie mnie No widzicie... Taki ewenement... No ale to chyba nie temat na forum Jak już to na klub
Stary 2011-08-04, 20:21   #1835
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

No takie już jesteśmy - rozwalające system Zazdrośnice

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:47   #1836
najfajniejsza
Zakorzenienie

Bisia - permanentny makijaż obyś nie musiała jej robić

Dziewczyny, rozwiązałam zagadkę Einsteina! zajęło mi to ponad pół godziny (zacięłam się w jednym momencie, ale wcześniej i później poszło błyskawicznie), ale zrobiłam!

Mam pytanie - wiecie może po ile jest beczka piwa? taka 5-litrowa jak z Heinekena, ale może być innej marki. Zmieszczę się w 50 zł?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10010519.jpg (8,1 KB, 0 załadowań)
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:52   #1837
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Naj wydaję mi się , że gdzieś widziałam za około 45 zł ...chyba w kauflandzie heinekena nawet była jeśli dobrze pamiętam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 20:52   #1838
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Będę najbrzydszą PM

Właśnie wróciłam z próbnego makijażu i po drodze cały rozmazałam z płaczu

Pani zrobiła mi próbny makijaż w... 10 minut Nałożyła 3 odcienie różu, NIC nie roztarła, posklejała mi rzęsy tuszem, nie nałożyła mi nawet podkładu, korektora... NIC Miałam na powiekach 3 różowe plamy, pod łukiem brwiowym cień w kolorze kredy... mnóstwo brokatu w kącikach i to wszystko....

Jestem załamana

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Nawet bazy nie użyła, nic nałożyła mi cienie gołe powieki...

Na koniec spytałam z niedowierzaniem, czy to już skończony makijaż... jak mi powiedziała, że tak, to ręce mi opadły i wyszłam
matko Biska aż mi ciśnienie skoczyło co za baba. To mi przypomina mój pierwszy próbny. Tez żadnej bazy, korektora na twarz nie dała (widać było wszystkie moje syfy), potem żadnego pudru na podkład, cienie nakładała palcem, a jako utrwalenie poleciła mi lakier do włosów. O zaproponowaniu sztucznych rzęs mogłam w ogóle zapomnieć Zresztą moja fryzura próbna w tym samym dniu zaraz po makijażu w tym samym salonie to też była porażka przecież. Kobita nie założyła mi nawet pelerynki (a ja jakoś nie zwróciłam na to uwagi durna) i całe plecy miałam poklejone lakierem A drugiego próbnego makijażu już nie miałam w nowym salonie, w którym ostatecznie się czesałam, bo szkoda mi było kasy, zaryzykowałam i zaufałam fryzjerce, że wizażystka jest bardzo dobra i na szczęście już było bardzo ok w dniu ślubu. Dzizas oby ta Twoja nowa okazała się w porządku, aż sama mam stresa...

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Dostałam okres
Wspólczuję, mi się właśnie kończy

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Nie dobrze, bo dzisiaj uciekłam z praktyk cichcem Źle się czułam, jakoś dojechałam do domu i padłam na łóżko... A poza tym w sobotę panieński Biski, będę w średniej formie
eeee trzeci dzień to już chyba luzik? Przynajmniej u mnie tak jest. Musisz godnie reprezentować zazdrośnice

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Jak on jest zaspany to nie ma mowy Rano całkiem odpada... A atakować próbowałam... I nic...
a to ewenement, bez kitu

picza niestety w rekrutacji Cię boss nie wybrał Dziś były rozmowy - 2 dziewczyny i chłopak. Wybrał dziewczynę, która kiedyś już wklepywała dane do kompa i w teście miała bardzo dobry czas. Wyglądała na taką zahukaną jak przyszła, ale może akurat okaże się spoko. Poza tym mi smutno, bo moja towarzyszka od fakturek Beti, z którą super mi mijał tam czas, ciągle się z czegoś lałyśmy, znalazła inną pracę i w pon. podpisuje umowę. i z kim ja będę Szef jeszcze o tym nie wie, więc może na jej miejsce będzie też kogoś jeszcze szukał. A mi dziś powiedział, że jak przybędą nowi klienci to "pchnie mnie dalej" ciekawe kiedy to będzie
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:55   #1839
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
co za facet.
Przyssij mu się do pytonga jak śpi to może się rozbudzi

nie mogłam tego ominąć

olka - zrobiłaś mi wieczór, bardziej niż wino, które właśnie popijam

magda -

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2011-08-04 o 20:57
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:56   #1840
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Dziewczyny, rozwiązałam zagadkę Einsteina! zajęło mi to ponad pół godziny (zacięłam się w jednym momencie, ale wcześniej i później poszło błyskawicznie), ale zrobiłam!

Mam pytanie - wiecie może po ile jest beczka piwa? taka 5-litrowa jak z Heinekena, ale może być innej marki. Zmieszczę się w 50 zł?
gratulacje mówiłam że trochę logiki i Ci pójdzie

http://www.e-piotripawel.pl/zakupypo...&sortuj=cena_m
według cen w Piotrze i Pawle się nie zmieścisz, nie wiem czy inne firmy produkują takie kegi

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:56   #1841
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Naj wydaję mi się , że gdzieś widziałam za około 45 zł ...chyba w kauflandzie heinekena nawet była jeśli dobrze pamiętam
o dzięki tyle bym dała
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
matko Biska aż mi ciśnienie skoczyło co za baba. To mi przypomina mój pierwszy próbny. Tez żadnej bazy, korektora na twarz nie dała (widać było wszystkie moje syfy), potem żadnego pudru na podkład, cienie nakładała palcem, a jako utrwalenie poleciła mi lakier do włosów. O zaproponowaniu sztucznych rzęs mogłam w ogóle zapomnieć Zresztą moja fryzura próbna w tym samym dniu zaraz po makijażu w tym samym salonie to też była porażka przecież. Kobita nie założyła mi nawet pelerynki (a ja jakoś nie zwróciłam na to uwagi durna) i całe plecy miałam poklejone lakierem A drugiego próbnego makijażu już nie miałam w nowym salonie, w którym ostatecznie się czesałam, bo szkoda mi było kasy, zaryzykowałam i zaufałam fryzjerce, że wizażystka jest bardzo dobra i na szczęście już było bardzo ok w dniu ślubu. Dzizas oby ta Twoja nowa okazała się w porządku, aż sama mam stresa...

Wspólczuję, mi się właśnie kończy

eeee trzeci dzień to już chyba luzik? Przynajmniej u mnie tak jest. Musisz godnie reprezentować zazdrośnice

a to ewenement, bez kitu

picza niestety w rekrutacji Cię boss nie wybrał Dziś były rozmowy - 2 dziewczyny i chłopak. Wybrał dziewczynę, która kiedyś już wklepywała dane do kompa i w teście miała bardzo dobry czas. Wyglądała na taką zahukaną jak przyszła, ale może akurat okaże się spoko. Poza tym mi smutno, bo moja towarzyszka od fakturek Beti, z którą super mi mijał tam czas, ciągle się z czegoś lałyśmy, znalazła inną pracę i w pon. podpisuje umowę. i z kim ja będę Szef jeszcze o tym nie wie, więc może na jej miejsce będzie też kogoś jeszcze szukał. A mi dziś powiedział, że jak przybędą nowi klienci to "pchnie mnie dalej" ciekawe kiedy to będzie
kurczę, pamiętam ten Twój próbny mejkap i fryzurę. Załamana byłaś... i wszystko dobrze się skonczylo - u Biski na pewno też tak będzie
co do pracy - skoro pchnie Cię dalej, to fajnie

a co do pracy - klub

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 20:57   #1842
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

naj gratuluje jestem z ciebie dumna
Stary 2011-08-04, 21:02   #1843
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
gratulacje mówiłam że trochę logiki i Ci pójdzie

http://www.e-piotripawel.pl/zakupypo...&sortuj=cena_m
według cen w Piotrze i Pawle się nie zmieścisz, nie wiem czy inne firmy produkują takie kegi
nie ma u mnie takich luksusowych delikatesów
no za więcej niż 50 nie kupię, bo nie warto (i tak wychodzi chyba 5 zł za piwo). zobaczę w Kauflandzie i Tesco. Właśnie tak się zastanawiałam, czy są inne, ale chyba tylko Heineken produkuje.

dzięki za gratulacje, dziewczyny jestem świetna
Stary 2011-08-04, 21:04   #1844
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

nie mogłam tego ominąć

olka - zrobiłaś mi wieczór, bardziej niż wino, które właśnie popijam

"I smak waszych ust hiszpańskie dziewczyny w noc ciemną i złą nam będzie się śnił, leniwie popłyną znów rejsu godziny, wspomnienie ust waszych przysporzy nam siiiiłłłl....."
Łazi to za mną od kilku dni. Chyba pójdę w sobotę na festiwal szant, bo będą Ryczące Dwudziestki

Stary 2011-08-04, 21:10   #1845
upadly_aniol00
Zakorzenienie

o naj w tesco też może być pamiętam właśnie te beczułki u nas jeszcze chyba w inter marsze jest ( nie wiem jak to się pisze )
Stary 2011-08-04, 21:12   #1846
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość

Aha, idę jutro na Zakopower To nic, że znam tylko ich piosenkę "Boso" Wiem, że wokalista przystojny, to pójdę sobie popatrzeć Ale ostatnio widziałam jeszcze siostrzeńca, tego Staszka, i zakochałam się
ten sebastian to jest takie ciacho, że szok. jak go widzę to normalnie mokro się robi. chyba jedyny facet w polsce, który mnie kręci

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

jak widać mój pech nie ma zamiaru mnie opuścić
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 21:15   #1847
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
jak widać mój pech nie ma zamiaru mnie opuścić
Daj spokój, jak z tylu dziesiątek osób, które przysłały wybrał tylko 3 na rozmowę to nie wiem jakiego wielkiego farta trzebaby miec jeszcze prócz Ciebie były 2 znajome osoby i też ich nie wziął...
Stary 2011-08-04, 21:20   #1848
carmelova
Zakorzenienie

Ale ten Sebastian Karpiel-Bułecka jest podobno średnio inteligentny i ma ogromne parcie na szkło.

Edit: chodziło mi o Staszka, tego siostrzeńca czy kogoś takiego.

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2011-08-04 o 21:46
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 21:23   #1849
Choji
Zakorzenienie

jestem wkurzona.
miałam mieć nocki w pracy, wystawili mnie na drugą. kolega który zgodził się zamienić przez koleżankę przekazał ze on jednak sie rozmyśla. a ja już kurde wszystko dostosowałam do zmiany, nie mam możliwości odwołania. Druga zmiana mi za chiny ludowe nie pasuje
Do tego bylismy z M. u koleżanki która jest na wylocie ciąży. I też mnie zezłościła marudzeniem, bo jej załatwili 3 miesiące w mopsie żeby miała macierzyński. I się oburza bo jak to tylko tyle po 3 latach w administracji ( a jechała na stażach, pracach interwencyjnych, przygotowaniach zawodowych i itp), że musi chodzić do końca ciąży do pracy bo nie będzie jej przysługiwać macierzyński (pracę też ma finansowaną przez UP...). ja zapieprzam na produkcji, jesteśmy tam traktowani jak najgorsze zło, staż próbowałam rok załatwić i wielkie g.., a ta z takim doświadczeniem jeszcze narzeka.
I Tż dalej nie zgiął kolan co też mnie dobija

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 21:24   #1850
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
ten sebastian to jest takie ciacho, że szok. jak go widzę to normalnie mokro się robi. chyba jedyny facet w polsce, który mnie kręci
a ja się zastanawiam dlaczego TACY mężczyźni nigdy nie stają na mojej drodze

Stary 2011-08-04, 21:37   #1851
najfajniejsza
Zakorzenienie

mnie się bułecka nie podoba. a czy jest inteligentny, to ja nie wiem.
Stary 2011-08-04, 21:37   #1852
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Kurczę mam okazję jechać prawie za free nad morze z koleżanką na weekend ...
Kiedyś z TŻ na ten temat rozmawiałam i nie miał nic przeciwko...dziś mu mówię , że chyba się wybiorę nad to morze a temu właśnie zebrało się na zazdrość
i jeszcze na koniec dostałam wiadomość " rób co chcesz "
co za człowiek ale kurczę no mam ochotę na to morze i tylko bym musiała mieć kasę na jakieś jedzenie i może ew. noc ale może nocleg też by się koleżance udało załatwić za free. Eh i nie wiem co zrobić w sumie
Stary 2011-08-04, 21:38   #1853
Claris
Zakorzenienie

mi też się nie podoba, ale śpiewa fajnie. i "boso" jest fajna
Stary 2011-08-04, 21:44   #1854
najfajniejsza
Zakorzenienie

co do tego bułecki, to właśnie może mi się nie podoba też z tego powodu, że nie lubię góralskiej gadki (śląskiej też nie) i muzyki (śląskiej też nie). ja wiem, że on to robi inaczej i nowocześniej, ale zalatuje góralszczyzną
to znaczy nie mam nic przeciwko, niech sobie ludzie mówią i śpiewają, ale nie podoba mi się to w brzmieniu. np. niemiecki też mi się nie podoba w brzmieniu i japoński też. i techno nie lubię. o.
nie żeby nienawiść od razu pogadać mogę z góralem czy ślązakiem, ale nie podoba mi się brzmienie.
carmi to samo napisałaby w pięciu słowach

Choji, co do koleżanki - to, że Ty masz gorzej, nie znaczy, że ona nie może narzekać. Ty też nie masz najgorzej w kraju na pewno
Stary 2011-08-04, 21:47   #1855
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
co do tego bułecki, to właśnie może mi się nie podoba też z tego powodu, że nie lubię góralskiej gadki (śląskiej też nie) i muzyki (śląskiej też nie). ja wiem, że on to robi inaczej i nowocześniej, ale zalatuje góralszczyzną
to znaczy nie mam nic przeciwko, niech sobie ludzie mówią i śpiewają, ale nie podoba mi się to w brzmieniu. np. niemiecki też mi się nie podoba w brzmieniu i japoński też. i techno nie lubię. o.
nie żeby nienawiść od razu pogadać mogę z góralem czy ślązakiem, ale nie podoba mi się brzmienie.
carmi to samo napisałaby w pięciu słowach

Choji, co do koleżanki - to, że Ty masz gorzej, nie znaczy, że ona nie może narzekać. Ty też nie masz najgorzej w kraju na pewno
ej, czemu ja?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 21:50   #1856
Biska
Zakorzenienie

Najka jesteś wielka!

Bułecka mi się nie podoba kompletnie

Med może nie będzie tak źle z tym okresem

W życiu rano zaraz po przebudzeniu nie mam ochoty na sex no way godzinę lub dwie po przebudzeniu już tak

Dzięki za pocieszenie Jak mnie ta laska wypaćka jak ta dziś, to od wtorku do samego ślubu chyba nic innego nie będę robić, tylko trenować...

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Byłam dziś na pobraniu krwi i mi babsko wredne siniaka zrobiło (Med, szkól się tam dobrze w tej materii, bo inaczej będą kląć na Ciebie )

Zaczyna się robić pięknie zielony, mam nadzieję, że zejdzie całkiem do ślubu

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 21:51   #1857
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
ej, czemu ja?
no bo Ty wszystko umiesz w skrócie napisać. nei chodzi mi o to, że się ze mną zgadzasz w tej kwestii, tylko że jakbyś Ty to pisała, to ujęłabyś to krócej.
(i tę wypowiedź też )

Bisia, dzięki, jestem jak Einstein!

i nie martw się - na pewno ona się zna na mejkapie! Swoją drogą pytałaś, czy malowała już kogoś i czy zajmuje się wizażem, czy używa kosmetyków, czy tylko cieni jak poprzedniczka?
Stary 2011-08-04, 21:57   #1858
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
no bo Ty wszystko umiesz w skrócie napisać. nei chodzi mi o to, że się ze mną zgadzasz w tej kwestii, tylko że jakbyś Ty to pisała, to ujęłabyś to krócej.
(i tę wypowiedź też )

Bisia, dzięki, jestem jak Einstein!

i nie martw się - na pewno ona się zna na mejkapie! Swoją drogą pytałaś, czy malowała już kogoś i czy zajmuje się wizażem, czy używa kosmetyków, czy tylko cieni jak poprzedniczka?
Pytałam, powiedziała, że robi pełen makijaż. Mówiła też, że maluje głównie PMki

Bez jaj, ale chyba drugiej takiej, na jaką dziś trafiłam to nie ma w całym świecie. Kobita nie miała nawet jednego pędzelka, a kosmetyków miała 3 razy mniej ode mnie

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 21:57   #1859
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ale ten Sebastian Karpiel-Bułecka jest podobno średnio inteligentny i ma ogromne parcie na szkło.

Edit: chodziło mi o Staszka, tego siostrzeńca czy kogoś takiego.
tego staszka widziałam raz chyba w co za tydzień, bo ma występować w tzg i faktycznie jakiś taki tępawy
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość

jestem wkurzona.
miałam mieć nocki w pracy, wystawili mnie na drugą. kolega który zgodził się zamienić przez koleżankę przekazał ze on jednak sie rozmyśla. a ja już kurde wszystko dostosowałam do zmiany, nie mam możliwości odwołania. Druga zmiana mi za chiny ludowe nie pasuje
Do tego bylismy z M. u koleżanki która jest na wylocie ciąży. I też mnie zezłościła marudzeniem, bo jej załatwili 3 miesiące w mopsie żeby miała macierzyński. I się oburza bo jak to tylko tyle po 3 latach w administracji ( a jechała na stażach, pracach interwencyjnych, przygotowaniach zawodowych i itp), że musi chodzić do końca ciąży do pracy bo nie będzie jej przysługiwać macierzyński (pracę też ma finansowaną przez UP...). ja zapieprzam na produkcji, jesteśmy tam traktowani jak najgorsze zło, staż próbowałam rok załatwić i wielkie g.., a ta z takim doświadczeniem jeszcze narzeka.
I Tż dalej nie zgiął kolan co też mnie dobija

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
a ja się zastanawiam dlaczego TACY mężczyźni nigdy nie stają na mojej drodze
może TAKI jest tylko jeden? i akurat stanął na drodze kayah'i (o w pytę, jak to napisać?). chociaż teraz jest chyba wolny, nie?
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Kurczę mam okazję jechać prawie za free nad morze z koleżanką na weekend ...
Kiedyś z TŻ na ten temat rozmawiałam i nie miał nic przeciwko...dziś mu mówię , że chyba się wybiorę nad to morze a temu właśnie zebrało się na zazdrość
i jeszcze na koniec dostałam wiadomość " rób co chcesz "
co za człowiek ale kurczę no mam ochotę na to morze i tylko bym musiała mieć kasę na jakieś jedzenie i może ew. noc ale może nocleg też by się koleżance udało załatwić za free. Eh i nie wiem co zrobić w sumie
ja bym na Twoim miejscu pojechała

claris, bądź co bądź i tak dziękuję Ci za szepnięcie słówkato było kochane
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 22:02   #1860
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Pytałam, powiedziała, że robi pełen makijaż. Mówiła też, że maluje głównie PMki

Bez jaj, ale chyba drugiej takiej, na jaką dziś trafiłam to nie ma w całym świecie. Kobita nie miała nawet jednego pędzelka, a kosmetyków miała 3 razy mniej ode mnie
no dlatego twierdzę, że o wiele lepiej sama się umalujesz.
w ogóle pisałaś, że ona ma świetne opinie w necie. nie kumam zupełnie tego... to dla mnie jakaś abstrakcja.

anioł, właśnie, jedź nad morze!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości