|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
Przykład takiej listy znajdziesz w naszych podpisach - ja mam akurat dosyć uproszczoną wersję (możesz dodać sobie np. daty ważności czy sporządzić takową w excelu, żeby móc przesortowywać sobie kosmetyki według różnych kryteriów). Postanowienie masz bardzo dobre, czyli motywacja na początek jest |
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
actriz, anita, witajcie!
Hosenko, przepraszam, ze sie spóźniłam, ale najlepsze życzenia dla Ciebie, spełnienia kolejnych marzeń!Cudownego ślubu, wesela i żeby już wszystko w życiu układało Ci się tak jak tego chcesz!
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam czarną kredke do oczu
![]() Ten tusz Eveline z zestawu z Biedronki jest super! Co prawda trochę suchy i mógłby bardziej wydłużać, ale faktycznie zagęszcza rzęsy Jutro spróbuję połączyć go z innym tuszem, żeby był też bardziej czarny.Luskap: dziękuje
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
witaj anita w moim podpisie tez mozesz zobaczyc sobie jak wyglada lista
|
|
|
|
#3726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do prostych obrączek - też taki chcieliśmy a gdy zaczęliśmy mierzyć to nie spełniły naszych oczekiwań Twoja będzie w tym stylu? http://www.taxor.pl/obraczki_slubne.php?ido=64&kol=4 my jak oglądaliśmy to tylko jedna miała 3 mm reszta wszystkie szersze
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka: ale szerokość jest do dopasowania
![]() Tak, tego typu, tylko widzieliśmy z bledszego złota, które ładnie wyglądają z moim pierścionek (pod niego dobieramy )Co było z nimi nie tak? My mierzyliśmy i najbardziej sie nam podobają ![]() (TŻ zawsze prosił o taką w kolorze cielistym, żeby nie było widać wariat
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-08-04 o 11:57 |
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój TŻ chciał żeby obrączka była widoczna niech wszyscy wiedzą że on już żonaty, a co
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba , że tak
Mam zamiar nosić na tym samym placu co zaręczynowy, więc żadnej skomplikowanej nie mogę mieć.
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z obrączek jesteśmy oboje zadowoleni i to najważniejsze prawda? nam się mają podobać a tak w temacie to kupiłam biedronkowe masło ale już nie pamiętam które bo zostało u TŻa dziewczyny chodzące na solarium powiedzcie mi, na ile minut iść na pierwszy raz? nigdy nie byłam, opalałam się tylko na słońcu teraz też jestem już troszkę opalona a za bardzo też nie mam zamiaru być
|
|
#3731 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plantynowe natapirzone włosy, tipsy, solara już chyba maksymalna, makijażu pół tony - sztuczna do granic możliwości... Aż mam odruch wymiotny, jak się na nią natykam Dziękuję Cytat:
Czekamy na listę - dziewczyny już Ci wyjaśniły, co i jak ![]() Co do pracy w YR, to jeśli ją dostanę, to na pewno nie wpadnę znów w wir zakupów Moje uzależnienie zaczęło się, jak pracowałam w SP, więc teraz nauczona doświadczeniem już się nie dam A za kciuki dziękuję bardzo.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
(no chyba, że ona jest np. wysyłkowo)Cytat:
Skoro masz tylko dwa nawilżacze, to spokojnie możesz sobie coś kupić - byle nie za wiele A czy te masła (Africa, itp.) są w stałej ofercie? |
||||||
|
|
|
#3732 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to chyba będę mieć najlepszy miesiąc ![]() Cytat:
Ostatnio zaczęłam prawie codziennie malować usta (wcześniej rzadko - no ale kiedyś muszę zużyć te błyszczyki i szminki ) i powiedział mi, że ja wcale się nie muszę malować, bo sama w sobie jestem piękna, że bez makijażu wyglądam równie pięknie, że uwielbia mój widok, jak się rano budzę, itd. ![]() A co do tej dziewczyny, to rzeczywiście dziwne, że inne laski pomalowała ładnie, a z Tobą jakoś "nie wyszło" ![]() Cytat:
![]() Mmm marzę o takich Witamy i czekamy na listę Cytat:
![]() Cytat:
Idziemy dziś z TŻ do ZOO Od wczoraj jest znów pięęękna pogoda |
|||||
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Poprosiłąm mamę, żeby mi kupiła kufer w Biedronce
Przełożę sobie zapasowe żele i masła z pudeł po Avonie
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam też kciuki ![]() Dzwoniłam do dziekanatu- jest już mój dyplom )Dziewczyny, a mogę sobie kupić w Biedronie jakieś masełko? Bo mam ochotę też na peeling (mam 1 w użyciu i 1 w zapasie)
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
nie to dotyczyło peelingów
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam przy okazji sprzątania po malowaniu mieszkania swoje kosmetyki i stwierdzam, że w sierpniu kilka się na pewno skończy
|
|
|
|
#3738 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo.. no nie wiem czy to akurat by był dobry pomysł przy welonie ale u mnie w szkole tańca (tak, tak, tańcuję sobie od.. no będzie już 4 lat ) był jakiś czas temu "szał" na diamenciki na butach do łaciny Cytat:
tą listą, że aż wczoraj wygrzebałam wszystko co się prawie kończy, żeby jak najszybciej zużyć u mnie to jest właśnie największy problem, że jeszcze jedno nieskończone a już kupuję następne i później mam kilka otwartych ![]() hm, w SP by mnie chyba tak bardzo nie kusiło jak w YR ![]() książeczka rabatowa z czekami zniżkowymi jest rozdawana w sklepach stacjonarnych co roku na wakacje (ważna od 1.07 do 31.08), zazwyczaj dostanie się jak się zrobi jakiś zakup ale jak się poprosi "z biegu" to też powinni dać ![]() raczej w limitowanej ![]() Cytat:
Ty już Pani pedagog a ja dopiero zaczynam drugi rok jaką miałaś specjalizację? i chcesz pracować w szkole? ![]() Cytat:
|
|
#3739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że dyplom już jest, oby jutro udało Ci się wszystko załatwić ![]() Znając ilość Twoich smarowideł, to chyba nie powinnaś Cytat:
![]() Dzięki za info o książeczce ![]() Byłam dziś w tym ZOO, super było, cieszyłam się jak głupia na widok zwierzątek ![]() Dziś w nocy rodzice jadą na 3 dni do Pragi, także znów będę mieć TŻ-a u siebie Poszedł mi krem do stóp. |
||
|
|
|
#3740 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zapraszamy, zapraszamy.
![]() Cytat:
Cytat:
Powodzenia jutro z tym załatwianiem wszystkiego. ![]() Peeling tak, ale kolejne masełko? ![]() Tańcujesz sobie? A co tańcujesz? Ja śmigam teraz z chłopakiem na 3 kursy tańca. A kilka innych mamy już za sobą. Ale to wszystko tak dla siebie, a nie wyczynowo. ![]() Kończ to, co masz otwarte. ![]() Cytat:
z krem.Melduję, że jestem po Biedronkowych szaleństwach.
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3742 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ZOO? ja też chcę do ZOO!! ![]() to się będzie działo ![]() Cytat:
właściwie to miałam do czynienia już ze wszystkim oprócz baletu (opuchlizna i siniaki już trochę zeszły) ale po wakacjach planuję come back ) a później znów na afro ![]() ja raczej też nie wyczynowo bo trochę się za późno za to wzięłam ale co roku uczestniczę w urodzinach szkoły organizowanych w teatrze tańca ![]() o matko ja o kosmetykach i tańcu to mogę mówić i pisać bez końca dlatego przepraszam za takiego długiego offa ![]() Ty to jesteś gwiazda hmm.. no to chyba ta wersja z dżetami by tu nie pasowała
|
|
#3743 | |||
|
Zadomowienie
|
Witamy
![]() Cytat:
Mówisz, że ten tusz taki fajny? Oglądałam go dzisiaj, ale w końcu nie wzięłam, bo napisali, że wydłużający, a przy soczewkach takie są niewskazane. Za to kupiłam pozostałe dwa balsamy Eveline, peeling mango, żele Luksja i 3 świeczki zapachowe. Przesadziłam trochę, ale wszystko ma długie daty ważności (2013/2014) - tak to sobie tłumaczę. I kusi mnie teraz piasek Bielendy, ale raczej nie kupię. A co do świeczek to w domu stwierdziłam, że najładniejsza jest wanilia + pomarańcza, mogłam wziąć jej dwie sztuki, a zieloną herbatę odpuścić. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Carrola: ten opis w gazetce jest zupełnie nie trafiony. Tusz nie ppgrubia za bardzo ani nie wydłuża, a zagęszcza rzęsy. Użyłam dziś na niego inny tusz i jest super
![]() Kupiłam wczoraj 2 kuferki
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() My teraz chodzimy na dwa kursy salsy (na jednym jest kubańska, na drugim jest liniowa - kubańska o wiele lepsza Byliśmy też na podstawach tańca towarzyskiego - najwięcej klepaliśmy walca angielskiego, ale to był jedyny ze standardu. Zrobiliśmy też odrobinę czaczy, jivvea ( A Tobie życzę powrotu do zdrówka, żebyś mogła skakać i hulać na nowo. ![]() Aaa, wybaczcie offa. ![]() Cytat:
Ogromnie kusi mnie balsam Eveline, nawet dzisiaj mi się śniło, że zużyłam kolejne smarowidło do ciała i mogłam kupić nowe. Co do świeczek to wg mnie też w+p pachnie najładniej. Wrzucam foty moich zakupów.
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Obydwa na zapasy kosmetyczne?
![]() Kusicie tym mangiem i winogronem Dziś jadę do Biedry po spożywkę i pewnie głowa będzie mi się sama kręciła w kierunku kosmetyków
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Gani: tak
Przez zakupy żelowe i masłowe Eveline, musiałam zaadaptować 2 pudełka po Avonie, na nie właśnie. Mam nadzieję, że w kufrach się choć część zmieści
|
#3748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie może kupię kiedyś, pewnie jeszcze się pojawią. Coś daleko macie to ZOO Ale wczoraj rano zadzwoniłam i poinformowałam go, że idziemy ![]() Cytat:
![]() No to idź do ZOO, fajnie jest ![]() Oj będzie, choć szkoda, że brat został ![]() Cytat:
Dziewczyny, przestańcie tak pisać Przecież to nie jest wątek tylko na zasadzie "kupiłam coś tam, zużyłam coś tam". Tu się gada o wszystkim.
|
|||
|
|
|
#3749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kubańskiej za bardzo nie lubię no co Ty! łatwiutkie o mamusiu! ja też na same słowa cha-cha dostaję odruchu wymiotnego za dużo i za nudne to walc angielski jest niezły ale dużo fajniejszy wiedeński ja bez tańca nie potrafię długo wytrzymać więc tańcuję prawie cały rok a co do kontuzji to już nie z takimi się tańczyło (moja koleżanka nawet z gipsem na ręku przychodziła na treningi, a ja rok temu na pokazie w teatrze tańczyłam z plastrami rogrzewającymi na całych plecach, żeby zmniejszyć ból) więc muszę dać radę dziękuję bo z promocji trzeba korzystać ![]() mnie też strasnzie kusi ten balsam Eveline
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-05 o 20:26 |
|
|
|
|
#3750 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chciałabym ale za bardzo nie mam z kim muszę kogoś wyciagnąć dawno nie byłam ![]() i na brata można znaleźć jakiś sposób dziękujemy za wyrozumiałość rozumiem, że lubicie czytać o naszych tanecznych wyczynach ![]() Cytat:
![]() przepraszam za post pod postem ale te ograniczniki w emotkach mi przeszkadzją
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

też mam ten problem co wy , ciągle dokupuje nowe kosmetyki ( szczególnie szampony coraz to inne) , a moja kosmetyczka pęka w szwach - aż ostatnio oddałam kilka kosmetyków koleżance w ramach rewanżu za coś. Szok jak widzę jakąś fajną promocję to zaraz muszę mieć nowy kosmetyk ;D

Nie chciałaś arbuzowej mgiełki do kompletu? 

Oby zadzwoniła jutro, bo takie czekanie przez dwa tygodnie w niepewności będzie ciężkie. 
no ale ja w YR to szaleję głównie raz na rok, z okazji książeczki rabatowej
(no chyba, że ona jest np. wysyłkowo)
Widzę, ze Biedronkowe szaleństwa trwają. 

TŻ po 2 smsch to wyczuł i kochany zadzwonil mnie pocieszać 
o matko

od.. no będzie już 4 lat
tą listą, że aż wczoraj wygrzebałam wszystko co się prawie kończy, żeby jak najszybciej zużyć

a ja dopiero zaczynam drugi rok

dlatego przepraszam za takiego długiego offa
Ty to jesteś gwiazda ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
za dużo i za nudne to
rozumiem, że lubicie czytać o naszych tanecznych wyczynach