|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cytat:
jesteś cudna, Capri |
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już wolałabym kupić kamerę HD, wcisnąć znajomemu żeby zrobił ujęcia ślubu i tyle
|
|
|
|
|
#1894 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Na koncercie będzie Sebastian, popatrzę sobie na żywo to ocenię, czy rzeczywiście przystojny A ten Staszek wygląda trochę jak Ken od barbie Cytat:
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Capri mam nadzieje, ze sernik sie udal
Ja jak biore wypieki do pracy to mi sie zawsze ktos oswiadcza wiec uwazaj tam na TZta ![]() Dzis jestem slomiana wdowa na noc i chyba sobie domowe SPA zrobie... ![]() ale najpierw do pracy do 15.15 a potem zakupy...
|
#1896 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() I mamy piatek ![]() Naj dobrze ze stanikł doszedl ![]() Bisia, no to trzymam kciuki żeby ta nowa była w porządku ![]() Cytat:
Cytat:
i było git![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chciałabym wywalić wszystko czego nie noszę, a nie wiem czy się zdobędę na to
|
||||
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za próbny nie bierze kasy, ale ja i tak bym jej nie zapłaciła, bo za co? ![]() Za makijaż bierze 40 zł mogło mnie już to zastanowić Zgadzam się z Carmi, są osoby, które na co dzień nakładają sam tusz i błyszczyk, nie oglądają jutuba ( ) i dla nich może był to spektakularny efekt
|
||
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Naj gratuluję rozwiązania zagadki Einsteina
dziwiłabym się gdyby Ci się nie powiodło co do ciasta ja chyba całe opakowanie cukru wanilinowego wrzuciłam i nikt się nie zatruł![]() Capri mam nadzieję, że ciasto wyszło ![]() Biska a może to Ty jesteś jakaś taka wybredna - nikt nie narzekał tylko Ty, dziewczyna się postarała brokacikiem sypnęła a Ci się nie podoba A tak na serio mam nadzieję, że kolejna będzie znacznie lepsza i będzie miała więcej cieni, podkładów, pudrów, pędzelków niż Ty |
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze bacikiem za karę
![]() Stef ja też bym musiała zrobić porządek w szafie - rok temu jak się przeprowadzałam to nie zrobiłam porządku tylko wszystko wrzuciłam do szafy a i tak w większości nie chodzę, no i przez męża dorobiłam się nowych ciuchów
Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-08-05 o 09:16 |
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to w pełni rozumiem, sama mam z tym problem
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Co ja tu miałam... Aha: sushi, poranny seks, ten góral i makijaż... ![]() Sushi jadłam raz w życiu (promocja była ). Smakowało mi bardzo ale więcej razy nie próbowałam to nie wiem, czy mi podchodzi czy po prostu tak dobrze trafiłam... Może jeszcze kiedyś spróbuję.Co do seksu to pomijając, że od miesiąca pod tym względem poszczę to nawet lubię rano Jestem zaspana, o makijażu nawet nie myślę ale jak facet jest zadowolony to co się będę Ten góral nawet przystojny ale wolę długowłosych... I makijaż: masakra z tą panną... Ślubny to chyba przez ten brokat- w sensie, że to takie ,,odświętne" jest Oby ta druga dziewczyna okazała się kompetentna pod tym względem bo jak nie to już chyba rzeczywiście lepiej zdać się na siebie... ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Aha, zapomniałam- od wczoraj znów jestem płomiennie ruda Aż się ludzie odwracają na ulicy
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Smerfetko, jak tam wakacje? Wrocilas z pierscionkiem?
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Smerfetko
|
|
|
|
#1908 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za zrozumienie i wsparcie, przyda się
|
|||
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Wakacje bardzo udane było gorąco, słonecznie, leniwie, ale niestety pierścionka brak
A co u Was, jakieś zmiany? |
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ
![]() Bisia co za baba :/ oby ta druga okazała się dobra ![]() Smerf opowiadaj. Ostatni dzień praktyk przed wolnym A jutro pakowanie.proszę o ładną pogodę.
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
CZEEEEŚĆ
![]() Tadam! Oto on ![]() Smerfi, czeeeeeeeeeeeeść
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby ta druga okazala sie lepsza Musze sie zebrac i posprzatac pokoj bo jutro rano przychodzi klientka na makijaz i fryzure bo idzie na wesele - ale jako gosc - moze wzorem naszego nowego guru - makijazystki bisi zrobie jej 3 placki i sypne brokaciku a na serio to musze posprzatac bo mam troche balagan.... a wieczorem ide na teatry uliczne to mi sie rano nie bedzie chcialo raczej... I musze do miasta jechac wydrukowac portfolio w koncu bo jak pojde na jakas rozmowe o prace to nie powiem komus, zeby sobie na maxmodels zajrzal ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- capri!!! pysznosci i doceniam poswiecenie sie dla ciasta i TZtowych garniturowych kolegow na pewno beda zachwyceni - szefowa rowniez i TZ dostanie awans
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie by dostał, tylko że jest na wypowiedzeniu już i za 3 tygodnie spadamy stąd
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Gwarantuję! ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- W ogóle to może kobieta miała wizję i niedługo taki makijaż będzie trendy a ja po prostu nie doceniłam tej jej innowacyjnej myśli
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Carmelku! Pytanie za 100 punktów: czy Twoje chili con carne mogę zrobić z kurczakiem zamiast z wołowiną? Czy raczej słaby pomysł?
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
No to opowiem...
Byliśmy w Egipcie przed 1 w nocy, wsiedliśmy do busa do hotelu, przyszła pani z biura i mówi nam, że zmieniają nam hotel! Wiadomość nas zamroziła, okazało się, że wybrany przez nas hotel nie ma miejsc i wysyłają nas do innego. Trochę się baliśmy, bo zupełnie nie wiedziliśmy gdzie trafimy. Na szczęście hotel był w porządku, nawet ciut wyższy standard, piękny, wielki basen i dostęp do morza (w zasadzie takiej zatoczki morza). Z Tż mieliśmy dużo szczęścia jak się później okazało, bo dostaliśmy pokój z widokiem na ogród i basen (normalnie dawali na ulicę) bez żadnej dopłaty. My zapłaciliśmy ok 1900 za 2 tyg. a później się dowiedzeiliśmy, że ten hotel do którego nas wysłali kosztował 2500, z tego samego biura w ten sposób nieźle nam się trafiło![]() Niestety ja od początku miałam pecha. Drugiego dnia obudziłam się z zaropiałym, czerwonym okiem - na mój gust miałam zapalenie spojówki i trafiłam do lekarza. Pan zabronił mi przez 2 dni wychodzić z pokoju Trezciego dnia odkryłam wielką dziurę w zębie - chyba jakaś plomba mi sie wypłukała, na szczęście jakoś mocno nie bolało![]() Później na szczęście było lepiej, ale i tak a to mnie męczyły stawy, a to prawie palca wybiłam, ale nie pozwoliłam sobie popsuć urlopu
|
|
|
|
#1917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- ehhh smerfi coz za przygody
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Poza moimi nieszczęściami było bardzo fajnie, obijaliśmy się na maksa - opalanie, kąpiele, czytaliśmy sobie książki (ja sama plus jedną wspólnie), wieczorem spacerowaliśmy, oglądaliśmy występy etc.
BYliśmy na wycieczce w Luksorze - w świątyni Karnak, dolinie królów --> było strasznie gorąco (52 stopnie w cieniu) ale bardzo fajnie. Choć sama dolina jest trochę przereklamowała, ale grobowce wyobrażaliśmy sobie zupełnie inaczej. Na koniec poznaliśmy fajną parę Polaków i ostatnia noc piliśmy z nimi ![]() Nie wiem, co więcej pisać, jak coś sobie przypomnę, napiszę i odpowiem na wszelkie pytania
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
To fajnie,że wam się wyjazd udał
![]() idę się ogarniać. nie chcę mi się.
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Capri apetyczne ciacho
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

bo jestem cholernie podekscytowana moim pierwszym sernikiem i fakt że TŻ zabierze go do pracy i poczęstuje wszystkich garniturowych kolegów i szefową jakoś dziwnie mnie podnieca więc musi wyjść idealnie 

już wolałabym kupić kamerę HD, wcisnąć znajomemu żeby zrobił ujęcia ślubu i tyle
13.03.2008

Bisia jej, Bogu dzięki, nic nie zapłaciła. A ile miała płacić nie wiem