Miłośniczki Zary cz. X - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-05, 01:33   #2821
endorfina123
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. X

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
ale ja tez tak mam, z tą róznicą że do domowego dresu zakladam. to są te buty z kategorii "do siedzenia" zamiast do chodzenia, przynajmniej w moim przypadku
ja w kwestii szpilek jestem amatorką, nie dość, że jestem dość wysoka, to jeszcze poruszam się przede wszystkim nożnie i komunikacją miejską, a co za tym idzie polskie chodniki mam opanowane w stopniu dobrym, ale jedynie w płaskim obuwiu. ostatnio kupiłam fajne nudkowe platformy, no i żeby nie było im smutno dostąpiły zaszczytu siedzenia w piżamie

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 02:18   #2822
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
jejku ja już też mam za sobą odejście 14letniej ukochanej suni, którą miałam od dziecka, króliczka, którego zabrałam, po tym, jak ktoś go wyrzucił...a z kotkiem ukochanym też miałam przeboje....ma ledwo ponad roczek a mógł już nie żyć... Blues to moja najkochańsza i najdroższa inwestycja...nie jestem w stanie podliczyć ile wydałam na weta, operację, kroplówki itp... ale jest ze mną i już miejmy nadzieje zostanie długo, długo...chociaż wrażliwy z niego egzemplarz..ostatnio mi się przeziębił i bez zastrzyków się nie obyło ja nie wiem czy ja mam pecha, czy do mnie trafiają zwierzaki, które trzeba będzie leczyć i ratować... może tak to ktoś tam u góry poukładał... nawet lekarz mi mówił, ze kot miał szczęście, ze na mnie trafił, bo objawów nie było a był o włos od śmierci

ojejku jak tak gadaliście o świerci zwierzaczkow to sie poplakalam bo wyobrazilam sobie coby bylo gdyby mojej majki nie bylo
ja nigdy nie mialam zwierzaczkow obecna kotka jest pierwsza i jest juz jakby czescia mnie , kilka tygodni temu nagle zachrowala , plakala , wyła , ja zabieralam ja do kilka wetow nawet o 4 rano budzilam tate i szukalismy weterynarzy , plakalam cale noce z nia a akurat mialam sesje ... zabraam ja do "najlepszych " wetow . wydalam fortune na badania, przeswietlenia badania krwi i nic nadal nie bylo wiadom co jej jest .aż trafilam do jednego weta u mnie , okazalo sie ze mala miala rujke bylam u 5 wetow i zaden nie potrafil tego zdiagnozowac

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 03:32   #2823
Iwonalodz
Zakorzenienie

Ależ macie tempo!

Chciałam tylko powiedzieć, że w przelocie dziś poznałam się z Gabi i jest w realu jeszcze śliczniejsza, milsza i urocza niz na fotkach i tradycyjnie wyglądała cudnie i zabójczo!

Dobranoc

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 07:42   #2824
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;28563356]też tak czasem mam. noszę spilki do piżamy [/QUOTE]
Ja też Wyciągam pudła z szafy, przymierzam a że całość ma miejsce zazwyczaj wieczorem a potem już mi się nie chce sprzątać to rano jest niezły showroom
Cytat:
ale ja tez tak mam, z tą róznicą że do domowego dresu zakladam. to są te buty z kategorii "do siedzenia" zamiast do chodzenia, przynajmniej w moim przypadku
Ja ja to niby czemu w wiśniach pranie składałam
Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
jejku ja już też mam za sobą odejście 14letniej ukochanej suni, którą miałam od dziecka, króliczka, którego zabrałam, po tym, jak ktoś go wyrzucił...a z kotkiem ukochanym też miałam przeboje....ma ledwo ponad roczek a mógł już nie żyć... Blues to moja najkochańsza i najdroższa inwestycja...nie jestem w stanie podliczyć ile wydałam na weta, operację, kroplówki itp... ale jest ze mną i już miejmy nadzieje zostanie długo, długo...chociaż wrażliwy z niego egzemplarz..ostatnio mi się przeziębił i bez zastrzyków się nie obyło ja nie wiem czy ja mam pecha, czy do mnie trafiają zwierzaki, które trzeba będzie leczyć i ratować... może tak to ktoś tam u góry poukładał... nawet lekarz mi mówił, ze kot miał szczęście, ze na mnie trafił, bo objawów nie było a był o włos od śmierci
Strata zwierzaka to coś koszmarnego. Przeżyłam to dwa lata temu. Do tego sama musiałam podjąć decyzję że to już Uwierzycie że w tamten dzień ktoś zrobił zdjęcie mojego bloku zaraz po deszczu i na zdjęciu wychodziła z niego tęcza?
Półtora tygodnia później spadł na mnie jeszcze gorszy cios - zmarł mój ukochany dziadek. Wszyscy się dziwili że chodziłam wtedy do pracy i nie wzięłam wolnego, że zajmowałam się najzwyklejszymi sprawami, ale było mi tak źle że bardzo potrzebowałam czegoś co pozwoli mi się czymś zająć. Nie wiem jak byłabym w stanie się z tego podniesć gdybym siedziała w domu i nic nie robiła
Stary 2011-08-05, 07:46   #2825
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
haha juz sobie nas wszystkie wyobrazam za 50 lat , balkoniki zamiast aut i bedziemy dobieraly sobie nawzajem berety
Ja w aucie to dozgonnie będę jeździła

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
Tutaj nie tylko o słowa chodzi,ale i o czyny. Jutro muszę wypełnić sobie jakoś dzień, bo jutro na pewno się nie odezwie, a ja, niestety, nie jestem tak dzielną dziewuchą jak Paryżanka i nie potrafię dać na wstrzymanie.
co do pogrubionego- mam wrażenie, że M. zawsze zwala winę na mnie, że to ja się czepiam, a on nie robi niczego źle. o to też się przyczepiłam,a jakże.
Mój cierpi na taką samą przypadłość, zawsze to jest tylko moje czepianie się

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
musisz przymierzyć i tyle

fajne srebrne i złote marynarki (199) są w stradim - mierzyłam srebrną ale chyba mi źle w nim a złotej już mi się nie chciało
Oooo ja chcę srebrną marynarkę na panieński

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Ja bym chciała 40, nęcą mnie te buty, ale cena trochę wysoka. Doradźcie mi Mam bardzo ograniczone fundusze, jak kupię buty, nie kupię już torby tej alabirkin... Nie wiem co wybrać?
Ja bym wybrała torbę, ale tylko dlatego, że buty mi się kompletnie nie podobają

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Przepraszam, a czy ktoś tu się ze mną nie zgodzi że są podstawy do użycia lodów
A Kochane kłopoty (Gilmore Girls) oglądałaś? Pretty Little Liars? Przyjaciół też zawsze można odświeżyć
Właśnie stwierdziłam, że jestem jakimś serialowym pomyleńcem, bo oglądałam wszystko o czym piszecie Właśnie oglądam PLL Na razie bardziej polecałabym Gilmore Girls

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
ojejku jak tak gadaliście o świerci zwierzaczkow to sie poplakalam bo wyobrazilam sobie coby bylo gdyby mojej majki nie bylo
Ja też przeżyłam nie dawno śmierć zwierzaczka, w styczniu nam zdechł, miał 14lat Pół życia był ze mną Cały czas mi go brakuje

A co to nikogo nie ma porannie? Strachulec zapraszała o 7:03 a tu co? Prawie 8

Spadam do roboty

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-08-05 o 07:49
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 07:52   #2826
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Właśnie stwierdziłam, że jestem jakimś serialowym pomyleńcem, bo oglądałam wszystko o czym piszecie Właśnie oglądam PLL Na razie bardziej polecałabym Gilmore Girls
My oboje jesteśmy pomyleńcami Jest chyba tylko jedna rzecz której nie daliśmy rady ogladać oboje i wymiękliśmy po jedyn sezonie - Alias Zapowiadało się ciekawie, kupiliśmy na DVD a potem przyszło straszne rozczarowanie

O, zapomniałam o nowym odcinku PLL, będzie na miły początek weekendu
Ja aktualnie sobie odświeżam X-files
Stary 2011-08-05, 08:03   #2827
farfalla
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
ja nigdy nie mialam zwierzaczkow obecna kotka jest pierwsza i jest juz jakby czescia mnie , kilka tygodni temu nagle zachrowala , plakala , wyła , ja zabieralam ja do kilka wetow nawet o 4 rano budzilam tate i szukalismy weterynarzy , plakalam cale noce z nia a akurat mialam sesje ... zabraam ja do "najlepszych " wetow . wydalam fortune na badania, przeswietlenia badania krwi i nic nadal nie bylo wiadom co jej jest .aż trafilam do jednego weta u mnie , okazalo sie ze mala miala rujke bylam u 5 wetow i zaden nie potrafil tego zdiagnozowac
ale musiałaś się biedna nastresować ... a strata zwierzaka jest chyba tak samo odczuwalna jak strata kogoś bliskiego. najważniejsze że nic się kotce nic się nie stało i nadal ją masz
Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Ależ macie tempo!

Chciałam tylko powiedzieć, że w przelocie dziś poznałam się z Gabi i jest w realu jeszcze śliczniejsza, milsza i urocza niz na fotkach i tradycyjnie wyglądała cudnie i zabójczo!

Dobranoc
Ojeeeej jakie to miłe juz nam Gabi doniosła że się poznałyście
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:09   #2828
cosma
Zakorzenienie

Talking Dot.: Miłośniczki Zary cz. X

Cytat:
A co to nikogo nie ma porannie? Strachulec zapraszała o 7:03 a tu co? Prawie 8

Spadam do roboty
Piję kawkę i podczytuję was. )))
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:11   #2829
pralinkax
Zadomowienie

Dzień dobry Ale nasmarowałyście

Cytat:

A gdzie nocujesz?
Nie wiemy jeszcze Jak zwykle będzie spontanicznie A Ty gdzie nocujesz ?
Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość

Dodaje zdj, sorki za bałagan ale rower mi TŻ przygotował do jazdy
Marynara i buty zaroweee :P
Hoho jaka laska O wiele ładniej Ci z grzywką

Kobieto zakładaj bloga !

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcia sukienki z TRF - nie bijcie, wiem, że mi się jeszcze opina na brzuchu i biodrach, ale ćwiczę z panem w błyszczących getrach i za miesiąc figura będzie lepsza

Bardzo mi się spodobał ten dekolt z tyłu

Jutro mogę wkleić zdjęcia w dresiarze i bluzce
Świetna sukienka, super Ci w niej

Cytat:
a niby kto?

Jestem w cugu zakupowym
Mam wizję czarnych szpilek, czarnej ołówkowej spódnicy, białej koszulki i kolorowego naszyjnika. Nie wiem tylko czy http://www.pakamera.pl/naszyjniki-ko...e-nr512474.htm czy http://allegro.pl/teczowe-korale-nas...707380045.html ?

myśle też o kolczykach Swarovskiego -warto kupić? http://allegro.pl/swarovski-migdal-2...732288695.html
Ja wybrałabym pierwsze Widziałam, że już je kliknęłaś

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość

farfalla- raczej z tych " wezme chlopa byle jakiego, byle mowili,ze go mam i najlepiej pomnik mu postawic,ze raczyl zwrocic na nas uwage"
Pffffff
Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
jadę niedługo do Pragi
znacie tamtejsze Zary?
nie wiem czy zdołam oblecieć wszystkie 4, może wiecie która jest najlepiej zaopatrzona

A kiedy się wybierasz ? Jaki ten świat mały, wszędzie wizażanki Może przypadkiem spotkam Izabellini w Pradze i Malwinke w Zakopcu

Cytat:
Wzięłam, wzięłam Rand - czy Ty nie masz przypadkiem TŻ-ta? To zostaw mi paru facetów na wydziale, chociaż i tak nie ma w czym wybierać, więc po co w ogóle mowa o konkurencji Chyba że kręcą nas Ci sami kolesie z aktówkami "jestem wielkim prawnikiem po III roku"

Nie znoszę facetów prawników ! Ci, których znam mają się z Bóg wie co ( wyjątek stanowią faceci z rodziny )
Cytat:
Napisane przez Symetria Pokaż wiadomość
ja tez od jutra ogarniczam wizaz, dzisiaj juz troche konste nadgonilam a reszta...
Kto by pomyslał, że na wizażu znajdę motywacje do nauki Jak tak piszecie o tym, to zaczynam miec wyrzuty sumienia, że się nie zaczęłam uczyc

Informuję, że moja kolejarka ocalała !!! Ufff..... kamień z serca. Ktoś pisał, że siedział w szpilkach do piżamki, ja wczoraj pół dnia siedziałam w kolejarce z plamą

Edytowane przez pralinkax
Czas edycji: 2011-08-05 o 08:17
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:19   #2830
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Piję kawkę i podczytuję was. )))
Tobie to dobrze .. ja robie odwyk kawowy sobie bo i ząbki muszę doprowadzić do ładu i mam zdolności żeby przedawkować co źle się kończy dla moich jelit
i jestem półprzytomna przez to ...
Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Dzień dobry Ale nasmarowałyście

Nie wiemy jeszcze Jak zwykle będzie spontanicznie A Ty gdzie nocujesz ?

Hoho jaka laska O wiele ładniej Ci z grzywką

Kobieto zakładaj bloga !

Bardzo ładnie wyglądasz

Świetna sukienka, super Ci w niej

Ja wybrałabym pierwsze Widziałam, że już je kliknęłaś

Pffffff

A kiedy się wybierasz ? Jaki ten świat mały, wszędzie wizażanki Może przypadkiem spotkam Izabellini w Pradze i Malwinke w Zakopcu

Nie znoszę facetów prawników ! Ci, których znam mają się z Bóg wie co ( wyjątek stanowią faceci z rodziny )

Kto by pomyslał, że na wizażu znajdę motywacje do nauki Jak tak piszecie o tym, to zaczynam miec wyrzuty sumienia, że się nie zaczęłam uczyc

Informuję, że moja kolejarka ocalała !!! Ufff..... kamień z serca Ktoś pisał, że siedział w szpilkach do piżamki, ja wczoraj pół dnia siedziałam w kolejarce z plamą
ja mam motywację do ćwiczeń dzieki wam do których zaraz też zmykam a potem pozałatwiać parę rzeczy i do pracy
jesteś niemożliwa ale to się nazywają dobre ciuchy skoro nawet w uplamionej siedziałaś w niej pół dnia
/A.H/
Stary 2011-08-05, 08:26   #2831
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Tobie to dobrze .. ja robie odwyk kawowy sobie bo i ząbki muszę doprowadzić do ładu i mam zdolności żeby przedawkować co źle się kończy dla moich jelit
i jestem półprzytomna przez to ...

ja mam motywację do ćwiczeń dzieki wam do których zaraz też zmykam a potem pozałatwiać parę rzeczy i do pracy
jesteś niemożliwa ale to się nazywają dobre ciuchy skoro nawet w uplamionej siedziałaś w niej pół dnia
Mmmm kawusia, właśnie się nią delektuje

Tak mi jej było żal, chciałam aby poczuła, że jej nie opuszczę ( wystawie na all) z powodu plamy

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:28   #2832
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Wklejam zdjęcia sukienki z TRF - nie bijcie, wiem, że mi się jeszcze opina na brzuchu i biodrach, ale ćwiczę z panem w błyszczących getrach i za miesiąc figura będzie lepsza

Bardzo mi się spodobał ten dekolt z tyłu

Jutro mogę wkleić zdjęcia w dresiarze i bluzce
a ktora to na stronie???

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:34   #2833
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
hihi - mam dla ciebie kombinezon i sukienkę już spakowałam - paczuszką wysyłamy

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Paczuszką

Cytat:
i nie podeszłaś????????? jak już to to był ex mąż

a tak w ogóle to poznałam dziś iwonalodz suuuper dziewczyna jak wy wszystkie takie świetne jesteście to ja nie kcem umierać

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

super wyglądasz we wszystkich
Iwonkę tez bym BARDZO chciała poznać
Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
Tutaj nie tylko o słowa chodzi,ale i o czyny.
Jutro muszę wypełnić sobie jakoś dzień, bo jutro na pewno się nie odezwie, a ja, niestety, nie jestem tak dzielną dziewuchą jak Paryżanka i nie potrafię dać na wstrzymanie.
co do pogrubionego- mam wrażenie, że M. zawsze zwala winę na mnie, że to ja się czepiam, a on nie robi niczego źle. o to też się przyczepiłam,a jakże.
Ehh. to będzie tak jak pisałam wczoraj - jak nie wytrzymasz i wymiękniesz, to już będziesz miała za przeproszeniem, definitywnie przechlapane, bo taki typ, który nigdy nie jest winny i zawsze odwróci kota ogonem to tylko czeka na taką okazję, aż okażesz słabość, bo będzie dla niego kolejnym dowodem, że może Tobą manipulować jak mu się podoba... A szkoda by było takiej fajnej dziewczyny, żeby tak się pozwalała traktować...
Stary 2011-08-05, 08:42   #2834
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
buty- miałam takie sandały-drewniaki i ja normalnie w dzień po mieście latałam w tej kiecce, najgorsze że już ją wyprałam i szykuję na jutro (dokładnie jak na zdj, tylko pasek i torba inne, i na szyi nic nie miałam)
a tam ...... taka randka to się nie liczy......to raczej spotkanie ale randka jakoś tak bardziej młodzieżowo brzmi
kocham ją
ale jesli to spotkanie z ktorego ma cos wyniknac to jak najbardziej randka

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
jest

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

tak, ale jeszcze w ogóle nie wiem czy pójdę.....w sumie nie chce mi się tak szczerze
u to chyba absztyfikant nie wart zachodu, skoro Ci sie nie chce

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:49   #2835
Bethie
Zakorzenienie

wczoraj poszłam po 22.00 oglądać film, a tutaj 10 stron do nadrobienia

ale dzisiaj kiepski dzień, miałam jechać do Z a na dworzu leje i pogoda do kitu

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Dodaje zdj, sorki za bałagan ale rower mi TŻ przygotował do jazdy
Marynara i buty zaroweee :P
super wyglądasz

Cytat:

bardzo ładnie wyglądasz w sukience

Cytat:
Ja też kocham fuksję Zaufaj różowej sile
fuksja
fajnie wygląda też lakier fuksjowy na paznokciach u stóp

Cytat:
buty- miałam takie sandały-drewniaki i ja normalnie w dzień po mieście latałam w tej kiecce, najgorsze że już ją wyprałam i szykuję na jutro (dokładnie jak na zdj, tylko pasek i torba inne, i na szyi nic nie miałam)
a tam ...... taka randka to się nie liczy......to raczej spotkanie ale randka jakoś tak bardziej młodzieżowo brzmi
kocham ją
pięknie Ci w tej sukience
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:52   #2836
wisienka1000
Wtajemniczenie

jejkuuuu jak mi się chce spać i jeszcze mam znów sajgon w pracy... będę dziś miała długi i ciężki dzień... po powrocie pewnie padnę spać i znów będę miała problem żeby Was nadrobić
Cytat:
wydalam fortune na badania, przeswietlenia badania krwi i nic nadal nie bylo wiadom co jej jest .aż trafilam do jednego weta u mnie , okazalo sie ze mala miala rujke bylam u 5 wetow i zaden nie potrafil tego zdiagnozowac
no co Ty mówisz??? co za weterynarze????
Cytat:
Ja też Wyciągam pudła z szafy, przymierzam a że całość ma miejsce zazwyczaj wieczorem a potem już mi się nie chce sprzątać to rano jest niezły showroom
u mnie na codzień jest showroom, bo nie mam już gdzie trzymać butów więc są wszędzie i można się o nie zabić

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-08-05 o 08:55
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:58   #2837
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Mmmm kawusia, właśnie się nią delektuje

Tak mi jej było żal, chciałam aby poczuła, że jej nie opuszczę ( wystawie na all) z powodu plamy
bardzo ładnie z twojej strony
Cytat:
Napisane przez Bethie Pokaż wiadomość

wczoraj poszłam po 22.00 oglądać film, a tutaj 10 stron do nadrobienia

ale dzisiaj kiepski dzień, miałam jechać do Z a na dworzu leje i pogoda do kitu

super wyglądasz

bardzo ładnie wyglądasz w sukience

fuksja
fajnie wygląda też lakier fuksjowy na paznokciach u stóp

pięknie Ci w tej sukience
no co ty mówisz a u mnie takie piękne słońce od rana ... jak rzadko kiedy w te wakacje

A ja właśnie skończyłam ćwiczonka z panem w geterkach czas pod prysznic może jeszcze wieczorem między powrotem do domu a imprezą poćwiczę .. ale wątpi jakoś w to bo będą a) padnięta
b) będę miała jakąś godzinę na zjedzenie i ogarnięcie się ledwie
/A.H/
Stary 2011-08-05, 08:58   #2838
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
odkąd pamiętam uwielbiam ten kolor strasznie ładnie współgra z moją karnacją (ale se pojechałam he he)
Cytat:
Ja też kocham fuksję Zaufaj różowej sile
Ja jestem różowa landrynka jak się patrzy Na paznokciach dzisiaj amazon pink, ostatnio kupiłam fuksjowe szpilki, mam 2 różowe żakiety i mi Gabi na ebaju kupiła kolejny
Stary 2011-08-05, 09:01   #2839
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:

jakaś Ty czuła
Stary 2011-08-05, 09:01   #2840
Bethie
Zakorzenienie

fuksjowe szpilki też by mi się przydały
i zielone

ja wczoraj zmyłam różowe paznokcie, dzisiaj mam kolor Peach Melba
Stary 2011-08-05, 09:04   #2841
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
fuksjowe szpilki też by mi się przydały
i zielone

ja wczoraj zmyłam różowe paznokcie, dzisiaj mam kolor Peach Melba
O o o, a czyje to? Co to za kolor? bo za mną ostatnio chodzi lobster z opi
Stary 2011-08-05, 09:09   #2842
surrealplace
Zadomowienie

Nowe torebki i buty na stronie
I nowy shopper - filcowy

Edytowane przez surrealplace
Czas edycji: 2011-08-05 o 09:12
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 09:12   #2843
Bethie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
O o o, a czyje to? Co to za kolor? bo za mną ostatnio chodzi lobster z opi
to lakier Barry M - kolor Peach Melba
najlepsze lakiery pod słońcem jak dla mnie, schną błyskawicznie i długo się trzymają, a cena to 2.99 funta

w załączniku ten właśnie kolor u siulki na zdjęciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP3831.jpg (33,8 KB, 74 załadowań)
Stary 2011-08-05, 09:15   #2844
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
to lakier Barry M - kolor Peach Melba
najlepsze lakiery pod słońcem jak dla mnie, schną błyskawicznie i długo się trzymają, a cena to 2.99 funta

w załączniku ten właśnie kolor u siulki na zdjęciu
Świetny kolor Mam tunikę w identycznym kolorze, byłby idealny...

Znalazłam...

to ten brzoskwiniowy z dołu?
http://www.beingeco.pl/?110,lakier-do-paznokci

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2011-08-05 o 09:16
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 09:17   #2845
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
ja też tak mam, tyle że ja noszę je do samych gaci bo wtedynogi są ooooooooooooooooooooooooo taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie
Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Ależ macie tempo!

Dobranoc
a co ty tam widziałaś słońce ci przyćmiło rzeczywisty odbiór ale ja już też pisałam, że świetna dziewczyna z ciebie i chcę was wszystkie poznać
Cytat:
Ja w aucie to dozgonnie będę jeździła
a ja to w aucie umrę
Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
bardzo ładnie z twojej strony

no co ty mówisz a u mnie takie piękne słońce od rana ... jak rzadko kiedy w te wakacje

A ja właśnie skończyłam ćwiczonka z panem w geterkach czas pod prysznic może jeszcze wieczorem między powrotem do domu a imprezą poćwiczę .. ale wątpi jakoś w to bo będą a) padnięta
b) będę miała jakąś godzinę na zjedzenie i ogarnięcie się ledwie
a ja nie ćwiczyłam dwa dni nie chce mi się
Cytat:
Ja jestem różowa landrynka jak się patrzy Na paznokciach dzisiaj amazon pink, ostatnio kupiłam fuksjowe szpilki, mam 2 różowe żakiety i mi Gabi na ebaju kupiła kolejny
Stary 2011-08-05, 09:21   #2846
Bethie
Zakorzenienie

Cytat:
Świetny kolor Mam tunikę w identycznym kolorze, byłby idealny...

Znalazłam...

to ten brzoskwiniowy z dołu?
http://www.beingeco.pl/?110,lakier-do-paznokci
dokładnie tak, to ten kolor
i znalazłaś jedyny sklep w Polsce, który sprzedaje te lakiery

polecam też kolor czerwony (ten w pierwszym rzędzie, to taka prawdziwa krwista kobieca czerwień ), grzybowy, jagodowy, zresztą wszystkie są super
ja mam chyba ok. 20 kolorów
tylko ja zamawiam ze strony producenta z UK, tam jest większy wybór, ale w tym polskim sklepie możesz kupić na spróbowanie
Stary 2011-08-05, 09:26   #2847
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie tak, to ten kolor
i znalazłaś jedyny sklep w Polsce, który sprzedaje te lakiery

polecam też kolor czerwony (ten w pierwszym rzędzie, to taka prawdziwa krwista kobieca czerwień ), grzybowy, jagodowy, zresztą wszystkie są super
ja mam chyba ok. 20 kolorów
tylko ja zamawiam ze strony producenta z UK, tam jest większy wybór, ale w tym polskim sklepie możesz kupić na spróbowanie
Czerwieni mam na chwilę obecną z 10, każda inna, mam 3 grzyby (tak, wiem, wiem, to nienormalne, ale też każdy jest inny!!), jagodę mam z ChG (grape fit albo spontanous) i ciemniejszą z Bella (435?) i tak naprawdę to właśnie mi brakuje takich korali, brzoskwinek...

chyba kliknę

Dzięki
Stary 2011-08-05, 09:29   #2848
Bethie
Zakorzenienie

Cytat:
Czerwieni mam na chwilę obecną z 10, każda inna, mam 3 grzyby (tak, wiem, wiem, to nienormalne, ale też każdy jest inny!!), jagodę mam z ChG (grape fit albo spontanous) i ciemniejszą z Bella (435?) i tak naprawdę to właśnie mi brakuje takich korali, brzoskwinek...

chyba kliknę

Dzięki
ten koralowy w dolnym rzędzie jest cudowny
fajnie wygląda z kopertówką koralową z Zary, idealna kompozycja

mam nadzieję, że Ci sie spodobają na żywo
Stary 2011-08-05, 09:31   #2849
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Nadaję ze Złotych
Asymetrycznych są 3 pary, rozmiar 40 ale wszystkie wyglądają jak po przejściach, jakby były noszone. Dwie pary maja pozalamywaną skórę a trzecia jakies wystajace nitki i brudne ślady na wkładce. Nie wiem czy takie też mogą być?
Stary 2011-08-05, 09:34   #2850
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
a kiedy się wybierasz ? Jaki ten świat mały, wszędzie wizażanki :d może przypadkiem spotkam izabellini w pradze i malwinke w zakopcu :d
13-16.08
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości