|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych
Cytat:
vision: będą tam wysocy faceci? ![]() koleś: yyyyyyy... (chwilka konsternacji) będą, będą na pewno. vision: (banan od ucha do ucha) no to idziemy Poszliśmy. Niestety gadzina mnie oszukał ![]() Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2011-08-04 o 23:34 |
||
|
|
|
#362 |
|
Rozeznanie
|
Muszę się pochwalić, mój brat się wyrabia na niezłe ciacho, rocznik 93 i 196 wzrostu
Tylko szkoda, że jeszcze sam koszulek nie prasuje Ale wysokich kolegów to nie ma, oj nie ma
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i znowu bez przesady, aż tak dużo takich ewenementów nie ma.a gdy zdarza mi się wybrać na imprezę na Rynek, to wtedy jest zatrzęsienie wymuskanych lachonów w każdym calu i nie, że jak chłopina obudzi się rano obok takiej dziewoi to nie pozna, bo zmyła tynk tylko no, albo ktoś ma ładne rysy twarzy, albo nie makijażem aż takich cudów na patyku się nie uczyni.
|
|
#364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wiecie co? teraz częściowo przyznaje im rację, to jak niektore dziewczyny potrafią wyskoczyć na ulicy (albo na portalach społecznościowych), żeby przyciągnąc oko faceta, to witki opadają. Chociaż, przyznam, metoda jest dosc skuteczna w większości przypadkow
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą, gustowne ubranie jeszcze nikogo nie czyni ładnym/pięknym/ślicznym
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-08-05 o 00:03 |
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Patrząc z drugiej strony jest też wiele dziewczyn wg mnie wystrojonych aż za bardzo i na siłę starających się być modnymi.
|
|
|
|
#367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
tak wpadając w słowo - bo zostawiłam Was na chwilę a już trzy strony zapisane - po pierwsze jak wiadomo <dla niektórych chyba nie, ale nie będę wskazywać palcem
>, że wystarczy nam niecałe 30 sekund, żeby kogoś polubić, albo nie pałać do niego sympatią. Ciągle powtarzane słowa "od pierwszego spojrzenia, wejrzenia, od pierwszej chwili" chyba same świadczą o tym, że pierwsze wrażenie nie jest odkryciem czyjejś "duszy, umysłu, inteligencji, etc" tylko WYGLĄDU! Wygląd jest dla nas ważny! i to bez dwóch zdań, a czy spodobają nam się ręce, oczy, czy wzrost to już tylko od nas zależy. I matko jedyna - niektóre tutaj ujadają jak chow - chow i brak odrobiny poczucia humoru i wyczucia sarkazmu jest godny pokłonu.... ale to tylko tak na marginesie![]() ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Ps: Szugar - odstąpiłabym Ci mojego brata - 189, piwne oczy, dosyć przystojny, czasami nawet mówi z sensem ...ale cholera ma już żonę. A taka "cięta" bratowa to fajny kąsek w rodzinie
|
|
|
|
#369 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Tak. Nos musi być. I mam tu na myśli NOS a nie nosek.
Cytat:
![]() Byłam z facetem o 35 cm wyższym i powiem szczerze (robiąc mały flashback) że czasami był kłopotliwy w użytkowaniu. ... a od stawania na palcach zrobiły mi się masywne łydki ![]() Cytat:
![]() zapodam Ci moją wish-listę, niebiańską kompilację tyleż ponętną co nieosiągalną: 1. Daniel Day-Lewis 2. Filippo Magnini (włoski pływak) 3. Diego Forlan (urugwajski piłkarz) 4 Tim Roth - mały ale wariat więc kryteriów nie spełnia. Podaję jako osobliwość przyrodniczą ![]() Cytat:
...Kobiety o miękkim ciele są sexy, mężczyźni -przynajmniej dla mnie - aseksualni. Wolę 175 cm i żylastego niż 185 cm z miękkim podbrzuszem. Cytat:
![]() No tak, głos..ja mam taką teorię że każda z nas ma taki wewnętrzny odbiornik który łapie tylko określone częstotliwości dźwięku męskiego głosu: u niektórych zakres jest szerszy a u nie których bardzo wąski, ograniczony do jednego tembru - reszty w ogólne nie wyłapuje. Mam nieszczęście być w tej drugiej grupie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Niekoniecznie trzeba mieć kompleksy.. No bo ileż można się singlować w mieście? Wypady na imprezy, powroty chwiejnym krokiem nad ranem, wydawanie całej premii na czwarte czerwone buty i 23 flakon perfum, niedziele spędzone w łóżku na oglądaniu śmiesznych filmików o kotkach przy sauv. blanc albo piwie pszenicznym (co kto woli), absolutna i niepodzielna władza nad lodówką, łazienką i telewizorem... to się może w końcu znudzić i człowiek zaczyna szukać sobie wyzwań. ![]() Kryteria mnożą mi się jak króliki: przypomniało mi się że mój ideał nie może walić ortografów. To działało, działa i będzie działać na mnie kastrująco . Chciałam zauważyć, że jeszcze nie poruszałyśmy takich kryteriów jak cechy osobowości, temperament, wartości itp. To jest dopiero pole minowe
|
|
#370 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#371 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Także tego Cytat:
Cytat:
W sensie, że nie szukam faceta, który szuka miłej, fajnej i sympatycznej dziewczyny
|
||||||
|
|
|
#372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Szugar w ostateczności polecam wypad do Barcelony, fajowych kąsków tam od groma (i to wbrew obiegowej opini, że hiszpanini to konusy
) A jakie mają piękne dłonie ![]() taki np Adrien Brody Cytat:
) Mnie tam pomagało ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Ooo i jeszcze to pominęłam: Cytat:
ps. dlatego jestem z lubym, który na studiach pisał do pism branżowych typu Skrzydlata Polska itp.
|
|||
|
|
|
#373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja znam bardzo dużo włochatych do pasa i kilku łysych też się znajdzie (nie licząc starszych panów ) ale to głównie wyłysieli naturalnie. Dresów nie znam ![]() Cytat:
|
|
#374 |
|
zawsze mam racje
|
Polecam pociagi intercity, Katowice/Kraków- Warszawa. Sa zadbani i w garniakach
i sporo wysokich. No i kulturka jest ![]() Ja to w sumie nie szukam, ale oko miło zawiesić
|
#375 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aha, i chcę jeszcze zaznaczyć, że ja nie mam nic przeciwko osobom "przy kości" (to a propos tego, że napisałam wyżej o tłuszczyku). Chodzi mi raczej o osoby ewidentnie zaniedbane, gdzie widać, że wystarczyłoby ze dwa razy w tygodniu pofikać na siłowni czy fitnessie (lub zainteresować się czynnie jakimkolwiek sportem...). Klarisso, ja też znam długowłochatych co nie miara, ale przyznam, że z biegiem lat grono się zmniejsza niestety... Ładne, zadbane długie męskie włosy są super. Ale jak facet ma włosy dłuuugie i związane w taką małą mysią kitkę, a jak rozpuści, to prawie ich nie widać, to niestety nic ciekawego.
|
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
A ja takie ciacho znalazłam
![]() http://www.kissies.se/wp-content/upl...0345-Kopia.jpg |
|
|
|
#377 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Australijczyków było kilku, ale oni jacyś tacy nie tego, wieczne poczochranie w głowie. Trochę jak Brytyjczycy, w sensie Polka= miła, sprząta, gotuje i rodzi dzieci, więc wszyscy mi się oświadczali od razu, idioci. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A łysi fajni Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
coś takiego mi się nie podoba. Mój tż oświadczył, że jak zacznie łysieć to się zetnie na króciutko, ale na razie czuprynę ma bujną i włosiska do pasa i mnie się taki podoba. Mam kilku kolegów, którzy mają przepiękne włosy, chętnie bym się z nimi zamieniła ![]() Cytat:
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Porzeczki - tobie łydki rosły, a mój facet niedługo garba dostanie od ciągłego schylania się (bo u nas jest duża różnica wzrostu, ale nie dlatego, że ja taka maluśka, tylko on jest za wysoki.. Chociaż dzięki temu, to ja się czuję maluśka )Ale wiecie, że z tym wzrostem to coś jest nie tak - kiedy jeszce byłam na etapie poszukiwań faceta, to chociaż mam ok. 170 cm, od wielu chłopaków byłam wyższa albo równa z nimi. Tzn. akurat w przyp., kiedy koleś mi się podobał. A też tak mam, że lubię faceta większego ode mnie - i wzdłuż, i wszerz, bo takich przecinków też nie lubię. Mój TŻ proporcje ma akurat idealne prawie, ale faktycznie jak koleś jest wysoki, to często za chudy. A tak se teraz myślę - a my się czepiamy facetów, że tak na wygląd lecą, że wymagania mają..
|
|
#380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle ja ogromną uwagę przykładam do tego jak mężczyzna mówi, porusza się i bardzo zwracam uwagę na dłonie - czy są czyste, czy paznokcie równo obcięte itp. No i jak widzę jakiegoś 2 dni pod rząd w tej samej koszulce to każe mi to podejrzewać, że gaci też nie zmienia, więc od takich należy trzymać się z daleka ![]() Cytat:
fajny był, ale nic z tego nie wyszło bo za dużo podróżował
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2011-08-05 o 10:21 |
||
|
|
|
#381 |
|
zawsze mam racje
|
Ja kilka lat gustowałam w długowłosych, ale mi przeszło.
ale niektórzy faceci to maja takie włosy, że zazdrość bierze
|
#382 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#383 | ||
|
Rozeznanie
|
ejże, przecież to nie ja wstawiłam tą usmażoną ohydę
![]() Cytat:
jak najbardziej ich sprawa.Cytat:
dłonie muszą być zadbane, tak samo, jak dla mnie odpada facet w brudnych butach czy dziurawych skarpetkach, poplamionym (od wczoraj) ubraniu. Ze spojrzeniem na sposób wysławiania się również się zgodzę. Nie zainteresuje mnie facet, który mówi o dupach/cyckach/laskach, który chwali się swoimi podbojami miłosnymi publicznie, panowie z gatunku ile to ja potrafię wypić też nie są fajni. Łapię się czasem za głowę, jak idę ulicą i widzę scenkę: on i ona, ubiór raczej dyskotekowy, ona wisi uczepiona jego rękawa, on do niej pitol się ty taka owaka a ona ależ misiuuuu... No ale to już zupełnie inna kwestia, a tego typu historie na tym forum niestety też się pojawiają
|
||
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam się trzymam rękami i nogami mojego faceta. Z opisu autorki wątku to jest i wysoki, i w wychowany i jak chce to sie ładnie ubierze. Ogólnie nie mogę narzekać. A przechadzając się polskimi ulicami, oglądając te "bóstwa" to cieszę się z tego co mam, choć czasem ubierze ten swój polar w "jelonki"
i tak sobie myślę, że dobrze, że go mam bo cieńko bym śpiewała gdybym byłą sama i trzeba by było jakiegoś sobie "przygruchać". Żywcem nie ma kogo... albo jak są to zajęci A jak są to totalne zero ortograficzne (dla mnie to bardzo ważne) no i bądz tu mądra...Niemniej na (poważnie) własnym przykładzie wiem, że można zakochac sie w polaku, znalezionym na sympatia.peel Co do dziewcząt, zgadzam się, że wiele z nas obrosło dodatkową warstewką miękkiego podszycia w tym ja jednak duuuuuża większość zamiast to ukryć, podkreśla nadprogramowe oponki... Nie wiem czy toto lustra nie ma? Nie wiem czy moja wypowiedź wnosi coś do dyskusji ale miałam nieodpartą chęć dołączenia się do wątku |
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i na kanapki z serem i pomidorem i 2 butelki old kadarka
|
|
#386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do sposobu bycia - wiadomo: cycki, dupy, laski, przechwałki ile to my wypyly - odpad z miejsca z butem na pożegnanie. Ale jeszcze jedno - uwielbiam facetów z poczuciem humoru.. Nie tam, żeby jakiś dowcipas, co to sypie żartami jak z rękawa, wydurnia się - nie imprezowy głupek, tylko facet inteligentny, z klasą i z poczuciem humoru, z dystansem do siebie i nie tylko. Nie lubię ponuraków. I boję się pedantów.. I tych, co zwierząt nie lubią - to z miejsca wypad.. ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Ideał
![]() No właśnie miałam napisać. Ja od faceta wymagam tylko tyle, ile od siebie, nie chcę nic więcej. Sorrrrrrrrry, pokićkało mi się, mam dziś migrenę :/ Cytat:
Mój, wspomniany już wczoraj, kolega, opowiadał mi o swojej ostatniej randce. Wszystko fajne, wszystko pięknie, gadu gadu, a tu dziewczyna do niego mówi: "Och Krystian, jakim Ty jesteś MISIAKOWYM SŁODZIAKIEM!" Tak więc wtedy mu się przpomniało, że ma zupę na gazie w domu
|
|
|
|
|
#388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak ja sobie wyobrażę, że jestem aktualnie sama i muszę portek sobie szukać, to mi się autentycznie słabo robi 90% facetów nie nadaje się do związku z taką księżniczką jak ja Gdyby nie mój TŻ, byłabym niechybnie skazana na smutny los starej panny ![]() PS. Ale ten polar w "jelonki" postaraj mu się jednak jakoś wyperswadować
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy co to jest "dobrze" ubrany. Bo za granicą jest z kolei bardzo dużo przestylizowanych picusiowatych facetów, z dwojga złego czasem lepiej pooglądać naszych.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#390 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bo przecież Polka to idealna kandydatka na żonę ![]() Chociaż jeden jak powiedziałam mu że nie potrafię gotowac (teraz już się uczę ale wtedy w ogóle nic nie umiałam ) to najpierw powiedział mi no co z ciebie za kobieta, że gotowac nie potrafisz?? A potem i tak chciał, żebym została jego żoną , bo przecież on potrafi gotowac
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

Czy chcesz mój telefon ? 

przynajmniej nie potrzebujemy aż tylu operacji, co na zachodzie, by zdatnie wyglądać (no, takie Wenezuelki na przykład) 
Ale wysokich kolegów to nie ma, oj nie ma

>, że wystarczy nam niecałe 30 sekund, żeby kogoś polubić, albo nie pałać do niego sympatią. Ciągle powtarzane słowa "od pierwszego spojrzenia, wejrzenia, od pierwszej chwili" chyba same świadczą o tym, że pierwsze wrażenie nie jest odkryciem czyjejś "duszy, umysłu, inteligencji, etc" tylko WYGLĄDU! Wygląd jest dla nas ważny! i to bez dwóch zdań, a czy spodobają nam się ręce, oczy, czy wzrost to już tylko od nas zależy. I matko jedyna - niektóre tutaj ujadają jak chow - chow i brak odrobiny poczucia humoru i wyczucia sarkazmu jest godny pokłonu.... ale to tylko tak na marginesie

Gdyby nie mój TŻ, byłabym niechybnie skazana na smutny los starej panny