Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-05, 10:18   #3961
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Gratuluję!
Ja może w końcu pójdę się zapisać:P
Dzisiaj mój pierwszy dzień pracy, boję się
powodzenia

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Tak, teraz jak chcę to mogę mieć. Ale nie zawsze tak było. Jak pracowałam 2 lata w kawiarni to wracałam nawet po 2 w nocy, a na 9 musiałam już być na otwarcie. Jak wracałam to byłam tak padnięta, że tylko widziałam łóżko. Pracowałam też na targowisku przy warzywach-baaaardzo ciężka fizyczna praca, upał strasznie dawał w kość. Prace w Niemczech na puckach i prasowaniu. Trochę się tego nazbierało Pamiętaj, że warto cieszyć się z tego, że masz pracę i chcesz być samodzielna! Mnóstwo moich znajomych tak naprawde nie wie co to jest praca, gdy ja mam już tyle doświadczenia i bardzo mnie to podboduwuje
ja co wakacje pracowałam w knajpach- po maturze miałam taką pracę że szłam do niej np. o 10 i wracałam o 4 w nocy... potem kilka godzin snu i znowu na 10.. ale to dlatego że za mało osób było zatrudnionych... za to dużo kasy wtedy zarbiałam i bardzo fajnie się pracowało bo mieliśmy zgraną załogę

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
na razie przejrzałam tylko zdjęcia i zostało mi jeszcze 14 stron do nadrobienia

właśnie szukałam dzisiaj rano maseł do ciała, peelingów i lakierów eveline w biedronce i niestety nie było są u Was dostępne, czy może już je wyprzedano?

ja byłam w środę czyli kiedy te produkty się pojawiły.. a teraz niestety nie wiem...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 11:00   #3962
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
samaraNW ale zazdroszcze morza i opalenizny
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
to super, zazdroszczę udanych wakacji
czekamy na fotki
szczerze powiem, że jest czego zazdrościć, bo ja się super bawiłam nawet mimo tego, że mój TŻ upadł, spuchła mu kostka i dwa dni chodzić nie mógł. a, i nasłuchałam się okropnych narzekań na pogodę, a u mnie było ok, może nie zawsze świeciło słońce, ale mało deszczu było
zdjęcia wrzucę w weekend albo w przyszłym tygodniu, na razie mam dużo rzeczy do zrobienia.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

idę się porządnie wySPAmować chyba cały dzień mi to zajmie, tyle mam do zrobienia
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 11:05   #3963
karolcia198506
Zakorzenienie

Widziałyście to przepłaciłam w biedroncehttp://www.rossnet.pl/uroda_bez_tajemnic
Stary 2011-08-05, 11:06   #3964
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja też planuję sobie kupić merz special i ponownie zacząć nim kuracje może nie wzmocnił mi aż tak bardzo włosów jak chciałam, ale za to paznokcie tak

a jutro idę po odbiór prawka
ale Ty zelujesz paznokcie, czy zle mi sie wydaje?

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Ty masz chociaż popołudnia wolne, a ja ostatnio coraz później wracam, zawsze już dawno jest ciemno

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Ja np. wcale nie uważam, że jesteś egoistyczna. Wręcz dziwię się, że pożyczasz wujkowi samochód. Zwłaszcza, że kasę w niego wkładasz, najpierw na naprawy, teraz na OC, a samochód może już do Ciebie nie wrócić.
Jak Ty jesteś egoistyczna, to nie wiem co mam powiedzieć o sobie. Ja w takiej sytuacji (miałabym swój samochodzik, inwestowałabym w niego itp) nie pożyczyłabym go nikomu gdybym miała obawy, że nie wróci do mnie lub wróci w złym stanie...
dziekuje, sek w tym, ze ja mam taka slabosc do wujka, bo jak mialam wczesniejsze auto, ktore non stop mi sie rozkraczala w centrum miasta, to on potrafil urwac sie z pracy spod wroclawia i przyjechac mi pomoc, zawsze naprawil, znalazl hurtowo czesci.

ogolnie to jeszcze siega o sprawy rodzinne i moralne, gdzie babcia, mama daja mi presje taka, ze nie mam nic do gadania, a ja nie chce konfliktu miedza mama, a babcia, ojj to mi niepotrzebne

Cytat:
popieram caate tym bardziej że ty wujkowi tyle pomogłaś i nadal pomagasz, a wygląda na to że on chyba tego nie docenia..
Hmm no ale ze mnie też jest straszna egoistka
wiesz, chyba docenil, bo jak mu zaproponowalam to stwierdzil, ze nie wezmie mi auta, bo za duzo km zrobi i mi go zabrudzi, a on wie, ze bym go zatlukla za to
ale moja babcia zbyt mocno macza w tym palce i go usilnie namawia do zabrania mi auta, bo ono jest bezpieczne, a ona sie o niego martwi po ostatnim wypadku... noo nic, zobaczymy jak to bedzie, najwyzej bede chamska, ale poprosze zeby oplacili mi chociaz OC, skoro ja nie bede korzystac z tego auta...

Cytat:

właśnie szukałam dzisiaj rano maseł do ciała, peelingów i lakierów eveline w biedronce i niestety nie było są u Was dostępne, czy może już je wyprzedano?

fajny kolorek

marzyłam o tej prostownicy, ale kupiłam tańszą. teraz po Twoim opisie chyba będę żałować swojej decyzji, bo moja przy morskiej wilgoci sobie nie radziła. chociaż w domu problemu z tym nie mam, bo wrocławska wilgoć mi nie puszy i nie kręci włosów
bylam w srode przed zamknieciem na strzegomskiej i bylo wszyyystko i to na full
zazdroszcze wakacji i opalenizny

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
z alterry; olejek z aloesem i limonka, tonik orchideowy, żel pod oczy z aloesem

rękawiczki bawełniane z essence i pomadkę

i różowy lakier z nyc

ale to tak tylko przelotem byłam, bo więcej bym przygarnęła

a jakie szafy pełne ;o nie to co u nas
zdaj relacje prosze z rekawiczek
interesuje mnie zastosowanie do kremow, olejkow na noc, czy faktycznie chronia i nie upapraja poscieli

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny. No może macie racje, nie utrzymałabym się raczej sama z tej pensji. Ale też źle napisałam. Mi chodziło o moich znajomych z roku - studenci dzienni, na utrzymaniu rodziców, więc pracują na swoje zachcianki. Oni właśnie tak ciągle gadają, że nie ma pracy i marudzą a nie pójdą nawet CV nigdzie zanieść i o takie osoby mi chodziło.

Też tak maluję paznokcie:P Inaczej mam pozalewane skórki i wygląda to tragicznie
no to chyba, ze tak
druga sprawa - do takiej pracy najczesciej wymagaja statusu studenta, czego np. osoby bezdrobotne z doswiadczeniem juz go nie maja i nawet za te przyslowiowe grosze nie moga podjac pracy, o tym zapomnialam napisac

powodzenia dzis
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 11:13   #3965
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
to się może przejdę dzisiaj tam i zobaczę, czy jeszcze coś zostało

siedzę właśnie z maską na włosach i zaraz zacznę zmywać lakier i nałożę odżywkę na paznokcie
Stary 2011-08-05, 11:16   #3966
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć Nadrobiłam Was ale nie mam weny do pisania, wybaczcie Miłego dnia Wam życzę

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 11:22   #3967
kobietasukcesu
zawsze mam racje

[QUOTE=caate;28566863
interesuje mnie zastosowanie do kremow, olejkow na noc, czy faktycznie chronia i nie upapraja poscieli

[/QUOTE]

będę dzisiaj testować to zdam relację

już dawno chciałam takie mieć

czas wyjść, znowu dzisiaj 1500 spraw do załatwienia :/ i podejdę w końcu do biedro, bo wcześniej siły nie miałam

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-08-05 o 11:23
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 11:38   #3968
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
będę dzisiaj testować to zdam relację

już dawno chciałam takie mieć

czas wyjść, znowu dzisiaj 1500 spraw do załatwienia :/ i podejdę w końcu do biedro, bo wcześniej siły nie miałam
ok, to czekam
tez na nie poluje, ale nie wiem czy warto

Cytat:
to się może przejdę dzisiaj tam i zobaczę, czy jeszcze coś zostało

siedzę właśnie z maską na włosach i zaraz zacznę zmywać lakier i nałożę odżywkę na paznokcie
nie obiecuje, ze bedzie, ale bylam tylko tam, to nie pomoge

wczoraj pomalowalam paznokcie odzywka, dzisiaj adosem mietowym, cuudny jest
na noc byl olej, rano mycie isana, maska biovax do oslabionych + wosk, czyli kompres na h
peeling twarzy, krem pod oczy, prysznic, zaraz zabiore sie za balsamowanie
Stary 2011-08-05, 12:05   #3969
miczka21
Zadomowienie

Kupiłam peeling winogronowy i lakier fioletowy z biedronki
Stary 2011-08-05, 12:17   #3970
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
nie obiecuje, ze bedzie, ale bylam tylko tam, to nie pomoge
spoko, jak nie będzie, to sobie luknę jeszcze do innych, bo mam jeszcze dwie w okolicy

właśnie nadrabiam wątek i widzę, że ominęły mnie te fajne szufladki na kosmetyki z biedronki
Stary 2011-08-05, 12:42   #3971
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
spoko, jak nie będzie, to sobie luknę jeszcze do innych, bo mam jeszcze dwie w okolicy

właśnie nadrabiam wątek i widzę, że ominęły mnie te fajne szufladki na kosmetyki z biedronki
ja je wlasnie w ta srode kupilam
Stary 2011-08-05, 12:43   #3972
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
ja je wlasnie w ta srode kupilam
ale mi nadzieję zrobiłaś rozumiem, że na strzegomskiej? dużo jeszcze było?
Stary 2011-08-05, 12:53   #3973
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:

fajny kolorek

marzyłam o tej prostownicy, ale kupiłam tańszą. teraz po Twoim opisie chyba będę żałować swojej decyzji, bo moja przy morskiej wilgoci sobie nie radziła. chociaż w domu problemu z tym nie mam, bo wrocławska wilgoć mi nie puszy i nie kręci włosów
no ja też nie wiem jakby reagowały moje włosy na morską wilgoć, ale jak jestem nad morzem to nie mam nigdy wyprostowanych włosów, wiadomo kąpanie się w morzu itp, więc to by było bez sensu
Cytat:
ale Ty zelujesz paznokcie, czy zle mi sie wydaje?

dziekuje, sek w tym, ze ja mam taka slabosc do wujka, bo jak mialam wczesniejsze auto, ktore non stop mi sie rozkraczala w centrum miasta, to on potrafil urwac sie z pracy spod wroclawia i przyjechac mi pomoc, zawsze naprawil, znalazl hurtowo czesci.

ogolnie to jeszcze siega o sprawy rodzinne i moralne, gdzie babcia, mama daja mi presje taka, ze nie mam nic do gadania, a ja nie chce konfliktu miedza mama, a babcia, ojj to mi niepotrzebne

wiesz, chyba docenil, bo jak mu zaproponowalam to stwierdzil, ze nie wezmie mi auta, bo za duzo km zrobi i mi go zabrudzi, a on wie, ze bym go zatlukla za to
ale moja babcia zbyt mocno macza w tym palce i go usilnie namawia do zabrania mi auta, bo ono jest bezpieczne, a ona sie o niego martwi po ostatnim wypadku... noo nic, zobaczymy jak to bedzie, najwyzej bede chamska, ale poprosze zeby oplacili mi chociaz OC, skoro ja nie bede korzystac z tego auta...

no to chyba, ze tak
druga sprawa - do takiej pracy najczesciej wymagaja statusu studenta, czego np. osoby bezdrobotne z doswiadczeniem juz go nie maja i nawet za te przyslowiowe grosze nie moga podjac pracy, o tym zapomnialam napisac

powodzenia dzis
caate hehe źle ci się wydaje, nie żeluję paznokci raz tylko to zrobiłam a po ściągnięciu żelu to niektóre paznokcie miałam tak cieniutkie jak papierek. I po tym przez cały czas mi się łamały, ledwo cos urosło to od razu się łamało i obiecałam sobie że jak już tym razem będzie to samo to znowu założę żel, ale chyba moje paznokcie się wystraszyły i od tamtej pory jeszcze nic mi się nie złamało teraz mam długie i mocne, jestem z nich dumna a do twoich to mi jeszcze dużo brakuje
a jeśli chodzi o wujka to dobrze, myślałam że on ma to wszystko w ogóle gdzies, a tu widzę babcia się tak o wszystkich troszczy no coż babcie już takie są, ale dobrze wymyśliłaś z tym OC

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 12:55   #3974
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ale mi nadzieję zrobiłaś rozumiem, że na strzegomskiej? dużo jeszcze było?
caaaly kosz
musisz sie przejsc i zoabczyc, moze akurat sie trafia, nie mam pojecia jak szybko znikaja z tamtej biedronki rzeczy, bo ogolnie mieli wszystkiego duzo
Stary 2011-08-05, 13:16   #3975
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
caaaly kosz
musisz sie przejsc i zoabczyc, moze akurat sie trafia, nie mam pojecia jak szybko znikaja z tamtej biedronki rzeczy, bo ogolnie mieli wszystkiego duzo
chyba wolno znikają, skoro jeszcze tam są u mnie wszystko szybko się wyprzedaje. w każdym razie na pewno dzisiaj tam zawitam dzięki za info

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
no ja też nie wiem jakby reagowały moje włosy na morską wilgoć, ale jak jestem nad morzem to nie mam nigdy wyprostowanych włosów, wiadomo kąpanie się w morzu itp, więc to by było bez sensu
ja na plażę też nie prostuję, bo nie ma sensu, ale na miasto już muszę, bo mi wszystkie końcówki w inną stronę stoją, do tego są napuszone i się niefajnie z tym czuję

było jeszcze:
peeling ciała
masło do ciała
serum wyszczuplające na uda
ścieranie naskórka z pięt
gruba warstwa kremu do stóp z mocznikiem
peeling dłoni i krem
peeling twarzy
plaster na wągry na nos
maseczka oczyszczająca
maseczka nawilżająca

będzie:
regulacja brwi i henna

od razu się lepiej czuję, szczególnie z intensywnie nawilżoną skórą

Stary 2011-08-05, 13:20   #3976
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

caate hehe źle ci się wydaje, nie żeluję paznokci raz tylko to zrobiłam a po ściągnięciu żelu to niektóre paznokcie miałam tak cieniutkie jak papierek. I po tym przez cały czas mi się łamały, ledwo cos urosło to od razu się łamało i obiecałam sobie że jak już tym razem będzie to samo to znowu założę żel, ale chyba moje paznokcie się wystraszyły i od tamtej pory jeszcze nic mi się nie złamało teraz mam długie i mocne, jestem z nich dumna a do twoich to mi jeszcze dużo brakuje
a jeśli chodzi o wujka to dobrze, myślałam że on ma to wszystko w ogóle gdzies, a tu widzę babcia się tak o wszystkich troszczy no coż babcie już takie są, ale dobrze wymyśliłaś z tym OC
no dokladnie, babcia jest taka manipulatorka, bo to jej dzieci, ona w podeszlym wieku i nikt nie chce jej podpadac

mamie tez serce sie kraja, jakbym miala dac wujkowi auto, bo ona wie jak szalenie o nie dbam i mam prawie, ze bialy sufit i slupki boczne, to po tygodniu niezle plamki by tam byly...

bylam przekonana, ze masz zel
taki mocne, grube sie wydaja
bardzo szeroka masz plytke, az Cie podziwiam za taka dlugosc, bo przy takim ksztalcie ciezko o zapuszczanie
Stary 2011-08-05, 13:34   #3977
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
no dokladnie, babcia jest taka manipulatorka, bo to jej dzieci, ona w podeszlym wieku i nikt nie chce jej podpadac

mamie tez serce sie kraja, jakbym miala dac wujkowi auto, bo ona wie jak szalenie o nie dbam i mam prawie, ze bialy sufit i slupki boczne, to po tygodniu niezle plamki by tam byly...

bylam przekonana, ze masz zel
taki mocne, grube sie wydaja
bardzo szeroka masz plytke, az Cie podziwiam za taka dlugosc, bo przy takim ksztalcie ciezko o zapuszczanie
właśnie wiem wyglądają jak łopaty mogłabym nimi przekopywać ziemię na polu

rozumiem że bardzo zalezy ci na dobrym stanie samochodu, niedługo będę miała własny to też się w to wczuje bede chyba z nim sie obchodziła jak z dzieckiem tyle że mój będzie malutki i tani bo ja kupuję za własne pieniędze więc mnie nie stać na nic lepszego. ale cieszy mnie sam fakt że potrafiłam zaoszczędzić i kupić sobie za swoje pieniędze, czuję sie teraz taka hmmm ...samodzielna

Stary 2011-08-05, 13:55   #3978
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

rozumiem że bardzo zalezy ci na dobrym stanie samochodu, niedługo będę miała własny to też się w to wczuje bede chyba z nim sie obchodziła jak z dzieckiem tyle że mój będzie malutki i tani bo ja kupuję za własne pieniędze więc mnie nie stać na nic lepszego. ale cieszy mnie sam fakt że potrafiłam zaoszczędzić i kupić sobie za swoje pieniędze, czuję sie teraz taka hmmm ...samodzielna
tez kupilam za swoje, ale moj nie jest nowy i wolalabym nowszy ale mniejszy, najlepiej 2drzwiowy z malutki silnikiem
ale trafila sie okazja, to kupilam swoj, szczegolnie, ze rodzina chciala zeby byl 5drzwiowy, bo to wygoda itp, a mi sie od daawna bardzo podobalo to auto i stwierdzilam, ze bedzie taki juz na przynajmniej 3-4lata.

fajnie miec cos swojego, bo nikt niczego Ci nie wypomina, ale gorzej jak sie zepsuje

znalazlam OC o 400zl tansze
w poniedzialek jade jeszcze w jedna miejsce, moze tam mi Pani cos zaproponuje jeszcze tanszego

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

a paznokciami nie wiem co doradzic, musialabym zobaczyc golaski... bo z tego co widze, to one rosna prosta i nie maja tunelu moje krotkie tez nie mialy, ale im dluzsze to sie robic coraz ladniejszy, weic jest jakas nadzieja... moze zrob migdaly? wtedy nie powinny wygladac tak szeroko, a smukle
Stary 2011-08-05, 14:21   #3979
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
tez kupilam za swoje, ale moj nie jest nowy i wolalabym nowszy ale mniejszy, najlepiej 2drzwiowy z malutki silnikiem
ale trafila sie okazja, to kupilam swoj, szczegolnie, ze rodzina chciala zeby byl 5drzwiowy, bo to wygoda itp, a mi sie od daawna bardzo podobalo to auto i stwierdzilam, ze bedzie taki juz na przynajmniej 3-4lata.

fajnie miec cos swojego, bo nikt niczego Ci nie wypomina, ale gorzej jak sie zepsuje

znalazlam OC o 400zl tansze
w poniedzialek jade jeszcze w jedna miejsce, moze tam mi Pani cos zaproponuje jeszcze tanszego

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

a paznokciami nie wiem co doradzic, musialabym zobaczyc golaski... bo z tego co widze, to one rosna prosta i nie maja tunelu moje krotkie tez nie mialy, ale im dluzsze to sie robic coraz ladniejszy, weic jest jakas nadzieja... moze zrob migdaly? wtedy nie powinny wygladac tak szeroko, a smukle
no własnie gorzej jak coś sie zepsuje

jak zauważyłaś paznokcie rosną prosto i płasko, nie wiem może przy dłuższych zacznie kształtować się ten tunel. a migdały mi się bardzo podobają ale sama nie potrafię nadać im takiego kształtu, boje się że już całkiem je popsuje. Chyba musiałabym wybrac się do jakiegos dobrego salonu
a jak już zacznie mi ten lakier odpryskiwać to na pewno dam zdj golaskow tylko powiedz co mam uwzględnić na tych zdjęciach

Stary 2011-08-05, 14:27   #3980
tillavanilla
Raczkowanie

dzien dobrywczoraj caly dzien lalo u mnie jak z cebra,a dzis jest cieplo i slonecznie

dziekuje wam za wszystkie mile slowa dot butow i tatoo

dostala wczoraj bony z tesco i moglam je podwoic kupujac rzeczy z konkeretnego departamentu i wybralam kosmetyki oczywisciekupliam maskare maybelline one by one i kredke do brwi rimmela czarno-brazowa,nie zdarzylam kupic nic wiecej,bo weszlam do sklepu 10 min przed zamknieciem

jj4u powodzenia

buahhot chyba wiem na jakiej diecie jestes,sama musze wziasc sie za siebie i zaczelam przegladac watki o odchudzaniu i wlasnie tam cie spotkalamach i ten spray w uk kosztuje ok 7 funtow,z tym ze w bootsie ciagle sa jakies znizki,bony,itp wiec mozna kupic taniej

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 14:29   #3981
Kitka:)
CABIN CREW

a mi przyszła szminka z all i kolor jest taki jak wymarzyłam identyczny jak widziałam na blogu

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 14:29   #3982
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
no własnie gorzej jak coś sie zepsuje

jak zauważyłaś paznokcie rosną prosto i płasko, nie wiem może przy dłuższych zacznie kształtować się ten tunel. a migdały mi się bardzo podobają ale sama nie potrafię nadać im takiego kształtu, boje się że już całkiem je popsuje. Chyba musiałabym wybrac się do jakiegos dobrego salonu
a jak już zacznie mi ten lakier odpryskiwać to na pewno dam zdj golaskow tylko powiedz co mam uwzględnić na tych zdjęciach
ale jak cos, to zawsze jest wymowka, ze sama kupilas, to rodzice mogliby pomoc ja w glebi serca tak wierze w moich, a raczej wlasnie w babcie, u ktorej moge brac pozyczke bezprocentowa
wazne, ze sama zarobilam i mozesz byc z siebie dumna, bo jest z czego, nie jezdzisz na pozyczym, tylko jest Twoj- Twoje

zrob cos w stylu moich jak w zalaczniku, pokaz profil i tak prosto zeby mozna bylo zobaczyc czy maja szanse na tunel (ostatnie zdjecie, tylko daj paznokcie tak calkiem na wprost do obiektywu, jak Ci sie uda, nie mam takiego zdjecia niestety aby wytlumaczyc)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC12075.jpg (62,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12072.jpg (37,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12074.jpg (44,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12076.jpg (56,2 KB, 22 załadowań)
Stary 2011-08-05, 14:41   #3983
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
ale jak cos, to zawsze jest wymowka, ze sama kupilas, to rodzice mogliby pomoc ja w glebi serca tak wierze w moich, a raczej wlasnie w babcie, u ktorej moge brac pozyczke bezprocentowa
wazne, ze sama zarobilam i mozesz byc z siebie dumna, bo jest z czego, nie jezdzisz na pozyczym, tylko jest Twoj- Twoje

zrob cos w stylu moich jak w zalaczniku, pokaz profil i tak prosto zeby mozna bylo zobaczyc czy maja szanse na tunel (ostatnie zdjecie, tylko daj paznokcie tak calkiem na wprost do obiektywu, jak Ci sie uda, nie mam takiego zdjecia niestety aby wytlumaczyc)
bardzo dobra wymówka

ok chyba rozumiem z tym ostatnim zdj czyli jedno foto ma tak ogólnie pokazać kształt paznokcia, drugie z profilu przedstawiające pionowy tunel i trzecie na wprost żeby było widać ten poziomy tunel

ale ty masz piekne paznokcie

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2011-08-05 o 14:42
Stary 2011-08-05, 15:08   #3984
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
bardzo dobra wymówka

ok chyba rozumiem z tym ostatnim zdj czyli jedno foto ma tak ogólnie pokazać kształt paznokcia, drugie z profilu przedstawiające pionowy tunel i trzecie na wprost żeby było widać ten poziomy tunel

ale ty masz piekne paznokcie
dzieki, ale tutaj jak widac maja jeszcze rozny ksztalt, ciagle dochodze z nimi do ladu jak i ze skorkami, jest duuuzo lepiej i czuje sie z nimi dobrze, to prawda

tak, swietnie zrozumialas
chodzi o pokazanie jak roznia sie paznokcie, jak rosna bo np. popatrz u mnie co zrobilam zlego w pilowaniu i jak mi sie ulamal, z mojej winy serdeczny i teraz ma zly ksztalt, powinien miec taki jak srodkowy. a zdjecia sa sprzed 2tygodniu, nadal nad nimi pracuje, ale robie aktualizacje co 2-2,5tyg, zeby napisac recenzje o odzywce

i normalnie tez mi rosna na takie lopatki, ale jak widac, im dluzsze tym bardziej sie zawijaja i dzieki temu sa mocniejsze. sama zreszta wiesz, jak krzywa C powinna byc zbudowana, jak tunel jest wazny

TZ zrobil mi niespodzianke i kupil mi twister do cwiczenia, kooochany jest

jade do miasta, do pozniej
Stary 2011-08-05, 15:23   #3985
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, teraz jak chcę to mogę mieć. Ale nie zawsze tak było. Jak pracowałam 2 lata w kawiarni to wracałam nawet po 2 w nocy, a na 9 musiałam już być na otwarcie. Jak wracałam to byłam tak padnięta, że tylko widziałam łóżko. Pracowałam też na targowisku przy warzywach-baaaardzo ciężka fizyczna praca, upał strasznie dawał w kość. Prace w Niemczech na puckach i prasowaniu. Trochę się tego nazbierało Pamiętaj, że warto cieszyć się z tego, że masz pracę i chcesz być samodzielna! Mnóstwo moich znajomych tak naprawde nie wie co to jest praca, gdy ja mam już tyle doświadczenia i bardzo mnie to podboduwuje
popieram, sama to odczułam.

jaka dziś piękna pogoda a ja jeszcze na 3h kursu szkoda mi tego słoneczka, ale cóż takie życie

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 15:47   #3986
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
juz wstawiam foty butow,a reszta za kilka dni

,jestem przekonan,ze gdybys miala stala praca za granica nawet za najnizsza srednia,stac by cie bylo niemalze na wszystko,bez ryzyka bankructwa

a o to platformy(new look &pound;24,99 ) i moj tatulaz
Ładne butki.

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
tak chwalicie ten olejek BD ze chyba tez sobie go sprawie ;D

jaki szampon go dobrze zmywa??
Ja zmywa go Joanna Nautria z zieloną herbatą i pokrzywą.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 16:20   #3987
samaraNW
Zakorzenienie

byłam na dworze i straszny upał jest - odzwyczaiłam się od takich temperatur

za to po poszperaniu w necie mam straszną ochotę pokupować sobie mnóstwo kosmetyków
Stary 2011-08-05, 16:33   #3988
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:

Lepiej kupić za swoje, przynajmniej nikt nigdy nic Ci nie wypomni:P
Ja dopiero zapisuje się na prawko, a każdy z rodziny proponuje mi swoje auto. Tata powiedział, że jak zdam to wykończę jego... Tylko, że jakbym wykończyła to on pewnie wykończył by mnie

Powiem Wam, że lepiej z praca chyba trafić nie mogłam - fajni ludzie, miły kierownik, ciągła rotacja stanowisk, więc się nie nudziłam:P I co najważniejsze, nie zmęczyłam się

Teraz zabieram się za manicure, bo mi lakier poodpryskiwał;/

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 16:53   #3989
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Ja zaraz lecę się myć i na rozmowę o prace , ostatnio jestem wprawiona tak , że traktuje ją jak zwykłą rozmowę z koleżanką .

Chyba dziś pojadę po podkład z revlona 33,9 ale się cieszę z tej ceny i pewnie peeling w biedronce
jaki podklad?
Cytat:

Dziewczyny stwierdzam, że przechodze drugą młodość w negatywnym tego słowa znaczeniu Gule na brodzie się już pogoiły, to co teraz? Zaczynają włazić na polika. Tak okropnie bolą i już nie wiem co mam robić, skąd to dziadosktwo się bierze! Najgorsze w tym wszystkim to przebarwienia Używam z ori kremu even out, ale jak narazie nie radzi sobie
nie przejmuj się- ja z pryszczem na srodku dtwarzy, przy nosie chodzę już prawie tydzień- jutro minie zycie teraz uzywam od poniedzialku kremu z ziaji med na tradzik, zobaczymy jak bedzie sie skora zachowywac
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Cześć Nadrobiłam Was ale nie mam weny do pisania, wybaczcie Miłego dnia Wam życzę

Cytat:

jeszcze są te szuflaski- przynajmniej u mnie
Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość

buahhot chyba wiem na jakiej diecie jestes,sama musze wziasc sie za siebie i zaczelam przegladac watki o odchudzaniu i wlasnie tam cie spotkalamach i ten spray w uk kosztuje ok 7 funtow,z tym ze w bootsie ciagle sa jakies znizki,bony,itp wiec mozna kupic taniej
szkoda ze na all taki drogi
tak tak, chce sie odchudzic, bo normalnie rosne wszerz
Cytat:

Ty Caate masz piekna plytke, ja niestety od lewej reki mam szerszą a zwlaszcza srodkowy palec jest jakos wybitnie szeroki, z reszta widzialas kiedys nie wiem co moge z tym zrobic no i skorki sa ostatnio moją zmorą

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:10   #3990
Shadii
Wtajemniczenie

Hej !
Opalałam się dzisiaj, zdążyłam na szczęście, bo teraz już słońca nie ma

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
A może spróbuj sodą oczyszczoną. Podobno wypłukuje farbę a nawet hennę. Ja czasem stosuję do oczyszczenia dokładnego włosów. Cały zabieg wygląda tak, że mieszam szampon z sodą na papkę, dodaję na ręku do tej papki wody (np. wsypuje trochę sody i kroplę szamponu na rękę, mieszam na papkę, dodaję wody, żeby było rzadkie i dało się na włosy nałożyć), masuję bardzo dokładnie skórę głowy i włosy (jeśli jest potrzeba dorabiam miksturę), spłukuję i powtarzam czynność. Za drugim razem zostawiam to a włosach kilka minut (zazwyczaj na czas prysznica, ale wybieram na ten zabieg dzień gdy np. robię peeling) i bardzo dokładnie spłukuję, na koniec zimną wodą. Następnie kładę dużo maski na włosy na około godzinę do dwóch nawet pod folię i czapkę. Maskę spłukuję chłodną wodą. W międzyczasie przygotowuję sobie mieszankę soku z cytryny z maską BINGO lub joanną naturią. Po spłukaniu włosów z maski ręcznik na jakieś 15 minut, żeby włosy podeschły i wmasowuję mieszankę cytryny z odżywką (ta mieszanka zamyka łuski włosów, które soda otwiera) Zostawiam na około pół godziny i spłukuję. Na koniec daję jeszcze raz jakąś odżywkę do spłukiwania lub maseczkę dosłownie na chwilę, bo po samej cytrynowej odżywce włosy są dziwne w dotyku.

Dużo czasu się na tym schodzi, ale moim kilku koleżankom pomogło zmniejszyć różnicę między odrostem a farbowanymi włosami, nawet gdy henną malowały. Tylko, żeby były efekty trzeba zabieg powtórzyć kilka razy, najlepiej w odstępach raz na tydzień, dwa.

Ja stosuję coś takiego jak przez dłuższy czas używam kosmetyków z silikonami (tzn. prostuję włosy np. przez tydzień, dwa, a później wracam do intensywnej pielęgnacji bezsilikonowej, albo tak jak teraz mam trochę kosmetyków z silikonami, które były dość drogie, na jesieni będą już przeterminowane, nie mam komu oddać, a wyrzucać szkoda, więc zużywam), bo soda oczyszcza tez włosy z silikonów i innych świństw, które się na nich nagromadziły

A co do powracania do naturalnych włosów, to mi niedługo roczek stuknie jak nie farbuję
Super, że to opisałaś, właśnie wczoraj pojęłam, jak bardzo moje włosy są oblepione silikonami z ilu cytryn wyciskasz sok? i nie płuczesz tej odżywki później z sokiem z cytryny, tj bez spłukiwania,tak? Normalnie suszysz włosy itd?

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości