etorebka.pl cz. 29 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-05, 12:17   #4771
charal
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

ja w przyszłym tygodniu dopiero markuję

zdrówka szybko!

baw się dobrze fashion!

o jesteś wreszcie

mamy podobny sposób na chorobę

bardzo fajne- wolałbym lakier bardziej kontrastowy tylko

charal zaraz Ci opowiem jaka jestem durna

pomalowałam wczoraj paznokcie dzi aj dzejnem - pomyślałam jak mi tłumaczyłaś co to za kolor, ze jak menażki i tak zaczęłam myśleć i nagle doznałam olśnienia ................ skąd ta nazwa dzi aj dzejn /którą wcześniej wciąż przekręcałam/ przecież to napisane ze słuchu, no bo nie fonetycznie, G I Jane z Demi Moore militarną
czy tylko ja tak wolno myślę?

zmieniły się tylko w tym sensie, ze jak ktoś odda torebkę a skorzystał z twojego kodu to ci z powrotem zabiorą te 3 czy 6 zł- ale 3zł masz zapewne dlatego, że ktoś kupił tańszą torebkę i tyle wyniosło 5% od całości
monica Ty jesteś bardzo mądra i kochana nasza dziewczynka- szpieg i wywiadowca, ja też sądzę że miało być militarnie z tym lakierem ale kto ich tam wie. Lakier to ja noszę beżową migotkę już drugi tydzień i nie mam czasu zająć się pazurami, i chodzę z takimi odrapańcami, dziś się tym zajmę, obiecuję

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Kochane,będę się teraz mało albo i w ogóle udzielać na forum z racji urlopu,muszę odpocząć od kompa ogólnie...
Zmykam trochę poleniuchować w domu z córką potem jedziemy na Słowację
Buziaczki pa pa pa
Miłego urlopu, ja przez mój urlop też nie zaglądałam do kompa, i bardzo dobrze mi z tym było, trzymaj się Kochana, wracaj wypoczęta a my tu się postaramy o nową kolekcję żebyś miała co zamawiać po powrocie
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 12:22   #4772
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
monica Ty jesteś bardzo mądra i kochana nasza dziewczynka- szpieg i wywiadowca, ja też sądzę że miało być militarnie z tym lakierem ale kto ich tam wie. Lakier to ja noszę beżową migotkę już drugi tydzień i nie mam czasu zająć się pazurami, i chodzę z takimi odrapańcami, dziś się tym zajmę, obiecuję

w ogóle się opuściłyśmy z podwątkiem lakierowym
a jaki sobie strzelisz kolorek do tych bucików?

iza udanego urlopu!
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 12:25   #4773
harajuku-fish
Zakorzenienie

dzień dobry

resztką sił powstrzymuję się przed pojechaniem po torebusię z new yorkera.......trzymajcie kciuki abym nie poległa bo będę ją musiała potem jeść

dorka dzięki...mam nadzieję że jakoś to będzie;]

Och Moniiiiii muszę Ci pw napisać wiesz?

charal i co wymyśliłaś z tymi borówkami? może jakiś dżemik?? fajne buciki-one są kremowe? skórkowe?
aa ja miałam Wam pokazać jakie ja sobie kupiłam....znalazłam na necie tylko zdjęcia 3 par więc pokaże tylko te 3

trampki
na obcasiku
takie niby to sportowe :P

iza udanego urlopu!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty deichmann 2.jpg (51,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty deichmann 3.jpg (12,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty deichmann 1.jpg (12,6 KB, 4 załadowań)

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2011-08-05 o 12:27
harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 12:29   #4774
moniuleczka
Zakorzenienie

dzien dobry wszystkim

Cytat:
DZIEŃ DOBRY...
Ale czy na pewno dobry...Boli mnie gardło,jestem osłabiona,ogólnie mnie coś chyba rozkłada
Przed samym urlopem...

Tak, ja ją mam,ogólnie jest ok,ale ma mnóstwo nitek,farfocli,no pierwszego gatunku to ona nie jest,że tak powiem Aha jest dosyć cienka i ja np.mam problem założyć ją na jakaś bluzkę z bufkami czy czymś podobnym,bo się roluje,rękaw jest po prostu dosyć obcisły i najlepiej wygląda na obcisłym t-shercie. Ale kolor (mam koralową)jest śliczny.
witam w gronie przeziebionych mnie od kilku dni tez cos bierze, najpierw mnie bolalo gardlo, a teraz zwlaszcza wieczorem atakuje mnie suchy kaszel ze zasnac nie moge chyba z 1,5 godziny, a potem w nocy kilka razy sie budze niby dzisiaj bylo juz troszke lepiej, pije jakis syrop to moze mi niedlugo przejdzie.

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Wpadłam się tylko przywitać
JAdę do Rzeszowa spotkać się z przyjaciółkami nie chce mi się jechać, ale chce mi się spotkać

Wczoraj byłam na seansie "Sali samobójców" z racji tygodnia filmów polskich... Kurcze okropny film - w sensie mroczny, tragiczny, troche nawet psychopatyczny...

Buziaczki mam nadzieje do wieczora
Fashion udanego spotkania, przez droge sluchaj sobie muzyki albo czytaj jakas gazete/ksiazke i na pewno szybko czas zleci, no chyba ze samochodem jedziesz to tylko muzyka zostaje

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Kochane,będę się teraz mało albo i w ogóle udzielać na forum z racji urlopu,muszę odpocząć od kompa ogólnie...
Buziaczki pa pa pa
Udanego urlopu takze zycze. Jak wrocisz opowiedz nam dokladnie gdzie bylas, bo ja tez chcialabym jeszcze w tym roku pojechac na Slowacje ale kompletnie nie wiem gdzie i co tam warto zobaczyc

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 12:32   #4775
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
dzień dobry

resztką sił powstrzymuję się przed pojechaniem po torebusię z new yorkera.......trzymajcie kciuki abym nie poległa bo będę ją musiała potem jeść

charal i co wymyśliłaś z tymi borówkami? może jakiś dżemik?? fajne buciki-one są kremowe? skórkowe?
aa ja miałam Wam pokazać jakie ja sobie kupiłam....znalazłam na necie tylko zdjęcia 3 par więc pokaże tylko te 3

trampki
na obcasiku

iza udanego urlopu!
Rybka o tej godzinie!

pw????

och Feliiiiiii! a ja musze obczaić tego nju jorkera- słowa klucowe- worek musztardowy kolor chodzą mi po głowie non stop w tę i we w tę
Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
dzien dobry wszystkim

witam w gronie przeziebionych mnie od kilku dni tez cos bierze, najpierw mnie bolalo gardlo, a teraz zwlaszcza wieczorem atakuje mnie suchy kaszel ze zasnac nie moge chyba z 1,5 godziny, a potem w nocy kilka razy sie budze niby dzisiaj bylo juz troszke lepiej, pije jakis syrop to moze mi niedlugo przejdzie.

Fashion udanego spotkania, przez droge sluchaj sobie muzyki albo czytaj jakas gazete/ksiazke i na pewno szybko czas zleci, no chyba ze samochodem jedziesz to tylko muzyka zostaje
eeeeeeeeeeeeee nie choruj- latem to bez sensu jest!
Stary 2011-08-05, 12:33   #4776
charal
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry

trampki
na obcasiku

iza udanego urlopu!
Tak, one są kremowe skórzane Z borówami nic jeszcze nie wymyśliłam, poszukam zaraz w necie jakiegoś pomysła
monica zapewne walnę sobie koral

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-08-05 o 12:34
Stary 2011-08-05, 12:37   #4777
hanusia505
Zakorzenienie

Wiecie co wkurza mnie to "lato"
Teraz niby jest cieplo ale co z tego jak pewnie znowu sie rozpada
I mowia, ze ten weekend bedzie ostatni cieply a potem juz definitywny koniec lata I co tak juz bedzie szaro i brzydko do nastepnego roku?

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 12:40   #4778
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
I mowia, ze ten weekend bedzie ostatni cieply a potem juz definitywny koniec lata I co tak juz bedzie szaro i brzydko do nastepnego roku?
Wypluj te słowa ja nie zdążyłam założyć nawet połowy letnich butów
Stary 2011-08-05, 12:45   #4779
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, one są kremowe skórzane Z borówami nic jeszcze nie wymyśliłam, poszukam zaraz w necie jakiegoś pomysła
bedz ie pięknie!
Cytat:
na wątku będzie kolorowo i słonecznie i kupimy nowe torebki

hanusiu a ja pewnie do transylwanii pojadę za rok- bo teraz jedyne pewne terminy /w sensie odbycia się wycieczki/ są /były 13 i 19 sierpnia - i te terminy zbyt późno się wyłoniły niestety

my nigdy nie byliśmy na "zorganizowanej" wycieczce i jakoś nie pomyśleliśmy, że trzeba sprawdzać kiedy wycieczka jest "pewna"- tylko zarezerwowaliśmy w lutym i sobie bezstresowo czekaliśmy- a tu trzeba ten termin elastycznie dopasować przenieslismy się do innego biura podróży /samolot zamiast autokaru/ i mamy jakieś nikłe szanse, ale ...........
Stary 2011-08-05, 12:56   #4780
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
Wypluj te słowa ja nie zdążyłam założyć nawet połowy letnich butów
Ja tez wiekszosci ciuchow i butow nawet z szafy nie wyjelam I zaczynam kupowac wszystko na jesien... Nawet na jeden dzien nie pojechalismy nigdzie z TZtem bo urlop mial byc we wrzesniu , ale jak ma byc jesien to

Cytat:
bedz ie pięknie!

na wątku będzie kolorowo i słonecznie i kupimy nowe torebki

hanusiu a ja pewnie do transylwanii pojadę za rok- bo teraz jedyne pewne terminy /w sensie odbycia się wycieczki/ są /były 13 i 19 sierpnia - i te terminy zbyt późno się wyłoniły niestety

my nigdy nie byliśmy na "zorganizowanej" wycieczce i jakoś nie pomyśleliśmy, że trzeba sprawdzać kiedy wycieczka jest "pewna"- tylko zarezerwowaliśmy w lutym i sobie bezstresowo czekaliśmy- a tu trzeba ten termin elastycznie dopasować przenieslismy się do innego biura podróży /samolot zamiast autokaru/ i mamy jakieś nikłe szanse, ale ...........
Monis na watku zawsze kolorowo, torebkowo-lakierowo ale jak bym chciala jeszcze zaczerpnac tego lata, wykapac sie w basenie termalnym, albo cieplym jeziorze, a moze nawet nad Adriatyk pojechac a tu

Kurcze szkoda, ze Wasza wycieczka nie wypalila No ale moze w tym z tego drugiego biura uda sie Wam pojechac

klik
Stary 2011-08-05, 12:57   #4781
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Rybka o tej godzinie!

pw????

och Feliiiiiii! a ja musze obczaić tego nju jorkera- słowa klucowe- worek musztardowy kolor chodzą mi po głowie non stop w tę i we w tę

eeeeeeeeeeeeee nie choruj- latem to bez sensu jest!
a ja walczę z tym aby się nie zebrać i nie jechać do ny

no o tej godzinie
zrobiłam sobie małe spa i dopiero z wanny wyszłam;]
a potem mykam do mamusi pierogi robić
razem zrobimy z 400 sztuk

Cytat:
bardzo ładne i zapewne wygodne;] fajnie że je upolowałaś w niższej cenie ;]

Cytat:
Hanusia
ja to bym chciała aby cały czas było słoneczko...ale bez okropnego upału...... żeby było miło i przyjemnie
byle nie deszcz;/

miłego dnia życzę wpadnę pod wieczór!

ps Hanusiu zdjecia na bloga porobione!! wieczorem wstawię notkę !

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 13:05   #4782
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:

no o tej godzinie

Hanusia
ja to bym chciała aby cały czas było słoneczko...ale bez okropnego upału...... żeby było miło i przyjemnie
byle nie deszcz;/

Rybenka
A ja na swoj sposob lubie upaly Nie lubie tylko tego, ze strasznie sie nam mieszkanie nagrzewa i potem w nocy ciezko spac
Ale lubie jak na polku jest goraco I jak nie trzeba sie martwic o pogode na urlopie
Rybko ja wczoraj mialam takiego smaka na pierogi Ale nie chce mi sie lepic

klik

Edytowane przez hanusia505
Czas edycji: 2011-08-05 o 13:06
Stary 2011-08-05, 13:06   #4783
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez wiekszosci ciuchow i butow nawet z szafy nie wyjelam I zaczynam kupowac wszystko na jesien... Nawet na jeden dzien nie pojechalismy nigdzie z TZtem bo urlop mial byc we wrzesniu , ale jak ma byc jesien to

Monis na watku zawsze kolorowo, torebkowo-lakierowo ale jak bym chciala jeszcze zaczerpnac tego lata, wykapac sie w basenie termalnym, albo cieplym jeziorze, a moze nawet nad Adriatyk pojechac a tu

Kurcze szkoda, ze Wasza wycieczka nie wypalila No ale moze w tym z tego drugiego biura uda sie Wam pojechac
też mam taką nadzieję jeszcze

nudi prawie adoptowana bo chciała jako dziecię z nami jechać a tu kłody pod nogi

a jak nie to ..... ja tylko chce zobaczyć co teżetomąż zrobi z waluta rumuńską: hahaha:- bo ja przynajmniej zamiast zbierać leje kupowałam torebki, lakiery i ubranka etc

może do Bułgarii byście pojechali- tam we wrześniu pogoda murowana podobno

Cytat:

no o tej godzinie

Hanusia
byle nie deszcz;/

mów z czym pierogi jak wrócisz
Stary 2011-08-05, 13:16   #4784
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
też mam taką nadzieję jeszcze

nudi prawie adoptowana bo chciała jako dziecię z nami jechać a tu kłody pod nogi

a jak nie to ..... ja tylko chce zobaczyć co teżetomąż zrobi z waluta rumuńską: hahaha:- bo ja przynajmniej zamiast zbierać leje kupowałam torebki, lakiery i ubranka etc

może do Bułgarii byście pojechali- tam we wrześniu pogoda murowana podobno

mów z czym pierogi jak wrócisz
Monia moze zrobi konto rumunskim banku i bedzie na przyszly rok
Dobra ja mykam, milego dnia dziewczyny

klik
Stary 2011-08-05, 13:29   #4785
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
moze w sierpniu jeszcze bedzie sloneczna pogoda, przynajmniej ja na to tez licze, bo tu w Anglii caly lipiec tez pochmurno, co prawda cieplo jest ale co z tego jak chmury na niebie... Zaledwie 2 dni odkad tutaj jestem byly takie naprawde sloneczne.

Cytat:

Ja to samo, w dodatku kupilam sobie kilka sukienek na wyprzedazach i tak leza w szafie bo nawet nie ma ich kiedy zalozyc, oby tylko w przyszlym roku jeszcze byly modne
Co do basenow termalnych to slyszalam ze kolo Zakopanego a dokladniej w Bukowinie Tatrzanskiej sa takie lub jest jeden (sama nie wiem) co w zimie sie mozna normalnie kapac na swiezym potwierzu w cieplej wodzie, musi byc tam ladnie, basen, goraca woda, a wokol snieg i gory

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Monia moze zrobi konto rumunskim banku i bedzie na przyszly rok
Dobra ja mykam, milego dnia dziewczyny
Ja tez uciekam, mam dzisiaj sprawe do zalatwienia zwiazana z praca, a pozniej do pracy i bede dopiero kolo 22 w mieszkaniu, wiec milego dnia Wszystkim

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 13:40   #4786
hanusia505
Zakorzenienie

Monia przyszlam jeszcze raz, zeby przekazac Ci nowine!
Ty kupowalas fioletowa kredka z Essence long lasting prawda? Bo jesli tak i chcialabys ja jeszcze w przyszlosci kupic to musisz sie spieszyc bo Essence wycofuje ten kolor ze swojej oferty. No i teraz one sa przecenione na 3.99zl(przynajmniej u mnie juz sa przecenione ale zdaje sie, ze nie wszedzie jeszcze ometkowali) Duzo innych kosmetykow rowniez wycofuja i mozna kupic ostatnie sztuki w nizszych cenach - np swietne kolorki lakierow Multi Dimension http://www.essence.eu/pl/produkty/pa...dimension.html
oraz kilka kolorkow z Colour and Go Tylko trzeba sie spieszyc bo jak essenco-maniaczki napadna na szafy to pewnie nic tam nie zostanie
Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
moze w sierpniu jeszcze bedzie sloneczna pogoda, przynajmniej ja na to tez licze, bo tu w Anglii caly lipiec tez pochmurno, co prawda cieplo jest ale co z tego jak chmury na niebie... Zaledwie 2 dni odkad tutaj jestem byly takie naprawde sloneczne.

Ja to samo, w dodatku kupilam sobie kilka sukienek na wyprzedazach i tak leza w szafie bo nawet nie ma ich kiedy zalozyc, oby tylko w przyszlym roku jeszcze byly modne
Co do basenow termalnych to slyszalam ze kolo Zakopanego a dokladniej w Bukowinie Tatrzanskiej sa takie lub jest jeden (sama nie wiem) co w zimie sie mozna normalnie kapac na swiezym potwierzu w cieplej wodzie, musi byc tam ladnie, basen, goraca woda, a wokol snieg i gory

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Ja tez uciekam, mam dzisiaj sprawe do zalatwienia zwiazana z praca, a pozniej do pracy i bede dopiero kolo 22 w mieszkaniu, wiec milego dnia Wszystkim
Ja mam nadzieje, ze sierpien bedzie cieply ale prognoza dluterminowa ktora widzialam temu przeczy

A takich basenow jest wiecej Zwlaszcza w moich okolicach Ale ja i tak w ogole tradycyjne kapiele kiedy nad glowa sloneczko i upal a nie mroz

Powodzenia w pracy

klik
Stary 2011-08-05, 13:44   #4787
monica80c
Zakorzenienie

nika- widzem ciem

oglądałam na onecie taplanie się w błocie na woodstock
nasza martini
Stary 2011-08-05, 13:47   #4788
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Hej, hej

U mnie słońce, zapowiada się piękny dzień- ale ja jestem ze wschodu

Ja na przeziębienie biorę pół blistra wit.C na raz plus aspiryna, popijam herbatą albo sokiem malinowym i idę spać Bardzo często to wystarcza, chyba, że rozwija się jakieś większe choróbstwo.

Dzisiaj robię imprezę, więc jeszcze mnóstwo rzeczy do przygotowania. Ale całe szczęście sporo sobie już naszykowałam, więc mam nadzieję, że nie spędzę całego dnia w kuchni.

Udanej zabawy zatem
a z jakiejś konkretnej okazji ta imprezka? i co dobrego szykujesz?
Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
dzień doberek

o jak fajnie zapamiętaj pierwszy sen w domku

U mnie dzisiaj od samego rana świeci słoneczko i jest pięknie i w tej chwili mam w cieniu 25 stopni

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

ooo imprezka a to dlatego tak wczoraj sprzątałaś i gotowałaś a z jakiejś okazji ta imprezka?
O ile zdążę spać, bo jak Młody padnie, to płytkujemy
U mnie teraz też pięknie się zrobiło

Cytat:
Dziewczyny dostałam spory woreczek borówek leśnych i zastanawiam się jak je spożytkować. Zazwyczaj robię do słoiczka tak jak żurawinę i używam do mięsa, ale może któraś z Was ma jakiś sprawdzony pomysł?

Zapomniałam się pochwalić że w końcu doczekałam się wyprzedaży w deichmannie i kupiłam moje wymarzone buciki przecenione z 169 na 79
Piękne buciki!

Cytat:

o jesteś wreszcie
Moniuś

Ogólnie dół spowodowany rezygnacją z wyjazdu nad Morze przeszedł, jak widzę postępy w domku
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 14:23   #4789
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Monia przyszlam jeszcze raz, zeby przekazac Ci nowine!
Ty kupowalas fioletowa kredka z Essence long lasting prawda? Bo jesli tak i chcialabys ja jeszcze w przyszlosci kupic to musisz sie spieszyc bo Essence wycofuje ten kolor ze swojej oferty. No i teraz one sa przecenione na 3.99zl(przynajmniej u mnie juz sa przecenione ale zdaje sie, ze nie wszedzie jeszcze ometkowali) Duzo innych kosmetykow rowniez wycofuja i mozna kupic ostatnie sztuki w nizszych cenach - np swietne kolorki lakierow Multi Dimension http://www.essence.eu/pl/produkty/pa...dimension.html
oraz kilka kolorkow z Colour and Go Tylko trzeba sie spieszyc bo jak essenco-maniaczki napadna na szafy to pewnie nic tam nie zostanie

Ja mam nadzieje, ze sierpien bedzie cieply ale prognoza dluterminowa ktora widzialam temu przeczy

A takich basenow jest wiecej Zwlaszcza w moich okolicach Ale ja i tak w ogole tradycyjne kapiele kiedy nad glowa sloneczko i upal a nie mroz

Powodzenia w pracy
dziękuję

jutro może będę to kupie na pewno

jeśli jeszcze będą

maggie daj znać jak tam- bo ja może będę jutro koło zary- prawdopodobne to jest nie na 100% ale raczej dość

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Udanej zabawy zatem
a z jakiejś konkretnej okazji ta imprezka? i co dobrego szykujesz?

O ile zdążę spać, bo jak Młody padnie, to płytkujemy
U mnie teraz też pięknie się zrobiło

Piękne buciki!

Moniuś

Ogólnie dół spowodowany rezygnacją z wyjazdu nad Morze przeszedł, jak widzę postępy w domku
kochana- i zazdraszczam/ nowy domek, planowanie/Ci i współczuję jednocześnie /praca!!!! decyzje!!!!/
ale jeśli już można spać to nie jest źle- kiedy się tam przeprowadzicie? niedługo jakoś chyba?
Stary 2011-08-05, 14:31   #4790
farfalla
Zakorzenienie

Buenos Dias
Cytat:
dzień dobry

trampki
na obcasiku

iza udanego urlopu!
świetne buciorki szczególnie trampolce i jazzówki
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 14:34   #4791
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Buenos Dias

świetne buciorki szczególnie trampolce i jazzówki

jak tam odwyk kawowy?
Stary 2011-08-05, 14:46   #4792
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:

jak tam odwyk kawowy?
AA bardzo dobrze .. torchę przymulona rano jestem ale jest ok teraz tryskam energią dzięki pogodzie

Iiiii uciekam na razie again wpadnę do was jak wrócę
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 16:15   #4793
Danula
Zakorzenienie

Dziń dybry
Ależ dziś porno i duszno pffff

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:23   #4794
dagna1
Zakorzenienie

czesc wszystkim, ale mam zawieche
Cytat:
Zapomniałam się pochwalić że w końcu doczekałam się wyprzedaży w deichmannie i kupiłam moje wymarzone buciki przecenione z 169 na 79
fajowskie tez by mi sie takie sprzydaly... ale nie mam sily isc do dajsmana

dumam, czy zakladac fejsa

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:31   #4795
maggie82
Zakorzenienie

Hej

Farfallko DZIĘKUJĘ za zakup kurteczki ZAROWEJ
Jestem Ci "dozgonnie" wdzięczna Kochana

No to po oficjalnym podziękowaniu czas nadrobić wątek

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Maggie jeśli tylko dorwę marynarkę to Ci ją kupie, nie ma problemu Będziemy się rozliczać i dogadywać po Mam nadzieję, że jeszcze znajdę ją w zarze.
Dziękuję Nebya Far mi dziś rano kupiła w Łodzi

Cytat:
jejku- muszę lecieć do jutra dobranoc

daga- jutro odpiszę

maggie- życzę szybko kurteczki i jakbym tylko była w Zarze to pamiętam
Nawet się nie spodziewałam, że tak szybko uda się ją dorwać Wszystko dzięki naszemu Farfocelkowi

Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
Maggie, jestem z Płocka byłam wczoraj w Zarze i nie rzuciły mi się w oczy te marynarki, ale będę tam jeszcze w poniedziałek, to poszukam jej i jeśli żadna z dziewczyn Ci nie kupi do tego czasu, to ja mogę Ci ją kupić (jeśli będzie oczywiście )
Dziękuję ślicznie - już mam ale dzięki za dobre chęci

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wczoraj musiałam wyjechać i mnie nie było cały dzień w domu
a dzisiaj znowu mnie nie będzie bo jadę do tż. Zamówienie z wholesale przekładam na poniedziałek .
O to może zdążę do poniedziałku coś wybrać nie mogę się zdecydować jakoś

Cytat:
Dziewczyny dostałam spory woreczek borówek leśnych i zastanawiam się jak je spożytkować. Zazwyczaj robię do słoiczka tak jak żurawinę i używam do mięsa, ale może któraś z Was ma jakiś sprawdzony pomysł?

Świetne a były jeszcze jakieś inne kolory ?

Cytat:
Buziaczki pa pa pa
Miłego urlopu Izuś i ślicznej pogody Wypoczywajcie
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:42   #4796
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
trampki
na obcasiku

iza udanego urlopu!
Fajne buciki - takie do latania na codzień Mam podobne do tych pierwszych i są bardzo wygodne

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń dybry
Ależ dziś porno i duszno pffff
nooo gorąco jest i coś z ciśnieniem się dzieje bo muuuuuli mnie strasznie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
czesc wszystkim, ale mam zawieche

fajowskie tez by mi sie takie sprzydaly... ale nie mam sily isc do dajsmana

dumam, czy zakladac fejsa
No ja też

A co do Fejsa - zakładaj (też muszę to zrobić )
Stary 2011-08-05, 17:44   #4797
dagna1
Zakorzenienie

mag to teraz wypadaloby wstawic swoje zdjecie w kurtce, jak dojdzie

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:49   #4798
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
mag to teraz wypadaloby wstawic swoje zdjecie w kurtce, jak dojdzie
Nooo Chyba na Fejsa wstawię jak założę eee wkleję Wam
Stary 2011-08-05, 17:54   #4799
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Fajne buciki - takie do latania na codzień Mam podobne do tych pierwszych i są bardzo wygodne

nooo gorąco jest i coś z ciśnieniem się dzieje bo muuuuuli mnie strasznie

No ja też

A co do Fejsa - zakładaj (też muszę to zrobić )
Właśnie zaczęło padać,ach jakie żeśkie powietrze

Eee nie zakładaj, ja nie mam i żyję

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:58   #4800
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Właśnie zaczęło padać,ach jakie żeśkie powietrze

Eee nie zakładaj, ja nie mam i żyję
ja też się długo opieram i opieram ale ... kupony rabatowe i inne promocje kuszą na razie siostra mi ściąga i drukuje ale trzeba się usamodzielnić w końcu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości