|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX
Cytat:
o faktyczne są lakiery... mi się wydaje, że dyskontowe kosmetyki nie powinny się znajdować w KWC.
|
|
#4142 |
|
Konto usunięte
|
http://www.rossnet.pl/uroda_bez_tajemnic
odpowiedź Rossa na promocje Biedronki. jeśli było, to wybaczcie. |
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach, konkurencja nie śpi
|
|
|
|
|
#4144 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba Eveline? ![]() Cytat:
) a teraz dokupiłam drugie a te podkładki jakie mają wymiary? ![]() hmm, coś mało tych kosmetyków ![]() Cytat:
![]() ja po wczorajszych testach na pewno skuszę się jeszcze na peeling mango masło Azja ma dość mocny zapach w opakowaniu i przy pierwszym kontakcie ze skórą ale jak się wchłonie to już czuć tylko lekki zapach i to bardzo przyjemny w dodatku moim zdaniem bedzie lepsze na chłodniejsze wieczory chciałabym jakoś pomóc i opisać ten zapach, porównać go z czymś ale nie potrafię ![]() dziękuję za oferty
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-05 o 16:09 |
|||
|
|
|
#4145 |
|
Konto usunięte
|
pamiętacie kiedy mniej więcej znikają mrożone kawy?
|
|
|
|
#4146 |
|
Klientka w krawacie
|
Chyba nie można... Ostatnio moderatorki schowały kosmetyki Lidla. Ale w przypadku tego Loreto, jako producent widnieje jakaś Unia. Czy ma ktoś te kosmetyki i może powiedzieć, czy z tyłu opakowania jest napisane, że produkowane są dla Biedronki? Bo jak tak, to trzeba zgłosić do moderacji
|
#4147 |
|
Konto usunięte
|
miałam nadzieję, że coś się zmieniło. dobrze chociaż, że Lidl wycofany. albo wszystko albo nic.
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś pierwszy raz w B ziemniaki niepakowane. Dawno nie widziałam tak ładnych i dużych ziemniaków
ciekawe jak ze smakiem ![]() kiedyś któraś napisała, że B w przeciwieństwie do innych sklepów bardzo sprawdza jakość produktów, to prawda? mogłybyście coś więcej napisać o tym?
|
#4149 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo mi się podoba, a ja lubię takie właśnie zapachy ciepłe, czekoladowe, korzenne, więc jeśli masz podobny gust to chyba możesz zaryzykować Choć ja mam ostatnio trochę kataru od klimatyzacji więc mogę coś czuć na opak
|
|
|
|
|
#4150 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mam pytanie odnośnie tych make-up z soraya które są w gazetce na str 13, nie zwróciłam uwagi będąc w Biedronce na nie a teraz przeglądając jeszcze gazetke zainteresowały mnie, może któraś kupiła?? albo używała? warto go kupić? widze że są kryjące i matujące, który lepszy? proszę o wszelakie opinie
|
|
|
|
#4151 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Soraya matujący make up https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2082,matujacy-make-up.html&next=1 |
|
|
|
|
#4152 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam do was pytanie, jak Wy dziewczyny sprawdzacie, że np. niektóre produkty BeBeauty są produkowane przez Tołpę. Już kilka razy spotkałam się z tym na różnych blogach, dziewczyny pisały, że 'magiczna stronka powiedziała mi, że producentem jest Tołpa' no i o co tu chodzi? ;p
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki A ja dziś miałam więcej czasu w Biedronce i oglądałam kuferki ale mnie nie zachwyciły dodatkowo same ciemne kolory były. Kupiłam 2 opakowania chusteczek tami i puneks na rączce będę dziś testować
zapomniałam za tym cukrem trzcinowym popatrzyć. I nie było u mnie nowej oferty szkolnej tylko koktajle przyniosłam do domu. A książki o koktajlach (któraś pytała) u mnie były przy kosmetykach z nowej gazetki urodowej![]() A mam pytanko testowałyście może kosmetyki antycelulitowe i wyszczuplające z be beauty? |
|
|
|
#4155 |
|
Raczkowanie
|
Bylam dziś znow w Biedronce (zresztą codziennie tam jestem
) i też zerkałam na kuferki... Waham się co do nich i to bardzo...Poza jakimiś podstawowymi i w miarę stałymi produktami żywieniowymi kupiłam tylko chusteczki Tami antybakteryjne (ale póki co wrzucę je po prostu do torebki ) i masełko Afryka.... Póki co na próbę posmarowałam nim sobie prawe przedramię... i teraz siedzę i się tym zapachem "zaciągam", bo śliczny |
|
|
|
#4156 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
![]() a pytani o szczoteczkę elektryczną nadal bez odpowiedzi ...
|
|
#4157 |
|
Zadomowienie
|
a ja kupilam kuferek ten turkusowy i jak dla mnie ejst super
i dzisiaj jade na wekend nad jezioro i wszystkie kosmetyki sie w niego spakowaly
|
#4158 |
|
Dossisława I
|
Jest jeden zrecenzowany kosmetyk na wizazu. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ny.html&next=1
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak dla kogoś kto nie ma problemów z cerą a chce sobie tylko koloryt wyrównać to mogę polecić.
|
|
|
#4160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie te kuferki nie zachwyciły, strasznie ciemne ale z drugiej strony nie będzie tak strasznie widać jak coś się wyleje czy się ubrudzą
|
|
#4161 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj ktoś pisał o tej szczoteczce.
|
|
|
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam balsam Eveline mango i kokos i jest piękny! Tylko jakiś rzadki, a ja jestem przyzwyczajona do gęstych.
Kupiłam też herbatę Lipton i słomki aaaa i małą Fantę ![]() Chciałam kupić też pastę i żel Under 20 ale się powstrzymałam
|
|
#4163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obiekcje były co do koloru miętowego. Wcześniej też już ktoś pisał, że granat i fiolet się dobrze spisują. Może ta zieleń jest jakaś felerna, że trzeba aż 3/4 warstw... A co do trwałości to miałam(mam) 3 dni, ale już gdzieniegdzie poodpryskiwał i zmyję dziś wieczorem
|
|
#4164 |
|
Raczkowanie
|
Moje zakupy z ostatnich dni:
-2x żel Johnsons -dwupak Timotei -maszynki -pasta z płynem Signal -dwa opakowania cukru trzcinowego (naprawdę się opłaca) -miseczki szklane z pokrywkami ![]() Zastanawiałam się jeszcze nad kuferkiem, ale nie jest mi zbytnio potrzebny, wiec zrezygnowałam. |
|
|
|
#4165 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje dziewczyny za odpowiedz w sprawie podkładów
chyba się skuszę za tą cenę warto wypróbować
|
|
|
|
#4166 |
|
Raczkowanie
|
-balsam do ciała Dream Spa - nie wiem jeszcze który, jaki polecacie????
-płyny E - jak z ich jakością, trwałe mają zapachy, zmiękczają ubrania?? -Peeling, któty polecacie?? proszę dziewczyny o odpowiedzi, która może mi doradzić jestem właśnie po kąpieli i : -puder do kąpieli pomarańcza i czekolada ładnie pachnie, ale poza tym to nic szczególnego, jedynie była piana a liczyłam na coś więcej, dobrze że kupiłam tylko 1 opakowanie a chciałam wszystkie -wczoraj robiłam peeling drobnoziarnisty do twarzy z bebeauty świetny, muszę kupić jeszcze jedno opakowanie, cera była gładka, -dziś nałożyłam sobie maseczkę oczyszczająca z bebeauty, też jestem zadowolona, cera gładsza, pory mniej widoczne, buźka jest delikatna zastanawiam się czy nie kupić jeszcze tej nawilżającej?? ![]() ![]() - z pośród 3 żeli z bebeuty spa jakie kupiłam dziś wzięłam Japonia, zapach świetny chciałam kupić jeszcze te z luksji ale chyba dokupie każdego z tych ![]() -maniak żeliu mnie brak szczoteczek!!!!! a jak u was???
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Mroowa, Actriz dziękuję za próby odpowiedzi na pytanie zapach Azji i Afryki
Pytałyście o szczoteczki elektryczne. Córka ma taką z zeszłej oferty, chyba jesiennej i jest b. zadowolona. Szczoteczka działa wciąż na tych samych bateriach, główka mimo, że włosie ma delikatne i miękkie wcale się nie odkształca i wygląda jak nowa. No i są trzy główki chyba do wymiany. |
|
|
|
#4168 |
|
Konto usunięte
|
do tej szczoteczki są dołączone baterie?
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie u was stoją paluszki PUB z nadzieniem? szukałam ich wszędzie, ale nigdzie nie znalazłam, a mam ochotę zwłaszcza na te orzechowe
![]() z nowej oferty póki co mam świecę wanilia i pomarańcza ( któraś pisała, że Azja pachnie trochę jak malina, a ja uwielbiam takie zapachy, więc chyba wybiorę ją.mam też herbatę Herbal Time mięta z gruszką i jestem strasznie zawiedziona, bo pachnie jak krople miętowe i w ogóle nie czuć gruszki. jadła któraś z was płatki Strawberry Minis, które mają być od jedenastego? cena jest atrakcyjna, ale nie lubię zwykłych cini minis, więc nie wiem czy te mi posmakują..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

ach, konkurencja nie śpi 
chyba Eveline? 
Już przy poprzedniej gazetce miałam kupić, ale zrezygnowałam. W sumie później długo zalegało w mojej B., więc zdążę jeszcze je zdobyć.
) a teraz dokupiłam drugie 

masło Azja ma dość mocny zapach w opakowaniu i przy pierwszym kontakcie ze skórą ale jak się wchłonie to już czuć tylko lekki zapach i to bardzo przyjemny w dodatku