zazdrośnice cz. 39 :D - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-05, 18:23   #2011
stygmatek
Zakorzenienie

Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
mi też się nie podoba, ale śpiewa fajnie. i "boso" jest fajna
Mnie ta piosenka śmieszy, bo przez to, że on śpiewa niewyraźnie, na początku słyszałam "mój nerwosol" zamiast "pójdę boso"
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
może TAKI jest tylko jeden? i akurat stanął na drodze kayah'i (o w pytę, jak to napisać?). chociaż teraz jest chyba wolny, nie?
Nie wiem czy jest wolny czy nie, ale mi się jeszcze nie napatoczył nigdzie
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Zamotałam. Chodzi mi o to, że te opinie są pozytywne, ponieważ ludzie mają zbyt małą wiedzę o tym jak powinno się robić makijaż ślubny, albo mają po prostu zrąbany gust I na miejscu Bisi tez bym ją obsmarowała na necie, a raczej uświadomiła potencjalne klientki o sposobie wykonania przez nią mejkapu.

Edit: chyba teraz zamotałam jescze bardziej, bo zrozumiałam, ze nie kumasz mojej wypowiedzi :P
A ja bym nie obsmarowała, bo... skoro jest ktoś, komu się to podoba to niech sobie skorzysta. Osobiście nie lubię jak ktoś odwala fuszerę, ale jak to powiedział mi dr parę lat temu "zła opinia w internecie to wyrok".

To tak w kontekście tego, że właścicielka zwierzaka obsmarowała jedną lekarkę, że rzekomo nie dopełniła pewnych czynności, źle leczyła pacjenta i takie tam. Lekarka założyła sprawę do sądu.
Więc z obsmarowania kogoś mogą wyjść naprawdę nieprzyjemne rzeczy.

Ja bym zostawiła to. Należało jej powiedzieć, że makijaż się nie podoba bo to to i to i ewentualnie znajomym powiedzieć, że nie jest profesjonalistką.
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
A co do Karpiela-Bulecki jeszcze - myślę, że tak ceniony i zarobiony zleceniami architekt jak on nie może być głupi
A bo to mało mgr inż., prof. , dr itd. którzy mimo tytułów są głupkami?
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
A ja bym chciała
Ja też

Jejku ale dzisiaj było fajnie w pracy ruch mały, ale taka przyjemna atmosfera była. Byłam przy operacji wyciągania dziecięcej skarpety z jelita psa Doktorzy dzisiaj mieli dobre humory i pociskali takimi żartami, że szok

A potem poszłam do baru na wielkiego naleśnika z twarożkiem i jagodami- był tak duży, że nie zjadłam całego Następnie udałam się do jakiegoś gabinetu ortodontycznego, bo nigdzie nie mogłam kupić wosku do zaklejenia aparatu. W gabinecie była jakaś pani, która powiedziała, że jest dentystką i nie wie ile to kosztuje (ja też nie wiem bo dostawałam wcześniej od orto za darmo, ale mi się skończył) i jej hasło "ale wosk nie może być drogi...ja wiem.... 50zł?". Powiedziałam jej, że zdecydowanie nie (w moim przypadku takie opakowanie wystarczy na kilka dni, poza tym tego jest maleńko) i wytargowałam na 10 zł. Ale to, że nie może być drogi- 50zł mnie rozwaliło

Spać mi się chce. Miałam iść na festiwal szant, ale jakaś taka przymulona jestem :/

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 18:26   #2012
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
tak, bo dziennikarze nie mają co robić, tylko szykować milion tekstów na każdą ewentualność (zginął w wypadku, po długiej chorobie, zawał, samobójstwo itp.), a potem marnować czas na przeredagowywanie
No nie mają jak zginął ale co osiągnął

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 18:31   #2013
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
naj pewnie macie armagedon...
Armagedon to był po katastrofie pod Smolenskiem. teraz byla mala nerwowka, ale juz opanowana. Wczesna pora jest, wiec jest w miare OK juz. Gorzej jest, jak na ostatnia chwile sie o czyms dowiadujemy (albo np. mecz konczy sie na 5 minut przed deadline'em).

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
No nie mają jak zginął ale co osiągnął
w pewnym sensie masz racje, jesli chodzi o dokonania. ale to nie tutaj
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 19:23   #2014
Choji
Zakorzenienie

Dziś w pracy ciśnienie podnieśli mi kolejny raz. Mam dość tej pracy.

w ramach odstresowania byłam na zakupach. Kupiłam sobie sukienkę na wesele http://www.ravel.krakow.pl/d_sukienki.swf (druga od lewej- tylko w czarnym kolorze). A za chwilę przyjedzie kumpela i sobie poplotkujemy. A potem zrobię ciasteczka na jutrzejszego grilla.

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

ps. jakie dodatki do tej sukienki?

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 19:35   #2015
Gwizdak
Zakorzenienie

hmmmm

dostałam kwiaty od męża bukiet róż

I spadamy kupić kamerę
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 19:36   #2016
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
w ramach odstresowania byłam na zakupach. Kupiłam sobie sukienkę na wesele http://www.ravel.krakow.pl/d_sukienki.swf (druga od lewej- tylko w czarnym kolorze). A za chwilę przyjedzie kumpela i sobie poplotkujemy. A potem zrobię ciasteczka na jutrzejszego grilla.

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

ps. jakie dodatki do tej sukienki?
ja bym przełamała czerwienią - jakieś korale, butki, zegarek ?

Stary 2011-08-05, 19:40   #2017
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

to ja dziewczynki uciekam na teatry uliczne do jutra zapewne
Stary 2011-08-05, 19:46   #2018
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
hmmmm

I spadamy kupić kamerę
Kurcze, rozpieszcza Cię ten Twój mąż

Stary 2011-08-05, 19:51   #2019
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
hmmmm

I spadamy kupić kamerę
Przez Twojego męza zaczynam myslec, że mój facet to totalny egoista, buc i skrajna patologia
Stary 2011-08-05, 19:58   #2020
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Przez Twojego męza zaczynam myslec, że mój facet to totalny egoista, buc i skrajna patologia
Nie wiem na ile to jest pocieszające, ale chyba 99% mężczyzn takich jest. A już na pewno tych "naszych" żałośnicowych.

Stary 2011-08-05, 20:11   #2021
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Nie wiem na ile to jest pocieszające, ale chyba 99% mężczyzn takich jest. A już na pewno tych "naszych" żałośnicowych.
że egoiści, buce i patologia czy że tacy jak Gwizdakowy mąż?

chciałam powiedzieć, że ja na swojego nie narzekam absolutnie Mam niespodzianki, miłe gesty i w ogóle jest cudowny
Ale dziś mąż Gwizdaka bije go na głowę co prawda dlatego, że się z moim nie widziałam i zobaczę go dopiero jutro, ale jednak
Stary 2011-08-05, 20:13   #2022
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
że egoiści, buce i patologia czy że tacy jak Gwizdakowy mąż?

chciałam powiedzieć, że ja na swojego nie narzekam absolutnie Mam niespodzianki, miłe gesty i w ogóle jest cudowny
Ale dziś mąż Gwizdaka bije go na głowę co prawda dlatego, że się z moim nie widziałam i zobaczę go dopiero jutro, ale jednak
Że egoiści, buce i patologia
Ja wiem, że każdy TZ tutaj jest kochany i w ogóle och ach, ale taka prawda- mąż Gwizdaka za bardzo ją rozpieszcza :P a to kolacja, a to kolczyki a to bukiet.... kurcze, fajnie tak, że po ślubie się tak zachowuje a nie tylko po to, żeby zdobyć kobietę.
Ma facet wielkiego plusa

Stary 2011-08-05, 20:20   #2023
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Uff nadrobiłam Was z tych dwóch tygodni:
Maju - gratuluję mieszkania!
Gwizdak - cudna wyprawka
ANioł - gratulacje dla Tż za stałą umowę
Antoś - fajny ten Twój Czarek i brawo za postępy, trzymam kciuki za Was
Biska - piękny bukiet i współczuje wizażystki, jakaś niepoważna, a Ty tak cyz siak będziesz piękną PM
Claris - współczuje kontaktów z teściami
Hawwa - super relacja ślubna i raz jeszcze wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Męża
Carmi - pięne zdjęcia i z Ciebie niezła laska
Frezi - cudowny i wzruszający teledysk
Ilsa - zmiana dietowa ogromna - tylko juz się nie odchudzaj, masz piękne kobiece ciało! i gratuluję studiów
Karola - spóźnione ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe, a Twojego Tż zabrałabym na depilację woskiem
Naj - Ruczaj ma teraz tragiczny dojazd, ponieważ budują tam linię tramwajową, przejazd 1 przystanku zajmował ostatnio 10-15 min bez względu na porę dnia i dzień tygodnia, wiem bo jestem tam codziennie - mam zajęcia na kampusie (koło kauflanda), a gdzie ma zajęcia twoja siostra? jaki kierunek/wydział. DOjazd do centrum normalnie koło 20-25 min
Frezi - kawa aktualna?
kasiu - yorki są fajne, w większości bardzo wesołe, przyjazne i pieszczochy wielkie, tylko od poczatku nie pozwalajcie jej/mu szczekać bo bardzo to lubią :P
stygmatku - ja nie traktuje swojego psa jak upośledzonego, nie ubieram go, wychodzi w deszczu, śniegu, pies jak pies
Capri - jestem z Ciebie dumna i z Twoich wypieków
Gwizdak - Twój mąż jest niesamowity

A poza tym ide na kolejne studia jak pogodzę plany
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 20:28   #2024
najfajniejsza
Zakorzenienie

A mój mi ostatnio powiedział (jak mu mówiłam o mdłościach moich), że każdego tygodnia ciąży dostanę jakiś prezent i że każda kobieta tak powinna mieć. może mąż Gwizdaka wychodzi z tego samego założenia?

Przez ten anglojęzyczny wątek w klubie zaczęłam się zastanawiać nad czymś - często piszecie, że jesteście lepsze w mówieniu. ja rozumiem osoby, które mieszkają/mieszkały za granicą, osoby, które w pracy posługują się angielskim, ale serio - nie znam nikogo, kto (oczywiście nie uczęszczając na dodatkowe zajęcia z angola), mając angielski tylko w szkole, czuje się pewnie, mówiąc. Przynajmniej w mojej okolicy w szkołach w zasadzie się nie mówi po angielsku, głownie są słowka, gramatyka, czytanie czy słuchanie - ale konwersacja bardzo, bardzo rzadko. I teraz jestem w szoku, bo ja się czuję jak odosobniony tłumok, a myślałam, że jest nas więcej
Piszę to tutaj, bo po angielsku bym to pociła 20 minut ;P

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Naj - Ruczaj ma teraz tragiczny dojazd, ponieważ budują tam linię tramwajową, przejazd 1 przystanku zajmował ostatnio 10-15 min bez względu na porę dnia i dzień tygodnia, wiem bo jestem tam codziennie - mam zajęcia na kampusie (koło kauflanda), a gdzie ma zajęcia twoja siostra? jaki kierunek/wydział. DOjazd do centrum normalnie koło 20-25 min
trudno, jakoś przeżyje te dojazdy, tak jak i inni mieszkancy oby się ta budowa w miarę szybko skonczyla a jak nie skonczy sie szybko, to poszuka innego lokum pewnie. nie wiem, gdzie bedzie miec zajecia. a zaczyna studia na amerykanistyce.
Stary 2011-08-05, 20:36   #2025
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
trudno, jakoś przeżyje te dojazdy, tak jak i inni mieszkancy oby się ta budowa w miarę szybko skonczyla a jak nie skonczy sie szybko, to poszuka innego lokum pewnie. nie wiem, gdzie bedzie miec zajecia. a zaczyna studia na amerykanistyce.
Pewnie, że przeżyje, tez mam nadzieje, ze się z tym uporają jak najszybciej. A te studia sa na samym Rynku to będzie mogła dojeżdzać tramwajem i autobusem i kawałek przejdzie
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 20:52   #2026
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, że każdy TZ tutaj jest kochany i w ogóle och ach, ale taka prawda- mąż Gwizdaka za bardzo ją rozpieszcza :P a to kolacja, a to kolczyki a to bukiet.... kurcze, fajnie tak, że po ślubie się tak zachowuje a nie tylko po to, żeby zdobyć kobietę.
Ma facet wielkiego plusa
Ja na mojego też nie narzekam i umieściłabym go w jednej grupie z mężem Gwizdaka - dbających, zaskakujących i rozpieszczających mężów

Cytat:

Przez ten anglojęzyczny wątek w klubie zaczęłam się zastanawiać nad czymś - często piszecie, że jesteście lepsze w mówieniu. ja rozumiem osoby, które mieszkają/mieszkały za granicą, osoby, które w pracy posługują się angielskim, ale serio - nie znam nikogo, kto (oczywiście nie uczęszczając na dodatkowe zajęcia z angola), mając angielski tylko w szkole, czuje się pewnie, mówiąc. Przynajmniej w mojej okolicy w szkołach w zasadzie się nie mówi po angielsku, głownie są słowka, gramatyka, czytanie czy słuchanie - ale konwersacja bardzo, bardzo rzadko. I teraz jestem w szoku, bo ja się czuję jak odosobniony tłumok, a myślałam, że jest nas więcej
Piszę to tutaj, bo po angielsku bym to pociła 20 minut ;P
Nie martw się, będę tłumokiem razem z Tobą We dwie będzie nam raźniej

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 21:02   #2027
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że przeżyje, tez mam nadzieje, ze się z tym uporają jak najszybciej. A te studia sa na samym Rynku to będzie mogła dojeżdzać tramwajem i autobusem i kawałek przejdzie
dzięki za pomoc
poza tym jesteś mistrzynią nadrabiania!

przy okazji zaraz wrzucę to mieszkanie do klubu (niektóre zdjęcia sa bokiem, nie wiem czemu ;P)
Stary 2011-08-05, 21:04   #2028
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

zgadnijcie kto ma internet, pije moijto , siedzi przed kompem i czyj narzut robi lasagne na jutrzejsz imprezke

takkkkkkkkkkkk to ja, nareszcie ogranelam wszystko w niedziele wrzuce foty

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 21:07   #2029
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Ja na mojego też nie narzekam i umieściłabym go w jednej grupie z mężem Gwizdaka - dbających, zaskakujących i rozpieszczających mężów

Nie martw się, będę tłumokiem razem z Tobą We dwie będzie nam raźniej
ja mojego też!!! ale w kategorii niemężów! tak tylko napisałam, bo Gwizdak praktycznie co wchodzi na wątek, to pisze o cudowności małżnka

Przyjmuję propozycję - będziemy najlepszymi tłumokami

Kawa, walnij sobie moje zdrowie
Stary 2011-08-05, 21:39   #2030
stygmatek
Zakorzenienie

Naj ja miałam w liceum rewelacyjną nauczycielkę, która kazała nam mówić, mówić i jeszcze raz mówić, a na studiach zajęcia polegały tylko i wyłącznie na rozmowach, oglądaniu dr House'a po angielsku i komentowaniu go w tymże języku więc nie cierpiałam raczej na brak mówienia, a co za tym idzie- nie mam oporów jeśli muszę/ mam możliwość porozmawiać z kimś w obcym języku.
Btw. od jutra będzie mieszkał ze mną anglojęzyczny Hiszpan szkoda, że za 4 dni wyjeżdżam, bo bym podszlifowała język i może załapała trochę hiszpańskiego

Stary 2011-08-05, 21:39   #2031
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, rozpieszcza Cię ten Twój mąż
no, trochę rozpieszcza
Cytat:
oj tam, oj am, też już nie bądź taka skromna
[QUOTE=najfajniejsza;28578 311]że egoiści, buce i patologia czy że tacy

Cytat:
Ma facet wielkiego plusa
czy za bardzo?
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
zgadnijcie kto ma internet, pije moijto , siedzi przed kompem i czyj narzut robi lasagne na jutrzejsz imprezke

No fakt, przynosi mi kwiaty, prezenty, poza tym masuje plecy, nie śpi ze mną po nocach, pomaga wstać, wiąże buty, pomaga wysiąść z samochodu, załatwia lekarza dla Mrówki i robi milion innych rzeczy. Opiekuje się mną po prostu. A że ostatnio mam gorszy czas i on to widzi, bo gorzej się czuję, to chyba po prostu chce mi ten czas umilić Trudno z nim nie być szczęśliwą by było

Smerf
, za nadrabianie
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-08-05, 21:42   #2032
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

oj, a mąż Gwizdaka to jej nie gotuje tylko błyskotki znosi, szala się przeważa w stronę Kawy
Cytat:
No fakt, przynosi mi kwiaty, prezenty, poza tym masuje plecy, nie śpi ze mną po nocach, pomaga wstać, wiąże buty, pomaga wysiąść z samochodu, załatwia lekarza dla Mrówki i robi milion innych rzeczy. Opiekuje się mną po prostu. A że ostatnio mam gorszy czas i on to widzi, bo gorzej się czuję, to chyba po prostu chce mi ten czas umilić Trudno z nim nie być szczęśliwą by było
i pomyśleć że czekałam na jakieś "ale" ciekawe jaki będzie jak się Mrówa urodzi, mam nadzieję że da znać Kawie żebyśmy wiedziały czemu Cię nie ma

Stary 2011-08-05, 21:46   #2033
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Apropos krótkiej ślubnej sukni, to pół życia marzyłam o takiej jak w załączniku
pięknie!!!

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
ja też To ta z teledysku November Rain, prawda?

Poza tym krótkie suknie są ok, ale to zależy od figury PMki, wyboru sukni i od gustu. Ja jednak wybiorę długa, bo krótkie mogę nosić na codzień, a taką długą tylko (oby) raz w życiu
na pewno raz w życiu jesteście super parą, więc nie wiedzę innej opcji

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Chciałam powiedzieć że zrobiłam drugi sernik i yyyy.....galaretka znów 3 godziny stoi i nic Chyba jakaś lipna
beznadziejną masz tą galaretkę

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Whaaaaaaaaaaaat?! Toć przecież on ma anoreksję! Nie karmisz go czy co?
grzeszysz tymi słowy

carmelova???? nie wierzę, żeby taka kuchareczka kogokolwiek głodziła

Cytat:
hmmmm

I spadamy kupić kamerę

miło....

mój 2 dni temu przegrał zakład i miał mi do końca miesiąca kupować po jednym kwiatku... ale na razie nie kupił żadnego...

Cytat:
Frezi - cudowny i wzruszający teledysk

Frezi - kawa aktualna?

A poza tym ide na kolejne studia jak pogodzę plany
dziękuję

będziemy się jeszcze dokładnie zgadywać z carmelką... wstępnie myślimy o niedzieli godz. 17:00

za ambicje

Cytat:

ale Ci fajnie!!!!!

oboje z TŻ wczoraj się czymś zatruliśmy... wstaliśmy dzisiaj o 17:00, w między czasie wstawaliśmy od rana co jakiś czas żeby oczyścić żołądek

właściwie do teraz nadal czuję się nie za dobrze.... okropne uczucie
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 21:47   #2034
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Boniu... jak będzie Mrówie dawał swojego cyca zamiast Twojego, to się w nim zakocham

Stary 2011-08-05, 21:48   #2035
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
i dobrze, zwłaszcza że masz kościelny. Mi na cywilny marzy się taka jak miała Kim Kardashian na jakimś derby końskim ale to wam już kiedyś pokazywałam
A to niby na kościelny nie można? Czemu niby?

W ogóle mój ślubny image legł w gruzach. Zmierzyłam dziś w sklepie woalkę a mój tż zaczął się śmiać, że wyglądam "za tą siatką jak szermierz w masce"

No ale kupiłam różowy kapelutek z dużym rondem na wakacje za całe 29 zł Innych kolorów niestety nie było

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 21:50   #2036
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
oj, a mąż Gwizdaka to jej nie gotuje tylko błyskotki znosi, szala się przeważa w stronę Kawy

i pomyśleć że czekałam na jakieś "ale" ciekawe jaki będzie jak się Mrówa urodzi, mam nadzieję że da znać Kawie żebyśmy wiedziały czemu Cię nie ma
nie ma "ale"

A jak Mrówa się urodzi, to będzie tak samo, tylko 2x więcej osób do obdarowywania

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Boniu... jak będzie Mrówie dawał swojego cyca zamiast Twojego, to się w nim zakocham
To Ci go wtedy oddam, bo ja bym się chyba odkochała natychmiast
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-08-05, 21:55   #2037
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
To Ci go wtedy oddam, bo ja bym się chyba odkochała natychmiast
Hahaha ok

Stary 2011-08-05, 21:59   #2038
SimplyDivine
Zakorzenienie

Pamietacie moj dylemat naszyjnikowy na panienski kolezanki? Nie kupilam tego z ebaya, nie zdazylam na aukcje Ale za to kupilam dzis ten
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 49806750_large.jpg (86,5 KB, 17 załadowań)
Stary 2011-08-05, 22:05   #2039
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

wiecie jakie chamstwo...

licytowałam jedną rzecz na all i było poniżej minuty a moja oferta była najwyższa i nie wiem jakim cudem ktoś mnie przebił w ostatniej sekundzie normalnie się wściekłam. i uważam że to niemożliwe żeby ktoś tak szybko zalicytował jak było kilka sekund do końca..

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

simply śliczny!
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 22:10   #2040
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
ja mojego też!!! ale w kategorii niemężów! tak tylko napisałam, bo Gwizdak praktycznie co wchodzi na wątek, to pisze o cudowności małżnka

Przyjmuję propozycję - będziemy najlepszymi tłumokami
Tak jest

A kategorię zmieniamy z mężów na drugie połówki

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości