|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Cytat:
a tak poważnie nie wcześniej niż czwartek??bo w środę biorę ostatnią luteinkę
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
A ja wyprałam rano bo słonko tak ładnie świeciło... i zapomniałam całkiem o nim, właśnie mi przypomniałaś
|
|
|
|
#2613 |
|
Rozeznanie
|
liczę na to
jeśli nie tym razem, to z pewnością niebawem! a my się pakujemy, bo jutro z samego rana wyjazd odpoczęłam sobie jak nigdy! nigdzie się nie spieszyliśmy, spaliśmy ile wlezie opaliliśmy się (mój TŻ to raczej się spalił a nie opalił mieliśmy iść w góry dziś, ale nie umiał z plecakiem wytrzymać, bo go bolała skóra ). także z nowymi siłami wracamy do domu. a teraz idziemy jeszcze na pizzę (mają tutaj pyszną! cieniutką, pieczoną w piecu chlebowym mmmmmniam)
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://konwaliowepole.blox.pl/tagi_b...-na-szkle.html to jest fajny blog. Albo tu na wizazu możesz zerknąć na wątki dekupażowe. ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2615 |
|
Rozeznanie
|
Kochane ja wróćiłam właśnie z kościoła:P
Jestem zmęczona mam nadzieję, że uda mi się nadrobić moją nieobecność ale widzę, że nie byłam sama, Lucy jest ze mną
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no Kochana nie rób smaka jak ja dawno pizzy nie jadłam masakra ale zjadłam 3 łyżki zupki i bleee nie smakuje mi Inutil nooo ta wersja jest fajna też mi się podoba ![]() a przyznam się bez bicia hmmm weszłam na str piekielko.pl i tam jest ten kalkulator płodności wpisałam orientacyjną długość mojego cyklu ta teraźniejszą tak jak gin obliczył że @ powinna przyjść i jak w mordę strzelił wyszła owulka tak jak była i hmm nawet termin porodu mi wyszedł wiecie na kiedy?? dzień po moich urodzinach http://piekielko.info/kalendarzyk/ka...sMP=36&josML=5
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-08-05 o 20:10 |
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Rozeznanie
|
Agatko Skarbie nie nakręcaj się będzie dobrze
, a rosół z torebki to świństwo:P
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ten cykl to następny już musi się udać najwyżej zastosuję lawendę jak Toto mówiła A ja uwielbiam ten rosół ale ten dziś jakiś nie bardzo może dlatego że wypiłam przed pół szklanki coli Chyba mam właśnie taki apetyt na @ bo zawsze tak mam na tydzień przed ;/ a jakby nie było to prawie jestem tydzień przed bo mam dostać 14
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-08-05 o 20:21 |
|
|
|
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
Totuś - musiałam TŻ powiedzieć czemu ryczę, bo nie chciał ruszyć z pod pracy
Ucieszył się jak dziecko - a przecież Cię nie zna ![]() Mam ochote wyściskać Cię! I nawet sprawdzałam, że jechała bym do Ciebie pociągiem ok 14 godzin ![]() Lucy - no jak bym mogła nie wyhaczyć, że Cię nie ma! Ja w ciąży nie jestem więc refleks i pamięć mam całkiem całkiem. A poza tym to przeciez Ty jesteś pod moiją szczególna Opieką Mentalną Dziewczynki, strasznie się cieszę, ze jestem z Wami...i już tęsknię, bo jutro z samego rana ruszamy do reściów więc dopiero w poniedziałek zajrzę. Bądźcie grzeczne, Totku - pozdrów Myszko i życz mu zdrówka |
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mm, po co piszesz o tej pizzy??? smaka narobiłaś ![]() odpoczęci wrócicie i będzie się działo ![]() Lucy chyba spróbuję coś zrobić z tą doniczką, najwyżej się zmarnuje ![]() ehmmm, miałam kogoś przepisać do staraczek i nie pamiętam czy przepisałam i kogo Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-08-05 o 20:32 |
|
|
|
|
#2623 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Daria cieszę się, że historia siostry ma takie pozytywne rozstrzygnięcie. ![]() Cytat:
. Toto bardzo ładne zawiadomienie . Czekamy na informacje o reakcji tatusia. ![]() Lucy wpadaj jak najczęściej. Będę Cię podnosić do pionu a jak chcesz się dołować, to podołujemy razem .Cytat:
(A Akeneki siedzi cicho. Kolejna cichociemna. ).A propos SM i wykresów. Wyczytałam dzisiaj, że przy mierzeniu temperatury w ustach może ona odbiegać od prawidłowej nawet o 0,7 stopnia! I już wiem skąd moje wahania . Od przyszłego cyklu mierzę dowcipnie.
|
|
|
#2624 |
|
Zadomowienie
|
Shehzadi jeszcze czekamy za wynikiem,16.08 będzie i mam nadzieję,że potwierdzi to co powiedział lekarz chociaż jak to siostrze mówił to powiedział,że jest pewny,że to jest łagodne i od hormonów to ma.. Cały czas jestem dobrej myśli, ani na chwilkę nie zwątpiłam,że może być źle
|
#2625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słyszałam, że te włókniaki to częsta sprawa. Ponoć niektóre kobiety mają tendencję do ich występowania.
|
|
|
#2626 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaraz cie toporkiem strzele za to nakrecanie!!przywoluje cie do porzadku i zawiadamiam ze tydzien po owulacji nie ma sie zachcianek!!!! wdech wydech wdech wydech i uszy do gory!! dziekuje w imieniu Ksiecia ![]() nosz..... tez to mialam zrobic ale zapomnialam z tych emocji Cytat:
apropos.. moj termin mojego porodu to 16sty kwiecien.. a moje urodziny sa 18stego ![]() Cytat:
podpowiem ze samolotem to 1,5 godzinki ![]() [QUOTE=shehzadi;28578859 A propos SM i wykresów. Wyczytałam dzisiaj, że przy mierzeniu temperatury w ustach może ona odbiegać od prawidłowej nawet o 0,7 stopnia! I już wiem skąd moje wahania . Od przyszłego cyklu mierzę dowcipnie.[/QUOTE]rozdziawo. nawet ci priva w tej sprawie wyslalam ![]() inutil technika z gaza bardzo fajna jest i wygodna. lepiej wzor sie wtapia. ale nie polecam go na doniczce. bo ciezko gaze ladnie nakleic.. dookola.. a to wazne jest cholernie. na plaskich powierzchniach bardziej sie to sprawdza. jakbys miala ochote sie pobawic w decu to daj cynk. podpowiem jak tanio to zrobic. bo wszedzie beda ci kazac kupowac profesjonalne gadzety.. haha ja sie tym bawie juz pare lat wiec wiem co mowie |
|||
|
|
|
#2627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Miłego wypoczynku u rodziców Cytat:
![]() ja na pizzę w ogóle nie mam ochoty... bleee. wczoraj mój też kupił sobie na kolację, ja nie zjadłam ani kawałeczka. shehzadi, wiem, że mogę Wam pisać o wszystkim, zawsze wysłuchacie i postawicie do pionu, ale ja już nie mogłam sama siebie znieść, a co dopiero Wam du*y truć.... |
||
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko - tylko się nie nakręcaj - nie będzie na urodziny to będzie na dzień mamy a jak nie na dzien mamy ot w czerwcu na dzień taty
Ale będzie - niebawem Dziękuję za zaproszenia dogrona przyjaciół.Dziewczyny a tak dyskretnie zapytam- co trzeba zrobić aby otrzymać zaproszenie do klubu?
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za takie gadanie należy się ![]() Zaraz Ci du*e mogę potruć jak chcesz ![]() ![]()
Czas Nie Leczy Ran.. On Tylko Przyzwyczaja Do Bólu Moje dwa aniołki: Edytowane przez Daria16071989 Czas edycji: 2011-08-05 o 21:06 |
|
|
|
|
#2631 |
|
Wtajemniczenie
|
Toto jeszcze raz gratuluję i bardzo się cieszę z Twojego szczęścia.
Ja dzisiaj byłam u spowiedzi i ksiądz mówił mi o postach żeby ich przestrzegać i zapytał czy wiem co to jest Ramadan? a ja mówię że tak i powiedział żebym mu wyjaśniła, tak też zrobiłam - a to wszystko dzięki Tobie kochana. Jaka odeszłam dumna z konfesjonału, że o takich rzeczach wiem ehhh : brzydal:
|
|
|
|
#2632 |
|
Zadomowienie
|
Lucesitka wiedzmo jedna! a od czego my jestesmy jak nie od trucia doopy co??
przeciez dobrze wiesz sama ze jak sie czlowiek uzewnetrzni na forum to od razu kamien z serca. w zeby mozna dostac albo calusa w najlepszym wypadku... nie rob numerow. no. ![]() Zebra trzeba troszke tutaj z nami pobyc, dac sie poznac i polubic i poprosic Nite o zaproszenie
|
|
|
|
#2633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mniej więcej wiem jak to się robi i mam coś tam w domu (byłam kiedyś na jednodniowym kursie), ale nie pamiętam dokładnie więc wszelkie wskazówki mile widziane.ale kuzynka z pracy robi w poniedziałek imieniny a my zawsze sobie robimy małe prezenty i chcę jej zrobić korale filcowe i chyba dziś się zabiorę ![]() Cytat:
ona zarządza klubem
|
||
|
|
|
#2634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nosz kurna jego chata przecież Ci mówiłam że jak się mierzy temp w ustach to trzeba mieć mega wprawę!!Jasny gwint a ta dopiero teraz się dowiedziała!! Nie wytrzymam z Tobą ![]() Cytat:
hihi przecież wiem o tym hihi nawet tygodnia jeszcze nie ma Noooo jak ładnie ale byśmy miały prezent ahhh A zawiadomienie dla Tżcika cudne masz kobieto piękne pomysły Daj znać jak Tż zareagował a najlepiej to filmik nagraj jejku ale będzie szczęśliwy ja w przyszłym cyklu lawenduję a co mi tam
|
|
#2635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też jeszcze nie mam
|
|
|
|
|
#2636 |
|
Zadomowienie
|
Maksikola noooo duma mnie rozpiera zlotko
jak sie czujesz kuleczko? |
|
|
|
#2637 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba szybko się tego dziecka nie doczekam, szczególnie, że odeszła mi ochota na posiadanie potomstwa. ![]() Cytat:
.Agatka i Ty Brutusie przeciwko mnie? Jak Wy we mnie nie wierzycie! A może jestem małym geniuszem i się naumiałam od początku? Wolę nie pytać, jak zamierzasz sprawdzać czy mierzę dowcipnie.
[*]29.11.2011 Dominika Edytowane przez shehzadi Czas edycji: 2011-08-05 o 21:11 |
||
|
|
|
#2638 |
|
Zadomowienie
|
Agatku mam nadzieje ze nie bedzie nast cyklu
ale apropos lawendy.. dwa razy robilam i dwa razy z takim samym efektem.. Tam nagorze moje losy sie rozstrzygaly ale wspomagac sie trzeba ![]() Inutil potrzebujesz do decu : przedmiotu z ktorym bedziesz pracowac, chusteczki, paru pedzelkow, jeden gruby, jeden cienki i sredni, kleju szkolnego plynnego- taki przezroczysty co sie kulkuje w paluchach, farbek akrylowych, lakieru - moze byc nawet taki do podlog- mega trwaly! papieru sciernego i .. glowy pelnej pomyslow. jak sie w to zaopatrzysz to na priva wysle wskazowki |
|
|
|
#2639 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sekretarką jest pani Nita ![]() Daria, matko bo Ci ręka uschnie Schehzadi, właśnie! czytałam o Twoim Tż i jego umowie :/ kurde, szkoda, że znowu musicie tyle czekać |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

kiedy testujesz??
a tak poważnie nie wcześniej niż czwartek??bo w środę biorę ostatnią luteinkę

jeśli nie tym razem, to z pewnością niebawem!
odpoczęłam sobie jak nigdy! nigdzie się nie spieszyliśmy, spaliśmy ile wlezie
). także z nowymi siłami wracamy do domu. a teraz idziemy jeszcze na pizzę (mają tutaj pyszną! cieniutką, pieczoną w piecu chlebowym mmmmmniam)

nie ten cykl to następny już musi się udać najwyżej zastosuję lawendę jak Toto mówiła
ale ten dziś jakiś nie bardzo może dlatego że wypiłam przed pół szklanki coli 

. Czekamy na informacje o reakcji tatusia.
są
Ahmed 10.05.2011
: brzydal:
więc wszelkie wskazówki mile widziane.