|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Alfaparf - podumowanie - co polecacie - co odradzacie.
Cytat:
Zapraszam do mojego wątku wymiankowego w podpisie
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
a używał ktoś toniku ALFAPARF antiage ?
chciałabym się dowiedzieć po 1. czy nie zawiera alkoholu, po 2. jak się sprawuje na włoskach? czy nie obciąża? czy choć trochę nawilża? chroni? szukam jakichkolwiek informacji bo ma bardzo obiecujący opis ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych opini
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Alfaparf - podumowanie - co polecacie - co odradzacie.
Dziewczyny odgrzebalam dawno juz nie odwiedzany watek,bo nie chce tworzyc nowego,a drecz mnie pewna sprawa.
Ostatnio dostalam spray Alfaparfu z serii Semi di Lino- cristalli finishing/ illuminating shine finish, mial dzialac podobnie do krysztalkow,tyle,ze jest troszke lzejszy <podobno szczegolnie sprawdza sie przy cienkich wlosach>. Uzylam narazie raz na wlosy i bardzo sie zdziwilam,bo kompletnie nie pachnie....po krysztalkach z tej samej linii bylam nastawiona na jakis charakterystyczny zapach-a tu nic...i zaczelam sie zastaanwiac czy produkt,ktory mam to nie jakas podrobka? moze ktoras z was uzywala tego spray'u i moze cos o nim powiedziec? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

Bylam pelna optymizmu po recencjach z KWC, po przeczytaniu waszych postow, a tu klapa. Moje wlosy nie sa blyszczace. Sa sianowate i matowe. I specjalnie ostroznie dozowalam ilosc, malutkie kropelki zeby nie przesadzic. Jedyny plus to meski zapach, ktory mi sie podoba.
Zapraszam do mojego wątku wymiankowego w podpisie