Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-05, 17:14   #3991
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

buahhot jak już trochę pouzywasz tej ziaji med na tradzik to daj znać jak sie spisuje no kurcze moja płytka na środkowym palcu też jest jakaś mega szeroka, szersza od pozostałych

jj4u no to fajnie ci się trafiło z tą pracą ja bym chciała zaczać jakaś od września, właśnie żeby mieć tak na swoje wydatki tylko że moja mama jest temu przeciwna bo uważa że nie pogodzę tego z nauką, ale ja wiem że dałabym radę, dla chcącego nic trudnego myślałam o pracy na solarium, tam w miarę spokój jest więc między klientkami mogłabym się douczać

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:22   #3992
kobietasukcesu
zawsze mam racje

dziewczyny mam prośbę, nie ostał się gdzieś u was w douglasie turkosowy liner z limitki essence? miałaby okazję któraś kupić?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:26   #3993
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
buahhot jak już trochę pouzywasz tej ziaji med na tradzik to daj znać jak sie spisuje no kurcze moja płytka na środkowym palcu też jest jakaś mega szeroka, szersza od pozostałych
oczywiście dam znać

jeśli którąś interesuje to to jest ten krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ik.html&next=1

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:39   #3994
kobietasukcesu
zawsze mam racje

samaraNW: u mnie w biedro jest pełno wszystkiego, także służę pomoca

kupił
am dziś masło afryka, ale niestety ma gorszy skład od tych z wiosennej edycji.

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

za to po poszperaniu w necie mam straszną ochotę pokupować sobie mnóstwo kosmetyków
a jakich?

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-08-05 o 17:31
Stary 2011-08-05, 18:32   #3995
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
samaraNW: u mnie w biedro jest pełno wszystkiego, także służę pomoca

kupił
am dziś masło afryka, ale niestety ma gorszy skład od tych z wiosennej edycji.

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

a jakich?
dzięki za chęć pomocy, ale na razie poszukam u siebie a testowałaś już to masło, dobrze nawilża i się wchłania?

kuszą mnie różne odżywki i maski do włosów, balsamy i masła do ciała, lakiery do paznokci, pędzel kabuki. to tak w skrócie
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 18:52   #3996
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
będę dzisiaj testować to zdam relację

już dawno chciałam takie mieć

czas wyjść, znowu dzisiaj 1500 spraw do załatwienia :/ i podejdę w końcu do biedro, bo wcześniej siły nie miałam
Mam te rękawiczki i jestem z nich bardzo zadowolona dużo kremu na noc +rękawiczki i skóra jak u niemowlaka w ogóle nie przeszkadzają

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Lepiej kupić za swoje, przynajmniej nikt nigdy nic Ci nie wypomni:P
Ja dopiero zapisuje się na prawko, a każdy z rodziny proponuje mi swoje auto. Tata powiedział, że jak zdam to wykończę jego... Tylko, że jakbym wykończyła to on pewnie wykończył by mnie

Powiem Wam, że lepiej z praca chyba trafić nie mogłam - fajni ludzie, miły kierownik, ciągła rotacja stanowisk, więc się nie nudziłam:P I co najważniejsze, nie zmęczyłam się

Teraz zabieram się za manicure, bo mi lakier poodpryskiwał;/
To super że praca Ci się podoba
Cytat:
dzięki za chęć pomocy, ale na razie poszukam u siebie a testowałaś już to masło, dobrze nawilża i się wchłania?

kuszą mnie różne odżywki i maski do włosów, balsamy i masła do ciała, lakiery do paznokci, pędzel kabuki. to tak w skrócie
Mnie tyle rzeczy kusi flat top, e-torebka, cienie ze sleeka poczekam bliżej wypłaty

Ale się opaliłam cała czerwona jestem
Stary 2011-08-05, 18:59   #3997
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ale mnie dzis plecy bolą, przydałby się jakiś porządny masaż

mnie też wiele rzeczy kusi do kupienia, ale niestety budżet ograniczony w tym miesiacu

Stary 2011-08-05, 19:10   #3998
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

Karolcia widze Twój podpis i ten cytat to chyba w zależności od tego na jaki typ faceta trafisz bo mój wybaczy ale nie zapomni akurat na odwrót

a oto ja Z Zuziulka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1090.jpg (45,6 KB, 49 załadowań)
Stary 2011-08-05, 19:15   #3999
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
A może spróbuj sodą oczyszczoną. Podobno wypłukuje farbę a nawet hennę. Ja czasem stosuję do oczyszczenia dokładnego włosów. Cały zabieg wygląda tak, że mieszam szampon z sodą na papkę, dodaję na ręku do tej papki wody (np. wsypuje trochę sody i kroplę szamponu na rękę, mieszam na papkę, dodaję wody, żeby było rzadkie i dało się na włosy nałożyć), masuję bardzo dokładnie skórę głowy i włosy (jeśli jest potrzeba dorabiam miksturę), spłukuję i powtarzam czynność. Za drugim razem zostawiam to a włosach kilka minut (zazwyczaj na czas prysznica, ale wybieram na ten zabieg dzień gdy np. robię peeling) i bardzo dokładnie spłukuję, na koniec zimną wodą. Następnie kładę dużo maski na włosy na około godzinę do dwóch nawet pod folię i czapkę. Maskę spłukuję chłodną wodą. W międzyczasie przygotowuję sobie mieszankę soku z cytryny z maską BINGO lub joanną naturią. Po spłukaniu włosów z maski ręcznik na jakieś 15 minut, żeby włosy podeschły i wmasowuję mieszankę cytryny z odżywką (ta mieszanka zamyka łuski włosów, które soda otwiera) Zostawiam na około pół godziny i spłukuję. Na koniec daję jeszcze raz jakąś odżywkę do spłukiwania lub maseczkę dosłownie na chwilę, bo po samej cytrynowej odżywce włosy są dziwne w dotyku.

Dużo czasu się na tym schodzi, ale moim kilku koleżankom pomogło zmniejszyć różnicę między odrostem a farbowanymi włosami, nawet gdy henną malowały. Tylko, żeby były efekty trzeba zabieg powtórzyć kilka razy, najlepiej w odstępach raz na tydzień, dwa.

Ja stosuję coś takiego jak przez dłuższy czas używam kosmetyków z silikonami (tzn. prostuję włosy np. przez tydzień, dwa, a później wracam do intensywnej pielęgnacji bezsilikonowej, albo tak jak teraz mam trochę kosmetyków z silikonami, które były dość drogie, na jesieni będą już przeterminowane, nie mam komu oddać, a wyrzucać szkoda, więc zużywam), bo soda oczyszcza tez włosy z silikonów i innych świństw, które się na nich nagromadziły

A co do powracania do naturalnych włosów, to mi niedługo roczek stuknie jak nie farbuję
dzieki, napewno sprobuje, slyszalam juz o tej sodzie ale mam szampony zwykle ziolowe wiec nigdy nie bawilam sie z soda, ale mysle ze sprobuje
Cytat:
witam

wróciłam znad morza pięknie opalona i wypoczęta takie wyjazdy powinny być częściej
trochę Was podczytywałam w telefonie, ale zostało mi jeszcze dużo stron do nadrobienia, do tego wklejałyście sporo zdjęć, które mi się nie wyświetlały, więc muszę przejrzeć wszystkie strony
zazdroszcze opalenizny
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
tez kupilam za swoje, ale moj nie jest nowy i wolalabym nowszy ale mniejszy, najlepiej 2drzwiowy z malutki silnikiem
ale trafila sie okazja, to kupilam swoj, szczegolnie, ze rodzina chciala zeby byl 5drzwiowy, bo to wygoda itp, a mi sie od daawna bardzo podobalo to auto i stwierdzilam, ze bedzie taki juz na przynajmniej 3-4lata.

fajnie miec cos swojego, bo nikt niczego Ci nie wypomina, ale gorzej jak sie zepsuje

znalazlam OC o 400zl tansze
w poniedzialek jade jeszcze w jedna miejsce, moze tam mi Pani cos zaproponuje jeszcze tanszego

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

a paznokciami nie wiem co doradzic, musialabym zobaczyc golaski... bo z tego co widze, to one rosna prosta i nie maja tunelu moje krotkie tez nie mialy, ale im dluzsze to sie robic coraz ladniejszy, weic jest jakas nadzieja... moze zrob migdaly? wtedy nie powinny wygladac tak szeroko, a smukle
mozesz zdradzic nazwe frmy ciekawa jestem bo ja chyba tez z tego co mi wiadomo wybralam te najtansza

ja juz mam weekend! ale sie ciesze, dzis na nocce nie mialam czasu odpoczac nawet minuty, zrobilam 20 palet do wysylki

jak sie wyspalam zrobilam porzadne spa, kapiel, peeling kawowy, pumeks na stopy, depilacja, maseczka z morza martwego na buzie, samoopalacz na cale cialo, maslo czekoladowe na cialo, na stopy zel antyperspirant i krem na pekajace piety i chyba to wszystko...

mialam jechac na rynek do miasta posiedziec ze znajomymi a przed chwila tak lunelo deszczem ze chyba nici z tego ale jestem zla, dawno nigdzie nie wychodzilam a to ostatni weekend kiedy znajomi sa w polsce
Stary 2011-08-05, 20:11   #4000
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
cieszysz się z tego, że się spaliłaś?

dorwałam szufladki zielono-fioletowo-czerowne, czekały ostatnie na mnie do tego 3 lakiery eveline(mięta, fiolet i ciemny niebieski), peeling mango i puder do kąpieli miałam ochotę kupić dużo więcej rzeczy(m.in. masła do ciała, micel na zapas, balsamy, kremy do rąk), ale się powstrzymałam myślą, że następnym razem mogę nabyć

caate, dzięki za cynk o tej biedronce, ma o wiele więcej koszy z produktami niż ta koło mnie, dlatego jak czegoś u mnie nie będzie, to zawsze będę się tam wybierać
Stary 2011-08-05, 20:19   #4001
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

nie przejmuj się- ja z pryszczem na srodku dtwarzy, przy nosie chodzę już prawie tydzień- jutro minie zycie teraz uzywam od poniedzialku kremu z ziaji med na tradzik, zobaczymy jak bedzie sie skora zachowywac
Koniecznie daj znać jak się sprawuje. A jaką masz cerę?
Ja miałam jeden krem na trądzik z AA i był koszmarny. Ciągle się wręcz lepiłam

Ja w biedronce kupiłam tylko puder do kąpieli i świece lawendową
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 20:20   #4002
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

dziś będę testow

<3 <3 <3
Stary 2011-08-05, 20:23   #4003
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny ostatnio rzadko do Was zaglądam, ale staram się o siebie dbać Muszę wziąć się za siebie a głównie za uda i brzuch a nie mam motywacji i co tu zrobić ?
Stary 2011-08-05, 20:26   #4004
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny ostatnio rzadko do Was zaglądam, ale staram się o siebie dbać Muszę wziąć się za siebie a głównie za uda i brzuch a nie mam motywacji i co tu zrobić ?
baty na rozpęd i chęć do ćwiczeń

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 21:08   #4005
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
baty na rozpęd i chęć do ćwiczeń
Myślałam o skakance na początek ale jak, skoro naprawdę to nie mam w ogóle motywacji i siedzę na tyłku ciągle

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Dziewczyny nie krzyczcie na mnie, że offtopuję, ale muszę się Was poradzić

Mam taką sukienkę : http://img.szafa.pl/ubrania/1/005806...apan-style.jpg

i dosłownie mam już dość szukania butów znalazłam kilka par na all (te które podobały mi się najbardziej są tylko w kolorze nude, a czarnego prawdopodobnie już nie będzie Pan wystawiał)

Waham się tak naprawdę głównie między tym, czy do tej sukienki pasują koturny. Spodobały mi się te http://allegro.pl/topmoda-czolenka-n...754737060.html a w koturnach mi się lepiej chodzi niż w szpilkach a ze szpilek wybrałam takie: http://allegro.pl/hit-coco-klasyczne...716621169.html i te : http://moda.allegro.pl/yc-39-wiosna-...749046290.html

doradźcie
Stary 2011-08-05, 21:15   #4006
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Koniecznie daj znać jak się sprawuje. A jaką masz cerę?
Ja miałam jeden krem na trądzik z AA i był koszmarny. Ciągle się wręcz lepiłam

Ja w biedronce kupiłam tylko puder do kąpieli i świece lawendową
mam cerę mieszaną, ale jednak z pojedynczymi wypryskami...
Cytat:

i dosłownie mam już dość szukania butów znalazłam kilka par na all (te które podobały mi się najbardziej są tylko w kolorze nude, a czarnego prawdopodobnie już nie będzie Pan wystawiał)

Waham się tak naprawdę głównie między tym, czy do tej sukienki pasują koturny. Spodobały mi się te http://allegro.pl/topmoda-czolenka-n...754737060.html a w koturnach mi się lepiej chodzi niż w szpilkach a ze szpilek wybrałam takie: http://allegro.pl/hit-coco-klasyczne...716621169.html i te : http://moda.allegro.pl/yc-39-wiosna-...749046290.html

doradźcie
ja juz bym kupila te koturny, gdyby tylko byly skorzane mi się one najbardziej podobają

a wiecie, że te masła do ciała z biedronki produkuje tołpa?

Stary 2011-08-05, 21:16   #4007
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ogladam wlasnie blogi urodowe, matko ile te dziewczyny tego niektóre kupuja ja bym się nie odnalazła majac 100 cieni do powiek czy lakierów

<3 <3 <3
Stary 2011-08-05, 21:19   #4008
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej

Karolcia widze Twój podpis i ten cytat to chyba w zależności od tego na jaki typ faceta trafisz bo mój wybaczy ale nie zapomni akurat na odwrót

a oto ja Z Zuziulka
A no pewnie każdy facet inaczej, ale ja nigdy nie zapominam
Zuzia podobna do mamusi
Cytat:
Nie no aż tak się nie spaliłam tylko trochą przeżywałam jak mrówka okres
Zmykam do łazienki wpadnę jak doprowadzę się do porządku
Stary 2011-08-05, 21:25   #4009
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
a wiecie, że te masła do ciała z biedronki produkuje tołpa?
nie tylko masła, kilka kosmetyków dla biedronki robi
Stary 2011-08-05, 21:31   #4010
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
nie tylko masła, kilka kosmetyków dla biedronki robi
wiem, wiem akurat chcialam nawiązać do tych maseł
Tołpa produkuje mleczka do demakijazu, krem i serum do rąk, masła, nie wiem czy peelingi bo nie oglądałam ich na pewno też żele micelarne do twarzy mowie o tych produktach biedronkowych

Stary 2011-08-05, 21:41   #4011
miczka21
Zadomowienie

buahhot podkład Colorstay 180 dla cery tłustej i mieszanej .

Czekoladowa1 możesz powiedzieć na jakie studia się wybierasz , bo mnie nie było trochę na wątku i nie wiem Idz do pracy , będziesz miała jakieś doświadczenie , z nauką napewno dasz sobie radę . Nie słuchaj mamy

catee boże co to są tunele na paznokciach ?

Chyba jutro zrobię sobie pasemka rozjaśniaczem

Ten peeling z biedronki jakoś mnie nie zachwycił , może po przednim mam wygórowane wymagania . Miałam z tołpy i był cudowny , miałam taką gładziutką skórę

Położyłam dziś jajko z oliwą na włosy , bo jakieś przesuszone troszke były . Jakiś olejek rycynowy by się im przydał
Stary 2011-08-05, 21:42   #4012
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Tołpa produkuje mleczka do demakijazu, krem i serum do rąk, masła, nie wiem czy peelingi bo nie oglądałam ich na pewno też żele micelarne do twarzy mowie o tych produktach biedronkowych
peelingi do ciała też produkuje a micele podobno nie różnią się od oryginału niczym oprócz ceny, ale nie wiem na pewno, bo nie miałam tego droższego
Stary 2011-08-05, 21:45   #4013
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Myślałam o skakance na początek ale jak, skoro naprawdę to nie mam w ogóle motywacji i siedzę na tyłku ciągle

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

doradźcie
paatrząc na zdjecia tych butów- a raczej ich wykonanie nie kupiłabym żadnych.

a ja już zasypiam dziś nad klawiaturą, niby nic specjalnego nie robiłam, pojezdziłam na rowerze troche czasu, A teraz czuje ciepło które wytworzyło serum termoaktywne - tylko niech tłuszcz wypali w końcu ja wiem że sam krem nic nie da.. i że trzeba ćwiczeń ale rok temu mi dużo pomógł, wyszczuplił z dobre 1 cm i ujędrnił... w tym roku tez potrzebuje takiego efektu
Stary 2011-08-05, 21:45   #4014
kobietasukcesu
zawsze mam racje

miałyście już coś firmy logona?

<3 <3 <3
Stary 2011-08-05, 21:52   #4015
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:

jj4u no to fajnie ci się trafiło z tą pracą ja bym chciała zaczać jakaś od września, właśnie żeby mieć tak na swoje wydatki tylko że moja mama jest temu przeciwna bo uważa że nie pogodzę tego z nauką, ale ja wiem że dałabym radę, dla chcącego nic trudnego myślałam o pracy na solarium, tam w miarę spokój jest więc między klientkami mogłabym się douczać
Jeśli chodzi o taką pracę jak w solarium to wydaje mi się, że miałabyś dużo czasu, żeby pogodzić to z nauką Ja chcę pracować tylko do września tak do połowy. Potem studia, a moje są dość absorbujące:P

Cytat:
Mam te rękawiczki i jestem z nich bardzo zadowolona dużo kremu na noc +rękawiczki i skóra jak u niemowlaka w ogóle nie przeszkadzają

Mnie tyle rzeczy kusi flat top, e-torebka, cienie ze sleeka poczekam bliżej wypłaty

No poszczęściło mi się

Cytat:
ale mnie dzis plecy bolą, przydałby się jakiś porządny masaż

mnie też wiele rzeczy kusi do kupienia, ale niestety budżet ograniczony w tym miesiacu
Cytat:

doradźcie
Cytat:
Ogladam wlasnie blogi urodowe, matko ile te dziewczyny tego niektóre kupuja ja bym się nie odnalazła majac 100 cieni do powiek czy lakierów
Niby skakanka to nic takiego, ale powiem Ci, że trzeba mieć dobrą kondycję. Albo można wyrobić sobie dobrą kondycję na skakance Ja planuję od jutra skakankę i hula hop wprowadzić do planu dnia, jak będę miała siły to bieganie wieczorne:P

Cytat:
Chyba czytałam, że peelingi też Tołpa robi. Chyba wszystkie kosmetyki promocyjne dla Biedronki robi Tołpa. Bo maseczki robi Dax... Nie wiem, w każdym razie sa to polscy producenci:P I wszystko jest dobrej jakości jak za taką cenę

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
peelingi do ciała też produkuje a micele podobno nie różnią się od oryginału niczym oprócz ceny, ale nie wiem na pewno, bo nie miałam tego droższego
Ja pisałam o nich na blogu:P Jeden składnik jest inny. Ten z Tołpy ma torf a ten z Biedronki Panthenol

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 21:54   #4016
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
A no pewnie każdy facet inaczej, ale ja nigdy nie zapominam
Zuzia podobna do mamusi

Nie no aż tak się nie spaliłam tylko trochą przeżywałam jak mrówka okres
Zmykam do łazienki wpadnę jak doprowadzę się do porządku
dzieki miło mi to slyszeć, bo od urodzenia mówią wszyscy że do tatusia
Stary 2011-08-05, 22:05   #4017
lacrimachristi
Zakorzenienie

blondyneczko jakie ty masz słodkie piegi

a coreczka sliczna jak mama
Stary 2011-08-05, 22:09   #4018
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

miczka21 ja dopiero za rok ide na studia, bym szła teraz ale wybrałam sobie technikum i muszę się w nim męczyć jeszcze roczek
jeśli chodzi o naukę to spokojnie dałabym radę, musiałabym tylko matmę wkuwać, bo reszty przedmiotów w sumie to sie nie ucze tylko tyle co zapamiętam z lekcji, czasem też trochę nawymyślam głupot na sprawdzianach i jakoś mi się udaje tylko do matmy muszę przysiąść

blondyneczko ładny masz avek

Stary 2011-08-05, 22:12   #4019
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
jaki podklad?

nie przejmuj się- ja z pryszczem na srodku dtwarzy, przy nosie chodzę już prawie tydzień- jutro minie zycie teraz uzywam od poniedzialku kremu z ziaji med na tradzik, zobaczymy jak bedzie sie skora zachowywac

jeszcze są te szuflaski- przynajmniej u mnie

szkoda ze na all taki drogi
tak tak, chce sie odchudzic, bo normalnie rosne wszerz

Ty Caate masz piekna plytke, ja niestety od lewej reki mam szerszą a zwlaszcza srodkowy palec jest jakos wybitnie szeroki, z reszta widzialas kiedys nie wiem co moge z tym zrobic no i skorki sa ostatnio moją zmorą
tak, wiadomo, duzo zalezy od naszej plytki, ale ja np. mam wskazujacy i kciuk opadajacy w dol pod skosem, no po prostu sa krzywe. ale tak je piluje, aby nie bylo tego widac. ogolnie cala sztuka to pilowanie, mi sie ciagle lamaly i nie wiedzialam dlaczego.. wiadomo, ze odzywka baardzo mi pomogla, bo siegnelam po rozum w pilowaniu jakis miesiac temu, a zeby wszystkie wyrownac i byly takie jak chce, to potrzeba min.4miesiace.

sama rozwazalam juz przejscie na migdaly, bo dlugie pieeknie wysmukladaja dlon

na Twoim miejscu pogodzilabym sie z plytka jaka masz, bo nikt nie ma idealnej, wazne aby paznokcie byly takiej samej dlugosci

kiedys Wam cykne zdjecia mojego krzywego kciuka i wskazujacego to sie usmiejecie

Cytat:

oo super, nie przesiakaja rekawiczki? wszystko trzymaja w srodku ma sie rozumiec

dzis TZ stwierdzil, ze jestem czekoladka, a to tylko samoopalacz z daxa

mam nadzieje, ze sie nie spieklas za mocno
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 22:13   #4020
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
dzieki, napewno sprobuje, slyszalam juz o tej sodzie ale mam szampony zwykle ziolowe wiec nigdy nie bawilam sie z soda, ale mysle ze sprobuje

zazdroszcze opalenizny

mozesz zdradzic nazwe frmy ciekawa jestem bo ja chyba tez z tego co mi wiadomo wybralam te najtansza

ja juz mam weekend! ale sie ciesze, dzis na nocce nie mialam czasu odpoczac nawet minuty, zrobilam 20 palet do wysylki

jak sie wyspalam zrobilam porzadne spa, kapiel, peeling kawowy, pumeks na stopy, depilacja, maseczka z morza martwego na buzie, samoopalacz na cale cialo, maslo czekoladowe na cialo, na stopy zel antyperspirant i krem na pekajace piety i chyba to wszystko...

mialam jechac na rynek do miasta posiedziec ze znajomymi a przed chwila tak lunelo deszczem ze chyba nici z tego ale jestem zla, dawno nigdzie nie wychodzilam a to ostatni weekend kiedy znajomi sa w polsce
mam w PZU w tamtym roku placilam 669, a w tym roku naliczyli 1398zl, a Link4 wyliczyli mi niecaly tysiac, bo zalezy jaki chce pakiet, ale najnizszy jest juz od 962zl. w poniedzialek pojde do biura ubezpieczen polacenego z internetu, to mzoe jeszcze taniej cos mi znajda

w tamtym roku wlasnie korzystalam z takiej agencji, ale pod wroclawiem i teraz nie mam mozliwosci dojechac tam, to szukam u nas. nigdy nie place skladki jaka wyliczy mi ubezpieczyciel, agencje zawsze dadza jakies znizki

Cytat:

dorwałam szufladki zielono-fioletowo-czerowne, czekały ostatnie na mnie do tego 3 lakiery eveline(mięta, fiolet i ciemny niebieski), peeling mango i puder do kąpieli miałam ochotę kupić dużo więcej rzeczy(m.in. masła do ciała, micel na zapas, balsamy, kremy do rąk), ale się powstrzymałam myślą, że następnym razem mogę nabyć

caate, dzięki za cynk o tej biedronce, ma o wiele więcej koszy z produktami niż ta koło mnie, dlatego jak czegoś u mnie nie będzie, to zawsze będę się tam wybierać
oo to super
tam obok jest taka drogeria z laaakierami

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
buahhot podkład Colorstay 180 dla cery tłustej i mieszanej .

Czekoladowa1 możesz powiedzieć na jakie studia się wybierasz , bo mnie nie było trochę na wątku i nie wiem Idz do pracy , będziesz miała jakieś doświadczenie , z nauką napewno dasz sobie radę . Nie słuchaj mamy

catee boże co to są tunele na paznokciach ?

Chyba jutro zrobię sobie pasemka rozjaśniaczem

Ten peeling z biedronki jakoś mnie nie zachwycił , może po przednim mam wygórowane wymagania . Miałam z tołpy i był cudowny , miałam taką gładziutką skórę

Położyłam dziś jajko z oliwą na włosy , bo jakieś przesuszone troszke były . Jakiś olejek rycynowy by się im przydał
tak jak wyglada tunel
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości