|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. X
lotuus czekaj do poniedziałku wieczór i dopiero wtedy działaj
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lotuus nie moze byc tak ze on sie dobrze bawi a Ty biedna czekasz pod telefonem obwiniasz sie i tesknisz ! dla mnie to jest totalne nieporozumienie jestescie dorośli. moim skromnym zdaniem to zamiast sie obrazac on powiniene pogadac z toba w koncu . ja bym mojego tża opieprzyla gdybym ja tak czekala na tel a on sie bawil ze znajomymi , w ogole nie lubie obchodzenia sie z facetem jak z jajkiem ![]() zadzwon i powiedz ze sie zachowuje niepowaznie , tylko prosze cie nie przepraszaj go ! wtedy faceci sie unosza i zaczynaja miec " przewage " i owinie cie sobie wokol palca . badz dzielna i nie daj sie
|
|
#3333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie umiem mierzyc wkladek kozakow , kaloszy itd
|
|
#3335 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Zadomowienie
|
Co robi ta magiczna szczotka?
|
#3338 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pisałam chyba wczoraj o koledze, z którym się zapoznałam w zeszłym roku studiów- tylko kolega ofc., ale tak dobrze się rozumieliśmy, tak dobrze nam się pisało.. i pewnego dnia, w 1dniu pleneru ze studiów, on zamilkł. ja w szoku, nie wiedziałam, co się stało.. no dzieciak po prostu. i weź tu wytrzymaj tydzień na plenerze przy moim usposobieniu, które jest chyba podobne do Twojego .Co do M.- spróbuje jeszcze trochę wytrzymać. Tym bardziej po tym, co zrobił następnego dnia po kłótni. nie napiszę, co to było, bo to nie miejsce, ale 1 raz sprawił mi taką przykrość. niby zwykły gest, ale ja przewrażliwione dziecko jestem Cytat:
.Z TŹ nie mieliśmy nigdy cichych dni.. w sumie jakiś czas temu dziwił się, czemu my się wcale nie kłócimy.. no i wykrakał, jakoś ostatnio nie możemy dojść do ładu ze sobą.. LUNUS- szczotkę na all kupiłam u jakiegoś sprzedawcy na "n" i z jakimis literkami w nicku;p W każdym bądź razie 49,90 z wysyłką wyszło
|
|||
|
|
|
#3339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3340 |
|
Wtajemniczenie
|
:d
|
|
#3341 | ||
|
Zakorzenienie
|
może być jakiś stan zapalny tarczycy
zależy jakie pozostałe wyniki wyszły .. ![]() nie martw się na zapas
|
|
#3342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam prosbe jak bedziesz jutro w GM i bedziesz przymierzac -- to wez zlota bluzke wisienkowa M i zrob dla mnie w niej zdjecie , bo zamowilam na all i chce zobaczyc jak lezy , prooosze ![]()
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzięki za chęciktóre lepsze: hunterki i kolejne wypadają podobnie cenowo, jedynie melissa są sporo droższe (ale chyba najbardziej jestem do niech przekonana) |
|
|
|
|
#3344 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję eszystkim za miłe opinie
za to przez Was muszę kupić kolejną dresiarę złotą sukienkę też chyba później kupię bo mi się bardzo podobała, tylko muszę jeszcze raz przymierzyć bez tych 2 klipsów na biodrze, bo tak fatalnie leżała.dodaję zagubione zdjęcie z sweterka rand niestaty mam fatalny humor, wręcz jestem załamana dzisiaj się okazało, że będę musiała przynajmniej na razię robić specjalizację w szpitalu, w którym pracuje mój ex narzeczony i jego obecna żona tam gdzie miałam iść w wyniku różnych dziwnych zagrywek nie ma już póki co na najbliższy rok wolnych miejsc szkoleniowych wróciłam z siłowni i siedzę teraz i ryczę i poważnie się zaczynam zastanawiać czy nie wyemigrować z tego okropnego i utrudniającego na każdym kroku życie kraju eh ci faceci nie powinnaś w sumie dzwonić, ale wiem że tak ciężko i ja bym nie wytrzymała i zadzwoniła, ale jak masz w sobie tyle siły to go olej i się trzymaj |
|
|
|
#3345 |
|
Zadomowienie
|
|
#3346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
huntersy te drugie nie podobaja mi sie
|
|
#3347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3349 |
|
Zadomowienie
|
A te drugie to skąd są? Jak się nazywają?
|
#3350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem, ja to tak zrozumiałam z mejla, bo w jednym zamowieniu wybralam odbior osobisty, ale anulowalam...
|
|
#3351 |
|
Wtajemniczenie
|
Lotuus...a ile Wy ze soba jestescie???
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-08-05 o 22:18 |
|
|
|
#3352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo powiedziałam lekarce że chcę sobietarczycę zbadać i mi TPO wpisała zapytałam czy coś jeszcze można zbadać bo pamiętam że tam jakieś T(coś)3 i T(coś)4 ale on że nie bo wydziwiam i teraz masz pięć razy mnie kuć będą a ja zawsze mdleję ![]() Dobra teraz głosowanie : hunterki czarne czy granatowe
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecny TŻ też ma takie momenty, że musi "przemyśleć". Ale już mu uzmysłowiłam, że jak on sobie w nocy smacznie śpi, to ja nie zmrużę oka póki nie wyjaśnimy sobie nieporozumień. Taki typ i nie wiem czemu to akurat ja miałabym się zmieniać, a nie facet. Lotuus - ciężko się doradza, jak się Was nie zna. Niekoniecznie to co się sprawdza u mnie, sprawdzi się i u Ciebie. Ale IMO takie ciche dni szkodzą każdemu związkowi...
|
|
#3355 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojeejj kochana przykro mi sppotkanie z exem i na dodatek z jego zona nie moze byc przyjemne . spróbuj sie przenieść !! a jak sie nie uda to pokaż klase i traktuj go jak powietrze i rób wszystko zeby zalowal że stracił taka super dziewczyne !!
|
|
#3356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3358 | |||
|
Zadomowienie
|
tak jest!
Cytat:
1 para musi wystarczyć, a powinno być tak, że 1 para za dzień nie dzwonienia. a co, należy się. wtedy bym i tydzień wytrzymaławłaśnie mam ochotę na niego nawrzeszczeć.. i nawrzeszczę, jeśli on nie zadzwoni 1. to jedyna szansa ratunku dla niego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze w dzień kłótni też się we mnie zbierało. czułam to i powiedziałam mu wprost, żeby mnie nie wkurzał, bo mam zespół napięcia i hormony wariuję. ale nie, nie był grzeczny i oberwał . a teraz to ja nie mogę wytrzymać, nie Onpostanowione- jak wytrzymam to zadzwonię dopiero w poniedziałek.. choć z tym pn. nie obiecuję.. więc niedziela/ poniedziałek. zobaczymy z jaką treścią na ustach zadzwonię.. nie wyrywa włosow, wystarczy . A to tego ja mam śliczny cukierkowy róż, za co ją ubóstwiam . ja też jestem za TH.. ale on chyba też z materiału, tak? piszę chyba, bo też się nad nią zastanawiałam jakoś w południe i czytałam opis, ale mogę coś mylić |
|||
|
|
|
#3359 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ostatnio tam byłam to 2 duze samochody siódemkowe załadowali paczkami Ci to robia interes, musza miec jakichs dobrych i tanich dostawcow ze oplaca im sie takie promocje robic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

są krotsze niz damskie i bardziej przyjelaga do nogi wiec zgrabniejsze, jestem z nich bardziej zadowolona niz z damskich , jeszcze chce kupic czerwone tez z serii kids 
. 

Big Day - 7 czerwiec

nie moge odczekac sie zdjęć!
zaznaczyłam odbiór osobity bo po tym jak 2x przysłali mi złe zamówienie wole nie ryzykowac trzeci raz 
za to przez Was muszę kupić kolejną dresiarę
złotą sukienkę też chyba później kupię bo mi się bardzo podobała, tylko muszę jeszcze raz przymierzyć bez tych 2 klipsów na biodrze, bo tak fatalnie leżała.
wróciłam z siłowni i siedzę teraz i ryczę