|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pilnie kosmetyki z wyższej półki
takie udało mi się zdjęcia stworzyć.
a powiedz mi, bo one mi na zdjęciach wyglądają identycznie jak moje nocturnelle i deep truth, one się różnią chociaż trochę od nich? ;D bo oglądam swatche porównawcze w google i raz wyglądają odmiennie, a raz identycznie
|
#602 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-07-28 o 22:18 |
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, wybacz, ale ciężko je było ująć. pigment zaczyna się mniej więcej tam, może trochę wyżej, jak kończy się ta cienka szyjka, na którą się nakłada zakrętkę ;] mam nadzieje, że mnie zrozumiałaś ;p ogólnie ja go ani razu nie użyłam, dzisiaj tylko z ciekawości zrobiłam swatch na ręce, żeby porównać go z pigmentem złotym z inglota
no ja wiem, że one identyczne nie są, ale masz może nocturnelle i deep truth, żeby je tak mniej więcej porównać wg siebie?
|
#604 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Corii, no ja się domyślam, że żadna logicznie myśląca firma nie robi dwóch takich samych produktów ;p po prostu chciałam Twojej opinii nt ich rozróżnienia, jeśli posiadasz te cienie, które ja mam ;]
|
#606 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() tyle, ze poza pigmentem rzeczonym nic wiecej u Ciebie nie namierzyłam
|
|
#607 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za: Givenchy - Ange Ou Demon edp - 30 ml - limitowany flakon z kryształkami Swarovskiego - zero ubytku, nowy?
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
a spieszy Ci się z tym pigmentem? bo jeszcze bym to przemyślała, może będę miała okazję pomacać je w macu
|
#609 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic, ale jeśli sama nie wymieniasz azjatyckich kosmetyków, to proszę pisz w moim wątku na targowisku
|
|
|
|
#611 |
|
Rozeznanie
|
Chetnie oddam w dobre rece insolence edp wersja tester, brak 4 psikow bo na sile chcialam stwierdzic czy sie na mnie utrzymuja... edt o wiele lepiej sie mnie trzyma ;(
moze ktos zainteresowany ?
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
|
|
|
|
#613 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam za wtracenie sie do watku, jestem raczkujaca na forum
(wiem ze to zadne wytlumaczenie :P)Moze insolence edp 50ml za ange ou demon ?
|
|
|
|
#614 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hejka, no znalazłam Kochana, ale nie zamienisz się, bo masz jasno napisane, ze tylko za to a za to
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-07-31 o 19:38 |
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaa pewnie chodzi o Allure S
???oo jaka szkoda ,ze nic innego nie wpadlo Ci w okoKurcze czym moglabym Cie skusic???poza watkiem mam jeszcze Belled'Opium ok 22/30ml oraz Stelle MCartney klasyczna ok 60ml/100ml |
|
|
|
#616 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ciezko cie zlamac
ale mnie tez moze innym razem nam sie uda no chyba ze masz klasyczne Allure i chcialabys sie wymienic za Allure S???
|
|
|
|
#618 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#619 |
|
Rozeznanie
|
Ewentualnie Givenchy ale to jest tylko 30 ml może masz jeszcze jakiś zapach?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550342 |
|
|
|
#620 |
|
Konto usunięte
|
Chetnie podkradne blota.
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz coś u mnie za Angel edp i balsam? |
|
|
|
#623 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nic nie znalazłam, zaznaczam ze za swoje rzeczy szukam wyłącznie tego, co mam na wish w poście nr 1
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, pozdrawiam.
|
|
|
|
#625 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#626 |
|
Konto usunięte
|
Love Lace to rzadka limitowanka. Na ebayu kosztuje tyle, co blot.
http://cgi.ebay.com/MAC-LOVE-LACE-EY...#ht_675wt_1139 http://cgi.ebay.com/NIB-MAC-Eyeshado...#ht_2798wt_952 Dwoch limitowanek zatem nie oddam. Przykro mi. |
|
|
|
#627 |
|
Konto usunięte
|
Cześć, znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy? : )
Givenchy - Ange Ou Demon edp - 30 ml - limitowany flakon z kryształkami Swarovskiego - zero ubytku, nowy MAC szminka w kolorze "no name" - brak naklejki, maźnięta moze z z 3 razy Mugler - Angel - edp o wyjściowej pojemnosci 25 ml - ubytek ok. 7% |
|
|
|
#628 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;28581912]Love Lace to rzadka limitowanka. Na ebayu kosztuje tyle, co blot.
http://cgi.ebay.com/MAC-LOVE-LACE-EY...#ht_675wt_1139 http://cgi.ebay.com/NIB-MAC-Eyeshado...#ht_2798wt_952 Dwoch limitowanek zatem nie oddam. Przykro mi.[/QUOTE] Ale mnie nie interesuje ile kosztuje na ebay Bo cienie - wkłady -maca - niewazne limitki czy nie - licze normalnie czyli 49 Tak czy siak, dzięki i nara ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28582077]Cześć, znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy? : ) Givenchy - Ange Ou Demon edp - 30 ml - limitowany flakon z kryształkami Swarovskiego - zero ubytku, nowy MAC szminka w kolorze "no name" - brak naklejki, maźnięta moze z z 3 razy Mugler - Angel - edp o wyjściowej pojemnosci 25 ml - ubytek ok. 7%[/QUOTE] Dziękuje za propozycję, ale niestety nic nie znalazłam.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-08-05 o 23:11 |
|
|
|
#630 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Eeee odezwała sie Pięknisia
Blot jest wiecej warty od szaraka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

?
ale mnie tez