![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() w kfc jest 7 zł na ręke, a w maku 6,50 +0,50 na pranie czyli po 7 zł na rękę mają, wiem bo koledzy tam pracuję przez wakacje ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- obejrzałam million dollar baby |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
A ja obejrzałam wreszcie PLL
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
No jednym okiem oglądałam, bo drugim na wizażu
![]() Cytat:
![]() ![]() Zawsze lepiej mieć niż nie mieć te kilka groszy na kosmetyki ![]() O, kolejna dobra wiadomość ![]() Cytat:
![]() PS. Odkrywam powód mojej chwilowej nieobecności na forum ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sensie, ze masz juz dwójke? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do albumu to szok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale szukaj sobie czegos lepszego w między czasie, bo sory ale dla mnie 5 zł/h to wyzysk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-08-05 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No nie mówiłam, bo to w sumie dla mnie takie... intymne ![]() Przyjechać - normalnie ![]() A reszta lajtowo, przynajmniej do tej pory. Weźmiemy wózeczek i śmigniemy na spacer do galerii ![]() Cytat:
![]() Tak, mam dwójkę ![]() Cytat:
![]() No powinnyście, z Yao też tak było ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Asia - gratulacje i buziaki dla nowego członka Rodziny !!!
Z Tobą wszystko ok ?! To będziesz miała teraz urwanie głowy. Ale to dobrze, że tak krótka przerwa. Nie zapomniałaś ![]() ![]() Cześć ! W walizkę ! Jeśli Ci chodzi o ten od Scholla, to w czwartek kupiłam Psiapsiółce. Ona stwierdziła, że jest dobry i wczoraj kupiła dla mnie. Dzisiaj odbiorę. Cytat:
Co do oleju to jednak obawiam się . Mam już inny, z dobrą datą ważności. A ten przeterminowany też dobrze służy : wczoraj naprawił zacinający się zamek w bagażniku. ![]() Marna - nie marna, ale zawsze w kieszeni coś zabrzęczy lub nawet zaszeleści. U mojej Psiapsiółki pracownicy {umowy stałe} pracują za 6 zł./godz. + 10% zniżki, jak chcą coś z restauracji zjeść + kawa, herbata, woda mineralna bez ograniczeń. Zapierniczają w nie najlepszych warunkach, bo kuchnia mała + frytkownice + piece do pizzy + rożno do kebaba i klimatyzacji nie ma. Nikt słowa nie powie, bo w szufladzie leży chyba ze 40 CV. Takie czasy nastały. No to wszystko w porządku. Jeśli mowa o filmie o tej bokserce {jak zwykle mogę coś pomylić}, to widziałam go bodajże dwa lata temu. Muszę przyznać, że do dzisiaj nie mogę pojąć tego całego szumu, zachwytu, histerii wokół niego, albo nie zrozumiałam ani filmu, ani jego przesłania . Cytat:
No, trochę trudne i kłopotliwe ![]() Ale jak zmienisz parę pieluch didowi, powąchasz parę kupek i nie prześpisz nocki, to może i Tobie zachce się tej przyjemności. Hłe, hłe, hłe ! ![]() Mam nadzieję, że Asia nas nie opuści i nie przeniesie się na mamusiny . Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |||
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz gratulacje dla Ciebie i małej
![]() Cytat:
![]() Mów prawdę, najwyżej zrezygnuję z tego kuponu na YR, który miałam zrealizować w Lublinie, mam jeszcze kilka dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
hahahahah zabiłaś mnie tym tekstem
![]() No widzisz ![]() Mnie się jakoś nie chce ![]() Cytat:
![]() ![]() Troszkę się zszokowałam i nie wiedziałam,czy dobrze zrozumiałam opis ![]() Jedyną walizkę biorą rodzice nad morze ![]()
![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiu gratuluję, najlepiej miec dwójke w nieduzym odstępie czasu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
masakra ile teraz ludzie zarabiają ![]() tak to ten film,mnie on nie powalił, ale zły tez nie był ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |||||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ueru w języku urzędowym nazywa się Kamila ![]() Cytat:
![]() A na mamusiny nie mam zamiaru uciekać, to nie oje klimaty, jakoś nie umiem tak słodzić ![]() Cytat:
![]() ![]() A na zachętę powiem, że w Naturze pojawiła się limitka Catrice - Out of Space ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Mnie się wkręciła paletka Sleek
![]() A i Asiu doszły słuchawki. Dziękuję bardzo ![]() ![]()
![]() |
#107 |
|
O, dobrze, że doszły
![]() Kurde... jak pech, to pech. Kupiłam na ebayu pilniczek szklany - pisałam Wam. I nie dość, że przyszedł zielony [miałam zielony właśnie i liczyłam na inny kolor, ale dobierają losowo] to w dodatku poczta urządziła go na amen, czyli złamany jest i to w dodatku w tym samym miejscu, co jego poprzednik ![]() Tylko jakiś taki "grubszy" jest, jeśli chodzi o powierzchnię piłującą. Chyba dam sobie spokój i nie będę zamawiać kolejnego. Odżałuję parę zł i nabędę po zawyżonej cenie w drogerii ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ale ile w ogóle taki kosztuje?
![]()
![]() |
#109 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie kuś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A moje 2 przesyłki z HK (lusterko i papiloty) chyba znowu zaginęły ![]() Dobrze chociaż, że doszły książki dla TŻ'a ale to z UK. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
|
W sklepie jakieś 10-15 zł, a ja kupiłam za 4
![]() Cytat:
![]() Dostałam przy standzie małpiego rozumu i mimo, że nie miałam w planach, to kupiłam pomadkę i cień [drogo ![]() ![]() Przykro mi z powodu paczki ![]() Przetestowałam wczoraj/dziś te papiloty i w sumie to takie jednorazówki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecę zaraz na wątek obadać co jest w tej limitce ![]() Myślałam, że to taka sama gąbka jak w tych papilotach z Rossmanna - tamte też lekko się odkształcają ale łatwo wracają do dawnego kształtu, służą mi już ze 2 lata. W poniedziałek idę do fryzjera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Cześć !
Już mam go w łapach. Dzisiaj próbuję . Ładne imię ! Moja Yoko w papierach rodowodowych ma : Kamila. Turlałam się ze śmiechu jak pomyślałam, że będę za psem biegać i wołać "Kamila !" ![]() Wyobrażam sobie jaka jesteś wściekła. Wiem jak to jest : czekać z utęsknieniem na przesyłkę i dostać coś innego. Co jest z tymi Twoimi przesyłkami ?! Byłaś u tej Twojej fryzjerki pokazać włosy i zapytać czy da się na nich zrobić to, czego oczekujesz ?! U mnie pogoda "jak drut" . Byłam z psami na spacerze w lesie. Wróciliśmy zasapani i ugotowani. Miałam w planach grabienie skoszonej trawy, ale przy takiej pogodzie to tylko łóżko w zimnej sypialni i TV. Pojechałabym nad morze, ale samej mi się nie chce. Sąsiedzi gdzieś jadą i proponowali mi wspólną podróż. Odmówiłam. Nie zdzierżę trójki dzieciaków. Psiapsiółka kupiła mi na próbunek krem Garniera : intensywna pielęgnacja bardzo suchej skóry, ultraodżywczy krem z mikroolejkami z owoców. Bożesztymój, to już mikroolejkiwymyślili ![]() Ale to jeszcze nic. Na trzecim miejscu w składzie - parafina, na czwartym - gliceryna, na piątym - alkohol denat.. W oddali - shea butter i jakieś fruit (owocowe) oleje, w tym i awokado. I krem przyleciał z Izraela. O ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-z-owocow.html i jak czytam, pewnie będzie do : (zacytuję) stópek to będą miękkie, gładziutkie, cudownie nawilżone i odżywione . Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 17 cieni (tylko); 35 lakierów; 23 szminki; Ciekawe jaki kredyt musiałabym na to wziąć ![]() Cytat:
![]() Dziś mam jakiegoś pecha, najpierw @dostałam w kościele(pójdzie czlowiek raz na ruski rok...), nowa spódnica upaćkana (ta z albumu z kokardką) ;/ Musiałam siostrze podkraść spodnie. I w pełnym makijażu w szpileczkach(nigdy więcej ich nie założę!) i w dresiku biegłam z auta do bloku ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
nn sleek ma dobrej jakosci cienie, same ochy i achy o tych paletkach i niedrogie są
![]() Imm lakier chanel? nie kupiłabym w zyciu, chyba, ze naprawdę nie miałabym co z kasą robic ![]() Kasiu to daj znać jak u Ciebie ten krem sholla się spisze ![]() a krem garniera to na kwc same dobre opinie ma xD masakryczny skład, jedynie do ciała mogłabym go uzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
ale nie warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie miałam, a ten blog jest pierwszy, na którym widziałam ich lakiery
![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie miałam, ale czytałam, że nie warto, za 50zł można znalezc naprawdę b.dobre lakiery
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.