|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. X
Piękna
)) Ona jest lakierowana? Ja wolę maty. A byłaś w showroomie? widziałaś może Romę jeans? Edytowane przez cosma Czas edycji: 2011-08-06 o 19:15 |
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Olus, nie mam kasy na prawko. A rodzice mi marudza,ze po co teraz skoro i tak samochodu sobie nie kupie. Maja racje. Bez sensu zeby auto stalo pod blokiem w moim miescie studenckim, tymbardziej,ze kradna strasznie a ja nie bede teraz pracowala.
Kupie najpierw furle, a pozniej moze w pazdzierniku firenze. |
|
|
|
#3843 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Naia czy to Ty pisałaś że dodzwoniłas sie do schaffy? na jaki numer?
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi się mat w ogóle nie podobał
Błysk jest, ale nie aż jak w lakierkach Dokładnie o coś takiego mi chodziło ![]() Cytat:
|
|
#3846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny prosze o rade, bo za jakis czas musze wyjsc i nie wiem co na siebie zalozyc
ide na drinka z kolezanka, ale bardzo mozliwe ze skonczy sie gdzies w klubie i... mam 3 zestawy:1. minus ze sukienka jest grubsza i nie wiem czy nie bedzie mi za cieplo 2. z zielonymi spodniami 3. czarne spodnie, pomozcie... minusami w spodniach jest to ze jak usiade to mi sie brzuch roluje, a w sukience tego nie widac, reszta moich sukienek jest za cienka na dzisiejsza pogode, moze nie jest chlodno, ale pada w Wwie ![]() i przepraszam za jakosc ale mam koszmarne swiatlo tam gdzie ogromne lustro jest
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idziesz do klubu więc zdecydowanie nr 1 -kiecka. |
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3851 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja jeszcze nic nie dostałam a zamawiałam wczoraj meliski po 17... zamawiałaś motylkowe? jaki kolor i rozmiar?Cytat:
strasznie mi się podobają, ale do najwygodniejszych onie nie należą i szkoda, że nie są chociaż 50 zł tańsze w butach ze szpicem mam wrażenie, że się przewrócę, nie wiem czemu![]() Cytat:
w tej sukience będzie ci chyba za gorąco mi w przymierzalni było już za ciepło, a jestem zmarźluch ale w sumie w sukience mi się bardziej podobasz
|
|||
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zdobęde kasę, to zaczne się martwić gdzie kupić torebkę![]() A przypomniało mi się o pewnym zdjęciu. W Hiszpanii na ulicy spotkałam panią, która wiozła w spacerowym wózku małą świnkę. Chyba traktowała ją jak dzidziusia, bo w wózku był kocyk i maskotki Zwracała na siebie uwagę nie powiem, cieszyła się, że ludzie robią fotki i interesuja się jej świnką
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też oddaję głos na sukienkę
To mu pojechałaś W Hondzie zawieszenie mial znacznie twardsze i nie jest tak komfortowo ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- [1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;28594838]już bym wolała panterkę. ciekawe, jaka mi się trafi. Strachulec mówi, że teraz same groszkowate, ale ja będę kupować dopiero w przyszłym roku [/QUOTE] Będę pewnie niedługo znów w showroomie to mogę spytać jak jest z tymi podszewkami ![]() Cytat:
Królik większy od niej
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Izabellini dzięki
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;28594838]
ja mierzyłam, ale rozmiar za duże, bo mi się nie chciało prosić o mniejsze strasznie mi się podobają, ale do najwygodniejszych onie nie należą i szkoda, że nie są chociaż 50 zł tańsze w butach ze szpicem mam wrażenie, że się przewrócę, nie wiem czemu![]() [/QUOTE] Właśnie tego się obawiałam, że niewygodne. Pewnie na jesień postawię jednak na buty na słupku, ale te wyglądają super. Cytat:
Świnka cudna, to się jej trafiło w życiu.
|
|
#3857 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;28594838]już bym wolała panterkę. ciekawe, jaka mi się trafi. Strachulec mówi, że teraz same groszkowate, ale ja będę kupować dopiero w przyszłym roku
a ja jeszcze nic nie dostałam a zamawiałam wczoraj meliski po 17... zamawiałaś motylkowe? jaki kolor i rozmiar?ja mierzyłam, ale rozmiar za duże, bo mi się nie chciało prosić o mniejsze strasznie mi się podobają, ale do najwygodniejszych onie nie należą i szkoda, że nie są chociaż 50 zł tańsze w butach ze szpicem mam wrażenie, że się przewrócę, nie wiem czemu![]() ja bym poszła w spodniach w tej sukience będzie ci chyba za gorąco mi w przymierzalni było już za ciepło, a jestem zmarźluch ale w sumie w sukience mi się bardziej podobasz [/QUOTE]Cytat:
nie byłam przekonana, ale zawsze można na Was liczyć
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3859 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ooo, jakbyś pamiętała, to zapytaj interesuje mnie głównie podszewka w romie cappuccino aaaaa tak bardzo chciałabym ją już mieć i koniecznie wstaw fotkę ze swoją
|
|
|
|
|
#3860 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
korzystając z okazji, że TŻ poszedł pod prysznic podczytałam troszkę wątek i zmykam już chociaż nie będę dużo do tyłu
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3863 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam wszystkie strony
![]() Cytat:
a masz jakieś wysokie kalosze?Cytat:
Tzn kolor mi obojętny, ale on jest z Woman z bufkami.Do wielu aukcji dają to zdjęcie ze strony Zary a wystawiają inny płaszczyk i tak jest właśnie tu![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam Jessice Albę ![]() paryzanko ten płaszczyk chyba kosztował 399 zł, Gabi będzie wiedzieć musimy na nią poczekać.Też go chcę, ale on mega trudny do zdobycia jest, od zeszłego roku go szukam na aukcjach w rozmiarze xs. |
|||||
|
|
|
#3864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Wtajemniczenie
|
widziałam ze o prawku rozmawiacie, ja nie mogłam przekonać rodziców do zrobienia, ale ciesze sie ze sie udało, bo teraz nie miałabym kiedy, jednak jak sie kończy 18lat najwięcej jest czasu na takie rzeczy, teraz to sobie nie wyobrażam robić prawka a w przyszłości jak bede obrzydliwie bogata to też chce czarne duże autko
|
#3869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Wtajemniczenie
|
paryzanko są podzielone głosy na koturny, ale mi się podobają.Do plusów należy to, że są wygodniejsze niż obcasy i wydłużają sylwetkę, a człowiek tak się nie umęczy jak w obcasach.Ta dziewczyna ładnie zestawia koturny
http://www.fashion-nerdic.com/ Ja mam dwie pary jedna z Ecco i jedna z Wagabond i są naprawdę super.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

)) Ona jest lakierowana? Ja wolę maty. 

Błysk jest, ale nie aż jak w lakierkach
Czy Ty kiedyś źle w czymś wyglądałaś?
ide na drinka z kolezanka, ale bardzo mozliwe ze skonczy sie gdzies w klubie i... mam 3 zestawy:

) i kilka czarnych kurtek skórzanych za 399(też ktoś pytał?
Zdj. tez w zalaczniku.