|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
i już się poryczałam.
ech.
![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Rozeznanie
|
Ja tak samo. Dzisiaj jest nasza rocznica. A On, od rana chodził wściekły, że rdza osadziła mu się na bluzie.. wydarł się na mnie, że mama wie najlepiej, że 17 lat albo więcej pierze ubrania i zna się na tym. Było mi przykro. Postanowiłam się nie odzywać. To nic nie dało. On dalej chodził wściekły. Myślałam ciągle on bardziej się martwi o tą bluzę niż o mnie...
![]() Napisałam mu, prawdę jak się czuje.. a On żebym nie wymyślała "O boże helikopterem nie przylecę z tysiącem róż" napisałam mu że żadna róża nie wyrazi słów.. etc. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
Kochana, 9 dni to wcale nie aż tak dużo, chociaż dla zakochanego pewnie cała wieczność
![]()
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
Dziś pierwszy dzień.
Muszę dać radę. Jest póki co w porządku, chociaż była w Warszawie straszna burza, i bardzo się o Niego bałam. U Was też była taka burza?
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki, jakie plany na wieczór?
![]() ja strasznie nie lubię weekendów, łapie doła gdy siedzę sama w domu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A po wypiciu też mi się włącza funkcja 'love', ale do nowo poznanych przystojniaków ![]() ![]() Ja po 12 godzinach pracy padam,a jutro czeka mnie to samo ![]() Branoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
cindirellaa ooj nie da sie zmienic chlopaka, nawet nie probuj bo nic z tego dobrego nie wyjdzie tylko klotnie, oni sie nigdy nie zmieniaja gdy my tego chcemy, aby sie zmienic trzeba chciec, on musi tego chciec. I tak jak napisala Coffee With Milk albo zaakceptujesz to jakim jest albo nic z tego nie bedzie. To jest przykre ale wiemy co mowimy. Niestety. Trzymaj sie
![]() Ja tez w weekendy lapie dola ale najgorsza jest niedziela , wtedy kompletnie nie wiem co ze soba zrobic ![]() ![]() ![]() Ale daje rade ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
ta funkcja jesli jest jeszcze jakos kontrolowana jest jak najbardziej ok ![]() moge zapytac gdzie pracujesz? ![]()
![]() |
![]() |
#339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się, mój ex też pewnie nieźle się bawi ze swoją nową laseczką ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Staram sie nie myslec o tym i tez chyba pojde niedlugo spac, chyba , ze obejrze sobie przed tym jakas komedie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#341 |
Rozeznanie
|
Może ten cud nastąpi i zmieni przynajmniej swoje dziecinne zachowanie.. w końcu niech dojrzeje.. :/ Jestem cięta na niego.. rzadko piszę a on się martwi. Nie chodzi już o samego siebie tylko o swoje zachowanie. On zdaje sobie sprawę, że robi źle, że popełnia błędy widzę jak się stara ale coś mu później nie idzie..
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny jak tam u Was?
![]() u mnie dzis nie najlepiej, pogoda + niedziela = zly nastroj. Zawsze tak mam bo nienawidze niedziel ![]() ![]() ![]() jutro jade do Wroclawia obejrzec mieszkania ![]() ![]() Naomi_87 dobrze zrobilas, nie bedziesz miala wyrzutow sumienia , ze moze czegos nie zrobilas co mogloby pomoc Wam, tak jak ja tez walczylam do konca i bardzo sie z tego ciesze bo moze kiedys mialabym glupie mysli typu "a moze nie zrobilam wszystkiego co moglam, moze gdybym zawalczyla to by sie nam udalo " a tak zrobilam wszystko co mozliwe. A jeszcze bardziej ciesze sie z tego, ze nie plaszczylam sie przed nim, owszem prosilam o ostatnie spotkanie ale on sie nie zgodzil i odpuscilam, nie wypisuje do niego ani nic podobnego, chce mu pokazac ze dobrze sobie radze bo w sumie to tak jest ![]() ![]()
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-08-07 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
HEJ
![]() Też nie lubię niedziel. Pogoda też beznadziejna. W ogóle się dzisiaj nie czuję i lekkiego kaca mam ![]() No właśnie nie chcę sobie później pluć w brodę że mogłam coś zrobić a nie zrobiłam. Oczywiście płaszczyć się nie mam zamiaru ![]() I dziś napisał mi na gg jak tam po imprezie ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem ciekawa jak to się potoczy. Gdyby miał mnie gdzieś to by wczoraj nawet nie odpisywał na smsa. Trochę sobie nadzieji narobiłam. Ale postanowiłam, że nie będę się nakręcała, co ma być to będzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
Witam Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- ![]() i zazdroszcze Ci tej pracy ![]()
![]() |
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
dzień dobry.
Ja to Wam coś powiem... jak nie ma facetów to nie ma, a jak się przyzwyczaisz, że ich nie ma, to pojawiają się jak grzyby po deszczu. Ja tu zakochana, Mój Obiekt westchnień wyjechał, wraca 14sierpnia, a tu się pojawia ktoś nowy. Różnią się od siebie strasznie, ale oboje są urzekający. Co się kurna dzieje na tym świecie? Póki co wiem, że zasypiać i budzić się chciałabym tylko z jednym z nich, ale jak to się rozwinie to ja sama nie wiem. Gorąco dzisiaj od samego rana. Upalnie bym nawet powiedziała. Liczę na deszcz, bo będzie chłodniej.
![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() No tak masz racje,bo z facetami to juz tak jest jaki ich nie ma to nie ma a jak są to czasami za dużo ![]() Wszystko pokaze czas co z tego wyjdzie ![]() Zazdroszcze Ci tego gorąca,u mnie od rana tak pochmurno,ale nawet pogoda nie zdoła mi zepsuć humorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
U mnie pogoda też średnia
![]() ![]() ![]() A co do chłopaków pojawiających się jak grzyby po deszczu to wiem coś na ten temat ![]() ![]() Będę chrzestną a 24-go idę na panieński!!! ![]() ![]()
"Każdego ranka otrzymujemy kredyt w wysokości 86400 sekund życia na dany dzień. Kiedy wieczorem kładziemy się spać, niewykorzystana reszta sekund nie przejdzie na następny dzień; to, czego nie przeżyliśmy w ciągu dnia, jest na zawsze stracone, pochłonięte przez wczoraj..." |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() MagdaM no to sie u Ciebie porobilo. Musisz dac czasowi czas, zobaczysz jak to sie rozwinie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#351 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ja również korzystam z tych praw i poki co na dobre mi to wychodzi.. ![]() A jesli chodzi o eksa to mimo iz minelo tak malo czasu od rozstania to prawie wogole o nim nie mysle i na moje szczescie nie dzwoni juz 3 dzień,mam nadzieje ze dał sobie spokoj.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratuluje, u mnie nie jest tak rozowo, jakos mi tak smutno ostatnio, placze czasem, przypominam sobie, chyba wpadlam w jakis glebszy dol ![]()
![]() |
![]() |
#353 | |
Dolce vita
|
Cytat:
Co do wątku...qurde, nie mam pomysłu na zmianę życia, oprócz tego, że mam status singla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
tuliiipanek gratuluje
![]() ![]() Miałam postanowienie że żadnych facetów, ale chyba nie potrafię wytrwać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i ogólnie to podejdę do tego na luzie, nie nastawiam się na jakąś big love, poznałam po prostu fajnego kolesia i tyle, jeśli coś ma z tego być to będzie, jeśli nie to spoko, będzie o kolege więcej ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() tuliiipanek Trzymaj się Kochanie,teraz już będzie lepiej,masz już mieszkanie,teraz przeprowadzka i wszystko się ułoży ![]() Naomi_87 Najważniejsze,żebyś miło spedzała czas,a co z tego pozniej wyjdzie czas pokaze,masz racje lepiej sie nakrecac zeby sie pozniej nie rozczarowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Marudziara
|
Witajcie
![]() ![]() Wiem że po powrocie zaczynam porządną dietę i szukanie pracy muszę coś znaleźć ! ![]()
![]() |
#357 | |||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny milego dnia i buziaki gooorace
![]() Cytat:
![]() ![]() dziekuje ![]() ooj ja tez to uwielbiam ![]() ![]() no troszke ten wyjazd moze zepsuc to co sie zaczyna, ale moze jak wroci sie odnowi, kto wie, tak czy siak masz racje z tym nastawieniem i co ma byc to bedzie a ja Ci zycze by bylo jak najlepiej i po Twojej mysli ![]() Cytat:
Obys miala racje kochana ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek
![]() Już w niedzielę Go zobaczę. Tęsknię jak szalona... brakuje mi Go.
![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() szkoda właśnie że wyjeżdża, no ale trudno, ja podchodzę do tego na luzie, chce miło spędzić czas i w ogóle, bo jak w domu siedzę to za dużo myśle ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.