|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode 2011 i 2012- pokażcie swoje suknie cz. III
A to moja suknia, inna niz wszystkie i zasłania grube ramiona, nie podobają mi sie panny młode pokazującsuknia.jpge grube ręce
|
|
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gdzie ty masz grube ramiona nie zartuj dziewczyno mnie tez sie to nie podoba, ale ty nie masz sie czego wstydzic
|
|
|
#483 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) ale w gorsetach wyglądałam jak babocha jestem dużą kobieta a mój facet pomimo że 10 cm wyzszy( ja mam 173) to jednak szczupły.Masz racje z tym dołem że' nic tam sie nie dzieje" ale cóż, taka zostanie bo już zakupiłam a jakieś poprawki to kolejne pieniądze, a poza tym ja zawsze chciałam jak najskromniejszą sukienkę i taka własnie jest. Bardzo dziekuję za komentarz. buzka
|
|
|
|
|
|
#484 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dziekuje za kometarzyk. Przyznaje racje , że dół ma suknie bardzo skromny ale cóz, mnie sie podoba, zreszta slub tuz tuz.
buziaki
|
|
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#486 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuję
) |
|
|
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się pochwalę zdjęciami po pierwszej przymiarce
Czy powinnam mieć coś na górę jeszcze do kościoła? Czy wystarczy welon taka mgiełka (sięga za tyłek ) Oczywiście sukienka jeszcze nie jest dopasowana, pasek z aplikacją był kupowany osobno a będzie wkomponowany w koronkę i tworzył "odcięcie" pod biustem
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Suknienka bardzo ładna. Tył mnie powalił Co do sukni Klimczykowej- Jestem na TAK. Skromnie z klasą,myślę że za 30 lat nie powstydzisz się siebie na zdjęciach. Ponadczasowo. Piszę tak, bo widziałam bardzo podobną suknię u znajomej na zdjęciach,której ślub był jakieś 20 lat temu. Suknia dobrze dobrana do proporcji,wyglądasz tutaj zgrabnie. Co do ozdób- własnie nie powinnaś zbytnio szaleć. Nie widzę do tej koronki mega błyszczących cyrkonii ani fryzur z loczków. Oczywiście wybór należy do Ciebie. Pochwal się jeszcze jaką fryzurę wybierasz i dodatkami. Buziaki ! p.s. Masz pod suknią koło? Próbowałaś go nie zakładać lub wyjąć? Ciekawe jakby to wyglądało ? (myśli) Edytowane przez sweetthings Czas edycji: 2011-08-07 o 09:57 |
|
|
|
|
|
#489 |
|
Przyczajenie
|
Własnie mam koło, ale jak bede na pierwszej przymiarce to spróbuje bez, zobaczymy jak to bedzie bo to koło napewno przeszkadza
a fryzurke zamieszcze napewno i makijaz, ale próba dopiero 12.09 dziąkuje za opinię i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#491 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy napewno przeszkadza w Twoim przypadku. Mnie osobiście było ciężko nosić koło i suknię naraz. Tu raczej chodzi mi o to,czy suknia nie będzie ładniej opadać bez koła. Wydaje mi się,że nawet ładniej prezentowałaby się cała figura. No nic,próbuj wszystkich możliwości
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#492 |
|
Raczkowanie
|
Piękna suknia! Bardzo ładnie podkreśla Twoją Figurę-bolerko bym sobie darowała bo straci efekt,ale to tylko moje zdanie,a z welonem będzie bardziej bosko
![]() Ja również mam suknię z trenem i zastanawiam się czy gdzieś się nie zahaczę w kościele.. oby nie a Tobie wygodnie było na przymiarce z tym trenem?
|
|
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A_D pamiętam twoje zmagania z poszukiwaniem rybki ta jest piękna!!! jest przepiękna! Ma cudowne plecy! |
|
|
|
|
|
#494 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#495 |
|
Raczkowanie
|
A ja się tylko pochwalę,że byłam na czesaniu próbym i.... jestem wkurzona. Najchętniej poszłabym w rozpuszczonych, wyprostowanych włosach i z boku wpięty kwiat. Nie podobają mi się wszelakie upięcia (dzisiaj mnie tak uczesano) . No serio,żadne.
Co sądzicie o rozpuszczonych włosach, zaczesanych na bok i z boku wpięty kwiat? |
|
|
|
|
#496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale rozpuszczone wyglądają jak najbardziej naturalnie i bardzo ładnie ja chcę mieć upięte ale na bok, tak żeby to właśnie wyglądało naturalnie bez tony lakieru, a jednocześnie się trzymało przez całą noc![]() cos jak w załączniku choć żadna z nich nie odzwierciedla tego co bym chciała, ale teraz na dniach powinnam mieć próbną fryzurę to zobaczymy co z tego wyjdzie
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2011-08-08 o 20:32 |
|
|
|
|
|
#497 |
|
Przyczajenie
|
Ja też nie wyobrażam sobie, że miałabym uczesać kok na slub
rozpuszczone mi sie podobaja, tylko żeby sie nie :"pochuchrały" i żeby cały czas ładnie wyglądały, hmm czy to mozliwe?
|
|
|
|
|
#498 |
|
Przyczajenie
|
A czy doradzicie mi jaki ubrac welon drogie Panie?
|
|
|
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jakie macie perfumy na ten wielki dzień?
|
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam versace noir, ale nie kupowałam specjalnie perfum na ślub. Jak dostaję, (bo zawsze regularnie dostaję perfumy od mamy
) używam jednego zapachu do wykończenia flakonika. W ogóle jestem wierna zapachom i potrafię zużyć kilka flakoników jednego, zanim się przestawię na inny. Na ślubie akurat trafiło na versace.
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
Dorka24 - Właśnie coś takiego,co załączyłaś miałam dzisiaj na głowie. Takie fryzury tylko dla blondynek,z ładnymi refleksami i kilkoma odcieniami. Ja z moim ciemnym brązem wyglądałam jakby doczepiono mi kupę.... nie muszę kończyć.
Przy tej fryzurze wyszedł mi brak szyi. Jestem tak zdenerwowana,że chyba dzisiaj nie zasnę. Długie rozpuszczone włosy bardzo ładne,ale tylko w teorii. Mam dosyć grube i już widzę jak mi się kleją w tancu na szyi. Coś mi się wydaje,że zrobię coś w stylu greckim, z natapirowaną górą,zwiniętymi końcami i śliczną srebrną opaską. Co do perfum... Waham się,bo w ciąży straciłam ochotę na jakikolwiek zapach z tych,które posiadam.... Oczywiście, jakimś dziwnym trafem podoba mi się i toleruję tylko ten na który mnie nie stać ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- |
|
|
|
|
#502 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za wszystkie miłe słowa
! Suknia jest jeszcze za długa więc ciężko jeszcze ocenić jak to z tym trenem...
|
|
|
|
|
#503 |
|
Przyczajenie
|
chciałabym miec welon, myslałam, ze taki z koronka by pasował?
|
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby był z koronką to musiałaby ona idealnie pasować pod górę sukni, więc pozostaje Ci szukać, albo ewentualnie prosić Panie w salonie gdzie kupiłaś suknię, żeby stworzyły coś na zamówienie (jeśli szyją swoje suknie/welony). Zapytaj, może pomogą
Ja też lubie welony. Kiedyś byłam na zdecydowane nie, ale odkąd założyłam to uległam urokowi Jeśli nie znajdziesz nic pasującego z koronką to spróbuj długi z lejącego się tiulu (nie taki sterczący). Myślę, że też będzie ładnie pasował.Do tego kolczyki z pereł i jest bombowo |
|
|
|
|
#505 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki, własnie szukam takiego welonu
|
|
|
|
|
#506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo nie na każdych uda się osiągnąć taki efekt
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klimczykowa - jeśli chcesz welon, to jasne, że zakładaj! Zdecydowanie postawiłabym na drugą propozycję Ja , tzn. welon z lejącego się tiulu. Masz gładki dół, koronkową górę, jeśli dasz koronkowy welon, góra może się okazać przeładowana. A welon, (ale koniecznie z lejącego się tiulu) będzie pasował idealnie i do dołu i do góry. I myślę że kolczyki możesz wtedy brać, jakie chcesz, także te strojne z kryształów. ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- A jak Wam się podobał look Popielewicz? Dla mnie to gwiazdka jednego sezonu, ale wyglądała z klasą.
|
|
|
#508 |
|
Wtajemniczenie
|
gwiazdą to ja bym jej wogóle nie nazwała. Wkręciła się w show biznes i próbuje sie pokaxzać i tu i tam. Szału nie było, ale wyglądała ładnie.
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i biło od niej świeżością
|
|
|
#510 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam tą suknię do momentu,gdy wspomniałaś o welonie. Wg mnie powstanie w tym momencie stylizacja a'la lata 90te. Nawet przy tiulowym welonie góra straci na lekkości a przecież chcesz odciążyć niby "grube" ramiona. Zdecydowałaś się na trudny fason,więc nie upiększaj go zbytnio, bo przesadzisz. Twój wybór- dla mnie wyjdzie to przaśnie.
Najfajniej wygląda to na twojej fotce. Naturalnie rozpuszczone włosy, bez zbędnych dodatków. Sprawisz wrażenie specjalnie zaplanowanej stylizacji i tym zrobisz furorę, bo mało dziewczyn które w tym dniu robią cokolwiek z umiarem ![]() Suknia Popielewicz- wyglądała ładnie,nie mój styl. Edytowane przez sweetthings Czas edycji: 2011-08-09 o 10:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

nie zartuj dziewczyno
mnie tez sie to nie podoba, ale ty nie masz sie czego wstydzic
) ale w gorsetach wyglądałam jak babocha

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Przy tej fryzurze wyszedł mi brak szyi. Jestem tak zdenerwowana,że chyba dzisiaj nie zasnę. Długie rozpuszczone włosy bardzo ładne,ale tylko w teorii. Mam dosyć grube i już widzę jak mi się kleją w tancu na szyi.
Coś mi się wydaje,że zrobię coś w stylu greckim, z natapirowaną górą,zwiniętymi końcami i śliczną srebrną opaską.