|
|
#4381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
usmiech to najlepszy strój kobiety i usmiechaj sie dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- hihi nie powiem, tez milo mi sie jego ogladalo
|
|
#4383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko, że ja mam tak, że jestem generalnie zadowolona ze swojego ciała, nie mam co zrzucać i ten tyłek to też mi do szczęścia potrzebny nie jest, tylko czasami mam takie myśli, że "fajnie by było". Jest jedna rzecz której chciałabym się bardzo pozbyć, mianowicie rozstepy na pupie, bardzo głębokie długie rowki ale nic mi na to nie pomoże jak tylko jakieś profesjonalne zabiegi.
|
|
#4384 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najprzystojniejszy nie jest ale ma TO cos w sobie ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
i pupa taka plaska, pozatym nie narzekam moze kiedys zapisze sie na ta joge o ktorej Malla pisala, aczkolwiek nie wiem czy bym podolala
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, mimo wszystko jestem rozczarowana takim zakończeniem. Nie jest mi jakoś bardzo przykro, ale szkoda, że nic z tego nie wyszło. Liczyłam na jakąś miłą znajomośc, może niekoniecznie związek. Chłopak sprawia wrażenie w miarę ogarniętego, miły, grzeczny, uprzejmy... a tu się okazuje, że jednak za dodziami lata A może ja potrzebuję jakiegoś niegrzecznego chłopca? Mój eks też był z tych grzecznych. Może czas na zmianę? ![]() Poza tym oglądają się za mną ostatnio żonaci. Irytuje mnie to strasznie. Jeden z nich nawet nie próbuje ukryc tego, że się na mnie gapi. Każdy z tych kolesi jest 2-4 lata straszy ode mnie, żona, małe dziecko... wydaje mi się, że to przykłady małżeństw ze względu na dziecko, bo inaczej nie zachowywaliby się jak debile. Chyba przestanę stroic się dla tego P., bo zwracam uwagę nie tych co trzeba. Ciekawe co tam u mojego eksa... |
|
|
|
|
#4387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jaka jest ta jego dodzia? |
|
|
|
|
#4388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troszke to sprzeczne, choc moze tacy wlasnie mili, uprzejmi gustuja w laluniach a tacy niegrzeczni w takich madrych, spokojnych, normalnych dziewczynach wiec, moze i racja, ze potrzebujesz takiej zmiany z grzecznego na lobuza Cytat:
kilka razy zdarzylo mi sie, ze zonaci sie ogladali ale to tak normalnie na ulicy, mimo wszystko rozumiem jak to musi byc irytujace ale na to chyba nic nie poradzisz. tez dzis mam takie mysli, ciekawe co dzis robi, pewnie imprezuje, dobrze sie bawi a ja siedze w domu i o nim mysle
|
|
#4389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż patrząc na historię z eksem, to ta opcja się nie sprawdziła. Przy takim niegrzecznym to chyba już zupełnie odchodziłabym od zmysłów. Mój "Dzieciak"( z którym byłam rok, swoją drogą to już dorosły facet, ale ten czas leci Cytat:
Dziwne to. Cytat:
Nie możemy się zacząc nakręca tutaj wzajemnie,bo to może byc niebezpieczne. Chcesz zobaczyc? Osobiście jej nie znam, ale słyszałam, że średnio bystra Co dziwne studiuje, więc chyba taka najgłupsza też byc nie może.
|
|||
|
|
|
#4390 |
|
Konto usunięte
|
ajj dziewczyny, nie wyrabiam, potrzebuję kogoś, kto ze mną popisze i spojrzy obiektywnie na to wszystko ;(
|
|
|
|
#4391 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
si, pokaż ![]() a co do studiowania, są i głąby, które o dziwo dostały się na najgorsze uczelnie znam takie przypadki ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To czy relacje beda zdrowe i czy bedzie sie ukladac zalezy od caloksztaltu, wiec nie ma co gdybac Cytat:
a , ze ma zone to przygladnie sie Tobie mu widocznie w tym nie przeszkadza. Cytat:
ja chyba zaraz obejrze kolejny odcinek plotkary i zajme mysli
|
|
#4393 |
|
Rozeznanie
|
o to to to !!! i'm lovin' it ![]() Ty o takich głupotach nawet nie myśl.. nie zastanawiaj się! zabraniam!!! bo będę strzelać.. nie wkręcaj się niepotrzebnie w ten sam "śmierdzący" klimat.. po co Ci to?! niczego nie zmieni, a jedynie popsuje samopoczucie..
|
#4394 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem na koncu 2 sezonu dopiero
uwielbiam ten film do przyjaciol jakos nigdy sie nie przekonalam byc moze dlatego, ze rzadko to ogldalam, moze z 3 odcinki i to nie cale
|
#4396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co pamiętam to coś z bankowością.Cytat:
![]() Teraz oglądam "Zabójcze umysły" ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdybyś pierwszy sezon obejrzała, oglądałabyś dalej, ja jestem w połowie 7 ![]() co do Plotkary to uwielbiam ![]() w szczególności Chuck Bass ! ![]() |
|
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po plotkarze bede ogladac "Dr Housa" tez bardzo lubie ten film
|
|
#4399 |
|
Zadomowienie
|
Dearlie, jesteś śliczna !
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozliwe, ze tak, moze kiedys sobie obejrze az tyle sezonow tam jest? ![]() wiesz ,ze mialam to samo napisac ![]() Chuck jest najlepszy haha niesamowicie gra ten aktor, jest taki nieprzewidywalny i uroczy ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- znajac jego znajdzie czas dla kazdej z nas wiec nie bijmy sie moze
|
|
#4402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na zakończenie wieczoru polecam słodki filmik: http://bebzol.com/pl/Psia-kapiel-w-s...ion.10765.html
|
|
#4403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no gra wspaniale, jak mówi, takim szeptem... ![]() i ta jego grzywka na bok mega mi się podoba
|
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
O matko! Kolejna z problemem ze wzrokiem!
Ci eksowie nie wiedzą co tracą! Howdoi, ale nogi to masz rzeczywiście cudnie wyrzeźbione! U mnie nogi to największy kompleks na równi z zębami ( na szczęście na jesień jak dobrze pójdzie będę aparatką, więc może wkońcu tego się wyzbędę). Tak nawet rozważam kupno steppera. Czy któraś z Was może posiada? Warto kupic? ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
Aż ukradnę na fb.
|
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przez 3 lata dosłownie nic nie robiłam ale zostały takie jakie były nooo może jeszcze geny moja mama ma 43 lata i nie ma jeszcze cellulitu
Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-08-07 o 00:29 |
|
|
|
|
#4406 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201703160948 Czas edycji: 2013-06-27 o 12:10 |
|
|
|
#4407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on jest taki tajemniczy i stad wynika jego slodkosc tak i te jego oczy,ten wyraz twarzy gdy tak mowi szeptem teraz ogadam ten etap gdy Blair go odrzucila dla Nate , glupia ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
nie moge sie napatrzec
|
|
#4408 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam jamnika.. kochane pieski.. a co do steppera - posiadam, ogólnie fajna rzecz.. pośladki podnosi tylko mnie niestety brak wytrwałości i systematyczności.. ale staram się, staram..
|
|
#4409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nowo poznane osoby kazały mu zerwać z Tobą ? A co oni mają do tego? Czy on nie ma własnego zdania i rozumu... ? przepraszam, że to napiszę... lecz czy widzisz sens bycia razem jak on pod wpływem jakiś beznadziejnych kumpli zrywa z Tobą przez co Ty cierpisz? |
|
|
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że kocham ją nad życie. Kurcze w takim razie chyba zakupię. Po tym jak schudłam, zupełnie nie mam tyłka, więc to coś dla mnie, a wydatek też nie taki wielki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

ale nic mi na to nie pomoże jak tylko jakieś profesjonalne zabiegi.
A może ja potrzebuję jakiegoś niegrzecznego chłopca?
Mój eks też był z tych grzecznych. Może czas na zmianę?
Irytuje mnie to strasznie. Jeden z nich nawet nie próbuje ukryc tego, że się na mnie gapi. Każdy z tych kolesi jest 2-4 lata straszy ode mnie, żona, małe dziecko... wydaje mi się, że to przykłady małżeństw ze względu na dziecko, bo inaczej nie zachowywaliby się jak debile. Chyba przestanę stroic się dla tego P., bo zwracam uwagę nie tych co trzeba. 

Chociaż patrząc na historię z eksem, to ta opcja się nie sprawdziła. Przy takim niegrzecznym to chyba już zupełnie odchodziłabym od zmysłów. Mój "Dzieciak"( z którym byłam rok, swoją drogą to już dorosły facet, ale ten czas leci