Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-06, 22:45   #4381
howdoi
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość

zgadzam sie ale z 2 czesci tez mozna sie posmiac
Jak dla mnie i zawiesić oko na Bradley'a
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 22:47   #4382
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
A co do P. to chyba odpuszczam sobie chłopaka Szkoda moich myśli na niego. Skoro on już wie, że mi się podoba, a nie wykonuje żadnych ruchów w moim kierunku to ja się poddaję. Dodam, że gdyby był zainteresowany nawiązaniem kontaktu ze mną to nie miałby z tym żadnego problemu, bo na szybie mojego gabinetu jest mój numer telefonu. Skoro mimo swojej nieśmiałości smsuje z tą blondi, to gdyby mną był zainteresowany to też chociaż by napisał. A najwidoczniej nie jest.
w sumie masz racje i zgadzam sie ale wiesz nigdy nic nie wiadomo, mimo to badz usmiechnieta przechodzac obok, na pewno nie zaszkodzi usmiech to najlepszy strój kobiety i usmiechaj sie dla siebie

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
hihi nie powiem, tez milo mi sie jego ogladalo
Stary 2011-08-06, 22:48   #4383
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
wiesz skąd ja wzięłam motywację ? Popatrzyłam w lustro i stwierdziłam, że chcę wyglądać lepiej dla samej siebie, czuć się atrakcyjniejsza spoglądając na swoje ciało.
Tak zrzuciłam 6kg. Ujędrniłam ciało. Widząc efekty nie chcesz tego stracić
No na pewno, efekty motywują do dalszej pracy Tylko, że ja mam tak, że jestem generalnie zadowolona ze swojego ciała, nie mam co zrzucać i ten tyłek to też mi do szczęścia potrzebny nie jest, tylko czasami mam takie myśli, że "fajnie by było". Jest jedna rzecz której chciałabym się bardzo pozbyć, mianowicie rozstepy na pupie, bardzo głębokie długie rowki ale nic mi na to nie pomoże jak tylko jakieś profesjonalne zabiegi.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 22:51   #4384
howdoi
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

hihi nie powiem, tez milo mi sie jego ogladalo

Nie jest nie wiadomo jak przystojny lecz ma w sobie coś pociągającego, urzekającego, iż nie można oderwać od niego oczu
Stary 2011-08-06, 23:02   #4385
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:

Nie jest nie wiadomo jak przystojny lecz ma w sobie coś pociągającego, urzekającego, iż nie można oderwać od niego oczu
tak w zupelnosci sie zgadzam najprzystojniejszy nie jest ale ma TO cos w sobie bardzo przyjemnie sie go oglada

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Tylko, że ja mam tak, że jestem generalnie zadowolona ze swojego ciała.
mam tak samo,tylko brzuch niekiedy wydaje mi sie za duzy i pupa taka plaska, pozatym nie narzekam moze kiedys zapisze sie na ta joge o ktorej Malla pisala, aczkolwiek nie wiem czy bym podolala
Stary 2011-08-06, 23:19   #4386
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie masz racje i zgadzam sie ale wiesz nigdy nic nie wiadomo, mimo to badz usmiechnieta przechodzac obok, na pewno nie zaszkodzi usmiech to najlepszy strój kobiety i usmiechaj sie dla siebie
Dobrze, obiecuję, że postaram się uśmiechac Kurcze, mimo wszystko jestem rozczarowana takim zakończeniem. Nie jest mi jakoś bardzo przykro, ale szkoda, że nic z tego nie wyszło. Liczyłam na jakąś miłą znajomośc, może niekoniecznie związek. Chłopak sprawia wrażenie w miarę ogarniętego, miły, grzeczny, uprzejmy... a tu się okazuje, że jednak za dodziami lata A może ja potrzebuję jakiegoś niegrzecznego chłopca? Mój eks też był z tych grzecznych. Może czas na zmianę?

Poza tym oglądają się za mną ostatnio żonaci. Irytuje mnie to strasznie. Jeden z nich nawet nie próbuje ukryc tego, że się na mnie gapi. Każdy z tych kolesi jest 2-4 lata straszy ode mnie, żona, małe dziecko... wydaje mi się, że to przykłady małżeństw ze względu na dziecko, bo inaczej nie zachowywaliby się jak debile. Chyba przestanę stroic się dla tego P., bo zwracam uwagę nie tych co trzeba.

Ciekawe co tam u mojego eksa...
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 23:30   #4387
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze, obiecuję, że postaram się uśmiechac Kurcze, mimo wszystko jestem rozczarowana takim zakończeniem. Nie jest mi jakoś bardzo przykro, ale szkoda, że nic z tego nie wyszło. Liczyłam na jakąś miłą znajomośc, może niekoniecznie związek. Chłopak sprawia wrażenie w miarę ogarniętego, miły, grzeczny, uprzejmy... a tu się okazuje, że jednak za dodziami lata A może ja potrzebuję jakiegoś niegrzecznego chłopca? Mój eks też był z tych grzecznych. Może czas na zmianę?

Poza tym oglądają się za mną ostatnio żonaci. Irytuje mnie to strasznie. Jeden z nich nawet nie próbuje ukryc tego, że się na mnie gapi. Każdy z tych kolesi jest 2-4 lata straszy ode mnie, żona, małe dziecko... wydaje mi się, że to przykłady małżeństw ze względu na dziecko, bo inaczej nie zachowywaliby się jak debile. Chyba przestanę stroic się dla tego P., bo zwracam uwagę nie tych co trzeba.

jaka jest ta jego dodzia?
Stary 2011-08-06, 23:37   #4388
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
troszke to sprzeczne, choc moze tacy wlasnie mili, uprzejmi gustuja w laluniach a tacy niegrzeczni w takich madrych, spokojnych, normalnych dziewczynach wiec, moze i racja, ze potrzebujesz takiej zmiany z grzecznego na lobuza

Cytat:

zazwyczaj tak bywa, ze zwracaja uwage Ci co nie potrzebni kilka razy zdarzylo mi sie, ze zonaci sie ogladali ale to tak normalnie na ulicy, mimo wszystko rozumiem jak to musi byc irytujace ale na to chyba nic nie poradzisz.

tez dzis mam takie mysli, ciekawe co dzis robi, pewnie imprezuje, dobrze sie bawi a ja siedze w domu i o nim mysle
Stary 2011-08-06, 23:48   #4389
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
troszke to sprzeczne, choc moze tacy wlasnie mili, uprzejmi gustuja w laluniach a tacy niegrzeczni w takich madrych, spokojnych, normalnych dziewczynach wiec, moze i racja, ze potrzebujesz takiej zmiany z grzecznego na lobuza
Kurcze tyle, że ja właśnie jestem ta niegrzeczna, więc musiałabym miec takiego baranka Chociaż patrząc na historię z eksem, to ta opcja się nie sprawdziła. Przy takim niegrzecznym to chyba już zupełnie odchodziłabym od zmysłów. Mój "Dzieciak"( z którym byłam rok, swoją drogą to już dorosły facet, ale ten czas leci ) był z tych niegrzecznych i relacje między nami były bardzo niezdrowe jeżeli chodzi o związek.

Cytat:

zazwyczaj tak bywa, ze zwracaja uwage Ci co nie potrzebni kilka razy zdarzylo mi sie, ze zonaci sie ogladali ale to tak normalnie na ulicy, mimo wszystko rozumiem jak to musi byc irytujace ale na to chyba nic nie poradzisz.
Ja tego jednego znam jeszcze z podstawówki, bo moja kumpela się za nim uganiała, a teraz przeprowadził się z miesiąc temu do mojego bloku. Na początku myślałam, że mi się przygląda, bo gdzieś tam mnie kojarzy, a nie może twarzy przyczepic, ale to już trwa dobre 2 tygodnie. Dziwne to.

Cytat:

tez dzis mam takie mysli, ciekawe co dzis robi, pewnie imprezuje, dobrze sie bawi a ja siedze w domu i o nim mysle
Koniecznie coś trzeba z tym zrobic! Nie możemy się zacząc nakręca tutaj wzajemnie,bo to może byc niebezpieczne.

Cytat:
jaka jest ta jego dodzia?
Chcesz zobaczyc? Osobiście jej nie znam, ale słyszałam, że średnio bystra Co dziwne studiuje, więc chyba taka najgłupsza też byc nie może.
Stary 2011-08-06, 23:50   #4390
201703160948
Konto usunięte

ajj dziewczyny, nie wyrabiam, potrzebuję kogoś, kto ze mną popisze i spojrzy obiektywnie na to wszystko ;(
201703160948 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 23:57   #4391
howdoi
Zadomowienie

Cytat:

Chcesz zobaczyc? Osobiście jej nie znam, ale słyszałam, że średnio bystra Co dziwne studiuje, więc chyba taka najgłupsza też byc nie może.

si, pokaż

a co do studiowania, są i głąby, które o dziwo dostały się na najgorsze uczelnie znam takie przypadki

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
Napisane przez poziomkaa_ Pokaż wiadomość
ajj dziewczyny, nie wyrabiam, potrzebuję kogoś, kto ze mną popisze i spojrzy obiektywnie na to wszystko ;(
więc opowiadaj, wysłuchamy, doradzimy
Stary 2011-08-06, 23:57   #4392
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze tyle, że ja właśnie jestem ta niegrzeczna, więc musiałabym miec takiego baranka Chociaż patrząc na historię z eksem, to ta opcja się nie sprawdziła. Przy takim niegrzecznym to chyba już zupełnie odchodziłabym od zmysłów. Mój "Dzieciak"( z którym byłam rok, swoją drogą to już dorosły facet, ale ten czas leci ) był z tych niegrzecznych i relacje między nami były bardzo niezdrowe jeżeli chodzi o związek.
Wiec wniosek z tego jeden, nie ma co myslec tym sposobem, ze Ty niegrzeczna to on grzeczny albo on tez niegrzeczny To czy relacje beda zdrowe i czy bedzie sie ukladac zalezy od caloksztaltu, wiec nie ma co gdybac

Cytat:
Ja tego jednego znam jeszcze z podstawówki, bo moja kumpela się za nim uganiała, a teraz przeprowadził się z miesiąc temu do mojego bloku. Na początku myślałam, że mi się przygląda, bo gdzieś tam mnie kojarzy, a nie może twarzy przyczepic, ale to już trwa dobre 2 tygodnie. Dziwne to.
to nie jest dziwne, poprostu mu sie podobasz a , ze ma zone to przygladnie sie Tobie mu widocznie w tym nie przeszkadza.

Cytat:
Koniecznie coś trzeba z tym zrobic! Nie możemy się zacząc nakręca tutaj wzajemnie,bo to może byc niebezpieczne.
wiec juz ciii ja chyba zaraz obejrze kolejny odcinek plotkary i zajme mysli
Stary 2011-08-07, 00:00   #4393
niquolle
Rozeznanie

Cytat:

o to to to !!! i'm lovin' it

Cytat:
Ty o takich głupotach nawet nie myśl.. nie zastanawiaj się! zabraniam!!! bo będę strzelać..
nie wkręcaj się niepotrzebnie w ten sam "śmierdzący" klimat.. po co Ci to?! niczego nie zmieni, a jedynie popsuje samopoczucie..

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 00:02   #4394
howdoi
Zadomowienie

Cytat:

ja oglądam przyjaciół
Plotkarę niestety już obejrzałam :|
Stary 2011-08-07, 00:07   #4395
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
ja oglądam przyjaciół
Plotkarę niestety już obejrzałam :|
ja jestem na koncu 2 sezonu dopiero uwielbiam ten film do przyjaciol jakos nigdy sie nie przekonalam byc moze dlatego, ze rzadko to ogldalam, moze z 3 odcinki i to nie cale
Stary 2011-08-07, 00:08   #4396
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
si, pokaż

a co do studiowania, są i głąby, które o dziwo dostały się na najgorsze uczelnie znam takie przypadki
Zaraz podeślę. Z tego co pamiętam to coś z bankowością.

Cytat:
Ja obejrzałam już wszystkie sezony i z utęsknieniem czekam na jesień i nowe odcinki zarówno "Plotkary" jak i "Gotowych na wszystko"

Teraz oglądam "Zabójcze umysły"

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
Ty o takich głupotach nawet nie myśl.. nie zastanawiaj się! zabraniam!!! bo będę strzelać..
nie wkręcaj się niepotrzebnie w ten sam "śmierdzący" klimat.. po co Ci to?! niczego nie zmieni, a jedynie popsuje samopoczucie..
Wiem, wiem. Już odganiam od siebie te wszystkie brzydkie myśli, najmocniej jak mogę. Mam świadomoś, że jak się wkręcę to mnie dopadnie na całego, a nie mogę sobie przecież na to pozwolic
Stary 2011-08-07, 00:09   #4397
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
ja jestem na koncu 2 sezonu dopiero uwielbiam ten film do przyjaciol jakos nigdy sie nie przekonalam byc moze dlatego, ze rzadko to ogldalam, moze z 3 odcinki i to nie cale
Kiedyś też nie przepadałam, a teraz uwielbiam !
Gdybyś pierwszy sezon obejrzała, oglądałabyś dalej, ja jestem w połowie 7

co do Plotkary to uwielbiam
w szczególności Chuck Bass ! :love :
Stary 2011-08-07, 00:12   #4398
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja obejrzałam już wszystkie sezony i z utęsknieniem czekam na jesień i nowe odcinki zarówno "Plotkary" jak i "Gotowych na wszystko"

Teraz oglądam "Zabójcze umysły"
"Gotowe na wszystko" tez lubie po plotkarze bede ogladac "Dr Housa" tez bardzo lubie ten film
Stary 2011-08-07, 00:14   #4399
howdoi
Zadomowienie

Dearlie, jesteś śliczna !
Stary 2011-08-07, 00:15   #4400
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:

Spadówka Chuck jest mój!
Stary 2011-08-07, 00:18   #4401
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:

mozliwe, ze tak, moze kiedys sobie obejrze az tyle sezonow tam jest?
wiesz ,ze mialam to samo napisac Chuck jest najlepszy na poczatku jakos nie przepadalam za nim, ale z kazdym kolejnym odcinkiem stawal sie moim idolem haha niesamowicie gra ten aktor, jest taki nieprzewidywalny i uroczy

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Cytat:
Spadówka Chuck jest mój!
znajac jego znajdzie czas dla kazdej z nas wiec nie bijmy sie moze
Stary 2011-08-07, 00:19   #4402
niquolle
Rozeznanie

Cytat:

Wiem, wiem. Już odganiam od siebie te wszystkie brzydkie myśli, najmocniej jak mogę. Mam świadomoś, że jak się wkręcę to mnie dopadnie na całego, a nie mogę sobie przecież na to pozwolic
no!

na zakończenie wieczoru polecam słodki filmik:
http://bebzol.com/pl/Psia-kapiel-w-s...ion.10765.html

Stary 2011-08-07, 00:20   #4403
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
mozliwe, ze tak, moze kiedys sobie obejrze az tyle sezonow tam jest?
wiesz ,ze mialam to samo napisac Chuck jest najlepszy na poczatku jakos nie przepadalam za nim, ale z kazdym kolejnym odcinkiem stawal sie moim idolem haha niesamowicie gra ten aktor, jest taki nieprzewidywalny i uroczy

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

znajac jego znajdzie czas dla kazdej z nas wiec nie bijmy sie moze

no gra wspaniale, jak mówi, takim szeptem...

i ta jego grzywka na bok

mega mi się podoba
Stary 2011-08-07, 00:26   #4404
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Dearlie, jesteś śliczna !
O matko! Kolejna z problemem ze wzrokiem! Tak czy inaczej dziękuję za miłe słowa Ja również uważam, że ślicznota z Ciebie! Zresztą każda wizażanka z tego wątku, którą miałam okazję zobaczyc jest bardzo ładna Ci eksowie nie wiedzą co tracą!

Howdoi, ale nogi to masz rzeczywiście cudnie wyrzeźbione! U mnie nogi to największy kompleks na równi z zębami ( na szczęście na jesień jak dobrze pójdzie będę aparatką, więc może wkońcu tego się wyzbędę). Tak nawet rozważam kupno steppera. Czy któraś z Was może posiada? Warto kupic?

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
no!

Aaaaaaa cudeńko!!! Kocham jamniki! Aż ukradnę na fb.
Stary 2011-08-07, 00:26   #4405
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
O matko! Kolejna z problemem ze wzrokiem! Tak czy inaczej dziękuję za miłe słowa Ja również uważam, że ślicznota z Ciebie! Zresztą każda wizażanka z tego wątku, którą miałam okazję zobaczyc jest bardzo ładna Ci eksowie nie wiedzą co tracą!

Howdoi, ale nogi to masz rzeczywiście cudnie wyrzeźbione! U mnie nogi to największy kompleks na równi z zębami ( na szczęście na jesień jak dobrze pójdzie będę aparatką, więc może wkońcu tego się wyzbędę). Tak nawet rozważam kupno steppera. Czy któraś z Was może posiada? Warto kupic?
co do nóg dziękuję, słyszałam już wiele komplementów na ich temat a to zasługa grania w piłkę 9 lat

przez 3 lata dosłownie nic nie robiłam ale zostały takie jakie były
nooo może jeszcze geny moja mama ma 43 lata i nie ma jeszcze cellulitu

Edytowane przez howdoi
Czas edycji: 2011-08-07 o 00:29
Stary 2011-08-07, 00:27   #4406
201703160948
Konto usunięte

.

Edytowane przez 201703160948
Czas edycji: 2013-06-27 o 12:10
201703160948 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 00:29   #4407
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:

no gra wspaniale, jak mówi, takim szeptem...

i ta jego grzywka na bok

mega mi się podoba
sama do siebie sie smieje z nas
on jest taki tajemniczy i stad wynika jego slodkosc
tak i te jego oczy,ten wyraz twarzy gdy tak mowi szeptem mi tez sie strasznie podoba teraz ogadam ten etap gdy Blair go odrzucila dla Nate , glupia

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
jejku jaki slodziak, przeslodki nie moge sie napatrzec
Stary 2011-08-07, 00:31   #4408
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Tak nawet rozważam kupno steppera. Czy któraś z Was może posiada? Warto kupic?

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Aaaaaaa cudeńko!!! Kocham jamniki! Aż ukradnę na fb.
też sobie zapodałam na fb
ja mam jamnika.. kochane pieski..

a co do steppera - posiadam, ogólnie fajna rzecz.. pośladki podnosi tylko mnie niestety brak wytrwałości i systematyczności.. ale staram się, staram..

Stary 2011-08-07, 00:34   #4409
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poziomkaa_ Pokaż wiadomość
Jestem z chłopakiem 11 miesięcy, nie umiem obiektywnie patrzeć na sprawę, ale widzę, jak wszystko wali się na moich oczach. Byliśmy przyjaciółmi, aż w końcu uznaliśmy, że chcemy czegoś więcej. Było super, świetnie się dopełnialiśmy. Bywały gorsze momenty, awantury, a nawet kilka rozstań, ale zawsze dawaliśmy radę dojść do porozumienia. Kocham go nad życie, nie potrafię wyobrazić sobie życia bez niego, cierpię przy każdej sprzeczce. On nigdy nie był taki jak inni faceci - nigdy nie miał dziewczyny, bo czekał na tę jedyną, nie pił, nie palił, całą energię pokładał w taniec. Bardzo mi to imponowało, przy nim było tak normalnie, spokojnie, bez fajerwerków i dymów. Teraz nie poznaję swojego chłopaka. Na początku wakacji zaczął spotykać się z dwoma chłopakami ze swojej miejscowości - są od niego starsi i według niego strasznie fajni. Jeden z nich mi nie przeszkadza, gorzej z tym drugim - sterydowcem, ćpunem, który zalicza wszystkie okoliczne głupiutkie panienki. Pod ich wpływem (twierdzi, że to jego decyzja), strasznie się zmienił. Pokochał piwko, przestał liczyć się z kimkolwiek... Nasz kiedyś piękny związek zmienił się w piekło. Ja nie jestem aniołem, jestem złośliwa i ironiczna. On wcale nie pomaga - zaczął mnie olewać, szlajać się z nimi, pakować się w kłopoty, kłamać... Wymyśla coraz to nowsze zasady - a to musi być codziennie w domu o 22, a to nie chce mnie widzieć przed 18, bo go wtedy brzydko witam. Na codzień nie mamy czasu się widywać na dłużej, wiadomo, każdy ma swoje obowiązki. Zostaje nam tylko sobota. Trzecią sobotę z rzędu on szuka wymówek - a to brzydka pogoda, a to go głowa boli... Wszystko kończy się sprzeczką przez sms i tym, że on pisze, że idzie spać, po czym wychodzi do kolegów. "Przyjaciele" wmawiają mu, że nie może do mnie przyjeżdżać i mnie szanować jak dotychczas bo przez to jest pantoflem, postawili mu ultimatum, że ma ze mną zerwać - zaproponował mi parę dni przerwy, nie zgodziłam się. Przez kilka dni było ok. Deklaruje mi ciągle, że mnie kocha, że jestem najważniejsza i że zostawił by ich dla mnie. Poprosiłam go o to - odmówił, bo nie mam prawa wybierać mu znajomych. Rozmawiałam z nim od serca, on widzi, że oni potrzebują go tylko dla zabawy, gdy on chce oni mają panienki i go olewają, wracał kilka km pieszo w nocy, bo "przyjaciel" go zostawił. On wszystko "rozumie", ale to nie daje efektów. Nie chcę się kłócić i płakać ciągle o to samo, nie chce się z nim rozstawać... Jestem zazdrosna, zaborcza, ale obiecałam mu że się poprawię i od 2 tyg. konsekwentnie się tego trzymam. On obiecuje poprawę i "pod wpływem nerwów" robi ciągle to samo. Widzę, że czasem się stara, ale zapał mu mija. Dziś zapytałam czy powinnam go zostawić, by to zrozumiał. Odpowiedział obojętnym tonem, że nie może mi niczego zakazać... Jest moim jedynym oparciem, kiedyś widywaliśmy się prawie codziennie, było świetnie. Teraz tracę jego, a przyjaciół nie mam- żaden nie przetrwał próby czasu, każdy zajął się sobą. Przepraszam za chaos i bezsens wypowiedzi...

nowo poznane osoby kazały mu zerwać z Tobą ? A co oni mają do tego? Czy on nie ma własnego zdania i rozumu... ?

przepraszam, że to napiszę... lecz czy widzisz sens bycia razem jak on pod wpływem jakiś beznadziejnych kumpli zrywa z Tobą przez co Ty cierpisz?
Stary 2011-08-07, 00:36   #4410
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
też sobie zapodałam na fb
ja mam jamnika.. kochane pieski..

a co do steppera - posiadam, ogólnie fajna rzecz.. pośladki podnosi tylko mnie niestety brak wytrwałości i systematyczności.. ale staram się, staram..
Moja Nokia była kupiona jako jamnik, ale jak urosła to okazała się psiakiem jamnikopodobnym Co nie zmienia faktu, że kocham ją nad życie.

Kurcze w takim razie chyba zakupię. Po tym jak schudłam, zupełnie nie mam tyłka, więc to coś dla mnie, a wydatek też nie taki wielki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości