Miłośniczki Zary cz. X - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 09:06   #4171
rendsaid
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. X

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Zostawię Ci wielki napis chyba, że nie trafię

A te spodnie to może prane były
no byly !! hahaha aż się ucieszyłam
wcisnęłam się w nie siłą nie powiem ale zakladalam je kilka miut siłą i jest problem że nie mogę siadac ale trudno
mam nadzieje ze tym razem nic na doopie nie pęknie bo mam bluzke niezakrywająca

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 09:08   #4172
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
ja też jestem mega blachara i tego nie ukrywam hahaha uwielbiam fajne samochody

Rend a gdzie widzialas podrobke shoppera? U kogos czy w sklepie??

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 09:09   #4173
farfalla
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ale mnie orange wkurza od wczoraj nie mogę przelewu zrobić bo mi smsy nie chcą z hasłem dochodzić i non stop gubi zasięg
Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
rand my tu za telenowelę podobno robimy a każdy odcinek telenoweli kończy się takim mega clifhengerem żeby następnego dnia każdy ją znowu odpalił, więc nie mogę dziś zdradzić szczegółów bo jutro nikt nie będzie nas podglądał w każdym razie żeby nie siać zbytniej euforii mój mąż to raczej nie będzie, więc nie muszę się stresować, że włosy mi do ślubu nie odrosną no ale dam mu szansę tak na luzie, zobaczymy następną randkę na trzeźwo jak będę wspominać
Cytat:
no megaaa tak że musiałam uciekać, bo ja to nie jestem taka żeby na pierwszą noc zostawać a tu już było duże ryzyko a w ogóle na niego w ten sposób wcześniej nie patrzyłam i myślałam, że dziś to ta randka to będzie tylko cieżka rozmowa typu ja myślałam że jesteś tylko kolegą i nie chcę być nikim więcej, a on to jakoś tak rozegrał, że w ogóle wyszło zupełnie coś innego no ale cały czas myślę że z tym winem coś nie tak było
Cytat:
no bo ja to już miałam mieć jeden ślub i od pierwszego wejrzenia myślałam że on będzie i go chciałam i wielka, więc teraz wolę nie zapeszać w każdym razie kiedyś się już zastanawiałam czy nie wciągnąć się w taki biznes zaręczynowy, w sensie że rozkochujesz w sobie faceta, udajesz że jest dla ciebie wszystkim, on się oświadcza daje ci brylant a potem rozstanie tak zaaranżowane że niby jego wina i zostajesz z brylantem brylant sprzedajesz i cieszysz się nową kolekcją na całego hehehe perfidne no ale nie jednemu chłopu by się przydał taki zimny prysznic.. ja tylko żałuję że mojego brylanta rzuciłam w exa i wybiegłam, bo on mi go nigdy nie oddał a kupiłabym cała nową kolecję bo czego zlego o moim exie by powiedzieć nie można to cytując rand miał 'bogate wnetrze' [COLOR="Silver"]
Super że randka się udała ale z tym że Cię upił winem mnie rozbroiłaś
ty podstępna kobieto ale plan dobry
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 09:11   #4174
rendsaid
Wtajemniczenie

dziewczyny mam problem z jedna laska z allegro , sprzedalam moja sukienke i powiedzialam żeby wplacilaa przez place z allegro ,ona mowi ze juz wplacila , jak ja nie widze żadnej wplaty ani info na maila że jakas wplynela ? raz jzu sprzedallam i przez place z allegro po paru minutach mialam kase na koncie i info na mailu .
ni znam sie na tym allegro kompletnie wiec moze wy mi powiedzie cy ona cos sciemnia ? czy np w sobote nie ida przelewy ? mam za lipiec jeszcze nie uregulowany rachunek może dlatego zablokowalo mi kwote allegro ?
nie wiem o co chodzi , a nie chce wyslac jej sukienki bo nie mam pewnposci ze nie sciemnia a z drugiej strony gdyby sie okazalo ze faktycznie wyslala a allegro zatrzymalo tez bylo by niefajnie

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 09:20   #4175
Bethie
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny mam problem z jedna laska z allegro , sprzedalam moja sukienke i powiedzialam żeby wplacilaa przez place z allegro ,ona mowi ze juz wplacila , jak ja nie widze żadnej wplaty ani info na maila że jakas wplynela ? raz jzu sprzedallam i przez place z allegro po paru minutach mialam kase na koncie i info na mailu .
ni znam sie na tym allegro kompletnie wiec moze wy mi powiedzie cy ona cos sciemnia ? czy np w sobote nie ida przelewy ? mam za lipiec jeszcze nie uregulowany rachunek może dlatego zablokowalo mi kwote allegro ?
nie wiem o co chodzi , a nie chce wyslac jej sukienki bo nie mam pewnposci ze nie sciemnia a z drugiej strony gdyby sie okazalo ze faktycznie wyslala a allegro zatrzymalo tez bylo by niefajnie
jeśli faktycznie wpłaciła, to poproś, żeby przeforwardowała Ci maila z potwierdzeniem z Allegro
ale coś dziwne, bo powinnaś od razu mieć te pieniądze, w sobotę i niedzielę, to normalnie działa chyba, nie sądzę, żeby mieli jakąś przerwę...
i lepiej poczekaj z wysyłaniem aż dostaniesz potwierdzenie z Allegro, pamiętam, jak gdzieś czytałam, że ktoś narzekał, że bardzo długo czekał na przelew z PzA, ale nie wiem dlaczego
EDIT: ale to było chyba z PzA na konto, więc jak bym tak czy inaczej poczekała

i cześć

Edytowane przez Bethie
Czas edycji: 2011-08-07 o 09:23
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 09:22   #4176
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bethie Pokaż wiadomość
jeśli faktycznie wpłaciła, to poproś, żeby przeforwardowała Ci maila z potwierdzeniem z Allegro
ale coś dziwne, bo powinnaś od razu mieć te pieniądze, w sobotę i niedzielę, to normalnie działa chyba, nie sądzę, żeby mieli jakąś przerwę...
i lepiej poczekaj z wysyłaniem aż dostaniesz potwierdzenie z Allegro, pamiętam, jak gdzieś czytałam, że ktoś narzekał, że bardzo długo czekał na przelew z PzA, ale nie wiem dlaczego
Na przelew można czekać jak się z Allegro przelewa sobie pieniądze z wpłat na swoje konto Ale przy płatności od razu powinna się pojawić kasa. Zdecydowanie niech przyśle potwierdzenie

Ja mam właśnie poranek z Allegro, przetrząsam szafę i wystawiam aukcje Trzeba jakoś na nowe rzeczy nazbierać
Stary 2011-08-07, 09:28   #4177
malwina2208198721
Zadomowienie

Witam

Czy Wy w ogóle spałyście dzisiejszej nocy? Godzinę nadrabiam Tak to nigdy na ranny dyżur się nie wyrobię

Gratuluję wszystkim udanych randek

Ale mam zepsuty humor od wczorajszego wieczora Dawno już tak nie miałam. Nawet nie mam z kim pogadać o tym, moje przyjaciółki mają dzisiaj inne rzeczy do roboty, z mamą nie chcę, bo będzie się smuciła ze mną Ehh... Chyba idę jeszcze spać

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
rzymianko - masz racje odnosnie koturnow ,wole je niz inne obcasy

zobacze czy uda mi sie kupic moj wymarzony plaszcz, jesli tak to kupie furle pozniej sp.
Sadze,ze zrobie majac 23 lata. Wtedy mam nadzieje,ze bede juz pracowala w zawodzie i bede mogla pozwolic sobie na zakup porzadnego auta.
To dobry ten zawód musi być, ja to przy zarobkach w swoim wyuczonym zawodzie pewnie długo się niczego nie dorobię

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Paryżanko dzięki Tobie zwróciłam uwagę na zieloną marynarkę , przymierzyłam ją i przepadłam Przepiękny kolor! Będzie moja
Za kuszenie studiową marynarką na blogu ode mnie i Rzymianki

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Mierzyłam mnóstwo i zostały mi 2 Teraz usilnie myślę Obie mają zupełnie inny styl - jedna jest z kryształkowym gorsetem i "czystą"(w znaczeniu bez ozdób) suknią a druga cała z muślinu trochę grecka - ta z załącznika. Tej pierwszej nie umiem znaleźć bo nie ma jej na stronie Madonny;/
Estee Ty masz doświadczenie Kochana powiedz mi z perspektywy czasu czy lepiej sukienkę jakąś bardziej strojną czy bardziej minimalistyczną. Bo mnie kusi prosta elegancja teraz ale znowu to jedyna okazja żeby ubrać coś mega rzucającego się w oczy i szałowego...
Moim skromnym zdaniem będziesz ślicznie wyglądała w takiej lekko księżniczkowatej sukni, prosta góra i rozkloszowany dół Do Twojej delikatnej urody będzie idealna. Moją suknię sprzed 2 lat widziałaś, teraz bym wzięła tą z załącznika

Cytat:
Napisane przez Symetria Pokaż wiadomość
tez uwazam, ze powinna to byc skromna ale elegancka i nie banalna sukienca, bez zadnych cekinów, falban, koronek w ilosci mega itp.
Ty bedziesz ozboda sukienki
Bossssszzzzzze żebyście widizały taką PM jaką ja wczoraj na zdjęciach widziałam Nie wiem czy będę umiała wytłumaczyć. Miała taką suknię z przezroczystym tyłem takim jak w bieliźnianych gorsetach, dół z przodu do kolan, z tyłu długi z takich tiulowych falban, ala pióra i najlepsze do tego miała kapelusz taki ala muszkieter i bukiet kwiatów w formie wachlarza, mówię Wam brakowało jej tylko do tego konia i rewolwerów. Dziewczyna jest ładna, dość niska, wyglądała strasznie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Ja się zupełnie wyłamię, kocham małe i zwinne autka, najlepiej w wersji cabrio.

Mi się marzy Boxster, a jako że to najtańsze Porsche to może kiedyś...
Och, kocham go

Cytat:
Ja też nie , ani nawet glupiego złotego zegarka

Kasiu masz dobre notatki w formie elektronicznej z unii ??
Oj tam oj tam ja też ani brylantu ani złotego zegarka nie dostałam

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Ja też chcę zdjęcie ciacha
A co to za oglądanie ciach beze mnie? Co Wy sobie myślicie, że jak człowiek już mężatką jest to co? Nie należy mu się?

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię Ale kilkanaście razy dostałam

Natomiast nigdy nie dostałam żadnej maskotki, nie znoszę

Moja koleżanka na każdą okazję przez kilka lat dostawała od TŻ pluszowego misia
Fuuuj (użyłabym znowu ikonki, ale ze względu na Lunus tego nie zrobię ) Ja wszystkie maskotki chowam do piwnicy, bo wg mnie to zbieracze kurzu są, ale bukiet białych tulipanów czy róż to bym chciała dostać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cymbeline-antibes-dr-1092635106.jpg (40,0 KB, 103 załadowań)

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-08-07 o 09:30
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 09:31   #4178
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
prawdopodobnie nie skończyła procesu przelewu ? niech sprawdzi w swoich wpłatach status wpłaty i wyśle ci potwierdzenie.... lub napisz do allegro mi tu coś nie pasuje, jakby wysłała pieniądze byłyby od razu a conajmniej mail od allegro
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 09:49   #4179
zarina_
Zadomowienie

hej dziewczyny ale mam do nadrabiania
później jadę do Zary więc jakbyście coś chciały to pisać

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Celly ślicznotko myślę, że najfajniej będzie Ci w takiej pośredniej sukiene, nie za prostej i nie za wielkiej, ale zdecydowanie jakiejś księżniczce bo jesteś taka drobniutka i w sukience w stylu greckim myślę, że nie wyglądałąbyś do końca jak panna młoda a wesele ma się tylko raz więc można zaszaleć

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

fleurettee hahaha no nie mogeee jesteś jedyna w swoim rodzaju ale cieszę się, że randka się udała a skoro było buzi buzi to nie zakończy się na tym spotkaniU
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 09:54   #4180
*Pinacolada*
Rozeznanie

Zarina ja szukam czarnej kurtki skórzanej przecenionej na 399 w rozm M.... Przelew
Robię natychmiastowo
*Pinacolada* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 09:57   #4181
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Pinacolada* Pokaż wiadomość
Zarina ja szukam czarnej kurtki skórzanej przecenionej na 399 w rozm M.... Przelew
Robię natychmiastowo
ale wklej zdjęcie, żebym nie pomyliła w razie czego a przelew po zakupie jak coś
Stary 2011-08-07, 10:06   #4182
*Pinacolada*
Rozeznanie

Chodzi o tę z guziczkami rozm. M
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zara Leather Jacket 1.jpg (26,9 KB, 14 załadowań)
Stary 2011-08-07, 10:06   #4183
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Na przelew można czekać jak się z Allegro przelewa sobie pieniądze z wpłat na swoje konto Ale przy płatności od razu powinna się pojawić kasa. Zdecydowanie niech przyśle potwierdzenie

Ja mam właśnie poranek z Allegro, przetrząsam szafę i wystawiam aukcje Trzeba jakoś na nowe rzeczy nazbierać
Co ty tam handlujesz beze mnie???

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:11   #4184
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Czy Wy w ogóle spałyście dzisiejszej nocy? Godzinę nadrabiam Tak to nigdy na ranny dyżur się nie wyrobię
Ja spałam jakies 5 godzin Mój TŻ wstał dopiero przed chwilą a zasnał z godzinę szybciej ode mnie
Cytat:
Ale mam zepsuty humor od wczorajszego wieczora Dawno już tak nie miałam. Nawet nie mam z kim pogadać o tym, moje przyjaciółki mają dzisiaj inne rzeczy do roboty, z mamą nie chcę, bo będzie się smuciła ze mną Ehh... Chyba idę jeszcze spać
A to taka sprawa że tu nie da rady się jakoś wyżalić?

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
fleurettee hahaha no nie mogeee jesteś jedyna w swoim rodzaju ale cieszę się, że randka się udała a skoro było buzi buzi to nie zakończy się na tym spotkaniU
Ja już się nie moge doczekac dalszej relacji

Przypomniało mi się przed chwilą co mi się śniło
U SP na www była wyprzedaż i Romy były po 149 PLN a ja nie mogłam znaleźć linka do strony z wyprzedażą

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Co ty tam handlujesz beze mnie???
Jakoś czułam że się zawanturujesz Shopper nie jest wystawiony. Powtarzam - nie jest wystawiony
Stary 2011-08-07, 10:11   #4185
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Pinacolada* Pokaż wiadomość
Chodzi o tę z guziczkami rozm. M
oki będę szukać jej
Stary 2011-08-07, 10:15   #4186
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja spałam jakies 5 godzin Mój TŻ wstał dopiero przed chwilą a zasnał z godzinę szybciej ode mnie

U SP na www była wyprzedaż i Romy były po 149 PLN a ja nie mogłam znaleźć linka do strony z wyprzedażą

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Jakoś czułam że się zawanturujesz Shopper nie jest wystawiony. Powtarzam - nie jest wystawiony

uff... a co sprzedajesz

Tak, właśnie, sny widzę że mamy równie przerażające

Ej u mnie nie było buzi buzi i prosiak nie dzwoni masakra nie wytrzymam z tym chłopem przetrzyma mnie a ja na nerwicę padnę. Jak tu go zmobilizywoać żeby zadzwonił albo zróbcie coś żebym nie myślała o tym

Mam pomysł od dzisiaj zakaz randek!! wszystkie!! do odwołania

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:16   #4187
*Pinacolada*
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
oki będę szukać jej
Dziekuje

A czy któras z Zaromaniaczek również wybiera sie dzis do Zary?? Musze zrobic zmasowana akcje, bo juz tak dlugo szukam tej kurtki:P W razie czego prosze pamietajcie o mnie.....
Stary 2011-08-07, 10:21   #4188
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:

uff... a co sprzedajesz
Kobaltową kopertówkę, taką białą pikowaną torbę, jakies buty, sukienkę różową. To tak na razie

Cytat:
Tak, właśnie, sny widzę że mamy równie przerażające
Ja moje najlepsze mam gdzieś w mailach, wysyłałam je kiedys do przyjaciółki
Cytat:
Ej u mnie nie było buzi buzi i prosiak nie dzwoni masakra nie wytrzymam z tym chłopem przetrzyma mnie a ja na nerwicę padnę. Jak tu go zmobilizywoać żeby zadzwonił albo zróbcie coś żebym nie myślała o tym

Mam pomysł od dzisiaj zakaz randek!! wszystkie!! do odwołania
Świetny pomysł
Stary 2011-08-07, 10:23   #4189
ammmm
Wtajemniczenie

Zaruchny ale Wy lecicie z tym koksem
Lotuus dobrze ze pod jego drzwiami nie stalas hehe bo juz mialby Cie w garsci
Stary 2011-08-07, 10:25   #4190
ESTEE87
Wtajemniczenie

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;28599802]pokazałybyście mi to ciacho? hahah[/QUOTE]

Ja nie dostąpiłam zaszczytu zobaczenia tego ciacha

Cytat:
Coś czuję że niedługo będzie mozna zrobić ranking dziwnych miejsc i sytuacji kiedy odpalałyśmy wizaż
Coś w tym musi być

Ja nigdy nie dostałam brylantu, jedyny pierścionek z brylancikami mam pożyczony od mamy

a w następnym odcinku?

Ja też chcę zdjęcie ciacha

Ja dostałam od TŻa tylko cyrkonie A mierzyłam w Yes taki ładny, coś koło 1 karata

Czyli wszystko na dobrej drodze

Tak sobie pomyślałam że może zamiast bloga jakaś zamknięta grupa i album na fejsie?

No i miałam się spóźnić na dyżur, a nie śpię już od godziny Obudziła mnie muzyka, po namierzeniu źródła okazało się że w bloku obok na parterze w najlepsze trwa impreza i jacyś kolesie na ogródku rzucają do siebie dmuchaną lalką murzynką
Nie no Ty wymiatasz na maxa
Strachulcu ile Ty masz wiosenek?

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Witam

Gratuluję wszystkim udanych randek

To dobry ten zawód musi być, ja to przy zarobkach w swoim wyuczonym zawodzie pewnie długo się niczego nie dorobię

Za kuszenie studiową marynarką na blogu ode mnie i Rzymianki

Moim skromnym zdaniem będziesz ślicznie wyglądała w takiej lekko księżniczkowatej sukni, prosta góra i rozkloszowany dół Do Twojej delikatnej urody będzie idealna. Moją suknię sprzed 2 lat widziałaś, teraz bym wzięła tą z załącznika

Bossssszzzzzze żebyście widizały taką PM jaką ja wczoraj na zdjęciach widziałam Nie wiem czy będę umiała wytłumaczyć. Miała taką suknię z przezroczystym tyłem takim jak w bieliźnianych gorsetach, dół z przodu do kolan, z tyłu długi z takich tiulowych falban, ala pióra i najlepsze do tego miała kapelusz taki ala muszkieter i bukiet kwiatów w formie wachlarza, mówię Wam brakowało jej tylko do tego konia i rewolwerów. Dziewczyna jest ładna, dość niska, wyglądała strasznie

Och, kocham go

Oj tam oj tam ja też ani brylantu ani złotego zegarka nie dostałam

A co to za oglądanie ciach beze mnie? Co Wy sobie myślicie, że jak człowiek już mężatką jest to co? Nie należy mu się?

Fuuuj (użyłabym znowu ikonki, ale ze względu na Lunus tego nie zrobię ) Ja wszystkie maskotki chowam do piwnicy, bo wg mnie to zbieracze kurzu są, ale bukiet białych tulipanów czy róż to bym chciała dostać
Co tam się dzieje?
Stary 2011-08-07, 10:31   #4191
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Nie no Ty wymiatasz na maxa
Strachulcu ile Ty masz wiosenek?
Więcej niż na to wyglądam No, ten tego, trójka z przodu jest, ale w zachowaniu jak widać się to zbytnio nie odbija
Stary 2011-08-07, 10:33   #4192
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Więcej niż na to wyglądam No, ten tego, trójka z przodu jest, ale w zachowaniu jak widać się to zbytnio nie odbija
Głupol
Stary 2011-08-07, 10:34   #4193
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:

toż to prawdziwy koszmar senny
a tak na marginesie - dużo ładniej wyglądasz w rozpuszczonych włosach, nie spinaj ich!!! (ja kojarzyłam Cię ze zdjęć w całkiem spiętych włoskach i jak wrzuciłaś takie w rozpuszczonych to nie mogłam Cię rozpoznać)
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:40   #4194
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Głupol
Ale że co?
Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
toż to prawdziwy koszmar senny
Dramatyczny sen był
Cytat:
a tak na marginesie - dużo ładniej wyglądasz w rozpuszczonych włosach, nie spinaj ich!!! (ja kojarzyłam Cię ze zdjęć w całkiem spiętych włoskach i jak wrzuciłaś takie w rozpuszczonych to nie mogłam Cię rozpoznać)
Spróbuję się jakos przekonać do chodzenia w rozpuszczonych Szczególnie że po wczorajszej skcji farbowania kolor jest już prawie taki jaki powinien być
Stary 2011-08-07, 10:49   #4195
Bethie
Zakorzenienie

Cytat:
czyli nie jestem sama

i potwierdzam, że bardzo ładnie Ci w rozpuszczonych
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:59   #4196
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
czyli nie jestem sama

i potwierdzam, że bardzo ładnie Ci w rozpuszczonych
Włosy na dziś mam już przygotowane i z kolejną niespodzianką, czyli z grzywką

Nie wiem tylko jak połączyć w jednym ałtficie wiśnie (dla Rand), peniuar (dla Lunus) i Romę A tyle obiecanych zdjęć by było z głowy za jednym zamachem
Stary 2011-08-07, 11:01   #4197
Nika_2000
Wtajemniczenie

a ja się farbuję we czwartek (moje włosy są jakieś takie dziwne, że strasznie szybko wypłukuje się z nich kolor i robią się takie rudawe - a farbowałam się na kasztan) no i ten rudy w słońcu wygląda okropnie więc się już nie mogę doczekać
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:02   #4198
ESTEE87
Wtajemniczenie

Co myślicie o tej sukience?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1756863670_1.jpg (8,5 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-08-07, 11:06   #4199
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
do mnie dzisiaj zadzwonili, że nie ma espadryli TH i pytali czy mają wysyłać pozostałe
ciekawe czy mi doliczą za przesyłkę .....
A do mnie nic - ani nie dzwonili, ani nie pisali...

Cytat:
Zaczynam się bać co z moimi trampkami
Dodge Challenger SRT 8
O nie... Dodge Marzy mi się taki

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Beznadziejne są takie wylicznki, co to kogo obchodzi.ale jesli chodzi o prawko to moja znajoma zdała za 15 razem, ale zdała i ma. Ja mam wrażenie, że egzaminator mnie zniszczy, jestem bardzo strachliwa i podatna na kryryke niestety. No i stresuje sie mocno.
Wesz co, ale ja np nie chciałabym się na drodze spotkać z kimś kto zdał za 15 razem prawko... Skoro nie zdała kilka razy, to może nie było to jej pisane.

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Mierzyłam mnóstwo i zostały mi 2 Teraz usilnie myślę Obie mają zupełnie inny styl - jedna jest z kryształkowym gorsetem i "czystą"(w znaczeniu bez ozdób) suknią a druga cała z muślinu trochę grecka - ta z załącznika. Tej pierwszej nie umiem znaleźć bo nie ma jej na stronie Madonny;/
Estee Ty masz doświadczenie Kochana powiedz mi z perspektywy czasu czy lepiej sukienkę jakąś bardziej strojną czy bardziej minimalistyczną. Bo mnie kusi prosta elegancja teraz ale znowu to jedyna okazja żeby ubrać coś mega rzucającego się w oczy i szałowego...
Piękna ta suknia!

Cytat:
dopiero mam chwilę, żeby wkleić wczorajszą relację

1. sukienka z zielono-niebieskim wzorem na przodzie - jest absolutnie przepiękna i moja
2. sukienka w paski - w sklepie była tylko wersja niebieska, nie wiem czy brać niebieską czy zamówić sobie białą? i czy w ogóle brać?
3 i 4. słynny kombinezon - chyba go kupię, choć nie wiem czy mnie nie pogrubia?
5. biała marynarka Gabi - na mojej liście do kupienia niedługo
Ta sukienka pierwsza jest boska, muszę ją zmierzyć przy najbliższej okazji A kombinezon bierz, ale noś z jakimś paskiem

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:08   #4200
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Co myślicie o tej sukience?
mnie się podoba ale jak mierzyłam wyglądała strasznie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości