|
|
#4411 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
nie wiem co myśleć, kiedy dociera do mnie, że to nie ma sensu, słyszę "kocham Cię, liczysz się tylko Ty" i wymiękam... kiedy zerwę za chwilę sama do niego biegnę... jestem głupia i za mocno go kocham
|
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
poziomkaa kilka rozstan w ciagu 11 miesiecy to duzo. Przez te pierwsze miesiace powinno byc wiesz slodko, milo, cud, miod, orzeszki a nie awantury, klotnie etc. Wiec chyba nie bylo az tak swietnie, moze teraz idealizujesz. Moze to powinno, tez dac Ci do myslenia. Powiem Ci, ze moj eks jakos w lutym tez zaczal bardziej spotykac sie z kolegami, imprezki, piwka i od tego czasu bylo coraz gorzej tak jak u Ciebie i musze Cie zmartwic, ze owszem obiecywal, ze sie zmieni, ze bedzie lepiej ale na czym sie to konczylo wlasnie tylko na obiecankach. Jego "przyjaciele" nie maja dziewczyn i oni mieli na niego duzy wplyw, bo chcieli zeby spotykal sie z nimi a nie ze mna, namawiali go do innych dziewczyn etc. No coz u Ciebie widze jest podobnie, nie wiem co Ci doradzic ale gdy bedzie tak dalej to poprostu odejdz, nie ma sensu sie meczyc. Pocierpisz ale dasz rade
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-08-07 o 00:42 |
|
|
|
#4413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widziałam chyba wszystkie odcinki, ale jak lecą teraz w telewizji czasami to i tak oglądam bo wszystkiego się nie pamięta
|
|
#4414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam kilka zdjęć na fb.. a stepper naprawdę polecam.. wiele miejsca nie zajmuje, nawet kilka serii po 10-15 minut dziennie powinno przynieść efekty.. oglądasz tv - chodzisz, ja na przykład czytam książkę i chodzę sobie kurczę, muszę się za siebie wziąć!
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie cwicze na tym bo poprostu jakos tego nie lubie ale warto kupic, moja mama na tym cwiczy i widac efekty, ma jedrniejsze cialo i schudla nawet
|
|
#4416 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201703160948 Czas edycji: 2013-06-27 o 12:10 |
|
|
|
#4417 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubie ten film bardzo i jego ciete riposty ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
bo naprawde za duzo sie naczytalam, nasluchalam, zebym uwierzyla w to,ze on sie teraz zmieni tak szybko, koledzy maja ogromny wplyw a niestety niektorzy bez obrazy nie maja tyle rozumu, zeby sie przeciwstawic. (albo nie chca)
|
|
#4419 |
|
Raczkowanie
|
Dziś mam gorszy dzień... tylko wstałam od razu myśl jak on mógł mi to zrobić... przecież on tak zabiegał o mnie, był taki ciepły... jak mogłam się na to nabrać
|
|
|
|
#4420 |
|
Raczkowanie
|
Też mam zły dzień.Strasznie wkurzona jestem.Niby nic nie zrobił,nadal się nie odezwał ale ja już się poddałam dziewczyny.Nie czekam już na odzew.
Myślę,że już wszystko jasne.Skoro się nie odzywa w ogóle to widocznie mu nie zależy na mnie nawet jako koleżance.Boli strasznie no ale... Skasowałam numer.Kij z tym,że znam na pamięć |
|
|
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
Ja się nie odzywam po co, jeśli on się odezwie to pojadę po nim chyba dekiel jeden...
|
|
|
|
#4422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też czekam na to, aż mój eks się odezwie i przeprosi za to świństwo jakie mi wyrządził. Może jestem głupia i naiwna, ale nasze relacje już nigdy nie będą w miarę normalne, dopóki nie przeprosi i nie zda sobie sprawy z tego, jakim jest chujem. Bo aktualnie mam ochotę mu wy✂✂✂ać w ryj... Tak dla wyrównania sprawiedliwości na świecie ;] Moje czekanie jest trochę inne... Po pierwsze przyzwyczaiłam się do tego, że go nie ma i że jest takim durniem. A po drugie ani nie jestem pewna, że kiedyś przeprosi, ani nie zerkam co 5 sek na telefon. Po prostu sobie żyje... I czekam aż przyjdzie ten czas, kiedy mi będzie naprawdę wsio równo, czy napisze, czy nie. Czy przeprosi, czy nie. Kiedyś było inaczej Każdy sms to mi serce stawało w gardle, ciągle patrzyłam na pocztę i pytałam mojej siostry czy coś wie, czy coś mówił... Teraz jest zupełnie inaczej. Nie chcę go widzieć i słyszeć o nim.P.s mam potwornego kaca :/
|
|
#4423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli się odezwie to wtedy ja go zlewać będę (tak jak na początku ,całkiem nie dawno gdy przyjechał.To ja go zlewałam ,a on wydzwaniał). Marzy mi się złamać mu serducho jakoś ale chyba się nie da |
|
|
|
|
#4424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety strasznie mnie pociąga fizycznie (być może dlatego, że nie spaliśmy ze sobą oprócz małych fiku-miku w łóżku ), ale da się z tym walczyć :P 2) Tak naprawdę nic takiego nie było żeby można było to nazwać zdradą fizyczną. Mój eks wtedy wyciągnął mnie na spacer, potem zaprosił do siebie na film.... No i przytulił mnie, głaskał itp. Nie kochaliśmy się, chociaż mieliśmy na to ochotę. Zachowywałam dystans. Zdrada raczej była, ale emocjonalna. A to najgorsza zdrada na świecie... I wiem, że tak będzie zawsze, bo to był mój pierwszy prawdziwy facet i zawsze będę mieć do niego słabość. Chociaż brzydzę się tym, że teraz sypia z inną :/ Też tak mówiłam, a jak się odezwał to cieszyłam się jak debil :P Nie było tak łatwo go olać... Jeszcze jak do tego dochodzą miłosne zwierzenia i wspomnienia z jego strony ^^ Gdyby to było takie proste, to kopnęłabym go w dupę już od razu po rozstaniu, a nie prowadziła trzymiesięczny seks porozstaniowy :P Oj uwierz, że mi też... Ale niestety to już nie nasza działka To musi już odwalić kobieta, która tak naprawdę nie będzie go kochać, a on będzie za nią szalał. Miłość platoniczna Musi go spotkać to samo, co Ciebie...P.s zastanawia mnie, czy któryś z byłych może czytać te wątki ^^ Bo jeśli tak, to chyba bym się pocięła :P
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-08-07 o 12:01 |
|
|
|
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4426 |
|
Raczkowanie
|
Tylko po co to wszystko ? Żeby na chwilę pochodzić za rączkę i do łóżka, a potem zostawić jak gdyby nigdy nic? Żałosne i bezlitosne...
|
#4427 |
|
Raczkowanie
|
Też tego nie potrafię zrozumieć.No ok w Twojej sytuacji jeszcze jeszcze bo poszliście do łóżka i olał.A u mnie nie było seksu po rozstaniu więc po co to... :/ Może dla satysfakcji ? nie wiem...czasem mi się wydaje ,że jego koledzy(strasznie mnie nie lubią) mu mówią,żeby mnie olał itd no ale to i tak nic nie zmienia
|
|
|
|
#4428 |
|
Raczkowanie
|
No to jest w cholerę dołujące jak jego znajomi Cię nie lubią lub się z Ciebie nabijają ^^ Ja po rozstaniu za wszelką cenę chciałam im udowodnić, że jestem fajna i zaczęłam pić z nimi :P Powiem, że efekt uzyskałam nawet dobry
Co nie zmienia faktu, że dalej mają mnie w dupie ^^ W sumie nie dziwię się... Kolejna dziewczyna.. Będzie następna ;] Seks porozstaniowy to najgorsza rzecz (oczywiście po płaszczeniu się przed facetem) na jaką można sobie pozwolić po rozstaniu ;] Nie polecam. Aczkolwiek nie żałuję i nie pluję sobie w twarz. Chociaż kiedyś tak było
|
#4429 |
|
Raczkowanie
|
No niestety eks strasznie mnie pociąga fizycznie ale jakoś się powstrzymuję heh
Gdybym to zrobiła to bym chyba nigdy już się nie pokazała nigdzie...Mnie jego znajomi lubili.Gdy byliśmy razem..a potem niestety zrobiłam coś głupiego i mnie przestali lubić i do dziś czasem wytykana palcami jestem przez to
|
|
|
|
#4430 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, błagam, pomóżcie
![]() Napisał do mnie eks, minęły trzy tygodnie odkąd go rzuciłam. On powiedział, że jest mu ciężko i, że chce mieć ze mną kontakt, chociaż od czasu do czasu zapytać co u mnie itd. Co ja mam o tym myśleć? I co robić?
Nadszedł czas by wreszcie zatroszczyć się o siebie,przestać marzyć o rzeczach niemożliwych, zacząć żyć rzeczywistością, nie zaś w świecie iluzji przynoszącej tylko cierpienie. 22.07.2011 - Nowe życie.
|
|
|
|
#4431 |
|
Raczkowanie
|
Zależy też czy Ty coś do niego czujesz,czy chcesz ten kontakt utrzymywać
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodzę czasami sama i świetnie się bawię... całą noc na parkiecie
![]() Dziewczyny... byłam wczoraj, i wiecie co, byłam prawie pewna, że on tam będzie. I nie było go! I teraz nie wiem, czy to dobrze, czy źle, bo trochę się tak jakby zawiodłam... ale nie na długo bo mówię wam jakiego fajnego faceta poznałam bawilismy się całą noc razem, potem się wymieniliśmy nr telefonów, powiedział, że dzisiaj do mnie napisze, że chciałby się spotkać ze mną na trzeźwo, zabrać mnie na randkę, do kina i takie tam. I... był PIERWSZYM facetem tutaj, z którym się bawiłam (w sumie to po eksie nie było żadnych facetów, oprócz nowego przez chwilę, ale mam na myśli też wcześniej i samego eksa), który NIE zaproponował mi, żebym poszła do niego, albo do mnie, tylko po prostu powiedział, że się odezwie i nie powiem, urzekło mnie to, bo to jest tutaj takie... aż nienormalne napisał mi smsa jak wracałam do domu, że ma nadzieje, że miałam dobrą noc, ale ja odpisałam dopiero rano, bo wtedy byłam taka trochę nie tego A jeszcze ten nowy, co się z nim przez chwilę po eksie spotykałam, napisał mi, że był zazdrosny jak mnie z tamtym widział, ale on tak ma jak jest pijany, że chce coś ze mną, a potem mu przechodzi jak trzeźwieje, więc mam go gdzieś ![]() Co do eksa... oczywiście zanim tamtego poznałam, to napisałam eksowi, czy jest na mieście (alkohol ale teraz tak jakoś mi dziwnie, nie wiem czy to wina kaca, ale myślę o nim i jakoś mi tak smutno. Mam nadzieję, że przejdzie wraz z kacem, ale ciężko będzie bo to chyba kac roku he he.A poza tym gadałyśmy tak z koleżankami z pracy, które siedzą trochę bliżej Ciacha niż ja. I jak już tu wspominałam, on nie patrzy się tutaj na żadne dziewczyny, a rozmawia tylko z paroma osobami od siebie ze stolika, albo w ogóle siedzi sam. A dziewczyny stwierdziły, że on jest po prostu strasznie nieśmiały. I w ogóle... jak ktoś coś próbował zagadać jak z nimi chwilę siedział, to podobno cały czerwony się robił a jestem w szoku, bo w ogóle nie wygląda na takiego. W każdym razie zaprosiłabym go na fb, ale mi głupio po tej naszej ostatniej konwersacji jakieś 3 miesiące temu lol, ale może chociażby tak zacząć? ![]() Nie, że jestem zdesperowana i faceta szukam, ale jak ktoś mi się podoba to czemu nie? tylko nie jestem pewna, bo raz, że nie gadamy w ogóle, a dwa, to on sam nie zaprosił mnie po tym jak go zagadałam na fb właśnie (o Boże mamm problemy jak jakaś nastolatka).I tak jak narazie to mam nadzieję, że ten Pan ze wczoraj się odezwie do mnie ![]() Ależ się rozpisałam
|
|
#4433 |
|
Raczkowanie
|
Sama nie wiem. Teoretycznie przyzwyczaiłam się, że Jego już nie ma w moim życiu, trochę poukładałam do kupy to wszystko. Ehh, będę mieć z Nim ten kontakt. Nic poza tym.
Nadszedł czas by wreszcie zatroszczyć się o siebie,przestać marzyć o rzeczach niemożliwych, zacząć żyć rzeczywistością, nie zaś w świecie iluzji przynoszącej tylko cierpienie. 22.07.2011 - Nowe życie.
|
|
|
|
#4434 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Enjoy89 też się świetnie bawię sama na parkiecie :PP I czekam na numer od barmana Hehehehe
|
|
#4435 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo możliwe, że zatęsknił itp. Zobaczymy, co będzie dalej. Wiem tylko, że nie chcę już do Niego wracać.
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to mam tak, że zawsze jak sama wychodzę, to nie schodzę z parkietu, ale zawsze to lepiej jak kogoś znajomego spotkam za to jak wychodzę ze znajomymi (tak jak wczoraj), to i tak gdzieś znikam i jak oni sobie stoją / tańczą gdzieś z boku, to ja już na podeście wywijam, albo chodzę sobie własnymi drogami i ich gdzieś zostawiam, i wracam tylko raz na jakiś czas, a później mi głupio, bo przecież razem wyszliśmy dlatego najczęściej wychodzę z siostrą, bo ona mnie rozumie, i przed nią nie muszę się później tłumaczyć
|
|
|
#4437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Enjoy89 też wole wychodzić z siostrą I też chodzę własnymi ścieżkami. Ja po prostu lubię tłum, towarzystwo ludzi, poznawać nowych ludzi. Kocham tańczyć i w zasadzie tylko po to łażę po klubach :P Ostatnio też wyszłam ze znajomymi i też ich gdzieś zostawiłam. Wyszli wcześniej, a ja zostałam do końca ze znajomym, którego tam spotkałam Fajnie było x) I najlepsze są imprezy spontaniczne !! Planowane zwykle nie wychodzą :P
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-08-07 o 13:47 |
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).
|
|
|
#4439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- OK, dogrzebałam się... wiem dlaczego się rozstałaś, myślę, że pewnie będzie próbował znowu do Ciebie podbijać... obyś nie zmiękła po jego czułych słówkach. |
|
|
|
|
#4440 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż czasami to już przesadzał, ale bez niego ten serial nie miałby racji bytu![]() Cytat:
Cytat:
Własnie, poukładałaś sobie wszystko do kupy, zastanów się czy Twój świat nie zostanie zburzony, jak eks zacznie Ci sypać czułymi słówkami i sentymentalnymi gadkami![]() Nie chcesz do niego wracać... ja też tak mówiłam i potem wróciłam (zmarnowałam tylko kolejne miesiące i tyle). Ja jednak jestem za zerwaniem kontaktu. Oczywiście zdarza się, że z eks chłopakiem, dziewczyną ma się koleżeński kontakt. Ale jest tak tylko wtedy, kiedy obie strony mają już swoje życie i nic nie czują do byłego.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

po plotkarze bede ogladac "Dr Housa"
tez bardzo lubie ten film 

bawilismy się całą noc razem, potem się wymieniliśmy nr telefonów, powiedział, że dzisiaj do mnie napisze, że chciałby się spotkać ze mną na trzeźwo, zabrać mnie na randkę, do kina i takie tam. I... był PIERWSZYM facetem tutaj, z którym się bawiłam (w sumie to po eksie nie było żadnych facetów, oprócz nowego przez chwilę, ale mam na myśli też wcześniej i samego eksa), który NIE zaproponował mi, żebym poszła do niego, albo do mnie, tylko po prostu powiedział, że się odezwie i nie powiem, urzekło mnie to, bo to jest tutaj takie... aż nienormalne
dlatego najczęściej wychodzę z siostrą, bo ona mnie rozumie, i przed nią nie muszę się później tłumaczyć