Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 00:37   #4411
201703160948
Konto usunięte

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
nowo poznane osoby kazały mu zerwać z Tobą ? A co oni mają do tego? Czy on nie ma własnego zdania i rozumu... ?

przepraszam, że to napiszę... lecz czy widzisz sens bycia razem jak on pod wpływem jakiś beznadziejnych kumpli zrywa z Tobą przez co Ty cierpisz?
nie nowo poznane, znał ich długo, ale z nimi nie trzymał...
nie wiem co myśleć, kiedy dociera do mnie, że to nie ma sensu, słyszę "kocham Cię, liczysz się tylko Ty" i wymiękam... kiedy zerwę za chwilę sama do niego biegnę... jestem głupia i za mocno go kocham
201703160948 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 00:39   #4412
tuliiipanek
Zakorzenienie

poziomkaa kilka rozstan w ciagu 11 miesiecy to duzo. Przez te pierwsze miesiace powinno byc wiesz slodko, milo, cud, miod, orzeszki a nie awantury, klotnie etc. Wiec chyba nie bylo az tak swietnie, moze teraz idealizujesz. Moze to powinno, tez dac Ci do myslenia. Powiem Ci, ze moj eks jakos w lutym tez zaczal bardziej spotykac sie z kolegami, imprezki, piwka i od tego czasu bylo coraz gorzej tak jak u Ciebie i musze Cie zmartwic, ze owszem obiecywal, ze sie zmieni, ze bedzie lepiej ale na czym sie to konczylo wlasnie tylko na obiecankach. Jego "przyjaciele" nie maja dziewczyn i oni mieli na niego duzy wplyw, bo chcieli zeby spotykal sie z nimi a nie ze mna, namawiali go do innych dziewczyn etc. No coz u Ciebie widze jest podobnie, nie wiem co Ci doradzic ale gdy bedzie tak dalej to poprostu odejdz, nie ma sensu sie meczyc. Pocierpisz ale dasz rade

Edytowane przez tuliiipanek
Czas edycji: 2011-08-07 o 00:42
tuliiipanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 00:41   #4413
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość
"Gotowe na wszystko" tez lubie po plotkarze bede ogladac "Dr Housa" tez bardzo lubie ten film
Ja uwielbiam House'a widziałam chyba wszystkie odcinki, ale jak lecą teraz w telewizji czasami to i tak oglądam bo wszystkiego się nie pamięta

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 00:44   #4414
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Moja Nokia była kupiona jako jamnik, ale jak urosła to okazała się psiakiem jamnikopodobnym Co nie zmienia faktu, że kocham ją nad życie.

Kurcze w takim razie chyba zakupię. Po tym jak schudłam, zupełnie nie mam tyłka, więc to coś dla mnie, a wydatek też nie taki wielki
ja mam jamnika miniaturkę mam kilka zdjęć na fb..

a stepper naprawdę polecam.. wiele miejsca nie zajmuje, nawet kilka serii po 10-15 minut dziennie powinno przynieść efekty.. oglądasz tv - chodzisz, ja na przykład czytam książkę i chodzę sobie
kurczę, muszę się za siebie wziąć!

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 00:44   #4415
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Tak nawet rozważam kupno steppera. Czy któraś z Was może posiada? Warto kupic?
teraz dopiero skojarzylam, ze tez mam to w domu nie cwicze na tym bo poprostu jakos tego nie lubie ale warto kupic, moja mama na tym cwiczy i widac efekty, ma jedrniejsze cialo i schudla nawet
Stary 2011-08-07, 00:44   #4416
201703160948
Konto usunięte

.

Edytowane przez 201703160948
Czas edycji: 2013-06-27 o 12:10
201703160948 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 00:45   #4417
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam House'a widziałam chyba wszystkie odcinki, ale jak lecą teraz w telewizji czasami to i tak oglądam bo wszystkiego się nie pamięta
ja mam tak z Chirurgami

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 00:50   #4418
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
ja wszystkich nie widzialam ale juz bardzo duzo sie jego naoogladalam lubie ten film bardzo i jego ciete riposty

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:
Napisane przez poziomkaa_ Pokaż wiadomość
wolę nie myśleć, do czego oni go namawiają - jeden kolega specjalizuje się w 15-letnich łatwych, wymalowanych panienkach na jedną noc. rozstań było 3. jedno przez inne patologiczne towarzystwo - przyjaźń skończyła się z hukiem, gdy oskarżyli go o kradzież :/ szczerze mówiąc mam nadzieję, że i tym razem dostanie kopa i się ogarnie...
ja szczerze mowiac tez mam nadzieje, ze on sie ogarnie ale jesli bedzie tak dalej to mam nadzieje, ze odejdziesz, zebys sie nie meczyla bo naprawde za duzo sie naczytalam, nasluchalam, zebym uwierzyla w to,ze on sie teraz zmieni tak szybko, koledzy maja ogromny wplyw a niestety niektorzy bez obrazy nie maja tyle rozumu, zeby sie przeciwstawic. (albo nie chca)
Stary 2011-08-07, 10:56   #4419
Dziewczynazkomina
Raczkowanie

Dziś mam gorszy dzień... tylko wstałam od razu myśl jak on mógł mi to zrobić... przecież on tak zabiegał o mnie, był taki ciepły... jak mogłam się na to nabrać
Dziewczynazkomina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:02   #4420
Citriuos
Raczkowanie

Też mam zły dzień.Strasznie wkurzona jestem.Niby nic nie zrobił,nadal się nie odezwał ale ja już się poddałam dziewczyny.Nie czekam już na odzew.
Myślę,że już wszystko jasne.Skoro się nie odzywa w ogóle to widocznie mu nie zależy na mnie nawet jako koleżance.Boli strasznie no ale...
Skasowałam numer.Kij z tym,że znam na pamięć ale jeśli chodzi o mnie to się już poddaje.Teraz tylko jakoś uporać się z tym samemu trzeba...
Citriuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:12   #4421
Dziewczynazkomina
Raczkowanie

Ja się nie odzywam po co, jeśli on się odezwie to pojadę po nim chyba dekiel jeden...
Stary 2011-08-07, 11:34   #4422
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Citriuos Pokaż wiadomość
Też mam zły dzień.Strasznie wkurzona jestem.Niby nic nie zrobił,nadal się nie odezwał ale ja już się poddałam dziewczyny.Nie czekam już na odzew.
Myślę,że już wszystko jasne.Skoro się nie odzywa w ogóle to widocznie mu nie zależy na mnie nawet jako koleżance.Boli strasznie no ale...
Skasowałam numer.Kij z tym,że znam na pamięć ale jeśli chodzi o mnie to się już poddaje.Teraz tylko jakoś uporać się z tym samemu trzeba...
W głębi duszy i tak będziesz czekać :P Mi się wydaje, że on kiedyś tam napisze... Nawet się nie będziesz spodziewać ^^ 100% pewności, że będzie się zachowywał jakby nic się nie stało Ja też czekam na to, aż mój eks się odezwie i przeprosi za to świństwo jakie mi wyrządził. Może jestem głupia i naiwna, ale nasze relacje już nigdy nie będą w miarę normalne, dopóki nie przeprosi i nie zda sobie sprawy z tego, jakim jest chujem. Bo aktualnie mam ochotę mu wy✂✂✂ać w ryj... Tak dla wyrównania sprawiedliwości na świecie ;] Moje czekanie jest trochę inne... Po pierwsze przyzwyczaiłam się do tego, że go nie ma i że jest takim durniem. A po drugie ani nie jestem pewna, że kiedyś przeprosi, ani nie zerkam co 5 sek na telefon. Po prostu sobie żyje... I czekam aż przyjdzie ten czas, kiedy mi będzie naprawdę wsio równo, czy napisze, czy nie. Czy przeprosi, czy nie. Kiedyś było inaczej Każdy sms to mi serce stawało w gardle, ciągle patrzyłam na pocztę i pytałam mojej siostry czy coś wie, czy coś mówił... Teraz jest zupełnie inaczej. Nie chcę go widzieć i słyszeć o nim.

P.s mam potwornego kaca :/
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.
Discover _The_Truth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:44   #4423
Citriuos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Discover _The_Truth Pokaż wiadomość
W głębi duszy i tak będziesz czekać :P Mi się wydaje, że on kiedyś tam napisze... Nawet się nie będziesz spodziewać ^^ 100% pewności, że będzie się zachowywał jakby nic się nie stało
No właśnie ZAWSZE tak jest ... nie odzywaliśmy się do siebie prawie rok(w tym czasie byłam z kimś innym ale i tak w głowie miałam tego buca :/) i odezwał się jak gdyby nigdy nic.I zawsze się odzywa w najmniej oczekiwanym momencie.Szczerze? nie czekam już,serio.Przerosło mnie już to jego zachowanie.Najpierw taki jest ,a potem zlewka no to sorry
Jeśli się odezwie to wtedy ja go zlewać będę (tak jak na początku ,całkiem nie dawno gdy przyjechał.To ja go zlewałam ,a on wydzwaniał).
Marzy mi się złamać mu serducho jakoś ale chyba się nie da
Stary 2011-08-07, 11:56   #4424
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie ZAWSZE tak jest ... nie odzywaliśmy się do siebie prawie rok(w tym czasie byłam z kimś innym ale i tak w głowie miałam tego buca :/) i odezwał się jak gdyby nigdy nic.I zawsze się odzywa w najmniej oczekiwanym momencie.Szczerze? nie czekam już,serio.Przerosło mnie już to jego zachowanie.Najpierw taki jest ,a potem zlewka no to sorry
Jeśli się odezwie to wtedy ja go zlewać będę (tak jak na początku ,całkiem nie dawno gdy przyjechał.To ja go zlewałam ,a on wydzwaniał).
Marzy mi się złamać mu serducho jakoś ale chyba się nie da
Dokładnie to samo co u mnie. W sumie po części zdradziłam wtedy tego faceta, ale to nie miało znaczenia z dwóch prostych powodów. 1) Czułam, że chce ze mną zerwać i w sumie nie pasowaliśmy do siebie. Nawet nie przeżyłam rozstania i mamy teraz dobry kontakt Niestety strasznie mnie pociąga fizycznie (być może dlatego, że nie spaliśmy ze sobą oprócz małych fiku-miku w łóżku ), ale da się z tym walczyć :P 2) Tak naprawdę nic takiego nie było żeby można było to nazwać zdradą fizyczną. Mój eks wtedy wyciągnął mnie na spacer, potem zaprosił do siebie na film.... No i przytulił mnie, głaskał itp. Nie kochaliśmy się, chociaż mieliśmy na to ochotę. Zachowywałam dystans. Zdrada raczej była, ale emocjonalna. A to najgorsza zdrada na świecie... I wiem, że tak będzie zawsze, bo to był mój pierwszy prawdziwy facet i zawsze będę mieć do niego słabość. Chociaż brzydzę się tym, że teraz sypia z inną :/

Też tak mówiłam, a jak się odezwał to cieszyłam się jak debil :P Nie było tak łatwo go olać... Jeszcze jak do tego dochodzą miłosne zwierzenia i wspomnienia z jego strony ^^ Gdyby to było takie proste, to kopnęłabym go w dupę już od razu po rozstaniu, a nie prowadziła trzymiesięczny seks porozstaniowy :P

Oj uwierz, że mi też... Ale niestety to już nie nasza działka To musi już odwalić kobieta, która tak naprawdę nie będzie go kochać, a on będzie za nią szalał. Miłość platoniczna Musi go spotkać to samo, co Ciebie...

P.s zastanawia mnie, czy któryś z byłych może czytać te wątki ^^ Bo jeśli tak, to chyba bym się pocięła :P

"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.

Edytowane przez Discover _The_Truth
Czas edycji: 2011-08-07 o 12:01
Stary 2011-08-07, 12:15   #4425
Citriuos
Raczkowanie

Cytat:
Jeszcze jak do tego dochodzą miłosne zwierzenia i wspomnienia z jego strony ^^

O matko nawet mi nie mów :/ To samo miałam gdy się widzieliśmy...tak wspominał jak to było gdy byliśmy razem .masakra.
Stary 2011-08-07, 12:17   #4426
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:
O matko nawet mi nie mów :/ To samo miałam gdy się widzieliśmy...tak wspominał jak to było gdy byliśmy razem .masakra.
Tylko po co to wszystko ? Żeby na chwilę pochodzić za rączkę i do łóżka, a potem zostawić jak gdyby nigdy nic? Żałosne i bezlitosne...
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.
Stary 2011-08-07, 12:26   #4427
Citriuos
Raczkowanie

Też tego nie potrafię zrozumieć.No ok w Twojej sytuacji jeszcze jeszcze bo poszliście do łóżka i olał.A u mnie nie było seksu po rozstaniu więc po co to... :/ Może dla satysfakcji ? nie wiem...czasem mi się wydaje ,że jego koledzy(strasznie mnie nie lubią) mu mówią,żeby mnie olał itd no ale to i tak nic nie zmienia
Stary 2011-08-07, 12:30   #4428
Discover _The_Truth
Raczkowanie

No to jest w cholerę dołujące jak jego znajomi Cię nie lubią lub się z Ciebie nabijają ^^ Ja po rozstaniu za wszelką cenę chciałam im udowodnić, że jestem fajna i zaczęłam pić z nimi :P Powiem, że efekt uzyskałam nawet dobry Co nie zmienia faktu, że dalej mają mnie w dupie ^^ W sumie nie dziwię się... Kolejna dziewczyna.. Będzie następna ;]
Seks porozstaniowy to najgorsza rzecz (oczywiście po płaszczeniu się przed facetem) na jaką można sobie pozwolić po rozstaniu ;] Nie polecam. Aczkolwiek nie żałuję i nie pluję sobie w twarz. Chociaż kiedyś tak było
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.
Stary 2011-08-07, 12:52   #4429
Citriuos
Raczkowanie

No niestety eks strasznie mnie pociąga fizycznie ale jakoś się powstrzymuję heh Gdybym to zrobiła to bym chyba nigdy już się nie pokazała nigdzie...
Mnie jego znajomi lubili.Gdy byliśmy razem..a potem niestety zrobiłam coś głupiego i mnie przestali lubić i do dziś czasem wytykana palcami jestem przez to
Stary 2011-08-07, 13:01   #4430
SpojrzNaMnie
Raczkowanie

Dziewczyny, błagam, pomóżcie
Napisał do mnie eks, minęły trzy tygodnie odkąd go rzuciłam. On powiedział, że jest mu ciężko i, że chce mieć ze mną kontakt, chociaż od czasu do czasu zapytać co u mnie itd. Co ja mam o tym myśleć? I co robić?
SpojrzNaMnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 13:02   #4431
Citriuos
Raczkowanie

Zależy też czy Ty coś do niego czujesz,czy chcesz ten kontakt utrzymywać
Stary 2011-08-07, 13:08   #4432
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam ochotę iść na dyskotekę ale przecież sama nie pójdę..
Ja chodzę czasami sama i świetnie się bawię... całą noc na parkiecie

Dziewczyny... byłam wczoraj, i wiecie co, byłam prawie pewna, że on tam będzie. I nie było go! I teraz nie wiem, czy to dobrze, czy źle, bo trochę się tak jakby zawiodłam... ale nie na długo bo mówię wam jakiego fajnego faceta poznałam po prostu taki miły, sympatyczny i takie ciachoooo bawilismy się całą noc razem, potem się wymieniliśmy nr telefonów, powiedział, że dzisiaj do mnie napisze, że chciałby się spotkać ze mną na trzeźwo, zabrać mnie na randkę, do kina i takie tam. I... był PIERWSZYM facetem tutaj, z którym się bawiłam (w sumie to po eksie nie było żadnych facetów, oprócz nowego przez chwilę, ale mam na myśli też wcześniej i samego eksa), który NIE zaproponował mi, żebym poszła do niego, albo do mnie, tylko po prostu powiedział, że się odezwie i nie powiem, urzekło mnie to, bo to jest tutaj takie... aż nienormalne napisał mi smsa jak wracałam do domu, że ma nadzieje, że miałam dobrą noc, ale ja odpisałam dopiero rano, bo wtedy byłam taka trochę nie tego
A jeszcze ten nowy, co się z nim przez chwilę po eksie spotykałam, napisał mi, że był zazdrosny jak mnie z tamtym widział, ale on tak ma jak jest pijany, że chce coś ze mną, a potem mu przechodzi jak trzeźwieje, więc mam go gdzieś
Co do eksa... oczywiście zanim tamtego poznałam, to napisałam eksowi, czy jest na mieście (alkohol ). Odpisał, że był oglądać zespoły (u nas w mieście jest festiwal), i że ma nadzieje, że wszystko ok. I nie odpisałam mu już, bo już byłam z tym Panem ale teraz tak jakoś mi dziwnie, nie wiem czy to wina kaca, ale myślę o nim i jakoś mi tak smutno. Mam nadzieję, że przejdzie wraz z kacem, ale ciężko będzie bo to chyba kac roku he he.

A poza tym gadałyśmy tak z koleżankami z pracy, które siedzą trochę bliżej Ciacha niż ja. I jak już tu wspominałam, on nie patrzy się tutaj na żadne dziewczyny, a rozmawia tylko z paroma osobami od siebie ze stolika, albo w ogóle siedzi sam. A dziewczyny stwierdziły, że on jest po prostu strasznie nieśmiały. I w ogóle... jak ktoś coś próbował zagadać jak z nimi chwilę siedział, to podobno cały czerwony się robił a jestem w szoku, bo w ogóle nie wygląda na takiego. W każdym razie zaprosiłabym go na fb, ale mi głupio po tej naszej ostatniej konwersacji jakieś 3 miesiące temu lol, ale może chociażby tak zacząć?

Nie, że jestem zdesperowana i faceta szukam, ale jak ktoś mi się podoba to czemu nie? tylko nie jestem pewna, bo raz, że nie gadamy w ogóle, a dwa, to on sam nie zaprosił mnie po tym jak go zagadałam na fb właśnie (o Boże mamm problemy jak jakaś nastolatka).

I tak jak narazie to mam nadzieję, że ten Pan ze wczoraj się odezwie do mnie a jak nie to niech się pocałuje, o

Ależ się rozpisałam
Stary 2011-08-07, 13:08   #4433
SpojrzNaMnie
Raczkowanie

Sama nie wiem. Teoretycznie przyzwyczaiłam się, że Jego już nie ma w moim życiu, trochę poukładałam do kupy to wszystko. Ehh, będę mieć z Nim ten kontakt. Nic poza tym.
Stary 2011-08-07, 13:25   #4434
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SpojrzNaMnie Pokaż wiadomość
Sama nie wiem. Teoretycznie przyzwyczaiłam się, że Jego już nie ma w moim życiu, trochę poukładałam do kupy to wszystko. Ehh, będę mieć z Nim ten kontakt. Nic poza tym.
No nie wiem ^^ Jeśli coś do niego czujesz, to nie jest dobry pomysł utrzymywać kontakt. Poza tym... Coś mi tu śmierdzi ^^ On czasem nie kombinuje czegoś więcej ??

Enjoy89 też się świetnie bawię sama na parkiecie :PP I czekam na numer od barmana Hehehehe
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.
Stary 2011-08-07, 13:35   #4435
SpojrzNaMnie
Raczkowanie

Cytat:
No nie wiem ^^ Jeśli coś do niego czujesz, to nie jest dobry pomysł utrzymywać kontakt. Poza tym... Coś mi tu śmierdzi ^^ On czasem nie kombinuje czegoś więcej ??
Bardzo możliwe, że zatęsknił itp. Zobaczymy, co będzie dalej. Wiem tylko, że nie chcę już do Niego wracać.
Stary 2011-08-07, 13:37   #4436
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Enjoy89 też się świetnie bawię sama na parkiecie :PP I czekam na numer od barmana Hehehehe
Hehe ja to mam tak, że zawsze jak sama wychodzę, to nie schodzę z parkietu, ale zawsze to lepiej jak kogoś znajomego spotkam za to jak wychodzę ze znajomymi (tak jak wczoraj), to i tak gdzieś znikam i jak oni sobie stoją / tańczą gdzieś z boku, to ja już na podeście wywijam, albo chodzę sobie własnymi drogami i ich gdzieś zostawiam, i wracam tylko raz na jakiś czas, a później mi głupio, bo przecież razem wyszliśmy dlatego najczęściej wychodzę z siostrą, bo ona mnie rozumie, i przed nią nie muszę się później tłumaczyć
Stary 2011-08-07, 13:44   #4437
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo możliwe, że zatęsknił itp. Zobaczymy, co będzie dalej. Wiem tylko, że nie chcę już do Niego wracać.
Obyś była pewna swojej decyzji i oby nie uległa zmianie

Enjoy89 też wole wychodzić z siostrą I też chodzę własnymi ścieżkami. Ja po prostu lubię tłum, towarzystwo ludzi, poznawać nowych ludzi. Kocham tańczyć i w zasadzie tylko po to łażę po klubach :P Ostatnio też wyszłam ze znajomymi i też ich gdzieś zostawiłam. Wyszli wcześniej, a ja zostałam do końca ze znajomym, którego tam spotkałam Fajnie było x) I najlepsze są imprezy spontaniczne !! Planowane zwykle nie wychodzą :P
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.

Edytowane przez Discover _The_Truth
Czas edycji: 2011-08-07 o 13:47
Stary 2011-08-07, 13:48   #4438
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Obyś była pewna swojej decyzji i oby nie uległa zmianie Enjoy89 też wole wychodzić z siostrą I też chodzę własnymi ścieżkami. Ja po prostu lubię tłum, towarzystwo ludzi, poznawać nowych ludzi. Kocham tańczyć i w zasadzie tylko po to łażę po klubach :P Ostatnio też wyszłam ze znajomymi i też ich gdzieś zostawiłam. Wyszli wcześniej, a ja zostałam do końca ze znajomym, którego tam spotkałam Fajnie było x) I najlepsze są imprezy spontaniczne !! Planowane zwykle nie wychodzą :P
Jejj wreszcie poznałam kogoś, kto ma tak jak ja już myślałam, że nikt mnie nie rozumie (bo w sumie z moich znajomych to nikt ).
Stary 2011-08-07, 14:38   #4439
Dziewczynazkomina
Raczkowanie

Cytat:
Czemu zdecydowałaś się rozstać?

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

OK, dogrzebałam się... wiem dlaczego się rozstałaś, myślę, że pewnie będzie próbował znowu do Ciebie podbijać... obyś nie zmiękła po jego czułych słówkach.
Stary 2011-08-07, 14:56   #4440
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość
ja wszystkich nie widzialam ale juz bardzo duzo sie jego naoogladalam lubie ten film bardzo i jego ciete riposty
Dokładnie mistrz ciętej riposty Chociaż czasami to już przesadzał, ale bez niego ten serial nie miałby racji bytu

Cytat:
Dziewczyny, błagam, pomóżcie
Napisał do mnie eks, minęły trzy tygodnie odkąd go rzuciłam. On powiedział, że jest mu ciężko i, że chce mieć ze mną kontakt, chociaż od czasu do czasu zapytać co u mnie itd. Co ja mam o tym myśleć? I co robić?
Nie znam Twojej historii, ale jeżeli coś do niego czujesz, to ja bym sobie nie pozwoliła na kontakt.

Cytat:
Pogrubione: Brzmi to tak jakbyś mu miała zrobić łaskę Własnie, poukładałaś sobie wszystko do kupy, zastanów się czy Twój świat nie zostanie zburzony, jak eks zacznie Ci sypać czułymi słówkami i sentymentalnymi gadkami

Cytat:
Nie chcesz do niego wracać... ja też tak mówiłam i potem wróciłam (zmarnowałam tylko kolejne miesiące i tyle). Ja jednak jestem za zerwaniem kontaktu. Oczywiście zdarza się, że z eks chłopakiem, dziewczyną ma się koleżeński kontakt. Ale jest tak tylko wtedy, kiedy obie strony mają już swoje życie i nic nie czują do byłego.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości