Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 17:54   #3961
czarnyirys
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny która maseczka do włosów lepsza?
śródziemnomorska odżywcza z oliwką Planet Spa czy ułatwiająca rozczesywanie Kwiat wiśni Naturals ??
klientka chce aby ona dodała życia włosom ale ich nie przetłuściła
Ta maseczka do włosów z Naturals ma za zadanie ułatwić rozczesywanie włosow więc raczej nie ma jakiś specjalnych właściwości odżywczych,a z Planet Spa jest nawilzająco-odżywcza
czarnyirys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:01   #3962
alloffkowa
Zakorzenienie

Potrzebuje pilnie odpowiedzi jaki kod jest na produkt za zamówienie za 1000 zł w katalogu 12 , do zamówienia w katalogu 13? proszę o opdowiedź ;((
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:26   #3963
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
a moja mama uwielbia tą maseczkę z białą herbatą
tą sake&ryż jest ciężko zdjąć, wyrywała włoski z twarzy a ból był straszny

ciekawe jak będzie na moich, muszę spróbować

Może Mama za długo trzymała tą maseczkę z ryżem Z białą herbatą też jest fajna, ale delikatniejsza w oczyszczaniu, tzn. efekt jest mniej widoczny Gdy nakładam błotną, to staram się nie wychodzić z łazienki, od momentu, gdy kiedyś dziecko przestraszyłam
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:30   #3964
Starlett
Wtajemniczenie

Ostatnio wypróbowałam tę maseczkę z PS z algami - greckie morza, która dawno temu dostałam w jakimś programie motywacyjnym - daje bardzo fajny efekt Ale chyba już jej nie ma w ofercie.
Dziewczyny nie używajcie masła do ciała z oliwka z PS po goleniu nóg czerwone kropki murowane.

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:31   #3965
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Może Mama za długo trzymała tą maseczkę z ryżem Z białą herbatą też jest fajna, ale delikatniejsza w oczyszczaniu, tzn. efekt jest mniej widoczny Gdy nakładam błotną, to staram się nie wychodzić z łazienki, od momentu, gdy kiedyś dziecko przestraszyłam
nie mama tylko ja i trzymałam ją tyle ile trzeba. trudno efekt efektem ale ból straszny.
no ja też siedzę i się nie pokazuję
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:45   #3966
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
kosmetyków do włosów z NATURALS nie używam bo przetłuszczają mi włosy.
polecam tą z PS, po pierwszym użyciu włosy są miękkie i mi się nie puszą.
Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Raczej śródziemnomorska

A całuśna szminka? Bo zastanawiam się nad jej kupnem...
Ja mam terracota, ale nie wiem czy to całuśna czy jakas inna (nie pamiętam) no ale z CT. Ma mocny kolor więc muszę sie delikatnie malować żeby nie odstraszać :p dość szybko schodzi i może zostawić ślad (różnica kolorów na ustach)
Cytat:
Napisane przez czarnyirys Pokaż wiadomość
Ta maseczka do włosów z Naturals ma za zadanie ułatwić rozczesywanie włosow więc raczej nie ma jakiś specjalnych właściwości odżywczych,a z Planet Spa jest nawilzająco-odżywcza
Dziękuję za poradę
ja mam z Naturals orzech makadamii i jest ok, włoski mięciutkie ale tez szybciej się przetłuszczają. Więc polecę koleżance tę z PS. Akurat mam na sprzedaż, bo ja rzadko kiedy takich kosmetyków używam
Stary 2011-08-07, 21:06   #3967
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Potrzebuje pilnie odpowiedzi jaki kod jest na produkt za zamówienie za 1000 zł w katalogu 12 , do zamówienia w katalogu 13? proszę o opdowiedź ;((

zawsze ten sam- 79012
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:06   #3968
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Ostatnio wypróbowałam tę maseczkę z PS z algami - greckie morza, która dawno temu dostałam w jakimś programie motywacyjnym - daje bardzo fajny efekt Ale chyba już jej nie ma w ofercie.
Dziewczyny nie używajcie masła do ciała z oliwka z PS po goleniu nóg czerwone kropki murowane.
Pamiętam tę maseczkę, była do ściągania, przezroczysta z jakimiś paproszkami, już nie pamiętam dokładnie co w sobie miała
A krem do ciała z oliwką wg mnie jest rewelacyjny, mama używa po goleniu nóg maszynką i żadnych kropek nie ma
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:10   #3969
TheViolet
Raczkowanie

Hej dziewczyny nie wiecie może czy przywieszka do telefonu Różowa Wstążka jest metalowa czy plastikowa?? Bardzo proszę o szybką odpowiedź najlepiej do wtorku :P BO klientka chciała by zamówić ale tylko pod warunkiem, że nie jest to plastik

Edytowane przez TheViolet
Czas edycji: 2011-08-07 o 23:23
TheViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:18   #3970
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
zawsze ten sam- 79012
nie dostałam odpowiedzi więc zadzwoniłam do mojej liderki podała mi że : 79061 a teraz wygrzebałam z dna kompa plik ze starymi zamówieniami i tam znalazłam że 79081, więc w końcu już nie wiem
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:20   #3971
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez kasiunia91tcz Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny mam pytanie : jestem blondynką i poszukuję jakiejś ładnej szminki która będzie do mnie pasowała, ale żeby wylądała dość naturalnie, kolorek między takim czerwonym a różowym.. chodzi mi o jakąś nie drogą pomadkę, a może coś z nowej serii pomadek z białym zlotem? co mogłybyście mi zaproponować? bo jakoś nie mogę znależć idealnej szminki dla siebie, która na ustach będzie wyglądała dość naturalnie, jakbym nic na nich nie miała... Pomożecie?
Między czerwonym a różowym to nie wiem...ja tez lubię naturalne szminki,ale wybieram raczej coś ciepłego,beżyk,bądź beżowo-różowy...Ja każdemu kto lubi naturalny makijaż polecam szminkę Uwodzicielskie Nawilżenie Nude Perfection,to taki bardzo naturalny różowo-beżowy kolorek.Polecam również z UCR Sparkling Nude-to też taki beżowo-różowy ale z drobinkami,to są dla mnie najbardziej naturalne szminki

Cytat:
nigdy nie patrzę na kosmetyki z CT, ale mój bład a tą kredkę zamówię sobie teraz w 11, i zrobię tak jak opisywałaś
Ja zawsze zerkam na CT miałam już chyba wszystko ale nie wszystko chwalę podkłady są okropne,puder w kamieniu w miarę ok,szminki zależy które-te serie serduszkowe czy błyszczące,takie co wchodzą i wychodzą są beznadziejne-te które są zawsze są spoko,kryjące,trwałe,tylk o zalecam na wierzch błyszczyk bo troszkę wysuszają jak są same.Ale mam tam ulubiony odcień,nawet dwa Tusz jest też nienajgorszy,ale ten pogrubiający,dwa następne już cienie podwójne na czwórkę,za to bardzo lubię kredki do oczu i naklejki na paznokcie-nie mam im nic do zarzucenia całej serii CT dałabym czwórkę z minusem
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:31   #3972
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Ostatnio jak miałam maseczkę sake&ryż to wchodząc do swojego pokoju mój pies na mnie warczał i szczekał

Cytat:
Dla mnie po goleniu (latem codziennie) właśnie to masło oraz to z MM są najlepsze

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Między czerwonym a różowym to nie wiem...ja tez lubię naturalne szminki,ale wybieram raczej coś ciepłego,beżyk,bądź beżowo-różowy...Ja każdemu kto lubi naturalny makijaż polecam szminkę Uwodzicielskie Nawilżenie Nude Perfection,to taki bardzo naturalny różowo-beżowy kolorek.Polecam również z UCR Sparkling Nude-to też taki beżowo-różowy ale z drobinkami,to są dla mnie najbardziej naturalne szminki

Z CT najbardziej lubię korektor

Ja zawsze zerkam na CT miałam już chyba wszystko ale nie wszystko chwalę podkłady są okropne,puder w kamieniu w miarę ok,szminki zależy które-te serie serduszkowe czy błyszczące,takie co wchodzą i wychodzą są beznadziejne-te które są zawsze są spoko,kryjące,trwałe,tylk o zalecam na wierzch błyszczyk bo troszkę wysuszają jak są same.Ale mam tam ulubiony odcień,nawet dwa Tusz jest też nienajgorszy,ale ten pogrubiający,dwa następne już cienie podwójne na czwórkę,za to bardzo lubię kredki do oczu i naklejki na paznokcie-nie mam im nic do zarzucenia całej serii CT dałabym czwórkę z minusem
Stary 2011-08-07, 22:32   #3973
emza
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolla90 Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo, tyle, że ja pewnie będe składać zamowienie z 11. Tylko nie wiem co robić, czy to ich błąd, że pocałunki zostały niewykorzystane, czy wpisac je drugi raz. ;/
ja tez postaram sie uzbierac na 2 termin, mam juz 30zł więc jakoś pójdzie chyba musimy wpisac ten kod jeszcze raz

Licencjonowana Kosmetolog

Studia magisterskie:

1. Kosmetologia PUM
2. technologia chemiczna ZUT
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 22:39   #3974
Starlett
Wtajemniczenie

To tylko ja miałam takiego pecha z tym kosmetykiem z PS? Poza tym jest ok

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 07:22   #3975
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Ostatnio jak miałam maseczkę sake&ryż to wchodząc do swojego pokoju mój pies na mnie warczał i szczekał

Dla mnie po goleniu (latem codziennie) właśnie to masło oraz to z MM są najlepsze

Nie dziwię się, że pies szczekał W tych maseczkach jesteśmy nie do poznania Ja uwielbiam krem oliwkowy z kuleczkami. Stosowałam na nogi po goleniu - nic się nie działo Pozdrawiam - Miłego dnia
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 08:41   #3976
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Jestem blondynką i mam szminkę z białym złotem w odcieniu Platinum Pink. Jest w identycznym odcieniu jak moje usta, tak, że jak się pomaluję, to wygląda to jakbym nałożyła na usta trochę brokatu

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 08:52   #3977
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

wczoraj wypróbowałam tą maseczkę do włosów PS z oliwką z motywacyjnego - bardzo fajna
po jednym razie to mega efektów nie widać, ale jeszcze za dwa razy i będzie super a potem oczywiście regularne stosowanie
na moje włosy lepiej zadziałała niż osławionajuż wax treatment

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 09:10   #3978
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
nie dostałam odpowiedzi więc zadzwoniłam do mojej liderki podała mi że : 79061 a teraz wygrzebałam z dna kompa plik ze starymi zamówieniami i tam znalazłam że 79081, więc w końcu już nie wiem
a Ty jesteś Trendująca? po co te zamieszanie o kody sobie robisz i się stresujesz.. jak to jest w 3cim kroku składania zamówienia i wystarczy tylko na wizualizacji kliknąć "ZAMÓW"
w National jest zawsze 79012, ale potem na fakturze ma to już inny kod, więc dla nas ważny jest kod do wpisania a nie z faktury
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 10:06   #3979
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
wczoraj wypróbowałam tą maseczkę do włosów PS z oliwką z motywacyjnego - bardzo fajna
po jednym razie to mega efektów nie widać, ale jeszcze za dwa razy i będzie super a potem oczywiście regularne stosowanie
na moje włosy lepiej zadziałała niż osławionajuż wax treatment
Maseczek to chyba nie powinno się używać po każdym myciu włosów. Tak samo jak do twarzy maseczki-raz kiedyś. Też lubię tą oliwkową, choć zapachów z planet spa nie znoszę :/

Jak zamówiłam na oddział Inpost to mnie nie poinformują, że paczka już jest? Pokazało, że będzie w środę i wtedy mam po prostu tam iść?

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2011-08-08 o 10:15
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 10:21   #3980
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Maseczek to chyba nie powinno się używać po każdym myciu włosów. Tak samo jak do twarzy maseczki-raz kiedyś. Też lubię tą oliwkową, choć zapachów z planet spa nie znoszę :/
a czy ja pisałam o codziennym stosowaniu
o regularnym - a to zasadnicza różnica

a mi fajnie pachnie ta oliwkowa cały czas czuję zapaszek, a myłam głowę wczoraj wieczorem

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 10:32   #3981
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Jak zamówiłam na oddział Inpost to mnie nie poinformują, że paczka już jest? Pokazało, że będzie w środę i wtedy mam po prostu tam iść?
sms dostaniesz
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 10:43   #3982
Anawa89
Raczkowanie

Hej kiedys były w Avon błyszczyki Glazewear metallic miałam odcień Rose beam, taki brudny róż ze złotymi drobinkami jak myslicie który z aktualnej oferty byłby najbardziej podobny ?
Anawa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 10:46   #3983
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
a czy ja pisałam o codziennym stosowaniu
o regularnym - a to zasadnicza różnica

a mi fajnie pachnie ta oliwkowa cały czas czuję zapaszek, a myłam głowę wczoraj wieczorem
Ja nie myję codziennie włosów więc nie miałam tego na myśli
U mnie ona nie ma długotrwałych efektów, jak jej użyję to mam włosy od razu fajne , jak nie używam to mam inne i tyle.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
sms dostaniesz
Na oddział też wysyłają? to dobrze

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2011-08-08 o 10:48
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 11:49   #3984
sheryl
szeryfcio

Cytat:
To tylko ja miałam takiego pecha z tym kosmetykiem z PS? Poza tym jest ok
To nie kwestia kosmetyku. Czerwone kropki często zdarzają się po depilacji i są uzależnione od czynników.
Stary 2011-08-08, 11:51   #3985
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ika2 Pokaż wiadomość
jolkag78 czy uzyskałaś odp. na temat prezentów TR (widziałam, że podpytywałaś na forum) lub sama już składałaś zamówienie z kat. 13 i widzisz na swojej f-rze?
zapodasz info na ten temat???
a może ktoś inny z TR już wie i chce się podzielić wiedzą?

z góry dziękuję za odp.
byla juz tu odpowiedz jedna dziewczyna pisala ze zamowila sobie jakies blyszczyki/szminki a tu za tr takze dostala szminke i blyszczyk a ja mam rowniez pytanko wiecie juz co bedzie mozna kupic w k12 za zakupy w k11 na tysiaczka?????
Stary 2011-08-08, 12:07   #3986
TheViolet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheViolet Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny nie wiecie może czy przywieszka do telefonu Różowa Wstążka jest metalowa czy plastikowa?? Bardzo proszę o szybką odpowiedź najlepiej do wtorku :P BO klientka chciała by zamówić ale tylko pod warunkiem, że nie jest to plastik

Ponawiam pytanie bo muszę złożyć do jutra zamówienie więc błagam poratujcie Osobiście wydaje mi się że nie jest to plastik ale nigdy nie widziałam na żywo i musze mieć pewność. Z góry dziękuję
TheViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 12:12   #3987
paula600324
Zakorzenienie

Dziewczyny znajoma konsultantka zapomniała dopisać do zmówienia kodów na ampułki i serum z PS z programu motywacyjnego Faktura wystawiona. Da się coś z tym zrobić ?
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 12:20   #3988
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znajoma konsultantka zapomniała dopisać do zmówienia kodów na ampułki i serum z PS z programu motywacyjnego Faktura wystawiona. Da się coś z tym zrobić ?
Trzeba napisać lub zadzwonić i ładnie poprosić o dopisanie. Zależy na kogo się trafi, albo dopiszą albo każą złożyć dodatkowe zamowienie.
Stary 2011-08-08, 12:20   #3989
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Niech zadzwoni to dopiszą do następnego zamówienia. Może iść do COKu i tam odebrać.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 12:23   #3990
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Niech zadzwoni to dopiszą do następnego zamówienia. Może iść do COKu i tam odebrać.
Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Trzeba napisać lub zadzwonić i ładnie poprosić o dopisanie. Zależy na kogo się trafi, albo dopiszą albo każą złożyć dodatkowe zamowienie.
Dzięki Ciekawe czy we wrocławskim COK wydadzą
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości