Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 15:25   #1501
Lucy1111
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

udało nam się wrócić przed deszczem. Ale jestem zła, bo budka, w której robią najlepsze lody w mieście była zamknięta tak się wkur*** i taka byłam smutna, że normalnie
Później przechodziliśmy koło budki z kanapkami ala fast food. i mówię do mojego, że bym zjadłam. No to stoimy i czekamy w kolejce, ale rozmyśliłam się i chciałam wracać do domu. Mój nalegał, by jednak kupić, a ja prawie z płaczem mówię, że chce wracać do domu... Te hormony mnie powoli wyniszczają jak Tż mnie nie zostawi w najbliższych dniach, to będę zdziwiona
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 15:38   #1502
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Lucy ja tez mam czasem jakies schizy....wczoraj np wieczorem bylam wsciekla cholera wie na co....

teraz tz z tata pojechali dla siebie po piwko a dla mnie i dla mamy po lody
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 16:42   #1503
kasiahexe
Zadomowienie

Mi to juz też chyba wali na mózg przez te hormony tak sobie siedzie ogladam zdjecia z wakcji i marudze ze w tym roku nie pojedziemy na wakacje nie bedzie plazy slonca, nie bedzie ani Tunezi ani Tajlandi ://///
chyba musze juz wrocic do pracy bo mi wali :/

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 16:57   #1504
klaurencja
Raczkowanie

mamuśki

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
dzien dobry
ja juz po rosole
ciuszki cudne

zaczynamy dzis 20 tydzien z fasola
jutro wizyta u gina a we czwartek usg 3d

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
A my zaczynamy dziś 17 tydzień

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość

aaaaa i ja dzisiaj kończę 18 tydzień

Jutro mamy wizytę o 13, mam nadzieję, że poznam płeć
Stary 2011-08-07, 17:10   #1505
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaurencja Pokaż wiadomość

Jutro mamy wizytę o 13, mam nadzieję, że poznam płeć
oby się maluszek postarał i pokazał co tam skrywa

ja we wtorek mam genetyczne
Stary 2011-08-07, 17:30   #1506
uska000
Zadomowienie

ja tez mam ciagle schizy;/ o wakacjach ciagle gadam;/ ;p

dziewczyny tez tyle pijecie?? mi sie ciagle chce pic.. tylko problem tkwi w tym ze mi nic juz nie podchodzi;/
co pijecie??

ja tez jutro o 13 mam wizyte

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 17:37   #1507
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:

dziewczyny tez tyle pijecie?? mi sie ciagle chce pic.. tylko problem tkwi w tym ze mi nic juz nie podchodzi;/
co pijecie??

to jest najgorsze mnie też cały czas suszy cały czas mi się chce pić ja piję na zmiane raz woda raz cola a ostatnio przerzuciłam się na sprite prosto z lodówki jejuuuu uwielbiam taki zimny schłodzony, cały czas mi się chce gazowanego

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 17:43   #1508
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
to jest najgorsze mnie też cały czas suszy cały czas mi się chce pić ja piję na zmiane raz woda raz cola a ostatnio przerzuciłam się na sprite prosto z lodówki jejuuuu uwielbiam taki zimny schłodzony, cały czas mi się chce gazowanego
ja juz przerobilam fante, spreita, cole.. zwykla woda nie ma opcji bo od razu
teraz pije wode truskawkowa ale tez mi juz nie podchodzi;/

Stary 2011-08-07, 18:20   #1509
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:

co pijecie??

a ja wlasnie w ogole nie odczuwam pragnienia muszę się zmuszać do wypicia chociaż odrobiny wody. 1,5L wodę piję 3 dni :/
Stary 2011-08-07, 18:44   #1510
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Dzień Dobry .
U mnie pogoda ponura, ciepło ale słoneczko jest za chmurkami. Moja opuchlizna schodzi pomalutku... ciągle mam wyrzuty sumienia przez ten antybiotyk, ale macie racje. Bardziej bym dziecku zaszkodziła jakimś stanem zapalnym... Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie OK. W czwartek mam wizytę u mojej pani ginekolog, boję się i powiedziałam mojej córce i mężowi że idę sama
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 18:44   #1511
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
Wy juz po obiadach, a ja dalej leze w lozku i probuje sie ogarnac i zabrac za obiad, co prawda TZ wyszedl i przyjedzie dopiero ok. 16.00 takze mam czas
wczoraj TZ dzwoni do mnie i mowi spakuj sie zabieram cie na wycieczke, nie chcial powiedziec gdzie, wiezie mnie i wiezie ze 130 km dojechalismy do Lądka Zdrój a on dalej, dojechalismy do jakiejs wiochy w gorach, a on zabral mnie na jedzonko w takie miejsce gdzie mozna sobie samemu zlowic rybke i oni ci ja przygotuja, no ale my nie lowilismy pojedlismy troche i pojechalismy szukac noclegu. Okazalo sie, ze tam same stare chaty, TZ sie wkurzyl, bo kolega mu polecil to miejsce, ze tam tak super buahahhaha, zadzwonil do niego i powiedzial mu co mysli, smial sie ze jestesmy tu od dwoch godzin a juz nie wiemy co z soba zrobic , bylo juz pozno to mowimy jedziemy do tego Lądka tam cos znajdziemy. Przyjechalismy i ja po prostu sie zszokowalam sami emeryci, jakies domy wczasowe, sanatoria, malo kwater prywatnych, zero ludzi, nosz kurde przeciez to srodek sezonu. TZ znowu zglodnial hehehe wiec poszlismy do restauracji posiedzielismy do 22 i stwierdzilismy ze wracamy bo nie ma co, bo i tak na nastepny dzien nie bedzie co robic. Wkurzylismy sie bo jak bysmy wiedzieli ze tam taka kicha to bysmy uderzyli do Karpacza ale ja lubie takie spontaniczne wypady.

Gratuluje wszystkim nowo rozpoczetych tygodni, ale leci ten czas aaa no i gratuluje pierwszych kopniaczkow, mi tez czasami sie wydaje ze cos czuje, ale u mnie to dopiero 13 tydzien sie konczy wiec pewnie to jelita
w pierwszej ciazy poczulam ruchy w 18 tygodniu, w drugiej w 16, zobaczymy teraz
No to mieliście wycieczkę Ja przejeżdzałam raz przez Lądek Zdrój, i też mi się wydawało, że to dziura ...

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dzien dobry mamuski

Kasia ja tez wczoraj lepiłam pierogi i wlasnie sie najadłam. tez kolo 100wyszło, ale mama mi pomogła Zrobilam ruskie i ze sliwkamize sliwkami nie lubie ale ruskie bym mogla jesc ciagle
Nie uwierzycie, tak pisałyśmy dzisiaj o pierogach, i przed chwilą wrociłam do domu (TZ mnie wyciągnął) a tu mama mówi, że będzie robić farsz na pierogi Już Wam chyba kiedyś pisałam, że czasem porozumiewam się z mamą telepatycznie w sprawie zachcianek jedzeniowych

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość

Moja ciotka, katoliczka praktykująca , święta z najświętszych tak na mnie popatrzyła jakbym była złem koniecznym, "dobry wieczór" tez odpowiedziała z taaaaaaaką łaską, niech zapomni, że ją na chrzciny zaprosze o ciescie nie wspominając.

Gdzie nie usiedlismy tam pytania "kiedy slub"? Co za wścibskość, chcą się dowiedzieć, a potem dalej poślą, banda jedna.
Oczywiście większość tych pytań była kierowana do mojego chłopaka, bo przecież ja jestem ta '" niewidzialna"
I co odpowiadał?

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
ja też cały dzień w piżamie (a raczej t-shircie męża) chodzę nic mi się nie chce... Chociaż może zaraz wybiore się do miasta na lody, bo mam ochotę
My byliśmy dziś na lodach z TZtem

Cytat:

co pijecie??

Tak, bez przerwy bym piła ... Mam ochotę na colę, wczoraj na chrzcinach sobie pofolgowałam i wypiłam jej duuuużo A tak, żeby ni pić tyle coli to ostatnio zadowalam się sokiem pomarańczowym, ale już zaczyna mi się nudzić ten smak Woda mi nie podchodzi w ogóle, tylko w pracy piję, jak nic innego nie mam

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 18:46   #1512
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

mamusie, które są w ciąży drugi raz - w którym tyg poczułyście ruchy???
Bo ja nie jestem pewna już, chyba czuje moją dzidzie
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 19:32   #1513
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Hej mamuśki
Ja tak na chwilkę wpadłam się przywitać i lece Was ponadrabiać. Spróbuję jak najwięcej. Wczoraj cały dzień w robocie, dzisiaj jak na 11 poszłam to dopiero co wróciłam tyle ludzi było....normalnie padam z nóg. A jeszcze 2 dni takie ciężkie mnie czekają

Jeszcze się muszę pożalić, dzwoniłam wczoraj do mojej ginki z Dublina żeby się umówić na przyszły piątek bo tak sie z nią umówiłam na osttniej wizycie a tu mi na recepcji babka mówi że ona jest cały sierpień na urlopie, dopiero we wrześniu będzie...normalnie myślałam ze szlak mnie tarfi
Tak bardzo chciałam płeć poznać.....Dopiero w Pl pod koniec sierpnia jak polecę do się dowiem......Na 29sierpnia sie umówię...czyli jeszcze 3 tygodnie czekania....wwwrrr....ale jestem wściekła. No i acard mi sie kończy, mam nadzieję ze jest tu bez recepty bo nie wiem co zrobię
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 19:33   #1514
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no moj bobasek juz codziennie daje o sobie znac
Stary 2011-08-07, 19:39   #1515
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
No i acard mi sie kończy, mam nadzieję ze jest tu bez recepty bo nie wiem co zrobię
kochana popros kogos zeby ci z Polski wysłał mi mam leki zawsze wysyła

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 19:41   #1516
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

I co odpowiadał?

Nic, dosłownie nic.

Ja dzis na okrągło śpię. Miał po mnie przyjść i mielismy tam pójsc razem, ale chybabym sie zdziwiła gdyby był taki posluszny.

Gdyby nie to, ze muzyke z imprezy słychac w moim domu to mi by to było obojętne, a tak mnie korci by tak pójść ..

Uciekam spowrotem do łozka , bo na niego i tak liczyc nie mozna

Dobranoc

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-08-07 o 19:43
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 19:43   #1517
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ale mi się nie chce isc jutro do pracy.... i wstac o 6 ;/
Stary 2011-08-07, 20:04   #1518
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Hej mamuśki
Ja tak na chwilkę wpadłam się przywitać i lece Was ponadrabiać. Spróbuję jak najwięcej. Wczoraj cały dzień w robocie, dzisiaj jak na 11 poszłam to dopiero co wróciłam tyle ludzi było....normalnie padam z nóg. A jeszcze 2 dni takie ciężkie mnie czekają

Jeszcze się muszę pożalić, dzwoniłam wczoraj do mojej ginki z Dublina żeby się umówić na przyszły piątek bo tak sie z nią umówiłam na osttniej wizycie a tu mi na recepcji babka mówi że ona jest cały sierpień na urlopie, dopiero we wrześniu będzie...normalnie myślałam ze szlak mnie tarfi
Tak bardzo chciałam płeć poznać.....Dopiero w Pl pod koniec sierpnia jak polecę do się dowiem......Na 29sierpnia sie umówię...czyli jeszcze 3 tygodnie czekania....wwwrrr....ale jestem wściekła. No i acard mi sie kończy, mam nadzieję ze jest tu bez recepty bo nie wiem co zrobię

Kasik, niefajnie z tą ginką. A nie ma kogoś, kto ją zastępuje? Kiedy ostatnio bylas na wizycie? Nic nie wspominała na temat urlopu?

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość

A wiesz jak mi się nie chce? Ja muszę wstać przed 5

Stary 2011-08-07, 20:08   #1519
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Kasik, niefajnie z tą ginką. A nie ma kogoś, kto ją zastępuje? Kiedy ostatnio bylas na wizycie? Nic nie wspominała na temat urlopu?

A wiesz jak mi się nie chce? Ja muszę wstać przed 5
o rany współczuję....
Stary 2011-08-07, 20:53   #1520
uska000
Zadomowienie

ehh a ja juz sama nie wiem czy czuje te ruchy czy nie;/
wczesniej mi sie wydawalo ze tak a teraz nie wiem;/

ide spac dobrej nocy

Stary 2011-08-07, 20:57   #1521
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
ehh a ja juz sama nie wiem czy czuje te ruchy czy nie;/
wczesniej mi sie wydawalo ze tak a teraz nie wiem;/

ide spac dobrej nocy
ja mam tak samo, wydawało mi się że bulgotania i inne to ruchy - i chyba tak jest... ale myślałam, że po tym szybko będą wyczuwalne normalnie ruchy, a czekam i czekam... i czasem są a czasem ich nie ma

aż zacznę się martwić.

ja też zmykam spać, dobranoc

no i zgaga mnie nawiedziła na wieczór
Stary 2011-08-07, 21:18   #1522
renata:)
Zadomowienie

melduję się mamusie
butki kupione nauki odbębnione
i poczułam dzisiaj pierwsze prawdziwe kopniaki były aż 3 i było to najbardziej niesamowite przeżycie! miałam bulgotki wczesniej i myślałam czy to czasem nie urojenia albo jelita ale tym razem wyrazne 3 kopnięcia
wszystkim gratulacje kochane skonczonych tygodni i kopniaków
ja się zbieram do spanka bo dopiero co przyjechaliśmy dobranoc!

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:47   #1523
agawoo
Zakorzenienie

Dobranoc dziewczynki,postaram się jutro do Was zajrzeć

Stary 2011-08-07, 22:09   #1524
*Agatek*
Zakorzenienie

Dziewczyny!!! Ale Sebuś mnie zaczął kopać!!!! siedzę nieruchomie i patrzę się na podbrzusze! Jakie to cudne!!!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 22:24   #1525
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
mi nie wolno bo potem mam zgage i 3 dni czuje sie jak na kacu;/ bo jest ciezkostrawny.. duzo dziewczyn w ciazy tak ma;/
Ja przed ciążą czosnek prawie do wszystkiego...a teraz to masakra, tak mnie później męczy żołądek że sobie dać rady nie moge.

Dziewczyny super łowy ciuszkowe

Co do bodziaków z krótkim rękawem to ja jak najbardziej będę używać bo na dzieciątko do 3 miesiąca to siostra mi na pewno ok 10 da bo ma w neutralnym kolorze. I ma dużo małych grubszych pajacyków których teraz dla Franka (4 tyg)nie wykorzysta bo jest za ciepło a ma je po swoim zimowym synku z przed 6lat. Czyli na noc body i pajacyk.
Cytat:
a my mamy leniwą niedzielę i leniuchujemy tylko
No to Wam tylko na obiad leniwych pierogów brakowało heheheh

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
kochana popros kogos zeby ci z Polski wysłał mi mam leki zawsze wysyła
Jutro sprawdzę czy można u nas bez recepty a jak nie to faktycznie, moja mama mi nawet dzisiaj na skype mówiła ze coś siostrze ma wysłac to by mi też wysłała przy okazjii. Już raz mi leki wysyłała ale za z tych nerwów na ginkę zapomniałam.

Cytat:
Jest jakiś doktor w zastępstwie, ale nie chcę do niego, bo go nie znam i nawet nie wiem czy jest dobry. A jak mam jechać 100km zapłacic z paliwem 150 euro zeby sie dowiedzieć płeć to już sobie daruję. U mojej byłam 2 lipca a usg w szpitalu miałam 18 lipca i kazała mi przyjść 3tyg po wizycie w szpitalu czyli w zasadzie już teraz ale jej nie ma od samego początku sierpnia Nie wiem moze miesiąc temu nie wiedziała o tym urlopie jeszcze. Muszę wytrzymać jeszcze 3 tygodnie i te połówkowe badania to jednak w Pl zrobię w związku z tym.
Za tydzień w przychodniu lekarskiej mam wizytę to moze chociaż serduszko usłyszę bo usg tam nie mają.

Lecę spać...
dobranoc mamuśki

Edytowane przez kasikzaki
Czas edycji: 2011-08-07 o 22:28
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 06:41   #1526
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hej kochane mamusie

i nie stety mamy po weekendzie a był taki cieplutki i słoneczny ze szkoda ze sie juz skończył a dzis juz ponuro

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
A ja musze pochwalic mojego meza. Wczoraj zrobil cala kuchnie, sciany mamy pistacjowe, zaslonke zielona, polki na garnki juz sa , tylko jeszcze taka szafka zostala z blatem do skrecenia na dzisiaj ale i tak kuchnia wyglada jak inno miejsce i az chce sie tam wchodzic, taki przyjemny kolorek ma, a wczesniej byla taka zimna i biala.
moze zdjęcia byś nam pokazała

Cytat:
zaczynamy dzis 20 tydzien z fasola
jutro wizyta u gina a we czwartek usg 3d
Za kolejne tygodnie i zazdroszczę wizyty ja mam dopiero 01.09 bo gin na urlopie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Ja sie zgodziłam na to żeby pokazać tym kumplom, bo rzadko się widzą , bardzo sie przyjaźnią to się zgodziłam, ale jak wyciągał je przy każdej okazji wokół tłumu ludzi to mnie już nosiło, bo nawet i to ładnie nie wypadło , pokazywac wszystkim co mam w macicy....
Zdjecia te pokazywał tylko tym nabliższym znajomym , moze 4 osobom, ale wszyscy w koło patrzyli , czaili o co chodzi :/
Jak by mi TZ takie cos zrobil to bym chyba zabila a pierwsze co zabralabym to zdjecie a bedac jeszcze w takim stosunku jak Ty z nim to juz calkiem.

Cytat:
co pijecie??

o tak ja to mam strasznie pragnienie. Potrafie wypic na prawde duzo Ostatnio woda gazowana tylko bo mam caly czas parcie na gazowane

Cytat:
oj mi sie dzisiaj strasznie nie chcialo wstawac

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
melduję się mamusie
butki kupione nauki odbębnione
i poczułam dzisiaj pierwsze prawdziwe kopniaki były aż 3 i było to najbardziej niesamowite przeżycie! miałam bulgotki wczesniej i myślałam czy to czasem nie urojenia albo jelita ale tym razem wyrazne 3 kopnięcia
wszystkim gratulacje kochane skonczonych tygodni i kopniaków
ja się zbieram do spanka bo dopiero co przyjechaliśmy dobranoc!
gratulacje kopniaczkow

ja to jak czasem tak spokojnie siedze tez cos poczuje ale juz sama nie wiem czy to ruchy czy mam takie schizy. Wczoraj czulam tak jakby motylek trzepotal swoimi skrzydelkami w brzuchu a wczesniej takie chwilowe bulgotanie i sama nie wiem czy to juz to Dzisiaj zaczynamy 16 tydzien

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 08:19   #1527
agawoo
Zakorzenienie

Czesć
Witam po weekendzie Szkoda, że się skończył

Cytat:
Ja przed ciążą czosnek prawie do wszystkiego...a teraz to masakra, tak mnie później męczy żołądek że sobie dać rady nie moge.

Dziewczyny super łowy ciuszkowe

Co do bodziaków z krótkim rękawem to ja jak najbardziej będę używać bo na dzieciątko do 3 miesiąca to siostra mi na pewno ok 10 da bo ma w neutralnym kolorze. I ma dużo małych grubszych pajacyków których teraz dla Franka (4 tyg)nie wykorzysta bo jest za ciepło a ma je po swoim zimowym synku z przed 6lat. Czyli na noc body i pajacyk.
No to Wam tylko na obiad leniwych pierogów brakowało heheheh

Jutro sprawdzę czy można u nas bez recepty a jak nie to faktycznie, moja mama mi nawet dzisiaj na skype mówiła ze coś siostrze ma wysłac to by mi też wysłała przy okazjii. Już raz mi leki wysyłała ale za z tych nerwów na ginkę zapomniałam.

Jest jakiś doktor w zastępstwie, ale nie chcę do niego, bo go nie znam i nawet nie wiem czy jest dobry. A jak mam jechać 100km zapłacic z paliwem 150 euro zeby sie dowiedzieć płeć to już sobie daruję. U mojej byłam 2 lipca a usg w szpitalu miałam 18 lipca i kazała mi przyjść 3tyg po wizycie w szpitalu czyli w zasadzie już teraz ale jej nie ma od samego początku sierpnia Nie wiem moze miesiąc temu nie wiedziała o tym urlopie jeszcze. Muszę wytrzymać jeszcze 3 tygodnie i te połówkowe badania to jednak w Pl zrobię w związku z tym.
Za tydzień w przychodniu lekarskiej mam wizytę to moze chociaż serduszko usłyszę bo usg tam nie mają.

Lecę spać...
dobranoc mamuśki
Kasik, no to faktycznie, jak masz tak daelko do lekarza, to bez sensu jechać, i to jeszcze do obcego. Trzy tygodnie szybko zleci i zobaczysz maluszka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 08:21   #1528
renata:)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!! Ale Sebuś mnie zaczął kopać!!!! siedzę nieruchomie i patrzę się na podbrzusze! Jakie to cudne!!!
Agatek widac przez brzusio jak sie rusza?!!superr ja dostałam 3 skromne ale i tak byly to najpiękniejsze kopniaki pod słońcem
Cytat:

Lecę spać...
dobranoc mamuśki
kasikzaki mam tak samo z czosnkiem...uwielbiam czosnek a zjadłam sos czosnkowy na pizzy jakos w 2miesiacu i mnie meczyło strasznie brzuch bolał niedobrze było i tak chyba ze 3-4dni bleee a tak czosnek uwielbiam
na połówkowym to ci zrobią takie usg porządne słońce że mam nadzieję że powiesz że warto było czekaćno ale rozumiem mi też by się strasznie dłużyło i byłoby szkoda i przykro że nie teraz bo widok maleństwa jest świetny
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Hej kochane mamusie

i nie stety mamy po weekendzie a był taki cieplutki i słoneczny ze szkoda ze sie juz skończył a dzis juz ponuro

Za kolejne tygodnie i zazdroszczę wizyty ja mam dopiero 01.09 bo gin na urlopie

o tak ja to mam strasznie pragnienie. Potrafie wypic na prawde duzo Ostatnio woda gazowana tylko bo mam caly czas parcie na gazowane

gratulacje kopniaczkow

ja to jak czasem tak spokojnie siedze tez cos poczuje ale juz sama nie wiem czy to ruchy czy mam takie schizy. Wczoraj czulam tak jakby motylek trzepotal swoimi skrzydelkami w brzuchu a wczesniej takie chwilowe bulgotanie i sama nie wiem czy to juz to Dzisiaj zaczynamy 16 tydzien
ultraradiola u mnie też dzisiaj ponuro ale ja się cieszę bo w upałach się strasznie męczę a w takie dni jak dzisiaj bardzo dobrze sie czuje byleby nie padało
gratulacje16tyg!!!klask i:myślę że to już to słońce ja też się tak zastanawiałam nad tymi bulgotkami a tu wczoraj te kopniaki dostałam jeszcze serie przed snem bo się małe obudziło

idę dzisiaj do gina na12 może już mi powie czy jest siusiak czy nie ma

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

Edytowane przez renata:)
Czas edycji: 2011-08-08 o 08:29
renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 08:36   #1529
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Stary 2011-08-08, 08:39   #1530
Lucy1111
Zakorzenienie

cześć wszystkim

ja już po śniadaniu (bułeczki z twarogiem i szczypiorkiem). Jakie plany na dziś macie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości