Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 20:05   #571
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Dziękujemy!!!! No właśnie gdzieś czytałam o tych targach- czy grali tylko oni czy jeszcze inne zespoły, bo na stronie targów w pliku pdf tylko oni są wymienieni z kapel... Dlaczego jednak się na nich nie zdecydowaliście?

Ogólnie widzę księżniczki w serduszko trzecia na pewno nie
pierwszą znamy tu dobrze na Naszym wątku robi wrażenie a druga to typ najnowszego krzyku mody jeśli taki styl Ci się podoba, to jak najbardziej ja nie wiem sama co myślę o tych piórkowych/strzępionych dołach niby suknia mi się podoba, ale jednak coś mi mówi, że to nie mój styl i to mi przeszkadza.... tak więc obstawiam nr 1

oj tak podobaja mi sie ksiezniczki w serduszko, jednak nie wiem czy takowe bedą mi pasowac, bo jeszcze nic nie mierzylam.. wpisalam poprostu na All moj rozmiar i z pomorskiego i te mi jakos jeszcze sie spodobaly ale bez rewelacji a piszesz, ze 1szą znamy dobrze na wątku, tzn ze ktos tutaj ja mierzyl?? kto??
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:05   #572
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Paulinko! Pierwsza kiecka niby w serduszko i tiulowa tak jak lubię, ale na tej modelce taka sztywna mi się zawsze wydawała, taka Barbie'owa Natomiast na PMce prezentuje się moim zdaniem przepięknie! Szkoda, że nie zapodała żadnej fotki robionej od przodu... Druga niby ładna, ale podoba mi się tylko na jednej focie (tej co stoją przodem) a na tym ostatnim i na modelce jakoś mi nie leży ta kieca Trzecia mimo iż demetrios () to dla mnie jest zbyt zdobna
A Tobie która się najbardziej podoba ?
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:08   #573
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Ojjj wiem, wiem, męka bez dwóch zdań...i ile stresu... eh Oni w tym roku sobie życzyli 4,5o0zl, ale że pytamy o 2012 to już sobie śmignęli do 6tys ostatecznie udało się nam dogadać i zakończyć negocjacje na 5tys. za granie do 3rano + ewentualne 300zl za każdą dodatkową godzinę Myślę, że wesele potrwa do 4, max 5. A zespół zobowiązał sie zwrocic Nam jakiekolwiek pieniądze uzbierane podczas wesela za np. dedykacje. 5tys. to i tak dla Nas dużo jak za 1 noc... a za 2 dni (z poprawinami) zaśpiewałNam 9tys A Wy ile płacicie?
Z tymi dedykacjami to uwazajcie, bo to roznie bywa, szczegolnie jesli zespol mowi ze wam je odliczy. U nas tez jest ten zwyczaj z dedykacjami, ale ja od razu dogadalam sie z zespolem ze dedykacje wrzucaja do puszeczki, ja im wyplacam pelna kwote a puszczeka zostaje dla nas. W ten sposob mam pewnosc ze nie beda na dedykacjach oszukiwac, u nas prawie kazdy daje dedykacje wiec moze sie uzbierac tego troche.

My mamy podpisana umowe na 4 tys, w tym babka ma spiewac w kosciele, i do tego mamy wystep Elvisa Presleya gratis (normalnie chyba biora 200 zl), graja 13 godzin. Przy czym mamy bez perkusji, ktora kosztuje dodatkowo 800 zl. I na razie sie nad nia zastanawiam...byc moze sobie ja dobierzemy, zobaczymy jak sie nam koszty poukladaja, musimy tylko 3 miesiacze wczesniej ich powiadomic ze perkusje tez chcemy.

A jakiego fotografa masz na oku? Bo jesli jestes z Krk to mam super fotografa, tylko drogi
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:10   #574
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Paulinko! Pierwsza kiecka niby w serduszko i tiulowa tak jak lubię, ale na tej modelce taka sztywna mi się zawsze wydawała, taka Barbie'owa Natomiast na PMce prezentuje się moim zdaniem przepięknie! Szkoda, że nie zapodała żadnej fotki robionej od przodu... Druga niby ładna, ale podoba mi się tylko na jednej focie (tej co stoją przodem) a na tym ostatnim i na modelce jakoś mi nie leży ta kieca Trzecia mimo iż demetrios () to dla mnie jest zbyt zdobna
A Tobie która się najbardziej podoba ?
Pierwsza najbardziej, choc mnie nie powala napisalam do tej dziewczyny maila z prośba o zdjęcie z przodu druga ma obnizony stan chyba, a takie, mimo, ze kocham falbankowe doly nie pasowalaby mi - tak mysle. A trzecią wstawilam ze wzgledu na to, ze jest ksiezniczka dla mnie tez zbyt ozdobna szukam dalej
Stary 2011-08-07, 20:14   #575
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

W ogóle dziewczynki poczułam nieodpartą ochotę zaśpiewania dla TŻa piosenki pt. "A Gift" z repertuaru Basi Trzetrzelewskiej Jeśli oglądałyście X Factora powinnyście kojarzyć występ Ady z Basią: http://www.youtube.com/watch?v=iSat2yuo6Tw - nasza Seagirl zamierza do niej zatańczyć ze swoim TŻem pierwszy taniec No a ja strasznie chciałabym zaśpiewać TŻowi... Odczuwam tylko siarę z moim angielskim, który ostatnimi czasy podupadł a będę miała wśród gości dwoje anglojęzycznych (kuzynkę from Australia z boyem) hehe Nie to, że śpiewam jak po turecku, ale rozumiecie o co chodzi Kurczę, może byłoby miło - my z TŻem przytulaniec na środku parkietu, wszyscy goście tańczący w parach wokół nas, mogłoby być całkiem romantycznie Dj zrobiłby jakiś nastrój, można rozdać świeczki, coś pokombinować... Co sądzicie ? Czy któraś z Was też nieśmiało myśli o zaśpiewaniu dla TŻa?
Stary 2011-08-07, 20:15   #576
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość

A wiesz, że ostatnio o Tobie myślałam?
Widze, że wyjazd się udał! Gdzie w końcu byliście? I co z tymi paszportami?

zabij mnie.... ani ja ani TŻ nie wzieliśmy na wyjazd aparatu Także fotek ni ma
Udał się zdecydowanie . Co do paszportów to udało się bez, wjechaliśmy bez problemu na dowody. Początkowo chcieliśmy jechać na wyspę Krk, ale w międzyczasie, a w zasadzie po drodze stwierdziliśmy, że uderzymy bardziej na południe i w końcu wylądowaliśmy w takiej małej miejscowości Medici. Mniej więcej na środku pomiędzy Omisiem i Makarską. Mieliśmy cudną plażę, jedyny minus był taki, że wieczorem raczej zamierało tam życie. Ale mieliśmy samochód więc jeździliśmy do tych większych miejscowości .
Po tym wyjeździe mogę śmiało powiedzieć, że zakochałam się w Chorwacji

Cytat:

No nic, dla 100% pewności napisałam też do dyrekcji w Krakowie.

UDAŁO SIĘ!!!! MAMY TEN ZESPÓŁ!!!!!!!!!
Ale mi napsuli krwi....uffffff Podałam już dane do i czekam
Gratulacje

Cytat:
1. Trochę zbyt księżniczkowata ale na PMce wygląda pięknie
2. Nie podoba mi się materiał z jakiego zrobione są te falbany...
3. Zbyt obszerna, chyba, że to tylko tak wygląda na zdjęciu gdzie PM siedzi.

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Sliczne fotki Az sie rozmarzylam Bylam na Chrwacji ale juz dawno temu...ale na pewno tam wroce bo moj TZ tam jeszcze nie byl, a naprawde jest co ogladac A gdzie byliscie dokladnie?
Cytat:

Uuu fablous też niezła laseczka A ta Chorwacja... Koniecznie napisz, w jakiej miejscowości dokładnie byliście - ten wodospad rozłożył mnie na łopatki... Też marzą mi się takie przepiękne wakacje

EDIT: ...budowa ciała świni nie pozwala jej spojrzeć w niebo Hehehe ostatnio widuję ten tekst na ekranach w autobusach Takie coś z cyklu: "czy wiesz, że...?" Hehehe ;p
Tak jak już pisałam byliśmy w małej miejscowości Medici, tam jest taka piękna plaża . A te wodospady są w Parku Narodowym Krka, jechaliśmy tam jakieś 100km ale jak widać na zdjęciach warto było. Widoki niesamowite

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:25   #577
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
W ogóle dziewczynki poczułam nieodpartą ochotę zaśpiewania dla TŻa piosenki pt. "A Gift" z repertuaru Basi Trzetrzelewskiej Jeśli oglądałyście X Factora powinnyście kojarzyć występ Ady z Basią: http://www.youtube.com/watch?v=iSat2yuo6Tw - nasza Seagirl zamierza do niej zatańczyć ze swoim TŻem pierwszy taniec No a ja strasznie chciałabym zaśpiewać TŻowi... Odczuwam tylko siarę z moim angielskim, który ostatnimi czasy podupadł a będę miała wśród gości dwoje anglojęzycznych (kuzynkę from Australia z boyem) hehe Nie to, że śpiewam jak po turecku, ale rozumiecie o co chodzi Kurczę, może byłoby miło - my z TŻem przytulaniec na środku parkietu, wszyscy goście tańczący w parach wokół nas, mogłoby być całkiem romantycznie Dj zrobiłby jakiś nastrój, można rozdać świeczki, coś pokombinować... Co sądzicie ? Czy któraś z Was też nieśmiało myśli o zaśpiewaniu dla TŻa?
Hehe..no ja to raczej nie bede planowac bo jakbym zaczela spiewac to na pewno wszyscy goscie poszliby, albo co gorsza uciekliby do domu i byloby po imprezie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Udał się zdecydowanie . Co do paszportów to udało się bez, wjechaliśmy bez problemu na dowody. Początkowo chcieliśmy jechać na wyspę Krk, ale w międzyczasie, a w zasadzie po drodze stwierdziliśmy, że uderzymy bardziej na południe i w końcu wylądowaliśmy w takiej małej miejscowości Medici. Mniej więcej na środku pomiędzy Omisiem i Makarską. Mieliśmy cudną plażę, jedyny minus był taki, że wieczorem raczej zamierało tam życie. Ale mieliśmy samochód więc jeździliśmy do tych większych miejscowości .
Po tym wyjeździe mogę śmiało powiedzieć, że zakochałam się w Chorwacji

Gratulacje

1. Trochę zbyt księżniczkowata ale na PMce wygląda pięknie
2. Nie podoba mi się materiał z jakiego zrobione są te falbany...
3. Zbyt obszerna, chyba, że to tylko tak wygląda na zdjęciu gdzie PM siedzi.

Tak jak już pisałam byliśmy w małej miejscowości Medici, tam jest taka piękna plaża . A te wodospady są w Parku Narodowym Krka, jechaliśmy tam jakieś 100km ale jak widać na zdjęciach warto było. Widoki niesamowite
O to mysmy byli wlasnie w Makarskiej Pieknie bylo Tylko ze zrobilismy sobie tez wycieczke az do Dubrownika zwiedzakac po drodze wszystko co mozliwe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 20:29   #578
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
No jak tylko umiesz spiewac, to czemu nie? mysle, ze bylaby to wspaniala niespodzianka dla TZta ja nic takiego nie planuję, bo obawiam sie, ze by poprostu wszyscy uciekli
Stary 2011-08-07, 20:31   #579
marylka80
Zadomowienie

Posluchalam sobie tej piosenki "A Gift" Ladna Ale ewidentnie Ada zmiotla Basie
Stary 2011-08-07, 20:31   #580
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Czy któraś z Was też nieśmiało myśli o zaśpiewaniu dla TŻa?
Gdybym miała głos to na pewno bym zaśpiewała, ale niestety, nie chcę żeby wszyscy uciekli Myślę że pomysł bardzo romantico
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:35   #581
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
O to mysmy byli wlasnie w Makarskiej Pieknie bylo Tylko ze zrobilismy sobie tez wycieczke az do Dubrownika zwiedzakac po drodze wszystko co mozliwe
Makarska bardzo fajna miejscowość ale strasznie tłoczna i hałaśliwa. A do Dubrownika to nawet nie mieliśmy się co wybierać bo bez paszportów nie przejechalibyśmy przez ten skrawek Bośni

Cytat:
Jeśli umiesz śpiewać to czemu nie, może to być fajny pomysł . Piosenka jest śliczna. Jeśli ja z moim talentem chciałabym zaśpiewać coś TŻtowi na weselu to jak słowo daję wszyscy by uciekli

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 20:39   #582
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny!

Ja się dopiero ogarnęłam co nieco po wczorajszym weselu, skończyło się po 4.00... Weselicho udane, jedzonko pyszne, obsługa na 5+, zespół w miarę, choć nie w moim klimacie (too much of disco polo)... Suknia PMki dość klasyczna, na kole, fason litery A, ale tylko delikatnie rozszerzany u dołu, bez żadnych drapowań czy falbanek. Na gorsecie były srebrne aplikacje, dekolt ząbkowany. Nie w moim typie, ale jej pasowała.

Ogólnie wesele było bardzo klasycznie prowadzone, chociaż bez zbytniej charyzmy ze strony zespołu - tego mi trochę zabrakło Z atrakcji były lampiony - niespodzianka przygotowana dla Pary Młodej przez brata PMki. Powiem Wam, że wyszło cudnie, nigdy wcześniej nie byłam przy puszczaniu lampionów, ale jak się już wszystkie wzniosą i poszybują to wygląda to naprawdę przepięknie, taki magiczny moment. Jeśli któraś z Was się nad tym zastanawia, to polecam!

Nie mam teraz weny na jakąś pełniejszą relację, bo mnie jeszcze główka boli Jak chcecie to pytajcie o coś konkretnie. Powiem tylko, że na pewno będę zwracać uwagę na to, abyśmy pomimo stresu i nerwów tego dnia byli na naszym weselu cały czas uśmiechnięci. Wczoraj widać było po PMce, że zszedł z niej stres i na początku wesela była bardzo poważna.

Ja z kolei byłam bardzo zadowolona z tego, co wyczarowała mi na włoskach fryzjerka Miałam upięcie na bok z lokowanych włosów. Na ślub pewnie zdecyduję się na doczepianie włosów, żeby były gęściejsze i dłuższe, to wtedy będzie można poszaleć z fryzurą, tak mi zaproponowała fryzjerka. Mówiła, że ostatnio trzem PMkom po kolei doczepiała włosy i nawet dziewczynie, która ma 3 razy rzadsze włosy niż ja udało się wyczarować świetną fryzurę, wszystko dzięki doczepkom.

Makijaż też wyszedł OK i trzymał się całą noc, używałam tylko ze dwa razy bibułek matujących i kilka razy przypudrowałam nosek i policzki i było super. Z tego, co widziałam, to większość kosmetyków jakimi malowała mnie makijażystka było z Kryolanu. Zdecydowałam się też na kępki rzęs i powiem Wam, że byłam zachwycona efektem! Pomimo, że naturalnie moje rzęsy są fajne, to w kępkach to już mistrzostwo świata I wcale nie czułam ich podczas zabawy, tylko na początku zaraz po doklejeniu było takie uczucie jak po nałożeniu sporej ilości tuszu. Ale potem już ich wcale nie czułam.

Na kolejne wesele wypróbuję coś delikatniejszego, jeśli chodzi o make-up, bo wczoraj zażyczyłam sobie smoky eyes, a do sukni ślubnej chyba by nie przystawał za bardzo taki makijaż, było bardzo mocny (choć go uwielbiam!)

Wrzucę potem fotki na pocztę. Jak chcecie, to mogę też pokazać Wam suknię PMki, ale również na poczcie, bo ma konto na wizażu

Największa dolegliwość podczas wesela to były moje bolące stópki, z związku z czym stwierdziłam, że na kolejne wesele zamawiam buty taneczne. Chyba takie same jak na ślub, tylko, że czarne, żebym mogła w nich na wszelkie taneczne imprezy śmigać. I tu mam pytanie do naszej kochanej Sztuczki: ile najdłużej godzin tańczyłaś w butach tanecznych? Czy w nich rzeczywiście można przetańczyć całą noc i nie czuje się zmęczenia? Bo nie chcę na darmo wydawać kasy, jeśli np. już około północy zaczną mnie cisnąć na palcach. Powiedz proszę, jakie masz z nimi doświadczenia, będę bardzo, bardzo wdzięczna!
Stary 2011-08-07, 20:43   #583
Madziuniusia
Zakorzenienie

ja za jeden dzień grania płacę 4 tys do czwartej rano... Normalnie biorą 4500, rabat po znajomości...
Stary 2011-08-07, 20:43   #584
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Rada dla Dziewczyn rozglądających się już za obrączkami :

Trwałość jest bezpośrednio związana z próbą: im niższa próba, tym wyższa trwałość. Niestety trwałość jest osiągana kosztem estetyki wyrobu: staje się on bardziej matowy, a poza tym- co nie jest bez znaczenia- obniża się jego wartość. Czyste złoto to metal bardzo mięki, podatny na ścieranie i uszkodzenia mechaniczne. W związku z tym potrzebny jest kompromis pomiędzy estetyką a trwałością. Najczęściej polecaną i oferowaną próbą jest tzw. „ czternastka”' która w nomenklaturze jubilerskiej ma różne nazwy ( 585, 14 karatów, próba numer 3 i inne). Bez wzgledu na nazwę jest to zawsze to samo „ złoto”. Złoto czternastokaratowe zawiera w jednym gramie 0,585 grama czystego złota, a pozostałe 0,415 grama to inne metale(głownie srebro). Obrączki wykonane ze złota tej próby oferowane sa w przystepnych cenach, a przy tym charakteryzują się wysoką trwałością i nienaganną estetyką.

to ja jeszcze dodam do siebie że w dużych sieciach typu apart yes naciągają na "wyższą" próbę a tak na prawdę dają 585... bo mało kto potem sprawdza z lupą w środku obrączki jaka to próba...

my osobiście zamówiliśmy 585

Cytat:
pierwsza zdecydowanie reszta mi się nie podoba

a my z TŻ ten upalny dzionek spędizliśmy w Nałęczowie... pochodziliśmy sobie po parku... ludzi tyle że szok... poszliśmy od pijalni wedlowskiej czekolady zamówiliśmy sobie czekoladę na zimno z lodami i powiem wam tyle teraz przez miesiąc nie spojrzę na czekoladę... takie słodkie... a poza tym pospacerowaliśmy sobie potem pojechaliśmy do mojej babci bo musiałam zabrać rodziców no tak któż by mógł robić za kierowcę jak nie ja
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:44   #585
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Rada dla Dziewczyn rozglądających się już za obrączkami :

Trwałość jest bezpośrednio związana z próbą: im niższa próba, tym wyższa trwałość. Niestety trwałość jest osiągana kosztem estetyki wyrobu: staje się on bardziej matowy, a poza tym- co nie jest bez znaczenia- obniża się jego wartość. Czyste złoto to metal bardzo mięki, podatny na ścieranie i uszkodzenia mechaniczne. W związku z tym potrzebny jest kompromis pomiędzy estetyką a trwałością. Najczęściej polecaną i oferowaną próbą jest tzw. „ czternastka”' która w nomenklaturze jubilerskiej ma różne nazwy ( 585, 14 karatów, próba numer 3 i inne). Bez wzgledu na nazwę jest to zawsze to samo „ złoto”. Złoto czternastokaratowe zawiera w jednym gramie 0,585 grama czystego złota, a pozostałe 0,415 grama to inne metale(głownie srebro). Obrączki wykonane ze złota tej próby oferowane sa w przystepnych cenach, a przy tym charakteryzują się wysoką trwałością i nienaganną estetyką.

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Gratuluję nadrobienia wszystkiego!!!!

Sen przerąbany ale Cię ten wizaż prześladuje

My też mieliśmy cholerny problem ze znalezieniem zespołu...albo były kiczowate....albo fajnie grały, ale wokal nie bardzo dawał radę....albo ang. był porównywalny do tureckiego albo cenę sobie taką zaśpiewali, że przy takiej liczbie od razu sam laptop mi się zawieszał albo po prostu są już zajęci.... no i wreszcie MAMY!!!! www.hot-night.pl zespół z Myślenic, woj. małopolskie
A Wy co już Macie, Tusia, załatwione, że zespół był najcięższym orzechem do zgryzienia?
byłam kiedys na Andrzejkach w kopalni soli w Wieliczce i grał właśnie tam ten zespół.. jest świetny, bardzo dobrze wspominamy, wybawiliśmy się jak nigdyw ogóle wszyscy tak szaleli i powiem Ci że warty jest tej ceny wg mnie.
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 20:47   #586
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Hehe..no ja to raczej nie bede planowac bo jakbym zaczela spiewac to na pewno wszyscy goscie poszliby, albo co gorsza uciekliby do domu i byloby po imprezie
Cytat:
No jak tylko umiesz spiewac, to czemu nie? mysle, ze bylaby to wspaniala niespodzianka dla TZta ja nic takiego nie planuję, bo obawiam sie, ze by poprostu wszyscy uciekli
Ooooj Może chociaż TŻci by zostali ?

Cytat:
No właśnie śliczna jest ta piosena Ada faktycznie wykopała Basię No, ale ma babeczka swoje lata już I ponoć chora tu była...

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28612141]Gdybym miała głos to na pewno bym zaśpiewała, ale niestety, nie chcę żeby wszyscy uciekli Myślę że pomysł bardzo romantico[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Jeśli umiesz śpiewać to czemu nie, może to być fajny pomysł . Piosenka jest śliczna. Jeśli ja z moim talentem chciałabym zaśpiewać coś TŻtowi na weselu to jak słowo daję wszyscy by uciekli
Fajnie, że pomysł się podoba (póki co, bo może zaraz ktoś mnie pojedzie ) No ja śpiewałam 4 lata w takim młodzieżowym zespole - wszystkie festyny i jakieś tam dni dziecka, kolędowanie, zabawy na powietrzu czy WOŚP obskakiwałyśmy - bardzo miło wspominam tamte czasy I na studniówce śpiewałam "Niech żyje bal" hehe no i tak jak słyszałam od koleżanek to ponoć całkiem ładnie

Ale też jest taka kwestia, że to trochę trudna piosenka i nie chciałabym zawyć do mikrofonu hehe jak Basia w jednym momencie

TŻowi może i by się spodobało, ale chyba bardziej sama inicjatywa Parę razy śpiewałam dla niego na karaoke, chyba się trochę przyzwyczaił :p
Stary 2011-08-07, 20:52   #587
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
druga mi się nie podoba, kompletnie nie w moim stylu. w pierwszej taki sztywny ten gorset mi sie wydaje, przynajmniej ta laska w nim tak wygląda ale dół ma bardzo ładny. najlepsza jest 3
Stary 2011-08-07, 21:07   #588
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
pierwsze świetna, na PMce się ślicznie prezentuje, szkoda, że z przodu zdjęcia nie dodała
druga - falbanki mnie jakoś najmniej przekonują
trzecia - na modelce mi się nie podoba, na PMce lepiej ale nie ma zdjęcia z przodu jak stoi więc ciężko się wypowiedzieć
Stary 2011-08-07, 21:20   #589
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
tez jasobie wlączylam i od razu wszystkie piosenki, ktore spiewala Ada Ona ma swietny glos i urode.. taka delikutasna

Dzieki Dziewczyny za opinie dotyczącą sukienek widac zdania podzielone na szcsecie na zadną sie nie napalilam,bo moim zdaniem nie ma w nich nic, co moglo by wywolac we mnie och i ach szukam dalej powiedzialam sobie, ze do grudnia oglądam wszystkie sukienki - te uzywane i nowe z moich okolic i na cos sie zdecyduje ale w grudniu musze juz kupic, bo wtedy bede tylko w kwietniu w PL na swieta wielkanocne i potem juz na wesele!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 21:20   #590
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Największa dolegliwość podczas wesela to były moje bolące stópki, z związku z czym stwierdziłam, że na kolejne wesele zamawiam buty taneczne. Chyba takie same jak na ślub, tylko, że czarne, żebym mogła w nich na wszelkie taneczne imprezy śmigać. I tu mam pytanie do naszej kochanej Sztuczki: ile najdłużej godzin tańczyłaś w butach tanecznych? Czy w nich rzeczywiście można przetańczyć całą noc i nie czuje się zmęczenia? Bo nie chcę na darmo wydawać kasy, jeśli np. już około północy zaczną mnie cisnąć na palcach. Powiedz proszę, jakie masz z nimi doświadczenia, będę bardzo, bardzo wdzięczna!
Hmm... nie wiem Tenebrosko czy moja odpowiedź może być dla Ciebie w jakiś sposób miarodajna, bo ja ogólnie mam strasznie wrażliwe na wszystko stopy Ogólnie powiem tak: dla mnie buty taneczne są wygodne jak żadne, świetnie trzymają się na nodze, mają bardziej elastyczną podeszwę (choć te z podeszwą użytkową pewnie są podobne do normalnych butów) i świetnie wyważony, stabilny obcas No i to jedyne buty, które mogę założyć na gołą stopę i nie płakać później Co prawda jak jest gorąco albo faktycznie ciągle tańczę to po bokach troszkę mnie uwierają paseczki (ale tylko na bosą nóżkę :p - w rajstopach nie ma problemu) a tak to super Jeśli chodzi o ciśnięcie na palcach to domyślam się, że masz na myśli buty zakryte to niestety nie wiem, czy dyskomfort o którym piszesz może wystąpić Ja mam buciki sandałkowe (zdjęcie poniżej [EDIT: było :p] - tak, wiem że mam długą szyję :p nie tańczę z TŻem tylko z kolegą :p a i jeśli Paulinko jesteś tutaj to oblookaj mojego przylizanego, babcinego koczka ) więc się tym nie martwię
Krótko mówiąc z moich tanecznych jestem naprawdę bardzo zadowolona Dlatego już planuję zakup nowych - szczęśliwie się składa, że upiekę 2 pieczenie na jednym ogniu bo przy okazji posłużą mi jako ślubne

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-08-07 o 23:11
Stary 2011-08-07, 21:20   #591
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
oj gdybym ja miała talent to bym się napewno zdecydowała zaśpiewać to będzie bardzo ciekawe i romantyczne
byłam raz na weselu na którym panna mloda spiewała ale dla rodziców slicznie to wyszło
Stary 2011-08-07, 21:24   #592
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
byłam raz na weselu na którym panna mloda spiewała ale dla rodziców slicznie to wyszło
ja chciałam zaśpiewać dla rodziców tylko sama nie wiem jak to jest z moim głosem... jak chodziłam swojego czasu na karaoke to raczej całym chórkiem śpiewałysmy... podśpiewuję sobie czasem w domu ale sama nie wiem. Oczywiście dla TŻ to ja mam najcudowniejszy głos na świecie więc jego opinia się nie liczy a nie chcę z siebie zrobić głupiej na własnym weselu

Stary 2011-08-07, 21:27   #593
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm... nie wiem Tenebrosko czy moja odpowiedź może być dla Ciebie w jakiś sposób miarodajna, bo ja ogólnie mam strasznie wrażliwe na wszystko stopy Ogólnie powiem tak: dla mnie buty taneczne są wygodne jak żadne, świetnie trzymają się na nodze, mają bardziej elastyczną podeszwę (choć te z podeszwą użytkową pewnie są podobne do normalnych butów) i świetnie wyważony, stabilny obcas No i to jedyne buty, które mogę założyć na gołą stopę i nie płakać później Co prawda jak jest gorąco albo faktycznie ciągle tańczę to po bokach troszkę mnie uwierają paseczki (ale tylko na bosą nóżkę :p - w rajstopach nie ma problemu) a tak to super Jeśli chodzi o ciśnięcie na palcach to domyślam się, że masz na myśli buty zakryte to niestety nie wiem, czy dyskomfort o którym piszesz może wystąpić Ja mam buciki sandałkowe (zdjęcie poniżej - tak, wiem że mam długą szyję :p nie tańczę z TŻem tylko z kolegą :p a i jeśli Paulinko jesteś tutaj to oblookaj mojego przylizanego, babcinego koczka ) więc się tym nie martwię
Krótko mówiąc z moich tanecznych jestem naprawdę bardzo zadowolona Dlatego już planuję zakup nowych - szczęśliwie się składa, że upiekę 2 pieczenie na jednym ogniu bo przy okazji posłużą mi jako ślubne

pamietliwa jestes, nie ma co hehe jak ja uwielkbiam Twoje komentarze dotyczące Twojego wyglądu np. tak, wiem że mam długą szyję, czy ostatnio cos o morenie dennej no tak sie czasami zasmieje do siebie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 21:28   #594
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja chciałam zaśpiewać dla rodziców tylko sama nie wiem jak to jest z moim głosem... jak chodziłam swojego czasu na karaoke to raczej całym chórkiem śpiewałysmy... podśpiewuję sobie czasem w domu ale sama nie wiem. Oczywiście dla TŻ to ja mam najcudowniejszy głos na świecie więc jego opinia się nie liczy a nie chcę z siebie zrobić głupiej na własnym weselu
no to powiedz o tym komuś takiemu zaufanemu i myślę że ta osoba która Cie zna to dobrze Ci doradzi ja bym tak zrobiła na Twoim miejscu bo jeśli lubisz śpiewać i chcesz to szkoda by było nie zaśpiewać dla rodziców
Stary 2011-08-07, 21:28   #595
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
ja byłam raz na weselu gdzie laska śpiewała, umiała, ale wyszło przeokropnie ... ustawiony był mikrofon jej baardzo głośno i to było wręcz darcie się, a nie śpiew ( a orkiestra zamiast coś z tym zrobić to nic ;/ )

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:32   #596
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dobry na wieczór!!!!!!!!!!
Cos mnie tu ostatnio nie było... nie dane mi było.
A TŻ był na weekend i niespodziewanie znów pojechał na 2 tyg lub dłużej

Cytat:
Nattiv mam pytanie do Ciebie, Ty robiłas winietki i też kleiłaś je klejem Magic, nie boisz się że Ci się rozkleją przez rok? bo ja sie zastanawiam nad tym, w zasadzie nie powinny ale wiesz róznie to bywa..
Moje doświadczenie z klejem Magic jest takie, że na długo pozostaje w niezmienionej konsystencji i mocy klejenia. Nie wiem jak sprawa wygląda z klejeniem np zawieszek na rok przed, ale mam w domu mnóstwo czy to kartek, czy ozdób, które robiłam razem z dzieciakami na warsztatach i dalej wszystko ładnie się trzyma.

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
A mogłabyś napisać lub podać linka do przepisu?? Może jutro upiek
Mnie natomiast złapała faza (wszystkiemu winna Trójka) na Maleńczuka & Yugopolis - ostatnia nocka. FANTASTYCZNA melodia i głos Maleńczuka....mmmmmm.... uwielbiam!
Pozdrawiam słuchaczkę mojej ulubionej stacji radiowej!!!!

Cytat:
no ja mam inne zdanie na ten temat. Pewnie i tak teraz przez caly rok będą wyjasniac czy to wkoncu bylo samobojstwo czy nie. Mnie ciekawi tylko ktory polityk bedzie nastepny, ktory zginie w nie do konca wyjasnionych okolicznosciach. Ale masz racje, nie tutaj o tym rozmawiac
Nie no politycy... Dla mnie nie ma niewyjaśnionych okoliczności np. rozbicia samolotu.
A Lepper) cóż... niech spoczywa w pokoju.
Teraz zacznie się kolejna szopka, kolejne komisje śledcze, kolejne pieniądze podatników zostaną zmarnowane, dalej pewni politycy będą sie wzajemnie nienawidzić i siać nienawiść między Polakami.
Najgorsze jest to, że nasze szanowne i kochane społeczeństwo z pewnymi osobami na czele we wszystkim widzi jakiś cholerny spisek.

Macie rację dziewczyny, szkoda gadać!!!!

Mam niedobór herbaty, więc zmykam coś zaparzyć i później wracam dalej nadrabiać... Wy gaduły!!!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:33   #597
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
oj gdybym ja miała talent to bym się napewno zdecydowała zaśpiewać to będzie bardzo ciekawe i romantyczne
Hmm... no to teraz będę miała zagryzkę dla kogo zaśpiewać - rodzicom byłoby na pewno bardzo miło Tylko co? "Cudownych rodziców mam" odpada z kilku powodów hmm... zastanowię się nad tym Fajnie byłoby gdybyśmy wtedy z TŻem w duecie zaśpiewali (mój Skarb daje radę ) ale wiem na pewno, że on się na to nie zgodzi
Stary 2011-08-07, 21:37   #598
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm... no to teraz będę miała zagryzkę dla kogo zaśpiewać - rodzicom byłoby na pewno bardzo miło Tylko co? "Cudownych rodziców mam" odpada z kilku powodów hmm... zastanowię się nad tym Fajnie byłoby gdybyśmy wtedy z TŻem w duecie zaśpiewali (mój Skarb daje radę ) ale wiem na pewno, że on się na to nie zgodzi
oj tam, oj tam może go namówisz napewno masz jakies sposoby na niego jak każda z nas:P
Stary 2011-08-07, 21:38   #599
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
tylko nie cudownych rodziców mam... jak słyszę tą piosenkę to wychodzę z sali

Stary 2011-08-07, 21:48   #600
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
pamietliwa jestes, nie ma co hehe jak ja uwielkbiam Twoje komentarze dotyczące Twojego wyglądu np. tak, wiem że mam długą szyję, czy ostatnio cos o morenie dennej no tak sie czasami zasmieje do siebie
Hihi no pamiętliwa ze mnie jędza, to prawda Ale wiedz, że absolutnie mnie nie uraziłaś tamtym tekścikiem o przylizanych koczkach, naprawdę Hehe Ach no widzisz, bo ja taka czepialska i zbyt dokładna jestem to i do siebie samej mam cały czas "wąty" hehe Taka już jestem Fajnie, że dzięki temu przynajmniej ktoś się trochę pośmieje

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
ja byłam raz na weselu gdzie laska śpiewała, umiała, ale wyszło przeokropnie ... ustawiony był mikrofon jej baardzo głośno i to było wręcz darcie się, a nie śpiew ( a orkiestra zamiast coś z tym zrobić to nic ;/ )
Uuu... to nie wiedziało dziewczę, że jak jest głośno ustawiony mikrofon to trzeba po prostu oddalić go trochę od paszczy ?

Cytat:
tylko nie cudownych rodziców mam... jak słyszę tą piosenkę to wychodzę z sali
Hehe nie no, ja aż takiej awersji nie mam Ale trochę już mi się osłuchało i nie pasowałoby do naszej sytuacji rodzinnej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości