|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
oj tak podobaja mi sie ksiezniczki w serduszko, jednak nie wiem czy takowe bedą mi pasowac, bo jeszcze nic nie mierzylam.. wpisalam poprostu na All moj rozmiar i z pomorskiego i te mi jakos jeszcze sie spodobaly ale bez rewelacji a piszesz, ze 1szą znamy dobrze na wątku, tzn ze ktos tutaj ja mierzyl?? kto??
|
|
|
|
|
#572 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast na PMce prezentuje się moim zdaniem przepięknie! Szkoda, że nie zapodała żadnej fotki robionej od przodu... Druga niby ładna, ale podoba mi się tylko na jednej focie (tej co stoją przodem) a na tym ostatnim i na modelce jakoś mi nie leży ta kieca Trzecia mimo iż demetrios (![]() A Tobie która się najbardziej podoba ?
|
|
#573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My mamy podpisana umowe na 4 tys, w tym babka ma spiewac w kosciele, i do tego mamy wystep Elvisa Presleya gratis (normalnie chyba biora 200 zl), graja 13 godzin. Przy czym mamy bez perkusji, ktora kosztuje dodatkowo 800 zl. I na razie sie nad nia zastanawiam...byc moze sobie ja dobierzemy, zobaczymy jak sie nam koszty poukladaja, musimy tylko 3 miesiacze wczesniej ich powiadomic ze perkusje tez chcemy. A jakiego fotografa masz na oku? Bo jesli jestes z Krk to mam super fotografa, tylko drogi
|
|
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisalam do tej dziewczyny maila z prośba o zdjęcie z przodu druga ma obnizony stan chyba, a takie, mimo, ze kocham falbankowe doly nie pasowalaby mi - tak mysle. A trzecią wstawilam ze wzgledu na to, ze jest ksiezniczka dla mnie tez zbyt ozdobna szukam dalej
|
|
|
|
|
#575 |
|
Rozeznanie
|
W ogóle dziewczynki poczułam nieodpartą ochotę zaśpiewania dla TŻa piosenki pt. "A Gift" z repertuaru Basi Trzetrzelewskiej
Jeśli oglądałyście X Factora powinnyście kojarzyć występ Ady z Basią: http://www.youtube.com/watch?v=iSat2yuo6Tw - nasza Seagirl zamierza do niej zatańczyć ze swoim TŻem pierwszy taniec No a ja strasznie chciałabym zaśpiewać TŻowi... Odczuwam tylko siarę z moim angielskim, który ostatnimi czasy podupadł a będę miała wśród gości dwoje anglojęzycznych (kuzynkę from Australia z boyem) hehe Nie to, że śpiewam jak po turecku, ale rozumiecie o co chodzi Kurczę, może byłoby miło - my z TŻem przytulaniec na środku parkietu, wszyscy goście tańczący w parach wokół nas, mogłoby być całkiem romantycznie Dj zrobiłby jakiś nastrój, można rozdać świeczki, coś pokombinować... Co sądzicie ? Czy któraś z Was też nieśmiało myśli o zaśpiewaniu dla TŻa?
|
#576 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Co do paszportów to udało się bez, wjechaliśmy bez problemu na dowody. Początkowo chcieliśmy jechać na wyspę Krk, ale w międzyczasie, a w zasadzie po drodze stwierdziliśmy, że uderzymy bardziej na południe i w końcu wylądowaliśmy w takiej małej miejscowości Medici. Mniej więcej na środku pomiędzy Omisiem i Makarską. Mieliśmy cudną plażę, jedyny minus był taki, że wieczorem raczej zamierało tam życie. Ale mieliśmy samochód więc jeździliśmy do tych większych miejscowości . Po tym wyjeździe mogę śmiało powiedzieć, że zakochałam się w Chorwacji Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Nie podoba mi się materiał z jakiego zrobione są te falbany... 3. Zbyt obszerna, chyba, że to tylko tak wygląda na zdjęciu gdzie PM siedzi. Cytat:
Cytat:
. A te wodospady są w Parku Narodowym Krka, jechaliśmy tam jakieś 100km ale jak widać na zdjęciach warto było. Widoki niesamowite |
|||||
|
|
|
#577 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pieknie bylo Tylko ze zrobilismy sobie tez wycieczke az do Dubrownika zwiedzakac po drodze wszystko co mozliwe
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle, ze bylaby to wspaniala niespodzianka dla TZta
|
|
|
|
|
#579 |
|
Zadomowienie
|
Posluchalam sobie tej piosenki "A Gift"
Ladna Ale ewidentnie Ada zmiotla Basie
|
|
|
|
#580 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Piosenka jest śliczna. Jeśli ja z moim talentem chciałabym zaśpiewać coś TŻtowi na weselu to jak słowo daję wszyscy by uciekli
|
||
|
|
|
#582 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Ja się dopiero ogarnęłam co nieco po wczorajszym weselu, skończyło się po 4.00... Weselicho udane, jedzonko pyszne, obsługa na 5+, zespół w miarę, choć nie w moim klimacie (too much of disco polo)... Suknia PMki dość klasyczna, na kole, fason litery A, ale tylko delikatnie rozszerzany u dołu, bez żadnych drapowań czy falbanek. Na gorsecie były srebrne aplikacje, dekolt ząbkowany. Nie w moim typie, ale jej pasowała. Ogólnie wesele było bardzo klasycznie prowadzone, chociaż bez zbytniej charyzmy ze strony zespołu - tego mi trochę zabrakło Z atrakcji były lampiony - niespodzianka przygotowana dla Pary Młodej przez brata PMki. Powiem Wam, że wyszło cudnie, nigdy wcześniej nie byłam przy puszczaniu lampionów, ale jak się już wszystkie wzniosą i poszybują to wygląda to naprawdę przepięknie, taki magiczny moment. Jeśli któraś z Was się nad tym zastanawia, to polecam!Nie mam teraz weny na jakąś pełniejszą relację, bo mnie jeszcze główka boli Jak chcecie to pytajcie o coś konkretnie. Powiem tylko, że na pewno będę zwracać uwagę na to, abyśmy pomimo stresu i nerwów tego dnia byli na naszym weselu cały czas uśmiechnięci. Wczoraj widać było po PMce, że zszedł z niej stres i na początku wesela była bardzo poważna.Ja z kolei byłam bardzo zadowolona z tego, co wyczarowała mi na włoskach fryzjerka Miałam upięcie na bok z lokowanych włosów. Na ślub pewnie zdecyduję się na doczepianie włosów, żeby były gęściejsze i dłuższe, to wtedy będzie można poszaleć z fryzurą, tak mi zaproponowała fryzjerka. Mówiła, że ostatnio trzem PMkom po kolei doczepiała włosy i nawet dziewczynie, która ma 3 razy rzadsze włosy niż ja udało się wyczarować świetną fryzurę, wszystko dzięki doczepkom.Makijaż też wyszedł OK i trzymał się całą noc, używałam tylko ze dwa razy bibułek matujących i kilka razy przypudrowałam nosek i policzki i było super. Z tego, co widziałam, to większość kosmetyków jakimi malowała mnie makijażystka było z Kryolanu. Zdecydowałam się też na kępki rzęs i powiem Wam, że byłam zachwycona efektem! Pomimo, że naturalnie moje rzęsy są fajne, to w kępkach to już mistrzostwo świata I wcale nie czułam ich podczas zabawy, tylko na początku zaraz po doklejeniu było takie uczucie jak po nałożeniu sporej ilości tuszu. Ale potem już ich wcale nie czułam.Na kolejne wesele wypróbuję coś delikatniejszego, jeśli chodzi o make-up, bo wczoraj zażyczyłam sobie smoky eyes, a do sukni ślubnej chyba by nie przystawał za bardzo taki makijaż, było bardzo mocny (choć go uwielbiam!) Wrzucę potem fotki na pocztę. Jak chcecie, to mogę też pokazać Wam suknię PMki, ale również na poczcie, bo ma konto na wizażu ![]() Największa dolegliwość podczas wesela to były moje bolące stópki, z związku z czym stwierdziłam, że na kolejne wesele zamawiam buty taneczne. Chyba takie same jak na ślub, tylko, że czarne, żebym mogła w nich na wszelkie taneczne imprezy śmigać. I tu mam pytanie do naszej kochanej Sztuczki: ile najdłużej godzin tańczyłaś w butach tanecznych? Czy w nich rzeczywiście można przetańczyć całą noc i nie czuje się zmęczenia? Bo nie chcę na darmo wydawać kasy, jeśli np. już około północy zaczną mnie cisnąć na palcach. Powiedz proszę, jakie masz z nimi doświadczenia, będę bardzo, bardzo wdzięczna!
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
ja za jeden dzień grania płacę 4 tys do czwartej rano... Normalnie biorą 4500, rabat po znajomości...
|
#584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my osobiście zamówiliśmy 585 Cytat:
a my z TŻ ten upalny dzionek spędizliśmy w Nałęczowie... pochodziliśmy sobie po parku... ludzi tyle że szok... poszliśmy od pijalni wedlowskiej czekolady zamówiliśmy sobie czekoladę na zimno z lodami i powiem wam tyle teraz przez miesiąc nie spojrzę na czekoladę... takie słodkie... a poza tym pospacerowaliśmy sobie potem pojechaliśmy do mojej babci bo musiałam zabrać rodziców no tak któż by mógł robić za kierowcę jak nie ja
|
|
#585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w ogóle wszyscy tak szaleli i powiem Ci że warty jest tej ceny wg mnie.
|
|
|
|
|
#586 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Może chociaż TŻci by zostali ? Cytat:
Ada faktycznie wykopała Basię No, ale ma babeczka swoje lata już I ponoć chora tu była...[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28612141]Gdybym miała głos to na pewno bym zaśpiewała, ale niestety, nie chcę żeby wszyscy uciekli Myślę że pomysł bardzo romantico [/QUOTE]Cytat:
(póki co, bo może zaraz ktoś mnie pojedzie ) No ja śpiewałam 4 lata w takim młodzieżowym zespole - wszystkie festyny i jakieś tam dni dziecka, kolędowanie, zabawy na powietrzu czy WOŚP obskakiwałyśmy - bardzo miło wspominam tamte czasy I na studniówce śpiewałam "Niech żyje bal" hehe no i tak jak słyszałam od koleżanek to ponoć całkiem ładnie Ale też jest taka kwestia, że to trochę trudna piosenka i nie chciałabym zawyć do mikrofonu hehe jak Basia w jednym momencie ![]() TŻowi może i by się spodobało, ale chyba bardziej sama inicjatywa Parę razy śpiewałam dla niego na karaoke, chyba się trochę przyzwyczaił :p
|
|
#587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dół ma bardzo ładny. najlepsza jest 3
|
|
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
druga - falbanki mnie jakoś najmniej przekonują trzecia - na modelce mi się nie podoba, na PMce lepiej ale nie ma zdjęcia z przodu jak stoi więc ciężko się wypowiedzieć
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i od razu wszystkie piosenki, ktore spiewala Ada Ona ma swietny glos i urode.. taka delikutasna Dzieki Dziewczyny za opinie dotyczącą sukienek widac zdania podzielone na szcsecie na zadną sie nie napalilam,bo moim zdaniem nie ma w nich nic, co moglo by wywolac we mnie och i ach szukam dalej powiedzialam sobie, ze do grudnia oglądam wszystkie sukienki - te uzywane i nowe z moich okolic i na cos sie zdecyduje ale w grudniu musze juz kupic, bo wtedy bede tylko w kwietniu w PL na swieta wielkanocne i potem juz na wesele!
|
|
|
|
|
#590 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem Tenebrosko czy moja odpowiedź może być dla Ciebie w jakiś sposób miarodajna, bo ja ogólnie mam strasznie wrażliwe na wszystko stopy Ogólnie powiem tak: dla mnie buty taneczne są wygodne jak żadne, świetnie trzymają się na nodze, mają bardziej elastyczną podeszwę (choć te z podeszwą użytkową pewnie są podobne do normalnych butów) i świetnie wyważony, stabilny obcas No i to jedyne buty, które mogę założyć na gołą stopę i nie płakać później Co prawda jak jest gorąco albo faktycznie ciągle tańczę to po bokach troszkę mnie uwierają paseczki (ale tylko na bosą nóżkę :p - w rajstopach nie ma problemu) a tak to super Jeśli chodzi o ciśnięcie na palcach to domyślam się, że masz na myśli buty zakryte to niestety nie wiem, czy dyskomfort o którym piszesz może wystąpić Ja mam buciki sandałkowe (zdjęcie poniżej [EDIT: było :p] - tak, wiem że mam długą szyję :p nie tańczę z TŻem tylko z kolegą :p a i jeśli Paulinko jesteś tutaj to oblookaj mojego przylizanego, babcinego koczka ) więc się tym nie martwię Krótko mówiąc z moich tanecznych jestem naprawdę bardzo zadowolona
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-08-08 o 00:11 |
|
|
|
|
#591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to będzie bardzo ciekawe i romantyczne byłam raz na weselu na którym panna mloda spiewała ale dla rodziców slicznie to wyszło
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietliwa jestes, nie ma co hehe jak ja uwielkbiam Twoje komentarze dotyczące Twojego wyglądu np. tak, wiem że mam długą szyję, czy ostatnio cos o morenie dennej no tak sie czasami zasmieje do siebie
|
|
|
|
|
#594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym tak zrobiła na Twoim miejscu bo jeśli lubisz śpiewać i chcesz to szkoda by było nie zaśpiewać dla rodziców
|
|
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry na wieczór!!!!!!!!!!
Cos mnie tu ostatnio nie było... nie dane mi było. A TŻ był na weekend i niespodziewanie znów pojechał na 2 tyg lub dłużej Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A Lepper) cóż... niech spoczywa w pokoju. Teraz zacznie się kolejna szopka, kolejne komisje śledcze, kolejne pieniądze podatników zostaną zmarnowane, dalej pewni politycy będą sie wzajemnie nienawidzić i siać nienawiść między Polakami. Najgorsze jest to, że nasze szanowne i kochane społeczeństwo z pewnymi osobami na czele we wszystkim widzi jakiś cholerny spisek. Macie rację dziewczyny, szkoda gadać!!!! Mam niedobór herbaty, więc zmykam coś zaparzyć i później wracam dalej nadrabiać... Wy gaduły!!!!!!
|
|
#597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko co? "Cudownych rodziców mam" odpada z kilku powodów hmm... zastanowię się nad tym Fajnie byłoby gdybyśmy wtedy z TŻem w duecie zaśpiewali (mój Skarb daje radę
|
|
#598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napewno masz jakies sposoby na niego jak każda z nas:P
|
|
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#600 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehe Ach no widzisz, bo ja taka czepialska i zbyt dokładna jestem to i do siebie samej mam cały czas "wąty" hehe Taka już jestem Fajnie, że dzięki temu przynajmniej ktoś się trochę pośmieje ![]() Cytat:
?Cytat:
Ale trochę już mi się osłuchało i nie pasowałoby do naszej sytuacji rodzinnej
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

Dziękujemy!!!!
trzecia na pewno nie
ja nie wiem sama co myślę o tych piórkowych/strzępionych dołach
niby suknia mi się podoba, ale jednak coś mi mówi, że to nie mój styl i to mi przeszkadza.... tak więc obstawiam nr 1

Natomiast na PMce prezentuje się moim zdaniem przepięknie! Szkoda, że nie zapodała żadnej fotki robionej od przodu... Druga niby ładna, ale podoba mi się tylko na jednej focie (tej co stoją przodem) a na tym ostatnim i na modelce jakoś mi nie leży ta kieca
ostatecznie udało się nam dogadać i zakończyć negocjacje na 5tys. za granie do 3rano + ewentualne 300zl za każdą dodatkową godzinę
Podałam już dane do 
A ta Chorwacja... Koniecznie napisz, w jakiej miejscowości dokładnie byliście - ten wodospad rozłożył mnie na łopatki... Też marzą mi się takie przepiękne wakacje 

Może chociaż TŻci by zostali
widac zdania podzielone