|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Cytat:
powinno się komuś oberwać temu co zajumał naszyjnik
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
mi też
o ja nigdzie jechać nie moge , ale to też nie bardzo, bo chata otwarta na przestrzał i obce mencizny budowlane biegają wszędzie po chałupie ![]() Cytat:
a
|
|
|
#2583 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pomarudź chociaż,jakoś nieswojo sie teraz czuję
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2584 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście że tak mów mi o tych co robio cuda
|
|
#2585 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
albo do Ves
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() idem wziąć ostatni w życiu prysznic
|
|
|
#2587 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Juz nieważne,jeśli z domu się na dłużej nie ruszasz
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Miciel jezd?
ffidziała dzieś na all wisiorek z krukiem, taka kamejka a'la E.A. Poe?
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a węża już głębiej nie da się wepchnąć To określenie oddaje stan aktualny ![]()
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-08 o 13:40 |
||
|
|
|
#2591 |
|
Nindżopesz
|
Bo tak se pomyślałam, że może powinnaś poznać...
Jeśli lubisz szypry skórzano-tytoniowo-cielesno-waniliowe. Mam próbkę.Ves, cudny rzęs! Maja, poka naszyjnik. Dalej nie nadrobię. Co za dzień poiebany, od rana się kłócimy o jakieś pierdoły w tym głównie o stół i kściny, ja zapuchałam od ryczenia ze złości, potem wpadła teściowa jako gwóźdź do trumny, potem goście, do tego duchota... Ale spoko, już pogodzeni (chociaż niesmak pozostał ) a małe śpi.A propos kścin, kiedy robiłyście, znaczy w jakim wieku dida? I z jakim rozmachem? I czy Aziyade naprawdę pachnie suszonymi śliwkami? |
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
![]() moje buty zrobiły furorę
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
jak mam pokazać, jak go już na all ni ma
Taka kamejka była, z łobrackiem kruka edit: o, cuś jak toto http://d200fahol9mbkt.cloudfront.net...ennecklace.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-07 o 21:31 |
|
|
|
#2594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie , bez pompy Aziyade wg mnie nie pachnie śliwkami
|
|
#2595 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja chrzciłam w wieku 1mies i 3 tyg, bez rozmachu
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2597 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2598 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
z daleka wyglądało na kościół ale z faktu że było info na drzwiach że spoczywają tam zwłoki, z faktu kołatki na drzwiach oraz lampki elektrycznej w oknie wywnioskowaliśmy że to jednak mieszkanie wąpierza i jeszcze podgórski kot na dachu kabrio 2.jpg i widoczek romantyczny 3.jpg i fogle Krk oglądany tym razem od innej strony - czyli nie Rynek i uliczki wokół - skojarzył mi się trochę z Pragą, głównie przez to że Wisła jest ucywilizowana po obu stronach i że są poprzylepiane do siebie dzielnice każda ze swoim rynkiem i swoim klimatem.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gustaw miał rok i miesiąc, było ok. 20 osób, a przyjęcie odbyło się w podziemiach kościoła a desery w ogrodzie przykościelnym. I był za✂✂✂iaszczy ksiądz- który po wszystkim przebrał się w koszulkę w paski i odjechał starym garbusem i tylko wyraził nadzieję, że istniał Święty Fidelis (trzecie imię Gustawa). Całe przyjęcie- wszystkie potrawy- również na ciepło- zrobił Wojtek (poza ciastami), a nie było tam kuchni, tylko kupiliśmy termoszczelne styropianowe kontenerki. Spóźniliśmy się tylko 15 min, ale ksiądz pół godziny- luz! ![]() Było to 15go sierpnia 2 lata temu.
|
|
#2600 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie było 7 osób dorosłych plus 4 didy
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
słucham sobie tego
to jedna z moich ulubionych piosenek
|
#2602 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No widzisz,jakie ja mam oko i gust
![]() No już nie mogłaś mi bardziej wprost zasugerować,żebym się nie narzucała pfff,dobre sobie,pojadę więc do Gryksa
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
nie, raczej egipską kuchnią
![]() Cytat:
|
|
|
#2604 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
)Cytat:
aaaa....wg mnie to na 100% k.SW Benedykta na Wzgórzu Lasoty, obok jest niezły fort, a poniżej stary cmentarz, a troche dalaej kładka na kopiec kraka. co do Wisły...to jak poszliśmy pod Kopernika to ja opad szczeny i wołam do małża R! patrz! jaka dzika Wisła w środku miasta!
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2606 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a dzika Wisła jest piękna
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2607 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 węża zawsze można wepchnąć głębiej ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
łejt nie, nie ma ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() ad. 2 nie, absolutnie nie
|
|||
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
też już wiem, że ni ma, bo przekopałam all
![]() trudno, napisałam do laski co robi te kamejki czy esce bedzie ![]() kolorowych
|
#2609 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. Co do kścin, teściowa i TŻ mają znienacka jakieś wąty. Ona narzeka, że jak się nie ma kasy to się nie chrzci (bo powiedziałam, że robimy w domu a nie w knajpie) i że obowiązkowo musi być kilka sałatek, przystawki, zupa, danie, ciasta - ale ohoho niestety ona nie pomoże w gotowaniu bo idzie na wesele dzień przed. I fogle powinniśmy urządzić w knajpie bo to elegancko, przełożyć i tak dalej. TŻ kwęka, że za szybko bo on się nie wyrobi. Ale z czym ma się wyrabiać nie wiem bo ani nie gotuje, ani chaty nie sprząta, ani nawet pjeprzonego stołu od matki nie przyniesie (bo się przy naszym nie zmieścimy). I najlepiej byłoby przełożyć aż będzie miał luźniejszy okres ![]() Moja matka narzeka, że będzie musiała sama wszystko gotować a inni tylko wybrzydzajo, wymagajo i łaske robio. Ja narzekam na brak stołu. Ze stołem też zabawnie bo teściowa zawsze powtarzała przed Wiglią "pożyczę Wam stół". To dzwonię do niej dzisiaj czy pożyczy: "ale jaki stół, a ja mam tylko taki wielki, a po co, a wasz za mały? a on ciężki to ja go nosić nie będę, a on się do windy i tak nie zmieści, a to trzeba na dwa razy nosić, a czemu tak późno mówisz, trzeba było wcześniej (tydzień przed chrzcinami to późno? to co, miałam go pół roku temu pożyczać?) a nie możecie sobie kupić?" ![]() Łaski bez, machnęłam ręką na jej stół... Jeszcze wcześniej TŻ poinformował mnie nadętym tonem, że "nie wie czy zdąży ten stół przynieść bo zarobiony jest w tym tygodniu przez to, że tak na gwałt wymyśliłam chrzciny". Bosheee, wymyśliliśmy je wspólnie miesiąc temu... I teściowa do mnie z tekstem: "trzeba go zrozumieć bo ma dużo na głowie, ty siedzisz w domu a on pracuje i jeszcze zakupy robi ( ), kredyt ma, to też obciążenie psychiczne (...to nasz wspólny kredyt...) i dziecko... (czyli ja nie mam dziecka?).Normalnie czuję się robiona w ciula ![]() No, ponarzekałam. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- 1. a gdzieee tam, jakieś pudro-szminki, tytoń, skóra i coś zwierzęcego ![]() 2. acha, to w sumie dobrze ![]() Maja, naszyjnik fajny
|
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, znalazłam na jutubie produkującego się wokalnie kumpla
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

powinno się komuś oberwać temu co zajumał naszyjnik
jakoś mnie tak naszło
Tylko nie wiem,czy będziesz chętna 

albo do Ves