Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 20:01   #4171
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
dokładnie, świetna baza
tak, super i nie zauwazylam zadnych drobin brokatu, jak piszą w kwc a Ty widzialas tam brokat?
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
i nie zapycha? bo silikony widzę

jeśli nie to może spróbuje
hmm w sumie uzywam tylko przed imprezą, ale nawet w tak krotkich przypadkach nie zapchała. Kto wie, jesli się częściej stosuje, chociaz na saszetce jest napisane, że można uzywać codziennie

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
Dzięki! Recenzje ma świetne, mam nadzieję, że i u mnie się sprawdzi!
mam nadzieję, że się sprawdzi

edit: faktycznie ma troszke drobinek brokatowych, ale takich subtelnych, daje nienachalny efekt, ale ja i tak ten krem kładę pod podkład

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-08-07 o 20:04
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:07   #4172
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
tak, super i nie zauwazylam zadnych drobin brokatu, jak piszą w kwc a Ty widzialas tam brokat?
brokatu na pewno nie
ale tak delikatnie rozświetla.
za 2 tygodnie idę na wesele, muszę się w nią zaopatrzyć

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:16   #4173
katriss
Raczkowanie

Cytat:
witam nowe dziewczyny

mnie najbardziej motywuje, jak widzę listy co dziewczyny już maja za soba, a u mnie puuusto. I wtedy mi wstyd za siebie i dzialam

włosy mam naolejowane od rana i skalp popsikany radicalem, potem będzie wax+ resztki maseczki z masłem shea (chce to wykończyć)

w planach moczenie stóp i malowanie paznokcie (ale do jutra to może poczekać) i ze 2/3 różnorodne maseczki
ja też jak widze co dziewczyny zrobiły dla siebie to zaczynam mieć wyrzuty sumienia i dopiero za coś się biorę. jakiś peeling chociaż czy coś:P
Cytat:
tak

a to źle?

stres się odbił n
a mojej skórze, chociaż ja dobrze nawilżę, żeby jako tako wygladac :P
to zależy jakie. tak jak buahot napisała
katriss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:16   #4174
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Witam po weekendzie

Witam się z nowymi dziewczynami

Dziewczyny, wczoraj szykując się na grilla tak się zirytowałam po raz kolejny. Chciałam pomalować paznokcie. Uwielbiam pomalowane paznokcie. Zawsze staram się żeby nic się na nich nie odbiło i zadarło. Siedziałam z nimi dobre pół godziny, żeby dobrze wyschły i tak porobiły się takie "kreseczki". Podejrzewam, że od ręcznika.

Powiedzcie mi proszę ile Wy czekacie aż wyschną Wam paznokcie? A może macie jakieś specyfiki na to żeby lepiej wysychały i były nie naruszone?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:21   #4175
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Ja po 10 minutach zazwyczaj mam już suche na tyle, że nic się nie odbija. To też zależy od lakieru do paznokci, jak mam długoschnący to stosują top coat z manhattanu i po 10min wszystko suchutkie

Kurczę, patrzę na moje kremy i wszytskie na raz mi się skończą:P Muszę popatrzyć na coś na dzień do cery tłustej/mieszanej. Możecie coś polecić?

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:23   #4176
katriss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie

Dziewczyny, wczoraj szykując się na grilla tak się zirytowałam po raz kolejny. Chciałam pomalować paznokcie. Uwielbiam pomalowane paznokcie. Zawsze staram się żeby nic się na nich nie odbiło i zadarło. Siedziałam z nimi dobre pół godziny, żeby dobrze wyschły i tak porobiły się takie "kreseczki". Podejrzewam, że od ręcznika.

Powiedzcie mi proszę ile Wy czekacie aż wyschną Wam paznokcie? A może macie jakieś specyfiki na to żeby lepiej wysychały i były nie naruszone?
ja też mam zawsze problem z wysykaniem lakieru musze cały dzień od rana czekać żeby całkiem wyschły. ostatnio gdzieś na youtube widziałam jakiś spray żeby paznokcie szybciej wysychały tylko nie pamiętam u kogo i jakiej firmy, essence chyba
katriss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:25   #4177
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Ja po 10 minutach zazwyczaj mam już suche na tyle, że nic się nie odbija. To też zależy od lakieru do paznokci, jak mam długoschnący to stosują top coat z manhattanu i po 10min wszystko suchutkie
Też stosuje top coata z miss sporty. Nie wiem może z nim coś jest nie tak?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:34   #4178
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
witaj

ja byłam dziś na pokazach lotniczych i teraz wyglądam jak indianin- takie było słońce...
Cytat:
tzn ja uzywałam tylko jednej maski matującej- Dermika Nocne Zycie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ie.html&next=1 ale makijaz wytrzymuje na niej calą noc i skora w ogole się nie blyszczy
ja mialam raz te maseczke i po pierwszym uzyciu wyrzucilam to jest taka silikonowa baza o ile pamietam, fajnie sie podklad rozprowadzalo ale po pol godz swiecilam sie 2 razy bardziej niz zwykle! nie wiem, jakos wydaje mi sie ze ten silikon nie przepuszcza powietrza czy cos w tym stylu bo skora reagowala jeszcze wieksza iloscia sebum takze ja nie znam nic naprawde matujacego... oprocz cynku ktory troche pomogl

dzis przejechalam na rowerze mase km chyba ze 40, bylam nad jeziorem i tak wialo ze byly fale jak na morzu ale za godz zaczely sie zbierac chmury i musialam jechac do domu
Stary 2011-08-07, 20:36   #4179
kobietasukcesu
zawsze mam racje

suszę włosy i wybieram się na spacer

z
awsze się spali parę kcal

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:37   #4180
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

U mnie fajnie działa Serum z clarins zwężające pory. I baza pod makijaż z deborah, ona jest sylikonowa, ale nie zapycha porów u mnie

właśnie nałożyłam olej na włosy, maseczkę na buzię i zastanawiam sie co dalej:P

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:41   #4181
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Czesc Laski

moim zdaniem trzecie

ale kochana

Pochwal się nową fryzurką jak wrócisz

Wczoraj zrobiłam sobie żele na paznokciach A teraz siedzę z olejkiem rycynowym na włosach, miałam nałożyc wczoraj wieczorem na noc ale jak wróciłam od Tżta to nie miałam już na nic siły.
Dzisiaj w planach jeszcze regulacja brwi i peeling antycell.

Kupiłam sobie dzisiaj taką chustę plażową nad morze
Już za tydzień wyjazd

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

caate makijaż na blogu jak zwykle powalający
dziekuje

zel na naturalna plytke?
zazdroszcze wyjazdu

Cytat:
party a ten dax nie zapycha Ci twarzy? Ja bym go wyprobowala, gdyby nie właził w pory
uzywalam 2x na twarz i nic nie zapchalo, wagrow nie widzialam, ale ze ja czest robie peeling i maseczki oczyszczajace to sobie daruje na twarz

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hehe za kilka dni wypróbujesz ja na stopach mam ciągle to samo - różowy, perłowy lakier, przepiękny. A u rąk co akurat sobie wymyślę, dzisiaj się skłaniam w stronę czerwonego

Ach, zazdraszczam kupiłam ost na all spodenki, ale zwróciłam, jak mi tylko oddadzą kasę, kupuję konadowe stempelki

Ok, dzięki. Nic nie wymyślę chyba, dopóki sama nie przetestuję

Dla zainteresowanych: balsam z Herbapolu do włosów to istne cudo, mam na głowie taki błysk, że swoich włosów nie poznaję nie wiem jak na dłuższą metę, bo dwa razy dopiero użyłam. Polecam jednak do przetestowania, ja zapłaciłam za niego w aptece 7 zł

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

http://ewalucja.blogspot.com/ Ale ta dziewczyna ma piękne paznokcie no najpiękniejsze jakie widziałam chyba i te lakiery... będę kupować teraz po kolei te same
taak, ona ma piekna plytke i takie kwadraty
az jej zazdroszcze, ze tak jej kuracja rimmelem pomogla, mi np. nic nie zdala egzaminu, a zaczynalysmy w tym samym czasie

w ogole to jest piekna dziewczyna

Cytat:
cudowne

jesli cokolwiek wyjdzie to pokażę

ok, proszę nie zwracajcie uwagi na niedociągnięcia- to mój pierwszy raz
ladne
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:42   #4182
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
dziewczyny, kupilam butki zakochałam się w nich od pierwszego założenia także na razie odpuszczam skorzane polbuty na jesien, jak znajde odpowiednie jesienią to wtedy pomysle bo mam jeszcze moje ukochane szpileczki
podobaja mi sie

dzisiaj widzialam idealne szpilki w NY tylko, ze granatowe, ale czerwone/czarne/nude, bralabym bez zastanowienia

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
tak sobie leżąc w wannie rozmyślałam i ... przypomniało mi się że jestem tu na wątku z wami już rok... i dużo się w ciągu tego roku zmieniło...

- zaczęłam bardzo dbać o włosy (wróciłam do naturlanego , no prawie , koloru; zaczęłam olejowanie, odżywka lub maska po każdym myciu -kiedyś to zaniedbywałam.. zaczęlam stosować zupełnie inne kosmetyki-kiedyś wydawało mi się że drogie, salonowe produkty są naj- a okazało się że jest masa tanich perełek które mają na moje włosy lepszy wpływ... po roku widzę róznice w moich włosach- rok temu miałam "piórka" , wysuszone, zniszczone... może teraz długośc moich kłaczków nie jest dużo większa ale ich stan bardzo się poprawił )
- próbuję różnych suplementów diety, piłam pokrzywę ,skrzyp itp
-w końcu kupiłam pędzle do makijażu i uczę się ich używać
-nie dopuszczam już żeby chodzić z poodpryskiwanym lakierem na paznokciach, bardziej o nie dbam, przed każdym malowaniem odżywka itd
-stałam się kosmetykomaniaczką- moje zbiory powiększyły się dwukrotnie (ja, niegdyś zagorzała błyszczykomaniaczka pokochałam szminki)
-nauczyłam się sama "ogarniać" sobie brwi i zdecydowałam robic henne i to sama w domu ( w głównej mierze przyczyniła się do tego caate i jej idealne brwi )
-odkryłam sporo tanich produktów , maści itp które można kupić w aptece i są rewelacyjne

i pewnie długo bym tu jeszcze mogła wymieniać, ogólnie dzięki wątkowi a raczej -dziewczynom które tu piszą - czuję się bardziej atrakcyjna i fizycznie i ...psychicznie też jest dużo lepiej...

nawet zaczęlam się nad blogiem zastanawiać ale nie wiem czy to ogarnę bo ja matoł komputerowy jestem
dziekuje, niezmiernie mi milo

ja wole siebie nie wymieniac, bo ja ogolnie sztuke malowania, brwi, walki z tradzikiem, z paznokciami to tylko zawdzieczam dzieki Wizazowi, dziewczynom i Wam, ze mobilizujecie i zawsze szczerze doradzicie:

Cytat:
niezłe

ja dziś byłam w GB i kupiłam sobie legginsy (?) w bershce takie jak te z załącznika https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1312615637 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1312615824
swietne!
ile kosztowaly, zdradzisz?

Cytat:
tzn ja uzywałam tylko jednej maski matującej- Dermika Nocne Zycie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ie.html&next=1 ale makijaz wytrzymuje na niej calą noc i skora w ogole się nie blyszczy
uwielbiam ja, ale tak jak Soph zauwazyla, ona jes idealna okazjonalnie

bylam dzis z TZ szybko w Naturze i tak mnie poganial, ze z nimi wyszlam...
ehh, ale za to kolejny lakier granatowy kupilam do kolekcji

a biovaxy wszystkie u mnie wykupili
a ja juz nie mam ani jednego...
Stary 2011-08-07, 20:47   #4183
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Cześć Jasne , że możesz dołączyć .

Moja spostrzegawczość osiągneła dziś 100 p. dopiero jak byłam 2 raz w biedronce to zauważyłam , że kosmetyki są tez po 2 stronie Kupiłam tusz razem z błyszczykiem , mam nadzieje że będe zadowolona tak jak z fioletowego lakieru
aż muszę się przejśc do biedronki i zobaczyc co tam mają za kosmetyki

Cytat:
Witam po weekendzie

witaj;*

mi paznokcie schną długo ;/ nie wiem czemu musze zaopatrzyć się w jakiś wysuszacz albo coś
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:51   #4184
party_girl7
Zakorzenienie

kurcze mam dylemat niedaleko moglabym odebrac sobie osobiscie paczke z allegro i pani ma tam stempelki, zastanawiam sie czy warto? bo za te cene moglabym juz kupic.. http://193.23.48.133/slay-zestaw-ste...753593152.html tylko ze to jakas podroba, uzywala ktoras? jest moze jakis watek ze stempelkami,moze ktoras z dziewczyn to miala? bo chce tylko ten zdzierak i stempel, bo plytki tez ma ta pani ale juz z konada za 6zl sztuka
Stary 2011-08-07, 20:55   #4185
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
kurcze mam dylemat niedaleko moglabym odebrac sobie osobiscie paczke z allegro i pani ma tam stempelki, zastanawiam sie czy warto? bo za te cene moglabym juz kupic.. http://193.23.48.133/slay-zestaw-ste...753593152.html tylko ze to jakas podroba, uzywala ktoras? jest moze jakis watek ze stempelkami,moze ktoras z dziewczyn to miala? bo chce tylko ten zdzierak i stempel, bo plytki tez ma ta pani ale juz z konada za 6zl sztuka
ja mialam i powiem Ci ze zdrapka powinna mieć metalową końcówke bo nie dokońca zbiera nadmiar lakieru średnio byłam zadowolona ;/
Stary 2011-08-07, 21:03   #4186
Lilith890502
Zakorzenienie

ja mam do Was dziewczyny pytanie, bo używam podkładu z avonu i ogólnie nawet jestem z niego zadowolona, tylko ze względu na to, że mam skórę mieszaną, to na nosie wydziela mi się więcej sebum i jak sobie palcem po nim przejadę to mi zostaje podkład na palcu ;/ znacie jakiś lepszy, czy może pudru używać? Jak myślicie?

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:04   #4187
party_girl7
Zakorzenienie

ja uzywam prawdziwych mineralkow, wiec nie pomoge jak dla mnie to sa niezastapione.
Stary 2011-08-07, 21:07   #4188
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ja mam do Was dziewczyny pytanie, bo używam podkładu z avonu i ogólnie nawet jestem z niego zadowolona, tylko ze względu na to, że mam skórę mieszaną, to na nosie wydziela mi się więcej sebum i jak sobie palcem po nim przejadę to mi zostaje podkład na palcu ;/ znacie jakiś lepszy, czy może pudru używać? Jak myślicie?
z podkładem to masakra najlepiej dobierać indywidalnie a próbowałaś nakladać baze na te miejsca ??
Stary 2011-08-07, 21:08   #4189
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
ja uzywam prawdziwych mineralkow, wiec nie pomoge jak dla mnie to sa niezastapione.
ale pudru mineralnego czy podkładu?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:11   #4190
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociaczek88 Pokaż wiadomość
z podkładem to masakra najlepiej dobierać indywidalnie a próbowałaś nakladać baze na te miejsca ??
nie, bo nawet nie wiem jak to robić a problem mam tylko z nosem.

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:16   #4191
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Witam po weekendzie

ja mam wysuszacz z lovely- faktycznie paznokcie szybciej wysychają, jednak czasami zalezy od lakieru- niektore sa takie okropne, ze moge siedziec godzine a i tak się coś odbije
Cytat:
ja mialam raz te maseczke i po pierwszym uzyciu wyrzucilam to jest taka silikonowa baza o ile pamietam, fajnie sie podklad rozprowadzalo ale po pol godz swiecilam sie 2 razy bardziej niz zwykle! nie wiem, jakos wydaje mi sie ze ten silikon nie przepuszcza powietrza czy cos w tym stylu bo skora reagowala jeszcze wieksza iloscia sebum takze ja nie znam nic naprawde matujacego... oprocz cynku ktory troche pomogl

dzis przejechalam na rowerze mase km chyba ze 40, bylam nad jeziorem i tak wialo ze byly fale jak na morzu ale za godz zaczely sie zbierac chmury i musialam jechac do domu
o widzisz, moze masz racje z tym silkonem?
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
podobaja mi sie

dzisiaj widzialam idealne szpilki w NY tylko, ze granatowe, ale czerwone/czarne/nude, bralabym bez zastanowienia

dziekuje, niezmiernie mi milo

ja wole siebie nie wymieniac, bo ja ogolnie sztuke malowania, brwi, walki z tradzikiem, z paznokciami to tylko zawdzieczam dzieki Wizazowi, dziewczynom i Wam, ze mobilizujecie i zawsze szczerze doradzicie:

swietne!
ile kosztowaly, zdradzisz?

uwielbiam ja, ale tak jak Soph zauwazyla, ona jes idealna okazjonalnie

bylam dzis z TZ szybko w Naturze i tak mnie poganial, ze z nimi wyszlam...
ehh, ale za to kolejny lakier granatowy kupilam do kolekcji

a biovaxy wszystkie u mnie wykupili
a ja juz nie mam ani jednego...
legginsy kosztowały 59,90, sa swietne kupilam je zamiast czarnych rurek, ktore kupuje co roku na jesien
Cytat:
fajny zestaw i niedrogi, taki sam jest z essence tylko ze czyscik jest z metalową koncowką... aha tutaj nie ma plytek w zestawie

Stary 2011-08-07, 21:17   #4192
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociaczek88 Pokaż wiadomość
ja mialam i powiem Ci ze zdrapka powinna mieć metalową końcówke bo nie dokońca zbiera nadmiar lakieru średnio byłam zadowolona ;/
no a masz porownanie np z konadem? i czy da sie tym robic jakiekolwiek wzorki czy nie?...
Cytat:
ale pudru mineralnego czy podkładu?
wszystkiego tzn tego i tego
Stary 2011-08-07, 21:19   #4193
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Caate mam pytanie- jaki jest lepszy zmywacz do paznokci- z acetonem czy bez? Ma to jakies znaczenie?

Stary 2011-08-07, 21:22   #4194
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
fajny zestaw i niedrogi, taki sam jest z essence tylko ze czyscik jest z metalową koncowką... aha tutaj nie ma plytek w zestawie
no dlatego kosztuje 4 zl i mialabym bez przesylki... tylko slyszalam ze ten essencowy tez nie jest najlepszy a u mnie byl tylko z jedym wzorem plytki do wyboru i niezbyt mi ona przypadla do gustu....
Stary 2011-08-07, 21:26   #4195
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
no a masz porownanie np z konadem? i czy da sie tym robic jakiekolwiek wzorki czy nie?...

wszystkiego tzn tego i tego
konad o niebo lepszy i robią wzorki bez problemu ale są też podróbki które mają zdrabki metalowe też i są oki

ja tym plastikowym nie potrafilam robic ładnych i sprzedałam
Stary 2011-08-07, 21:32   #4196
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie zamawiasz? bo pisałaś, ze z USA..
ja próbowalam tylko EDM, z polskich sklepow internetowych
i allegro (teraz zamówiłam)

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:36   #4197
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katriss Pokaż wiadomość
Hej! można dołączyć? od dłuższego czasu was podczytuje i wydaje sie tu być całkiem sympatycnie a po za ty mi również brakuje motywacji do jakiego kolwiek dbania o siebie
hej

Cytat:
ja dziś byłam w GB i kupiłam sobie legginsy (?) w bershce takie jak te z załącznika https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1312615637 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1312615824
są świetne

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
Hello Girls !

Podczytuję od kilku dni, widzę sporo dziewczyn do Was dołącza, więc i ja spróbuję ..Mówię spróbuję, bo nie wiem czy dam radę czasowo ogarnąć forum ...

Jestem młodą mamą dwumiesięcznej córeczki i staram się wrócić do formy .. Najwięcej czasu poświęcam doprowadzeniu mojej skóry do stanu z przed ciąży, niestety na lewym udzie i lewym biodrze pojawiły mi się rozstępy ... Drogie kremy typu Mustela nic nie pomagały, więc aktualnie tylko peelingi i nawilżanie .. Zlikwidować już ich nie zlikwiduję, ale przynajmniej zbledną i skóra stanie się gładsza od tej pielęgnacji ..

Włosy mam jasny blond do ramion, kiedyś katowałam je pasemkami robionymi przez fryzjerów rozjaśniaczem,
aktualnie maluję je sama farbami drogeryjnymi typu L'oreal i efekt jest bardzo fajny! Czuprynka nie jest przesuszona, a i kolorek całkiem fajny

Moje cele :
-schudnąć ok 5 kg (tyle zostało mi do wagi z przed ciąży, czyli 55.)
-poprawić troszkę kondycję skóry - uda i biodra - czyli to, co uległo 'zniszczeniu' w czasie ciąży..
-wygładzić buzię, na której pojawiło się troszkę syfków ostatnimi czasy

Niestety na codzienne pogaduszki z Wami nie będę mogła sobie pozwolić, ale na podczytywanie i napisanie od czasu do czasu co robię dla swojej urody - czas znajdę!

Ten wątek jest naprawdę ogrrrromnie motywujący .. !!!
hej

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:36   #4198
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja mam wysuszacz z lovely- faktycznie paznokcie szybciej wysychają, jednak czasami zalezy od lakieru- niektore sa takie okropne, ze moge siedziec godzine a i tak się coś odbije

o widzisz, moze masz racje z tym silkonem?

legginsy kosztowały 59,90, sa swietne kupilam je zamiast czarnych rurek, ktore kupuje co roku na jesien

dla mnie duzo jak na legg ale swietnie wygladaja
powiedz, nie pogrubiaja Cie? nie lata Ci w nich tylek? bo jak ostatnio bieglam po schodach do autobusu w legg, to czulam sie bardzo niekomfortowo w tak opietym stroju, mimo, ze mialam tunike do nich

Cytat:
Caate mam pytanie- jaki jest lepszy zmywacz do paznokci- z acetonem czy bez? Ma to jakies znaczenie?
beeez

poniewaz aceton jest baaardzo szkodliwy dla naszych paznokci. to on wysusza plytke paznokcia i przesusza skorki. jest sporo tanszy od bezaacetonowych, szybciej nim zmyjemy mani, jednak ja uwazam, ze lepiej chwile posiedziec z bezacet. niz katowac je acetonem. jednak nie poelce drogeryjnych bo ich sama nie lubilam i od ponad roku mam 1l z akademi paznokcia o zapachu truskawkowym za 10-12zl i jestem z niego b.zadowolona kiedys nawet tutaj wklejalam jego zdjecia, moze ktoras pamieta

Cytat:
no dlatego kosztuje 4 zl i mialabym bez przesylki... tylko slyszalam ze ten essencowy tez nie jest najlepszy a u mnie byl tylko z jedym wzorem plytki do wyboru i niezbyt mi ona przypadla do gustu....
zawsze mozesz zdrapywac karta typu kredytowa lub czym w stylu zyletki, co co dokladnie sciagnie lakier z plytki te plastikowe raczej sa nie warte zachodu, chyba ze tylko dla plytek i stempelka
Stary 2011-08-07, 21:36   #4199
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
z tego co pisze kociaczek to Konad najlepszy, no ale o ile droższy jedna plytka 20zl+przesylka... a jakis maly zestaw konada na all za 39,99
jak chcesz to kup ten za 4złote
u mnie tez essence bylo tylko z jednym wzorkiem plytki, zwierzęcą kupiłam osobno za 7zł chyba

Stary 2011-08-07, 21:39   #4200
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dla mnie duzo jak na legg ale swietnie wygladaja
powiedz, nie pogrubiaja Cie? nie lata Ci w nich tylek? bo jak ostatnio bieglam po schodach do autobusu w legg, to czulam sie bardzo niekomfortowo w tak opietym stroju, mimo, ze mialam tunike do nich

beeez

poniewaz aceton jest baaardzo szkodliwy dla naszych paznokci. to on wysusza plytke paznokcia i przesusza skorki. jest sporo tanszy od bezaacetonowych, szybciej nim zmyjemy mani, jednak ja uwazam, ze lepiej chwile posiedziec z bezacet. niz katowac je acetonem. jednak nie poelce drogeryjnych bo ich sama nie lubilam i od ponad roku mam 1l z akademi paznokcia o zapachu truskawkowym za 10-12zl i jestem z niego b.zadowolona kiedys nawet tutaj wklejalam jego zdjecia, moze ktoras pamieta

zawsze mozesz zdrapywac karta typu kredytowa lub czym w stylu zyletki, co co dokladnie sciagnie lakier z plytki te plastikowe raczej sa nie warte zachodu, chyba ze tylko dla plytek i stempelka
dokładnie mozna zdrapywac czyms innym ;D

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

ide obejrzeć GG i spadam spać dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości