|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
|
|
|
|
#4562 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
wiesz,teściowa chciała już kilka lat temu żebym się do nich wprowadziła (ale raczej miała na myśli to,że dołożę się do opłat i będzie im lżej),ale teść żył jeszcze wtedy a on nie toleruje mieszkania bez ślubu-teściowa jest bardziej nowoczesna
Cytat:
wiesz,moi tez mnie chyba niespecjalnie akceptowali przez jakieś 3-4 lata...teściowa jest z tych kobiet które mają długi język a teść się czepiał że jak się umyję zostawiam umywalkę mokrą-Wy wycieracie do sucha po umyciu się? a po nim jak wchodziłam to cała była w kremie do golenia no ale plus dogadywania że z jednej torebki herbaty można zrobić 3 a nie wyrzucać do kosza itp Ni wspominając o innych przykrych rzeczach po których wybiegałam z mieszkania z płaczem Teraz zyjemy w miarę ok,nie czepia się mnie prawie wcale,nie dogaduje,stosunki sa poprawne,ale mieszkać z nią? w życiu ! ![]() ech się wyżaliłam
|
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
O rany! Szczerze Wam takich teściówek współczuję...
:p ala:Moje w zasadzie 2 - jest mama D. i nowa żona jego taty - są do rany przyłóż. Od razu mnie zaakceptowały i stwierdziły że D. lepiej nie mógł trafić ![]() Idę spać. Jutro nareszcie do pracy
|
#4564 | |
|
|
Cytat:
ja się za 2 tyg.będę załamywać![]() Moja teściowa jest zmienna-czasem mnie do przesady chwali,ostatnio zwłaszcza,chyba nadrabia to co na mnie się wyżywała |
|
|
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem jakby się czepiał, że brudna np. w jakimś żelu - jak on zostawiał, ja nie znoszę jak ktoś wanny po sobie z piany nie spłucze czy coś, ale sucha ![]() współczuję Ci Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-08-07 o 21:49 |
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do herbaty... Na I roku mieszkałyśmy w 7 w mieszkaniu i była laska, która z jednej torebki robiła 3 herbaty lub więcej. Ja nie mam czegoś takiego w zwyczaju, bo zazwyczaj wszystkie herbaty są dla mnie za słabe (czyt. sianowate oprócz taste of london i remseya strong ze stonki), ale ona tak robiła, więc jej sprawa - nie wtrącam się. Jednak kiedyś mnie zmroziło. W czwartek wieczorem zrobiła sobie herbatę, torebeczkę zostawiła na spodeczku, a w poniedziałek rano, kiedy przyjechała z tej ususzonej torebki zaparzyła sobie herbatę Nie dość, że była brudna, to jeszcze jak sobie pomyślałam o tym cały syfie, który się w niej zgromadził
|
|
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
no poza jednym, jak tż chciał żebym przenocowała u niego, to ona powiedziała do niego, że się zgadza, ale ja będę spała u niego w pokoju a on w stołowym razem z nimi później jej było głupio jak pojechaliśmy na sylwestra z noclegiem do chrzestnego tża i jego żona dała nam osobny pokój do spania z podwójnym łóżkiem biorąc pod uwagę, że ja miałam wtedy 25 lat a tż 23 tylko jak teść zachorował to się zaczęło ... a jak zmarł to już wogóle, pisałam już o tym najbardziej to mi przykro, że prawie wnuczką się nie interesuje, tylko na pokaz przed ludzmi---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężko idzie wodzi z tamtą uciec, a już nie wspominając o pianiemiałam współlokatorkę, która miała ciut dłuższe włosy niż Majka i jej cholernie wypadały. Wiecznie odpływ pod prysznicem był zapchany, a ona go nie odtykała - nie wyciągała ich. Jak czesała włosy, to też walały się po całej umywalce, zaczepiały się o nasze ręczniki. Koszmar! To było aż obleśne, bo włosy były dosłownie wszędzie Nieważne czy to łazienka, kuchnia czy pokój - zawsze znalazłaś jej włosy na swoich rzeczach |
|
|
|
|
#4570 | |
|
|
Cytat:
ale pouczać najlepiej,a na siebie nie popatrzeć |
|
|
|
|
#4571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam straszny wstręt do cudzych włosów znajdowanych w moim pobliżu
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest mieszkanie z większą ilością ludzi,a szczególnie z takimi panienkami, co mają wszystko gdzieś i nawet sprzątnąć po sobie nie potrafią. skoro jej samej włosy nie przeszkadzały to nie znaczy, że dla innych tez są takie przyjemne![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- dobrze, że się nie odzywała.ja mam te 16 lat i się przyzwyczaiłam, ale moja siostra tez będzie to przeżywać i babci dostanie się po raz drugi
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4576 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Ja sobie dziś u teścia zmierzyłam glukometrem i wyszło 85, czyli ok...
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4579 |
|
szeryfcio
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewuszki idę spać
a wiecie co najbardziej lubię, jak zarzuca swoje małe rączki mi na szyje przed zaśnięciem, przytula się i tak zasypia |
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4583 | |
|
|
Cytat:
oglądałam film "Bodyguard" i tam był taki co chciał zabić Łitnej i tak się go bałam-jego gęby,że bałam się zasnąć,wydawało mi się że stoi za oknem,bo zapomniałam zaciągnąć zasłonę a bałam się wstać zasunąć ło matko,600....strasznie dużo...wydaje mi się że tyle miała moja koleżanka z pracy,przyjechała wtedy po nią do domu pielęgniarka żeby natychmiast się zbierała do szpitala...teraz ma 4 razy dziennie insulinę-przez chwilę miała 6 razy dziennie,ale dali jej większą dawkę i ma znowu 4.Zaraz po zastrzyku musi zjeść |
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te wkłucia nie bolą bo jak byliśmy na szkoleniu to lekarka i pielęgniarka nam pokazywały czy boli wkłucie w rękę, brzuch czy nogę i nic się nie czuje. A z takich ciekawostek Wam opowiem- narzekamy na naszą służbę zdrowia owszem mogłoby być lepiej ale są kraje gdzie jest do doopy. Leżał z nami chłopiec 2 latek ze Szwajcarii, dziecko prawie miesiąc tam w szpitalu, z objawami, traciło przytomność a leczony był antybiotykiem, potem jak załatwili sobie szpital w Kraku to potwierdzili cukrzycę i dali im na drogę wielką igłę i dwie ampuły insuliny do mieszania; a opieka taka że masz pokój z dzieckiem z łazienką pomieszczeniem gospodarczym dwie pielęgniarki na każde dziecko... Drugi chłopiec z USA- ma wypasioną pompę insulinową, ale nikt ich nie nauczył zywienia w cukrzycy i obsługi pompy... U nas owszem durne przepisy, refundacja niektórych leków ( mam jedną insulinę refundowana drugą pełnopłatną) ale w szpitalu lekarz jest dla dziecka i rodzica, siostry są takie z powołania w większości chociaż niektóre tez są...., ale uczą wszystkiego, wszystko pokazują, tydzień trwa szkolenie jest z dietetykiem i pielęgniarką o specjalizacji z diabetologii oraz z lekarzami. |
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej podobają mi się:
"CHŁOPKI DO DUPKI - czopki "
|
|
|
|
#4588 | ||
|
|
Cytat:
Nie wiedziałaby nawet że ma cukrzycę,tylko bolały ją stopy,ropiały jej paznokcie,i poszła do lekarza,zrobili jej badania a tu cukrzyca...na początku jeszcze nie miała stopy cukrzycowej,teraz niestety ma (ma 52 lata) Cytat:
![]() Dziewczyny,ja też idę już spać,Despa u nas pada więc nie wiem jak jutro z Twoim praniem może w ciągu dnia wyjdzie slońce![]() Dobranoc,i do jutra |
||
|
|
|
#4589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() był wujas z kanady, dostałam perfumy CK Eternity Moment, kosmetyczkę i miniaturkę błyszczyku estee lauder oraz minibalsam do ciała DKNY. mama dostała inną wodę, CK IN2U, z opisów na wizażu widzę że chyba fajniejsza, może zaraz otworzymy i będę ja namawiać żeby się wymieniła
|
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
http://piekielni.pl/14750
"nie tym razem misiu" - Lecę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.

, skąd ja to znam
plus dogadywania że z jednej torebki herbaty można zrobić 3 a nie wyrzucać do kosza itp
:p ala:
Ciężko idzie wodzi z tamtą uciec, a już nie wspominając o pianie
Nieważne czy to łazienka, kuchnia czy pokój - zawsze znalazłaś jej włosy na swoich rzeczach

ta lekarka jakaś niepoważna była