|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Co mi da mierzenie jak się nie znam i nie umiem sama określić co pasuje?
|
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się nie znam, a kupuje rzeczy w których czuję się dobrze i się sobie podobam, można też pczytać coś na temat swojej figury w internecie, np dobrać coś kierując się jej kształtem..
|
|
|
|
|
#2343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też, przekonałaś mnieoprócz tego, że dużo z tych piesków będzie umierać albo już zostanie bezużyteczna to byłaby praca na wysokich obrotach, przypadki byłyby zawsze ciekawe i miałabyś intensywne życie ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może ja wprowadzę taką usługę dietetyczną będę z kimś łazić 4h po supermarketach i objaśniać składy produktów, zasady ich łączenia i przygotowywania ![]() Pokój zrobiony Jest taki, że sama bym taki chciała (w sumie sama urządzałam, więc trudno, żeby był inny), ale jeszcze się nie nadaje do pokazywania, bo wisi w nim pranie i się suszy więc pokażę Wam jutro, kiedy się prania pozbędę (o ile wyschnie)
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupuje rzeczy które mi się podobają ale nie wiem jakie fasony są dla mnie dobre i mi służą. A chciałabym kieckę w której wyglądałabym dobrze a nie tylko ładną.
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy z Maca
![]() ![]() ![]() Zaręczyn nie było
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ potrafi być cudowny
Zabrał mnie na lody, spacerek, a potem u niego (!) troszkę się nacieszyliśmy sobą za cały miniony tydzień I jak mi ciągle powtarzał: moja, to go poprawiłam w końcu na "prawie twoja". I nawet aluzję załapał "To muszę Cię sobie bardziej zaklepać, tak? " "Mhm " "No dobra "![]() I z tym optymistycznym akcentem idę spać
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Med to super, że dzień taki udany
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. na przykład -coś tam coś tam moja -jaka tam twoja? -a czyja? -jeszcze niczyja |
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Noo, super
zwlaszcza, że dawno tak nie było, bo oboje padaliśmy ze zmęczenia. A tu prawie cały dzień gdzieś byliśmy i to jeszcze tylko dla siebie Nawiasem mówiąc, on się nawet w domu nie przyznał, że po mnie do Niska jedzie, tylko po cichu sobie wyszedł, wziął auto i przyjechał Z lekka mnie to zaskoczyło, nie powiem.Cytat:
![]() Rozmowy w klubie.. Właśnie otworzyłam. Masakra, ileście napisały... Jutro doczytam
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, szybka (?) relacja z wieczoru panieńskiego
![]() Najpierw J. podwiózł mnie i jego siostrę A. pod katedrę, gdzie byłyśmy umówione ze świadkową i jej mężem, który miał być fotografem przez kilka chwil J. pojechał, a myśmy poszli do restauracji. Na dole wesele wielojęzyczne, ludzie mówili po polsku, angielsku, niemiecku... Na górze miałyśmy zarezerwowaną lożę.Wszystkie się zeszłyśmy, przyszła w końcu PM na dzień dobry dostała zadanie zapytać jakiegoś mężczyznę, czy preferuje majtki, bokserki czy stringi i dlaczego, padło na kelnera w nagrodę był szampan. Następne zadanie w podobny deseń i nagroda - tort później, już lekko wstawione, zadałyśmy PM, żeby poprosiła jakiegoś mężczyznę o prezerwatywę. PM tak się rozkręciła, że wyszła w poszukiwania na rynek no, jeden gość, ale się rozmyślił wypiłyśmy kilka drinków, pośmiałyśmy się, a ok. 22 zmieniłyśmy lokal. W klubie miałyśmy również lożę, tam potańczyłyśmy, popiłyśmy i powygłupiałyśmy się oczywiście były dalsze zadania, mnóstwo śmiechu i prezenty - kajdanki, herbata Bara Bara dyplom dobrej żony z naszymi podpisami, bielizna, kieliszki... Obok siedzieli sympatyczni panowie wyszłyśmy jakoś po 2, jak się dwie laski zaczęły prać ogólnie PM była od początku bardzo pozytywnie nastawiona, impreza była naprawdę przednia, wszystkie się bardzo zżyłyśmy i wyszalałyśmy się i nie mogę doczekać się wesela! Bonus... W resta.uracji poszłam do łazienki. Przed nią stały dwie dziewczyny i chłopak - rozmawiali po angielsku. Uśmiechnęłam się, przepuścili mnie. Gdy byłam w toalecie usłyszałam, że ktoś wszedł do łazienki. Wyszłam, minęłam się w drzwiach z jedną z tych dziewczyn. Uśmiechnęła się, już prawie weszła, ja już mydło na rękach... a ona wraca się, łapie mnie za łokieć i krzyczy: "I love your hair!" mówię, że jasne, ona na to, że super, bo większość ludzi nie mówi tutaj i musi się z nimi porozumiewać na migi, co nie zmienia faktu że kocha moje włosy nie macie pojęcia, jak mi się miło zrobiło ![]() Bałam się, że PM będzie niezadowolona albo coś, ale gdy dotarliśmy do domu z J. (spałam u nich, właściwie wróciłam do domu dziś o 17:00, wykąpałam się i pojechałam z powrotem na grilla), dostałam od PMki sms-a, że dziękuje raz jeszcze i jesteśmy cudowne a z mojej strony tyle, że naprawdę wystarczy dobre towarzystwo, cała reszta nie jest ważna ![]() The end
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
jestem i ja ^^justys fajnie brzmi ta relacja ;-) mimo wszystko ja jestem anty Panienski i anty kawalerski:PP
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak super, że pokój gotowy na przyjście Mrówy
czekamy na zdjęcia![]() Med fajnie, że miałaś udany dzień ![]() Aleks ja bym jednak nikogo nie zatrudniała idź z mamą, koleżanką kimkolwiek do salonu sukien ślubnych i poprzymierzaj - na pewno sama będziesz wiedziała co Ci pasuje ![]() i współczuje wypadku całe szczęście, że Wam się nic nie stało ![]() Justyna faktycznie liczy się towarzystwo i fajnie, że panieński udany jeszcze tylko 5 dni i będę miała tydzień wolnego |
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
nie spac!
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze musze odespac woodstock^^ ale jakos daje rade od rana pozniej pewnie dopadnie mnie kryzys :PP
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doobry
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() 9:00, a ja już na nogach i to od jakiś 30 minut ![]() dawno tak wcześnie nie wstałam ![]() wyjechałabym na wakacje kurcze
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak się edytuje przepis na smacznym? jakoś przy dodawaniu mi pomineło składniki ;| i nie wiem jak je dodadać teraz...
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Dooooobry...
Ale zapiernicz w pracy już 2,5 h, a ja jeszcze kawy nie wypiłam prawdę mówiąc, dopiero udało mi się na chwilę usiąść...
|
|
#2364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się bardzo ![]() I duuuużo umundurowanych mężczyzn by przychodziło z tymi pieskami ![]() Cytat:
![]() Chyba w końcu nam A. dorośleje ![]() Ależ mi się dobrze spało przez te kilka miesięcy zapomniałam jak drobne przyjemności potrafią człowieka uszczęśliwić
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
justyna zmolestuj kogoś żeby Ci zrobił
![]() co myślicie o takiej? http://moda.allegro.pl/suknia-slubna-i1754047477.html chyba idę do fryzjera.. zrobię sobie tak http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...Rey+ramona.jpg |
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
sanrio sukienka nie w moim stylu, za skromna jak dla mnie ;-) ale każdy lubi cos innego a włosy za to
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wczorajsza kawa z Frezi nie doszła do skutku Za to pojechałam do Pure poćwiczyć i kupiłam olejek do kominka w Body Shopie Sanrioo suknia ładna, ciakwe jaką cenę osiągnie. Taki dekolt ładnie eksponuje biust ![]() Jusia no to Wam się udał wieczór. Byłyście tylko we 3? Przyjedzie któraś z Was na mój panieński?
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Carmi, ja przyjadę! Muszę! a co do panieńskiego w sobotę, to było nas w sumie 8 dziewczyn ![]() EDIT: Mój 11000 post
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

było coś o czym rozmawiałyśmy kiedyś przy literakach
u mnie też, przekonałaś mnie
13.03.2008
może ja wprowadzę taką usługę dietetyczną 

"To muszę Cię sobie bardziej zaklepać, tak?
" "Mhm 

tzn. na przykład 

no, jeden gość, ale się rozmyślił 
całe szczęście, że Wam się nic nie stało
Za to pojechałam do Pure poćwiczyć i kupiłam olejek do kominka w Body Shopie