Miłośniczki Zary cz. X - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 12:28   #4981
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. X

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Wybieram się do sklepu, bo mam zamiar robić leczo i tartę z gruszkami... I tak mi się nie chce ubrać czegokolwiek i iść
leczo

Cytat:
Napisane przez mackowiak Pokaż wiadomość
Hej!
nie wiem czy ktoraś szukala, ale przed chwila mignal mi sweterek ten metaliczny za 130 zl na Allegro !:P
Jak, gdzie?

Cytat:
A jak rozmowa z profesorem? Już była?
No właśnie, jak poszło?

Cytat:
Napisane przez Bethie Pokaż wiadomość
śliczna jesteś i też bardzo mi się podobasz bez grzywki
koka sobie nie rób, lepiej jakąś fajną dziewczęcą fryzurkę, np. warkocz dobierany z grzywki i fantazyjne upięcie z tyłu
coś podobnego w załączniku, ewentualnie przód ten warkocz, z tyłu rozpuszczone - fryzjer na pewno pomoże Ci dobrać
O, super koncepcja

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
uwielbiam taką akcję kota - podskok i udawanie, że wcale się nie przestraszył! Koty są cudowne. Dlaczego kupiłam skórzane meble???!!!!!!!((((( Chcę KOTA

rudawy Vadre wymiata! uwielbiam rudaski
Ja mam skórzaną kanapę i nie ma tragedii
Cytat:
zapodaj linka do swoich aukcji Kochana to chętnie zakupimy za 1zł Twoje piękne ciuszki
Bardzo chętnie kupimy
Stary 2011-08-08, 12:33   #4982
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Strachulcu ktoś naszą nazwę podpier...ł http://makelifeharder.blogspot.com/

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
wybaczcie offtopa
dziewczyny pomocy!!!! zapomniałam, że na dziś na 13 mam fryzjera na próbną fryzurę na ślub mojego brata i nie mam w ogóle żadnego pomysłu ja mam proste ja drut włosy i śliskie i kiepsko się trzymające nawet gumki do włosów i jedyne wariacje jakie miałam kiedykolwiek na głowie to loki, a bym chciała jakieś upięcie chyba właśnie z lokami, nie wiem czy koka nie wiem w czym byłoby mi dobrze i nie zdąrzyłam się zasnatowić sukienkę będę mieć mocno rozkloszowaną do pól łydki z szarej koronki, u góry dość duży dekolt i delikatne rękawki z samej koronki a z tyłu duże wycięcie na plecach V.
zdjęcia w prostych włosach, lokach i bez grzywki
co myślicie, może jakieś inspiracje? bo oglądam zdjęcia w necie i nic mi się nie podoba
Ja też głosuję za fryzurką z ostatniego zdjęcia. I pokaż się koniecznie jak wrócisz od fryzjera

Cytat:
śliczna jesteś i też bardzo mi się podobasz bez grzywki
koka sobie nie rób, lepiej jakąś fajną dziewczęcą fryzurkę, np. warkocz dobierany z grzywki i fantazyjne upięcie z tyłu
coś podobnego w załączniku, ewentualnie przód ten warkocz, z tyłu rozpuszczone - fryzjer na pewno pomoże Ci dobrać
O jakie fajne fryzury!!! chyba się zainspiruję, bo też w sobotę idę na wesele a rano do fryzjera

Cytat:

chyba 44,90 zł
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
leczo

Jak, gdzie?

No właśnie, jak poszło?

O, super koncepcja

Ja mam skórzaną kanapę i nie ma tragedii
Bardzo chętnie kupimy
Skoro nie ma tragedii to chyba od dziś zacznę mimochodem wspominać Tżtowi o kotach
Stary 2011-08-08, 12:34   #4983
fleurettee
Raczkowanie

strachulcu prof chyba też zabalował wczoraj na wizażu , bo nie wrócił dziś po urlopie i będzie dopiero jutro
fleurettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 12:36   #4984
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro nie ma tragedii to chyba od dziś zacznę mimochodem wspominać Tżtowi o kotach
Ja mam 2 koty, skórzaną kanapę i póki co to żadnych problemów związanych z tym zestawem nie zarejestrowałam, a funkcjonują razem już prawie 5 lat
Stary 2011-08-08, 12:37   #4985
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
strachulcu prof chyba też zabalował wczoraj na wizażu , bo nie wrócił dziś po urlopie i będzie dopiero jutro
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 12:37   #4986
fleurettee
Raczkowanie

idem ciekawe jaka wrócę
boję się bo znowu usłyszę że mam cienkie śliskie niepodatne włosy z którymi nic się nie da zrobić kiedyś po takim tekście w rozpaczy je obcięła, co za głupol był ze mnie, do dziś nie chcą odrosnąć a ślub już niedługo
Stary 2011-08-08, 12:42   #4987
ammmm
Wtajemniczenie

Teraz to juz Was nie nadrobie nie mialam netu od wczoraj
Stary 2011-08-08, 12:46   #4988
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki byłam dzisiaj w Zarze i niestety kurteczkek skórzanych nie było (miałam komuś sprawdzić ) z wyprzedaży w sumie już nic fajnego nie ma

i mała foto relacja TŻ był grzeczny i mi foty cykał
na początek nie zarowe kapelusze co o nich myślicie? myślę nad tym czerwonym- fajnie do beżowego płaszcza wyglądałby
Kapelusz czerwony super Dresiary też pięknie leżą , buty i nawet złota sukienka mi się na Tobie podoba!

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
masz rację ale już jestem bliska rezygnacji .. tak bardzo wypadają ... i już nie wiem jak im pomóc ... tableki nie bardzo działają... dermena pomogła .. ale krótkotrwale ... szkoda gadać ... została mi jakaś 1/3 włosów które miałam a dermatolodzy u jakich byłam gówno mi pomogli
Na wypadające włosy polecam ampułki z czarną rzepą. Śmierdzi to trochę ale efekty są super! Polecam intensywną kurację tzn ampułka nawet codziennie przez tydzień lub 2 tyg.
Moja mama i siostra stosowały i mają teraz super włosy - bardzo gęste.

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja mam 2 koty, skórzaną kanapę i póki co to żadnych problemów związanych z tym zestawem nie zarejestrowałam, a funkcjonują razem już prawie 5 lat
Stary 2011-08-08, 12:49   #4989
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
Teraz to juz Was nie nadrobie nie mialam netu od wczoraj
Nie trać nadziei ja nadrabiałam ostatnio tydzień nieobecności

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 12:50   #4990
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:

piękna ta zielona dresiara wygladasz super!
dziękuję
Cytat:
wybaczcie offtopa
dziewczyny pomocy!!!! zapomniałam, że na dziś na 13 mam fryzjera na próbną fryzurę na ślub mojego brata i nie mam w ogóle żadnego pomysłu ja mam proste ja drut włosy i śliskie i kiepsko się trzymające nawet gumki do włosów i jedyne wariacje jakie miałam kiedykolwiek na głowie to loki, a bym chciała jakieś upięcie chyba właśnie z lokami, nie wiem czy koka nie wiem w czym byłoby mi dobrze i nie zdąrzyłam się zasnatowić sukienkę będę mieć mocno rozkloszowaną do pól łydki z szarej koronki, u góry dość duży dekolt i delikatne rękawki z samej koronki a z tyłu duże wycięcie na plecach V.
co myślicie, może jakieś inspiracje? bo oglądam zdjęcia w necie i nic mi się nie podoba
Może spięte włosy? i tak jak dziewczyny mówią - bez grzywki
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 12:53   #4991
andzioch
Zadomowienie

Zobaczcie
http://bebzol.com/pl/Hurtownia---wsz...-zl.12534.html
andzioch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 12:56   #4992
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:

W tulipanie Ci pięknie! I spodnie są rewelacyjne

dziekuje

fluerette ja Cie rozumiem ze moze nie umiesz sie przekonac bez grzywki ale sprobuj, ja sprobowalam i nie zaluje i jak narazie nie wracam do grzywki

Bethie kopertówka z Bershki jest super! oglądałam je jeszcze w czasie wyprzedaży jak sie dopiero pojawiły
Stary 2011-08-08, 12:59   #4993
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andzioch Pokaż wiadomość
jadę

Flaurette a może zrób do góry włosy i z tyłu taki dobieraniec lub kłosek...nie wiem co Ty tak mniej więcej lubisz
Stary 2011-08-08, 12:59   #4994
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
pralinkax tzn że nie chcesz ślubu wcale?
I tak i nie, nie wiem jeszcze Jeśli nawet się zdecyduje na ślub to na pewno nie teraz, może za parę lat
Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
a ja zaczynam się uczyć nie piszcie za dużo bo jak później nadrobię?
Ehh też się muszę zmotywowac jakoś
Cytat:
Napisane przez stokrotka215 Pokaż wiadomość
Może brylant jest bliżej niż myślisz
Przypomniało mi się jak kiedyś ogladałam z TŻ pierścionki, to sprzedawczyni 3x powtórzyła 'ale to są brylanty' do dzisiaj sie z tego śmieje wyglądaliśmy widocznie dosc ubogo; t-shirt, jeansy
TŻ coś jej przygadał, już nie pamiętam co to było, ale lasce głupio się zrobiło
Cytat:
wybaczcie offtopa
Bez grzywki mega!!!!
Cytat:

ja rozumiem że może nie chcieć, pewnie tak jak ja się boi że rand po każe jej sobi eboba zrobić

Haha kochana ja sobie boba zrobiłam z 1,5 miesiąca temu a o ślubie ni hu hu nie myślę

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho

Edytowane przez pralinkax
Czas edycji: 2011-08-08 o 13:06
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 13:01   #4995
endorfina123
Wtajemniczenie

fluerette, popieram dziewczyny, spróbuj tym razem bez grzywki zobacz jak będziesz się czuła, w razie co, zawsze można iść na dociachanie

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 13:02   #4996
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
wklejam zdjęcia z dzisiejszego wypadu (...)
Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Super fotorelacja. Pierwsza kiecka mnie jakoś nie przekonuje, ale ja takich wzorów nie lubię, reszta fajna. A w spodniach Ci bosko.
Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
W tulipanie, spodniach i bluzce wyglądasz idealnie Uwielbiam takie spodnie! Ta pierwsza sukienka do mnie nie przemawia.
Mnie też ta zielono czarna niezbyt się podoba nie przekonuje dość ponure kolory wydaje sie bardzo poważna także moim zdaniem nie masz co żałować
Tulipanek bardzo ładnie świetnie sie bedzie nadawał na wesele
spodnie świetne noi bardzo mi sie podoba sukienka kóra maiałsna sobie fjanie wygląda z takimi butami i paskiem
Cytat:
Proszę bardzo - ten jasny to Vader, a ciemniejsza jest Ebola
o jak słodko razem śpią A te pierwsze zdjecie to jakims starym aparatem robione czy obóvka cyfrowa?
Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
ale dostalam wiadomoć na fejsie od jakiegos typa myslalam ze umre na miejscu ze smiechu . " witam , zawsze chciałem poznać kogoś z iraku ! to niesamowite , czemu wybrałaś akurat Polske do studiowania , byłoby fajnie się poznać , pozdrawiam Kuba " (
Cytat:
wymiękam no odpisz mu że z alkaidy jesteś i czy by nie chciał wstąpić

Cytat:
świetna nazwa i to zielone tło fajne
Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
pozatym ile mam czekac az obetniesz wlosy na boba , mowilas ze po slubie a ja sie juz doczekac nie moge tego slubu !
to jest koronny argument
Cytat:
na początek nie zarowe kapelusze co o nich myślicie? myślę nad tym czerwonym- fajnie do beżowego płaszcza wyglądałby
znana już sukienka- na pewno kupię, szkoda bo nie było Mki a Ska była troszkę za ciasna w biodrach ale przy okazji kolejnej wizyty będzie moja
fioletowa dresiara, którą kliknęłam na all ( wiem, że nie pasuje do siebie ale po koleio zakładałam buciki są piękne i je kupiłam złota sukienka, nie w moim stylu jednak i do tego bardzo się sypie:/
kapelusze super ,skąd są ?? sukienka wydaje mi sie właśnie dobrze wygląda taka dopasowana w biodrach i fajnie wygląda z tym fioletowym żakietem to ją tak ożywia buciki super pikeny kolor .zlota sukienka widziałamna żywo wg mnie jest bee
Cytat:
ja byłam bez grzywki całe liceum, ale wróciłam do grzywki bo mi się wydawało że mam strasznie wielkie i wysokie czoło i owalną twarz i w ogóle z profilu to jeszcze potylice spłaszczoną i wydaje mi się, że grzywka to maskuje trochę. w przyszłości chce jeszcze takiej grzywki na bok spróbować, tylko się boję że będzie mi do oczu wpadać
no co ty mówisz ?? masz bardzo proporcjonalny owal twarzy i czoło We wszystkich fryzurach wyglądasz dobrze
Cytat:
Czy ty chcesz mnie doprowadzić do bankructwa
no i to jeszcze nie przez Zarę
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 13:04   #4997
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dione Pokaż wiadomość
[SIZE=2] kapelusze super ,skąd są ?? sukienka wydaje mi sie właśnie dobrze wygląda taka dopasowana w biodrach i fajnie wygląda z tym fioletowym żakietem to ją tak ożywia buciki super pikeny kolor .zlota sukienka widziałamna żywo wg mnie jest bee
kapelusze są z C&A, co do sukienki to jednak zrezygnuję z jej zakupu mimo, że mi się bardzo podoba bo była za ciasna w biodrach, pewnei ledwo chodziłabym w niej a Mka będzie pewnie za duża wg mnie sukienka też jest bee:P
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 13:05   #4998
Bethie
Zakorzenienie

Cytat:
Bethie kopertówka z Bershki jest super! oglądałam je jeszcze w czasie wyprzedaży jak sie dopiero pojawiły
o, super! bardzo się cieszę i mam nadzieję, ze będę ją miała
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 13:06   #4999
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andzioch Pokaż wiadomość
widziałam to, mój kolega dodał to na fejsie
Stary 2011-08-08, 13:06   #5000
endorfina123
Wtajemniczenie

nieuchronnie zbliżamy się do 5000

Stary 2011-08-08, 13:07   #5001
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
też pamiętam, że oglądałam ją w czasie wyprzedaży jak weszła do sklepów ale tłumy w sklepie mnie przeraziły i ją odłożyłam zresztą nie dla mnie chyba kopertówki do ręki

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

i pora na kolejny wątek
Stary 2011-08-08, 13:11   #5002
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dione Pokaż wiadomość
Mnie też ta zielono czarna niezbyt się podoba nie przekonuje dość ponure kolory wydaje sie bardzo poważna także moim zdaniem nie masz co żałować
Tulipanek bardzo ładnie świetnie sie bedzie nadawał na wesele
spodnie świetne noi bardzo mi sie podoba sukienka kóra maiałsna sobie fjanie wygląda z takimi butami i paskiem
a dziekuje kurde nie moge o tym tulipanku zapomniec, a na stronie tak mi sie nie podobał, chyba dzisiaj po pracy pojde poprzymierzac jeszcze raz i moze kupie bo jeszcze wykupia a potem bedzie płacz..
Cytat:

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

kto zakłada nowy watek
Stary 2011-08-08, 13:12   #5003
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
a dziekuje kurde nie moge o tym tulipanku zapomniec, a na stronie tak mi sie nie podobał, chyba dzisiaj po pracy pojde poprzymierzac jeszcze raz i moze kupie bo jeszcze wykupia a potem bedzie płacz..

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

kto zakłada nowy watek
dziś dzień dostawy, więc jeśli chodzi Ci po głowie, to jedź, najwyżej w domu przemyślisz jego los, ale będziesz czuła się lepiej, że w razie czego jest przy Tobie

Stary 2011-08-08, 13:15   #5004
zarina_
Zadomowienie

zakładam wątek

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

nowy wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post28622736

Edytowane przez zarina_
Czas edycji: 2011-08-08 o 15:38
Stary 2011-08-08, 13:16   #5005
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
zakładam wątek

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

nowy wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post28622736
link poproszę
Stary 2011-08-08, 13:16   #5006
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
idem ciekawe jaka wrócę
boję się bo znowu usłyszę że mam cienkie śliskie niepodatne włosy z którymi nic się nie da zrobić kiedyś po takim tekście w rozpaczy je obcięła, co za głupol był ze mnie, do dziś nie chcą odrosnąć a ślub już niedługo
a na wesele w końcu idziesz w tamtej sukience, kt pokazywałaś? I z kim w ogóle?
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 13:17   #5007
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Trzeba założyć, że to coś ważnego: chrzest, ślub, rozwód, znajomy wyprowadza się, zapuszcza wąsy... nowe buty na pewno będą potrzebne

Cytat:
Historia mojej pomarańczowej spódnicy:

Pomyliłam z tą Paryżankową - zieloną wiem gapa jestem
Później już mi się nie chciało zwracać

Z tesko

Żarcik - na alegro kupiłam za coś około 70 zł tylko są za tęgie i muszę wkładek na upychać

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Ja ci dam dziwna zobaczysz jeszcze jak się pięknie prezentuje
Stary 2011-08-08, 15:33   #5008
Luna83
Zadomowienie

Witam dziewczyny, podczytuję Was, ale rzadko tu się udzielam. Postaram się częściej

W końcu udało mi się nadrobić cały wątek, zatem mogę się w końcu skupić się na pracy

Mój blog modowy - zapraszam

http://ana-collection.blogspot.com

Mój instagram: https://instagram.com/anacollection83/

Luna83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 15:53   #5009
fleurettee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
I tak i nie, nie wiem jeszcze Jeśli nawet się zdecyduje na ślub to na pewno nie teraz, może za parę lat

Ehh też się muszę zmotywowac jakoś

Przypomniało mi się jak kiedyś ogladałam z TŻ pierścionki, to sprzedawczyni 3x powtórzyła 'ale to są brylanty' do dzisiaj sie z tego śmieje wyglądaliśmy widocznie dosc ubogo; t-shirt, jeansy
TŻ coś jej przygadał, już nie pamiętam co to było, ale lasce głupio się zrobiło

Bez grzywki mega!!!!

Haha kochana ja sobie boba zrobiłam z 1,5 miesiąca temu a o ślubie ni hu hu nie myślę
no jestem już uczesana i chyba jestr super bo mnie na każdych światłach wyrywali i ze wstydu ubrałam ciemne okulary mimo że ciemne chmury na niebie i jakiś koleś za mną pojechał i wysiadł ze mną przy sklepie
jak masz boba to dawaj zdjęcia. może randi się troche zaspokoi i nie będzie każdemu wciskać boba

Cytat:
w tamtej koralowej sukience z massimo dutti idę na poprawiny, na ślub wesele kiecka mi się ciągle szyje, bo krawcowa coś namieszała idę dziś właśnie na przymiarkę. będzie mocno rozkloszowana z szarej koronki na takiej srebrzysto niebieskiej tafcie do pół łydki i z dużym wycięciem na plecach, z przodu skromny jak na mnie dekolt i delikatne rękawki z samej koronki tak ją sobie wymarzyłam ale co z tego wyjdzie to zobaczymy

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
idę sama mój ricardo nie dał rady przylecieć z brazylii, a w polsce nie poznałam w ostatnim czasie nikogo kogo mogłabym nazwać swoim chłopakiem. chciałam zabrać w końcu dobrego kolegę, ale na to moja rodzina zaczęła kręcić nosem, że ja to nie mój chłopak to ktoś obcy i będzie siedział przy najważniejszym stole i że to jakoś tak dziwnie będzie, a babcia jeszcze dorzuciła: 'i na zawsze na zdjęciach zostanie i co na to wtedy powie twój przyszły mąż' no i nie chciało mi się już tego wysłuchiwać, w sumie będę rozchwytywana i zajętą osobą, więc faktycznie ktoś nieznajomy nie czuł by się może do końca komfortowo i ja ciągle go zostawiając. a jak już pomyślałam, że wszystkie ciotki i inni będą myśleć, że to mój chłopak i sie wypytywać i im potem tłumaczyć moją skomplikowaną sytuację to już stwierdziłam, że wolę iść sama i mieć spokój. ja się ktoś zapyta gdzie mój narzeczony to będę mówić, że w brazylii i odwołali mu lotna szczęście brat zaprosił dla mnie kilku swoich samotnych kolegów, więc będę miała z kim wódke pić i szaleć

Edytowane przez fleurettee
Czas edycji: 2011-08-08 o 15:42
Stary 2011-08-08, 18:41   #5010
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
wybaczcie offtopa
Zrezygnuj z grzywki! Bez wyglądasz ślicznie a zanim grzywka nie odrośnie to wybierz na ślub fryzurę z kręconymi włoskami - jak na przedostatnim zdjęciu. Kok
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości