|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
|
|
#15512 |
|
Wtajemniczenie
|
Horo....biuścik pokaźny i bardzo ładny.Genialnie prezentuje się w bieliźnie,strojach i kieckach.Gdyby ja taki miała to mój TŻ nawet na taras nie pzwoliłby mi wyjść z zazdrości,że ktoś inny będzie lookać na mnie.Ostatnio coś mu odbiło pod kątem zazdrości i aż się boję poomyśleć co będzie jak cycole już będą tam gdzie ich miejsce
|
#15513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój, jak tylko w bieliźnie wyskoczę na balkon pranie powiesić, to mnie stamtąd zaraz wyciąga... a na plaży sam oferował pomoc przy dzieciach... wolał, żebym poleżała za parawanem
|
|
#15514 |
|
Zakorzenienie
|
Cykaneczko -Kochana Twój albumik jest dziś nie do przebicia! I ani światło , ani Twoje ustawienie tego nie dokonało
koniec i kropka! Jeśli chodzi o różnice o które pytasz- to nie zwracaj na to na razie uwagi! jescze nie czas na takie porównania ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Emotko dobrze, że Bolek i Lolek nie potrafią czytać. Śliczności masz prawdziwe więc nie grzesz ! Pozdarwiam Cię cieplutko i dziękuje za odwiedzinki
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#15515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a to racja.. mojemu się zazdrość zdwoiła (albo i stroiła) odkąd mam cycuchy co mnie w sumie nie wkurza, a schlebia bardziej![]() a nawet ich jeszcze przecież nie pokazuję, bo noszę pancernik.. to co będzie jak zacznę, bluzeczki z dekoltem i te sprawy, może nawet bez staniczka chodzić hi hi
|
|
|
|
|
#15516 |
|
Zakorzenienie
|
Zabulku - ale masz albumików! jest co pooglądać i nawet pozwiedzać można troszkę
Oj będą kolejne cudeńka
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#15517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i również pozdrawiam ... Jakiś zły dzień mam dzisiaj najodpowiedniejszy na narzekanie
Doktor A. K.14.03.2011 "Artplastica"Szczecin Mentor okragly 375 cc UHP Cudowniaste 31.07.2012 powiększanie ust kwasem 09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis |
|
|
|
|
#15518 |
|
Zakorzenienie
|
Wasze albumiki to w ogóle pierwsza klasa
![]() Ja to ciągle je odwiedzam jak jakaś nawiedzona Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-07 o 21:32 |
|
|
|
#15519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i co ja czytam- Ty cały czas się wahasz tzn. bez eksponowania, podnoszenia i dokładania gąbek. Hihi- ukryć się nie da taki rozmiarek i to nie ulega wątpliwości Ale mi akurat się podoba , że nie muszę ich powiększać stanikami- topik wkładam i piersi są fajne, i taki rozmiar jest akurat. Gąbek nie mam, sztywnych i podnoszacych staników - też nie. Mi po prostu się tak nie podoba u mnie- wtedy piersi są już za duże. Pierwsze na co inni patrzą to jest dekold. Pierwsze co ja widzę patrząc w lustro to są piersi -mi to nie pasuje, do noczego mi to nie jest potrzebne. Więc dokładnie Cię rozumię, że i Ty możesz tego nie chcieć. Twoja koleżanka ma podobny rozmiarek - jak u niej Ci się podoba efekt? Czy jeśli chodzi w miękkim staniczku - piersi są za duże wg Ciebie? Bo to co dla jednej osoby jest akurat- dla innej osoby może być za duże albo za małe.
|
|
|
|
|
#15520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego co było przed 1 op? Widzę w podpisie ze miałaś tylko 310 za pierwszym razem to potem pani dr dołożyła Ci z grubej rury ![]() Teraz masz ideały I masz rację oczywiście odnośnie tych wielkości-to zależy od subiektywnej oceny, ale również od tego jaką mamy budowę ciała, nie każdej pasują mega balony. |
|
|
|
|
#15521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
na forum jeszcze zdjęć nie wrzucałyśmy- więc nie przyszło mi do głowy, że można takie zdjęcia zrobić i że mogą mi się kiedyś przydać. Mam zdjęcia od lekarza- takie pomalowane przed zabiegiem- ale są takiej jakości że nawet nie wiem czy to ja . Tak więc wyjściowki nie mam niestety. Nosiłam miseczkę C - tylko gąbkową ma się rozumieć, i najlepiej wypchaną do miski D . Piersi po karmieniu, pierwszy stopień obwisłości miałam. W biuście - 84cm, pod 70cm.Miałam tylko 310- ale tamte implanty miały wielką podstawę. Tylko 0,5 cm różnicy było z tymi co mam teraz. I właściwie to było bazą do doboru tych- żeby kieszenie jak najmniej zszywać a piersią dodać pojemności. Myślę ,że gdybym od razu trafiła do Pani dr miałabym mniejsze implanty I z kolei gdyby tamte 310 były ładne, wyszły dobrze-tylko ze względu na rozmiar nie robiłabym kolejnej operacji, choć moim zamiarem było więcej powiększyć piersi (wyszły mniejsze niż chciałam). Dawały się ładnie wyeksponować odpowiednim stanikiem ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
ja już żyć nie potrafię bez albumików.
|
|||
|
|
|
#15522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie wiem czy bym się z nimi tak do końca dobrze czuła, bo mimo, ,ze są piękne to są ogromne. U mnie jest jeszcze jeden problem. Jestem troszkę wyższa od mojego męża i chodzi o to czy po op nie będę za bardzo potężna. Jestem ogólnie gruszką z budowy i nagle mi te proporcje się bardziej zrównają Moze nizszy profil byłby bardziej, że tak napiszę subtelny ![]() MyaDiva a ile masz wzrostu w ogóle?? W albumie zamieściłam najświeższe zdjęcie...Nie potrafię sobie wyobrazić jakby było z... czy byoby lepiej??hmm...
M. M. K silimedy maximum 570hi ..20/02/2017...już są!!! Edytowane przez Vanessita Czas edycji: 2011-08-07 o 23:25 |
|
|
|
|
#15523 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel 10.08 - 2![]() ![]() Dalmatynka101 15.08 -7 ![]() ![]() Vipera 20.08- 12 ![]() ![]() Agatau88 26.08-18![]() ![]() Vanessita 16.09- 39![]() ![]() Nadinka2 19.12- 136![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- MyaDiva No tak pewnie nawet nie podejrzewałaś że nagie zdjęcia bedą Ci potrzebne ![]() Czyli miałaś co nieco ![]() No i juz rozumiem dlaczego masz teraz 485-ze wzgledu na tę wyciętą wczesniej kieszeń-zeby tam ulozyc implant
|
|
|
|
#15524 |
|
Raczkowanie
|
Kaludeczka, moje biedne wyjściówki są po znacznych przejściach,bo wykarmiły 4 dzieciaków. Teraz należy im się rekonstrukcja.
|
|
#15525 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a w sklepach tyle fanych rzeczy a ja nie mogę iść na zakupy bo nie wiem nawet jakie bluzeczki, sukienki będą po op na mnie dobre.
Najpierw czekałam do 5 sierpnia i nie byłam na zakupach bardzo długo, miałam iść po op i pójdę dopiero w połowie września
|
|
|
|
#15526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z takich rozciągliwych to M-L pasuje a najbardziej to mi się podobało jak sobie łaziłam po centrum handlowym i weszłam do sklepu bikini pooglądać, podchodzi do mnie ekspedientka i mówi "przepraszam Panią.. bikini dla Pań z dużym biustem mamy po tamtej stronie sklepu- zapraszam" achh, myślałam że pęknę z dumy hi hi, cały dzień się uśmiechałam sama do siebie po tym![]() chociaż powiem Wam, że ostatnio mam wrażenie że zmalały ![]() albo mi się tak wydaje, bo już sie tak przyzwyczaiłam do nich Wczoraj minął juz pierwszy miesiąc moich cycuszków |
|
|
|
|
#15527 |
|
Wtajemniczenie
|
Maya....chwaliłam już Ci w albumie,ale i pochwalę na forum.Piersi wyglądają kapitalnie
.A z tym wcześniejszym lekarzem to bym się rozprawiła sądowo chyba.Achamiałam pytać.Czy to co stało się po 1 op to wina lekarza była,czy samo się tak zrobiło tj.jakieś powikłania ?Mnie dzisiaj koleżanka "pocieszyła",że jej znajomo do pół roku nie mogła rękami ruszać po op
......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2011-08-08 o 13:31 |
|
|
|
#15528 |
|
Raczkowanie
|
Kasiu to trzeba wstawić nowe zdjęcia z takiej okazji
|
#15529 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście nie zaluję tych potencjalnych ciuchów, które mogłyby byc już moje no ale coś za coś-nie bede teraz kupowała dla samego kupowania, poczekam jeszcze kilka tygodni i pod koniec września pójdę na większe zakupy
![]() Miło usłyszeć komplement w sklepie z bikini, chociaż ja jak byłam ostatnio w takim sklepie (oczywiście w push upie ) i pytam czy dostanę rozmiar na siebie to pani mowi "dużych nie mamy" a ja sobie mruczę pod nosem że to chyba nie do mnie![]() Bo jak mam push up to cyce pierwsza klasa gorzej bez |
|
|
|
#15530 |
|
Raczkowanie
|
MyaDiva, jest jak jak mówisz - zakłada się bluzkę w której wydaje się że nie widać piersi, a potem jak patrzę na zdjęcia to . . . . . wcaaale nie widać dużych piersi
![]() Przyjechali do mnie Rodzice i zwiedzamy trochę różne miasta, zakładam luźnawe bluzki a zdjęcia wam zamieszczę ![]() Poza tym z obserwacji, to faceci w wieku ok. 20-40lat patrzą się na mnie ogólnie że fajna laska, za to panowie 50-65lat gapią się ewidentnie na same cycki, świnie jedne ![]() I jeszcze starsze kobiety ok 65-75lat patrzą się na mnie jakimś takim oburzonym wzrokiem, a przecież nie mam jakiś wielkich dekoltów
|
|
|
|
#15531 |
|
Zadomowienie
|
WPADŁAM DAĆ PO BUZIAKU!!!
ECH te cycory..kiedy przestanę o nich myśleć!!! ![]() DALMATYNKA po 4???fakt gdzieś pisałaś,a ja zakręcona!!! to i tak nie jest tak źleSENSUEL nie dziwię się że się boisz wielkich..ja widzisz mam mieć 390 i mam stracha że bedą to BIGG! ![]() MYA wymiatasz nimi ,wiesz...są takie twoje i idealne!!! ZABULKO tyto w ogóle jesteś THE BEST..wiesz ![]() ![]() ANEK WITAJ!!!pisz dokładnie co u ciebie i wklejaj zdjątka wyjściówek..tu dziewczynki doradzą i podzielą się swoimi przeżyciami!!!będzie Ci raźniej!!!!ja jeszcze czekam na operację tak jak ty!!! AGATAU a ty na 100% robisz operację??bo coś widzę że się wachasz???od czego to zależy?czy będzie?? EMOTKO słonko jak dawno CIĘ nie widziałam CYKANECZKO ja też zapiperniczam do albumiku zaraz zobaczyć!!!i cieszę się ze już się zaczynają goić ![]() ![]() resztę pozdrawiam!!aaaa i muszę zrobić test z ryżem dziś bo nie robiłam jeszcze ..tylko z wodą a to wydaje mi się mniej miarodajne bo powietrze mi się z w tych sajzerkach zbiera i są jakby napompowane!!wklekję zdjątka jak zrobię!!!buziiii aa i SENSUEL trzymam kciuki !!bo to już tuż tuż!!!
|
#15532 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny. JEstem w ciąży i wczoraj naogladałam się zdjęćciał kobiet po porodzie i karmieniu. To jakaś masakra. Woje piersi mam obecnie duuuże bo 80 hh ale obawiam się, że jeśli będę karmić to zostaną tylko wory do pasa
No i zastanawi mnie jakąja bym musiałą dostać wkładkę (pewnie dużą) i ile taka impreza może kosztować. Czy można to jakośzrefundować? PRzynajmniej część. z góry dziękuję
|
|
#15533 |
|
Zakorzenienie
|
klaudeczka
nie jestes na bieżąco , wahałam się 2 tyg temu, ale po konsultacji z Dr juz sie nie waham
|
|
|
|
#15534 |
|
Wtajemniczenie
|
Diendoberek
![]() Dziewczynki ja bylam dzisiaj w pracy Generalnie jestem kelnerka, ale do restauracji nie wroce przez 2-3 mc, bo wiem, ze nie dam rady biegac miedzy ludzmi i stolikami z goracymi i ciezkimi talerzami I jeszcze dorabiam sobie w "muzeum" Jest super babka, ale przeciwniczka wszystkim operacjom itd. Pewnie jak by sie dowiedziala, to juz by mnie nie wpuscila, bo jak taki potwor z silikonem moze konserwowac jej malenstwa![]() Zabandarzowalam sobie od pepka do stanika i zanim tam weszlam przelozylam pas z piersi na zebra Ona jeszcze mowi- "o jakie sine " nie wiem gdzie ona widziala sine, ale jej przytakuje i mowie, ze juz schodzi A ona do mnie, zebym dzisiaj nic nie polerowala i nie pastowala, tylko jak zetre kurze to bedzie dobrze i ze musze sie oszczedzac, bo za kilka tygodni ruszamy z konserwacja przed zima Tu juz bede miala troszeczke ciezej, a narazie przez okolo 3 tyg. bede miala luzy, a potem ona wyjezdza na 2 tyg, wiec odpoczneJa pracuje tam tylko 3 razy w tygodniu po 4 godz. wiec dam rade i nawet nie poczuje, ze pracuje Taaak sie ciesze, bo kasa sie przyda na wycieczke do Safari
|
#15535 |
|
Zakorzenienie
|
zabulek
ale jestes dzielna, widac ze silna z Ciebie babka ![]() I widać że wysportowana jesteś-mięśnie szybko dochodzą do siebie ![]() Miło słyszeć takie informacje
|
|
|
|
#15536 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj koffana Dzieki za buziaka Ja caly czas czekam, zeby je zobaczyc, bo Ty i tak juz slicznie wygladasz, a jak wlozysz te magic wkladki to powalasz, a jak zrobisz cycole, to my tu bedziemy siedziec i kwiczecBuziale ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
|
|
#15537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
Co najlepiej ćwiczyć? Ja jestem takim leniem, kurcze ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- A w ogóle patrzę w Wasze albumy i Wy jesteście szczuplutkie. Nie to że ja mowie że jestem gruba-nie, ale do chudej mi daleko. Zresztą mam zdjęcia w albumie i kilka kg przyda się zrzcucić. Ale ja lubię jeść i nie lubię cwiczyc ![]() Zazdroszczę Wam figurek laski
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-08 o 14:42 |
||
|
|
|
#15538 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za wszystkie miłe komentarze
![]() Ale tak jak już wspomniałam wcześniej - efekt z wczorajszych zdjęć to naprawdę nie żadna poprawa tylko inaczej zrobione zdjęcia. A krzywo jest nadal jak było. Widać to nie tylko nago, ale też pod bluzeczkami bez stanika. I to bardzo widać... ![]() Dziwi mnie jedno - że piersi zrobiły się dziwnie mięciutkie. W kształcie i wielkości natomiast nic się nie zmieniło. Jeżeli faktycznie byłyby tak mocno opuchnięte to chyba by nie miękły... Na różowym forum wyczytałam podobne przypadki, i zaczynam się zastanawiać czy to nie jest przypadkiem źle wycięta torebka Jeżeli tak, to niestety nie ma co liczyć na samoistną poprawę, wtedy już tylko ponowna operacja może coś zdziałać.Przepraszam, ale nie zdążyłam przeczytać co ta przez dzień naskrobałyście, i teraz też tylko na szybkiego wpadłam. Wieczorkiem nadrobię. Pozdrowionka dla Wszystkich |
|
|
|
#15539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obrzęk ma to do siebie ze ciało obrzęknięte jest twarde bo tam się płyn gromadzi i limfa nie odpływa więc u Ciebie obrzęk mogl juz zejść. Ale uwierz mi zdjęcia z wczoraj są proste, piękne i nic a nic nie widać żeby piersi były krzywe. Wrzuć zdjęcia w bluzeczce-jeśli widać napiszemy, a może Tobie się zdaje. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
A refundacja z tego co wiem tylko w przypadku kurzej klatki. Ceny również bardzo różne. |
||
|
|
|
#15540 |
|
Raczkowanie
|
Piersi są naprawdę miękkie w porównaniu do np poprzedniego tygodnia. Twarde zostały jeszcze na samym dole, pod bliznami.
Właśnie już sama wpadłam na to żeby wstawić zdjęcia w jakiejś bluzce (choć domyślam się, że macie już dość tego narzekania hehe) Tylko proszę Was, nie piszcie mi, że jest ok jeśli same, mając takie piersi po miesiącu były zaniepokojone. Dziś już właśnie troszkę się pokłociłam z TŻ bo wmawia mi cały czas, że jest pięknie wspaniale ah i oh, i nie wie dlaczego mi się nie podoba... Aż się rozpłakałam, bo on na sobie/swoich rzeczach bardzo widzi wszystkie niedoskonałości, a jak u mnie jest mega krzywo to mam się cieszyć bo jest ok... ![]() Pewnie jestem już przewrażliwiona, wiem. Edytowane przez Cykaneczka Czas edycji: 2011-08-08 o 15:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

i się ich strasznie boję. Ciągle się zastanawiam czy robić. Bo naprawdę nie chcę mieć dużego biustu. 

koniec i kropka!
dobrze, że Bolek i Lolek nie potrafią czytać. Śliczności masz prawdziwe więc nie grzesz ! Pozdarwiam Cię cieplutko i dziękuje za odwiedzinki
co mnie w sumie nie wkurza, a schlebia bardziej
Oj będą kolejne cudeńka 

. 
hi hi, cały dzień się uśmiechałam sama do siebie po tym
.A z tym wcześniejszym lekarzem to bym się rozprawiła sądowo chyba.Achamiałam pytać.Czy to co stało się po 1 op to wina lekarza była,czy samo się tak zrobiło tj.jakieś powikłania ?
bo powietrze mi się z w tych sajzerkach zbiera i są jakby napompowane!!wklekję zdjątka jak zrobię!!!