etorebka.pl cz. 29 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 11:04   #4981
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Dzien dobry
Teraz uciekam bo głowa mi strasznie pęka i musze isc na miasto:/ pogoda się w nocy zepsuła:/

POtrzebuję rady - znalazłam na all buty, które już posiadam ale te są szare. I myślę czy ich nie kupić, bo te buty to moje najwygodniejsze pełne czółenka jakie miałam są śliczne i w ogóle... tylko czy to nie głupota mieć dwie takie same pary tylko w róznych kolorach? Ale są napraaaawdę wygodne...
Stary 2011-08-08, 11:09   #4982
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Hej Kali

O co ??? Tż powinien mieć spokój, żeby szybko dojść do siebie - Ty niedobra

O komputer to raczej była sprzeczka a nie kłótnia
Musi wrócić do codzienności, nie będę się z nim cackać

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
ojeeeej .. nie kłóć się już z tym tż ... on i tak ostatnio oberwal nie musisz mu jeszcze dokładać
Już będę grzeczna

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość

Uwielbiam je, mam te i takie w różach i fioletach

Taką jak na foto? To żmija zygzakowata, trzeba uważać i na siebie- jest jadowita, w razie ugryzienia szybko do szpitala, ale dziecko, bądź zwierzak może paść- i na nią, bo jest pod ochroną
No pachną fenomenalnie

Nie, nie taka wyczytałam że był to zaskroniec zwyczajny

Dzień dobry

Wyspaliśmy się a teraz nie wiem co będziemy przez resztę dnia robić
Stary 2011-08-08, 11:12   #4983
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Teraz uciekam bo głowa mi strasznie pęka i musze isc na miasto:/ pogoda się w nocy zepsuła:/

POtrzebuję rady - znalazłam na all buty, które już posiadam ale te są szare. I myślę czy ich nie kupić, bo te buty to moje najwygodniejsze pełne czółenka jakie miałam są śliczne i w ogóle... tylko czy to nie głupota mieć dwie takie same pary tylko w róznych kolorach? Ale są napraaaawdę wygodne...
Nie to nie jest głupota, ja moje najulubieńsze i najwygodniejsze balerinki mam w 3 kolorach na przykład
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 11:12   #4984
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Czyli jednak niejadalne. Tak z ciekawości chciałam zobaczyć, bo ja jestem grzybiarz z zamiłowania

Ryba u mnie asfalt kładą Można oszaleć. Ale dzisiaj już kończą podobno.

Pachniały pięknie, moja współlokatorka je namiętnie paliła ( kiedyś się nawet zastanawiałam czy tam trawki w środku nie ma, bo dziewczyna się jakby uzależniła). Aż kazałam jej się odczepić od moich świeczek, bo by mi całe wypaliła

Ryba a Ty w domu?
No ja mam nadzieję że ten balkon to tak tylko ten jeden a nie w całym bloku:/

A jak ja je wąchałam to tak nie pachniały mocno ale wiadomo-czasami w czasie palenia uwalniają się jakiś olejki itp
ale przysięgam że niczego do nich nie dosypywałam

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Nie dybry

Rybo
U mnie też hałas, skuwają beton, normalnie zaraz mnie szlag trafi:b aba: taką mam cudowną akustykę na zewnątrz domu, że jak stoję na piętrze na korytarzu to słyszę 5 osobnych hałasów z każdego okna inaczej się niesie:mur : Niech mnie ktoś dobije:pro si:
Danutii

już leeecę

Cytat:
Dzien dobry

Jeśli jesteś z nich tak zadowolona to nie zastanawiaj się i bierz!!!

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 11:15   #4985
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jednak niejadalne. Tak z ciekawości chciałam zobaczyć, bo ja jestem grzybiarz z zamiłowania

Ryba u mnie asfalt kładą Można oszaleć. Ale dzisiaj już kończą podobno.

Pachniały pięknie, moja współlokatorka je namiętnie paliła ( kiedyś się nawet zastanawiałam czy tam trawki w środku nie ma, bo dziewczyna się jakby uzależniła). Aż kazałam jej się odczepić od moich świeczek, bo by mi całe wypaliła

Ryba a Ty w domu?
No to piona, ja też jestem stara grzybiara, wiesz co, jeden to podobno olszówka( choć mam co do tego pewne wątpliwości, a drugi taki jasny, też blaszkowy, przypominajacy krowiaka, tylko że krowiak rośnie przy pniach, a te rosły w sporej gromadce, takie dość grube nóżki miały, prawie białe blaszki i z wierzchu matowe były
Stary 2011-08-08, 11:29   #4986
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
No to piona, ja też jestem stara grzybiara, wiesz co, jeden to podobno olszówka( choć mam co do tego pewne wątpliwości, a drugi taki jasny, też blaszkowy, przypominajacy krowiaka, tylko że krowiak rośnie przy pniach, a te rosły w sporej gromadce, takie dość grube nóżki miały, prawie białe blaszki i z wierzchu matowe były
Wiesz co, może to rzeczywiście była olszówka. Małe olszówki wyglądają trochę inaczej od dużych, nie? W każdym razie ja olszówki omijam, są ludzie którzy je jedzą ( np. mój ojciec uwielbia marynowane), ale jak dla mnie za dużo roboty z nimi i jakoś mnie nie przekonuje do jedzenia to, że jedni je jedzą a inni z kolei uważają za szkodzące Ten drugi to nie wiem, może kiedyś już widziałam takiego grzyba ale nie kojarzę.
W ogóle to wybrałabym się na grzyby Tylko odstrasza mnie plaga komarów i kleszczy U mnie w oczku chyba się wylęgły komarzyska, a las niedaleko mnie też jest na takich raczej podmokłych terenach więc nawet nie chcę wiedzieć co tam się może dziać komary pewnie jak konie.

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 11:35   #4987
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry

kupuj śmiało i pokaż te buty

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 11:40   #4988
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, może to rzeczywiście była olszówka. Małe olszówki wyglądają trochę inaczej od dużych, nie? W każdym razie ja olszówki omijam, są ludzie którzy je jedzą ( np. mój ojciec uwielbia marynowane), ale jak dla mnie za dużo roboty z nimi i jakoś mnie nie przekonuje do jedzenia to, że jedni je jedzą a inni z kolei uważają za szkodzące Ten drugi to nie wiem, może kiedyś już widziałam takiego grzyba ale nie kojarzę.
W ogóle to wybrałabym się na grzyby Tylko odstrasza mnie plaga komarów i kleszczy U mnie w oczku chyba się wylęgły komarzyska, a las niedaleko mnie też jest na takich raczej podmokłych terenach więc nawet nie chcę wiedzieć co tam się może dziać komary pewnie jak konie.
Ja nie zbieram olszówek, niektórzy uznają je za trujące nawet, ale wiem że niektórzy je zbierają, ogólnie uwielbiam zbierać grzyby, jeść też, tylko że dla mnie to wyprawa poza Warszawę, nie zawsze mam czas, ale może w następny weekend, komary mnie nie odstraszają, popsikam się jakimś specyfikiem i nie będzie źle. Jak byłam teraz w Bieszczadach wybrałam się do lasu ( w Bieszczadach ani jednego komara!) no to takie dwie spore skrzynki prawdziwków uzbierałam
Stary 2011-08-08, 11:52   #4989
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
hello
Koniec watku, wymyslamy tytuly

Moje propozycje:
etorebka daje dupy - gdzie indziej zrobimy zakupy
etorebka dupy dała - w łeb należy się im pała

Dziekuje za uwage
dobre

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
A Ciebie Pierdoło mi nie cytnęło, no też coś

My po pierwszej nocy u siebie
Na fuksjowej kanapie, młody w łóżeczku turystycznym, narobieni, ale szczęśliwi
no to super a cos się ciekawego sniło?

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Danulko i Rybko żeby wasze romonty szybko się skończyły i nie zakłucały wam wolnego czasu

Charalku dobrze że wywaliłaś te grzybki jesli faktycznie były one trujące ale tak na prawdę jest tylko kilka grzybów nie jadalnych

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Dzien dobry

ja też nie uważam że jest to głupota

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 12:04   #4990
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

ale się wyspałam .
Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
hej Nudi juz wrocilas do domku? czy internet gdzies dorawalas?
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Hej Nudi jak było ? opowiadaj

wróciłam już, wróciłam. nad morzem nie byłam, trochę się przesunął wyjazd do Mielna i już sama nie wiem czy za tydzień mam jechac... niby bym chciała, ale trochę bym posiedziała sobie w domu

na wyjeździe pod namiotem było super . było 18 osób. duuużo śmiechu, wspólne gotowanie, śpiewanie, granie w karty... rewelacja . tylko raz po południu mieliśmy trochę deszczu, a tak to słońce i upał . nocami za to było ziiiimno . tak naprawdę tylko wczorajsza noc byla ciepła .
już po 7 rano się budziłam zawsze, bo już co poniektórzy łazili i gadali i już spac nie mogłam. ale było super, uwielbiam takie wyjazdy, chętnie bym to wszystko powtórzyła . zostają zdjęcia, wideo () i wspomnienia

piszecie o komarach - plaga!!!! pojechaliśmy raz na takie skałki i słuchajcie - nie dało się stać . jak zatrzymałam się na chwilę, żeby posmarować sobie ręce takim przeciw komarom i spojrzałam na nogi, to miałam z 10!!! na samych nogach mam 15 ugryzień, swędzi mnie wszystko .
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 12:14   #4991
Iduś
Zakorzenienie

Charal widziałaś gdzies nude lub szarą kopertówke ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-08-08, 12:38   #4992
martini.
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Powróciłam.

Dagna
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 12:49   #4993
hanusia505
Zakorzenienie

dalej ten sam watek

Fashion kupuj te butki, ja tez mam nude z tego modelu i chce dokupic czarne i moze jeszcze jakis kolor bo sa tak wygodne Szkoda tylko, ze trzeba strasznie uwazac na obcas, zeby nie zedrzec skorki

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 13:56   #4994
CharLizZie
Zakorzenienie

Dzień dobry

pies mi się znowu pochorował biedaczysko stare, nie może być miesiąc spokoju, bo zaraz wychodzi coś nowego

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Powróciłam.

Dagna

jak było na W. ?

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 14:20   #4995
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Charal widziałaś gdzies nude lub szarą kopertówke ?
Wiesz co, nie rozglądałam się bo nie miałam potrzeby, mam wrażenie że nudną kopertę niebrzydką widziałam w Parfois, ale szarej nie kojarzę nigdzie, a co, porozglądać się? jutro będę w złotych tarasach, to mogę zerknąć
Stary 2011-08-08, 14:22   #4996
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, nie rozglądałam się bo nie miałam potrzeby, mam wrażenie że nudną kopertę niebrzydką widziałam w Parfois, ale szarej nie kojarzę nigdzie, a co, porozglądać się? jutro będę w złotych tarasach, to mogę zerknąć
no jak byś mogła ... potrzebuje do granatowej sukienki (wczoraj fotki wklejałam)

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-08-08, 14:35   #4997
charal
Zakorzenienie

Cytat:
no jak byś mogła ... potrzebuje do granatowej sukienki (wczoraj fotki wklejałam)
Wiem, widziałam, bardzo adna ta granatowa, ale wydaje mi się szczerze powiedziawszy że szare dodatki to jakoś tak smutno będzie, ale oczywiście będę się rozglądać
Stary 2011-08-08, 14:39   #4998
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, widziałam, bardzo adna ta granatowa, ale wydaje mi się szczerze powiedziawszy że szare dodatki to jakoś tak smutno będzie, ale oczywiście będę się rozglądać
ja myślałam właśnie bardziej o nude żeby to rozjaśnić . Chociaż sukienka na żywo ma bardzo ciekawy kolor, taki głęboki no i nie wydaje się wcale taka bardzo ciemna

Cytat:
dalej ten sam watek

Fashion kupuj te butki, ja tez mam nude z tego modelu i chce dokupic czarne i moze jeszcze jakis kolor bo sa tak wygodne Szkoda tylko, ze trzeba strasznie uwazac na obcas, zeby nie zedrzec skorki
dasz mi na PW linka do nich ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-08-08, 14:45   #4999
charal
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślałam właśnie bardziej o nude żeby to rozjaśnić . Chociaż sukienka na żywo ma bardzo ciekawy kolor, taki głęboki no i nie wydaje się wcale taka bardzo ciemna

Ok, to będę się za nude więcej rozglądać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 22026.jpg (13,5 KB, 7 załadowań)
Stary 2011-08-08, 14:47   #5000
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, to będę się za nude więcej rozglądać
ta skąd ? new look ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-08-08, 14:48   #5001
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:

Idus chetnie bym dala, ale ja moje kupowalam na ebayu na jednorazowej aukcji, trzeba polowc bo czesto sie pojawiaja a sa bardzo ladne i wygodne

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 14:50   #5002
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Idus chetnie bym dala, ale ja moje kupowalam na ebayu na jednorazowej aukcji, trzeba polowc bo czesto sie pojawiaja a sa bardzo ladne i wygodne
ale to są szpilki ?

dobra zakladamy nowy wątek... jaki tytuł ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-08-08, 14:52   #5003
charal
Zakorzenienie

Cytat:
ta skąd ? new look ?
Tak 65 zyla, zerknij może tu:
http://kopertowka.pl/wizytowe/
Duża część to badziewie, ale niektóre są całkiem ok, można też jakiegoś asosa upolować, na tej stronie są przeróżne aukcje wyłącznie z kopertówkami

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-08-08 o 14:53
Stary 2011-08-08, 14:53   #5004
Iduś
Zakorzenienie

może ten co miał być wcześniej ?

etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie!

?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-08-08, 14:56   #5005
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
ale się wyspałam .

wróciłam już, wróciłam. nad morzem nie byłam, trochę się przesunął wyjazd do Mielna i już sama nie wiem czy za tydzień mam jechac... niby bym chciała, ale trochę bym posiedziała sobie w domu

na wyjeździe pod namiotem było super . było 18 osób. duuużo śmiechu, wspólne gotowanie, śpiewanie, granie w karty... rewelacja . tylko raz po południu mieliśmy trochę deszczu, a tak to słońce i upał . nocami za to było ziiiimno . tak naprawdę tylko wczorajsza noc byla ciepła .
już po 7 rano się budziłam zawsze, bo już co poniektórzy łazili i gadali i już spac nie mogłam. ale było super, uwielbiam takie wyjazdy, chętnie bym to wszystko powtórzyła . zostają zdjęcia, wideo () i wspomnienia

piszecie o komarach - plaga!!!! pojechaliśmy raz na takie skałki i słuchajcie - nie dało się stać . jak zatrzymałam się na chwilę, żeby posmarować sobie ręce takim przeciw komarom i spojrzałam na nogi, to miałam z 10!!! na samych nogach mam 15 ugryzień, swędzi mnie wszystko .
no to fajnie że wyjazd się udał

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Powróciłam.

Dagna
i jak było?

Stary 2011-08-08, 14:56   #5006
Iduś
Zakorzenienie

Nowy wątek

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post28625403

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-08-08, 14:57   #5007
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

?
hmmm

Stary 2011-08-08, 15:00   #5008
charal
Zakorzenienie

Cytat:

?
Może być, zakładaj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości