![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Pony - przepraszam, ale to zabawne
![]() dobrze, że ja lubię mleko prosto z lodówki do płatków ![]() Maja, gratuluję mieszkania ![]() ![]() Co do konkubinatu - jest super! ![]() a co do ograniczania wolności... Pamiętam, jak zamieszkaliśmy razem, i kuzyn lubego po kilku miesiącach przy drinku mówi tak: "Ja nie mogę w to uwierzyc... wy jesteście świetni, idealna para, P. wychodzi z nami na piwo, Ty jezdzisz z kolezankami na imprezy, zyjecie jak najzarabistsze malzenstwo ever!!! ja nie wierzyłem, że tak się da! ale jak na was patrze, to aż mi się związku zachciało. poważnego!" ![]() także naprawdę ograniczanie wolności nie zależy od statusu związku, tylko od ludzi w nim będących ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-08-08 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EHHHHHH. Jestem zabawno-żałosna :P Co do związków - też się nie ograniczamy. No, chyba, że w grę wchodzi jedna gówniara, która pozwala sobie na za dużo w kwestii dziwnych tekstów-podtekstów do TŻ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Rozeznanie
|
Karola DZIĘKUJĘ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa, jeszcze miałam napisać, że jakby było spotkanie w Poznaniu, to ja bardzo chętnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Karola super relacja
![]() Pony - mam nadzieję, że jednak nie będziesz miała żadnych sensacji po mleku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, co jeszcze chciałam napisać, jak już mam czas się "wygadać". Okazało się, że moja psinka ma nowotwór komórek tucznych - możecie sobie wygooglować... Prawdopodobnie nowotwór złośliwy - jak usłyszałam u weterynarza, to się poryczałam... Ma dopiero 2,5 roku. A zaczęło się od dziwnej krosty na udzie, która powiększała się, jak Kama się denerwowała. W poniedziałek miała wycinaną tą "krostę", która okazała się guzem, no i się dowiedzieliśmy co i jak... No i co, no, jak złośliwy, to pewnie będzie chemia. Bosz, przecież ta psinka to jak moje dziecko... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=cZvMq...eature=related tu macie wystep tego goscia z Die Artistokraten ktory mnie tak zachwycil
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
pony
![]() ![]()
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() W weekend byłam u teściowej i uwierzycie w to,że pół dnia przegadałam z teściową ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Gwizdak super jest pokój mrówy sama bym chciała taki mieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Rozeznanie
|
Pony straszne...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Pony przykro mi z powodu psa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
aniol to super, ze cos sie zaczyna zmieniac w twoich relacjach z tesciowa
![]() ![]()
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anioł, to super ![]() moja mama tak ma - zawsze wali focha, że po obiedzie i herbatce potem od razu idziemy. "Zostalibyście na drinka" - no sorry, ale całego dnia (jedynego wolnego w tygodniu) nie będziemy spędzać z rodzicami, nie? i zawsze robi: "nie to nie...". ![]() ![]() Gwizdak - czy olej ryżowy nadaje się do smażenia? P. kupił i na nim napisano, że się nadaje (faktycznie nie pryska ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Brawo Aniołku, trzymam kciuki za dobre relacje między Toba a teściami
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Rozeznanie
|
Anioł bardzo miło czytać że relacje z teściową się poprawiają
![]() No to ja uciekam sprzątać ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Med, świetnie, że spędzacie miło czas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Ale to wszystko wina/zasługa TŻ
już 2 tyg temu teściowa zapraszała mnie na odpust 9 problem był taki, że TŻ pracował na nocki ale powiedział, że jak przyjadę to wstanie ...ta jasne) Więc cóż nie wypadało mi nie jechać ( tym bardziej,że teściowa od 3 dni pytała się czy na pewno przyjadę ) A więc w sobotę dostałam @ i umierałam . Więc najpierw pojechałam do kościoła potem na kramy tam spotkałam kuzynkę TŻ która niedawno urodziła pogadałam z nią chwilę i mówię do tego małego " no to akurat podrośniesz i w przyszłym roku będziesz biegał u ciotki na weselu " i wyszło na to , że kuzynka TŻ nawet nie wiedziała o ślubie ![]() (Nie ma co u nich informację na prawdę szybko się rozchodzą ![]() więc kuzynka pogratulowała pogadałąm znią jeszcze chwilę i zbierałam się powoli do TŻ jeszcze kupiłam mu taki fajny wiatraczek z odpustu ![]() Wiec jak zajechałam do TŻ na dworze siedział jego wuja pogadałam z nim chwilę i wchodzę do domu Teściowa wita mnie szerokim uśmiechem i śmieję się z mojego wiatraczka dla TŻ ![]() Ale A. jeszcze śpi nie szkodzi mam pozwolenie od niego aby go obudzić ![]() uśmiechnęła się dość szeroko i poszła wchodzę do TŻ ...on jedno oko otwiera i mnie wita pogadłam z nim może z 5 minut i zasnął .... więc cóż miałam za wybór wzięłam głęboki wdech i poszłam do kuchni do teściowej ![]() zapytałam się czy mogę jej w czymś pomóc ![]() ![]() i tak ja zapytałam się jak ona robi makaron ( ponieważ TŻ go uwielbia a mi tak średnio wychodzi ) a potem jej wypaliłam z tekstem : " nie wiem czy pani wie ale mamy już datę ślubu " ![]() ![]() no i tak zaczęliśmy coś gadać o ich rodzinie, o mojej ( chociaż tu troszkę wstydziła się o coś pytać ) Dowiedziałam się nawet , że kuzynka TŻ która ma dwójkę dzieci wiek po 12-14 lat zaszła w ciąże tzn za 2 miesiące będzie rodzić mówię to później TŻ czemu mi nie powiedział a on ,że nie wiedział nawet ![]() Przyszedł czas na obiad obudziłam TŻ zjedliśmy ,TŻ szybko się ulotnił sądziłam , że poszedł na chwilę gdzieś a okazało się, że poszedł spać .... więc znów zostałam sama z teściową i teściem ![]() teściowa zaczęła sprzątać to ja mówię do teścia , że chyba czas już się zbierać a on : a co do domu Ci się spieszy ? Co tam będziesz robić , zostań jeszcze ![]() no coż cięzko było mi odmówić więc powiedziałam heszcze z teściem i teściową wypytali się troszkę o moją rodzinę o wesele i o takie różne pierdoły ![]() Więc ogólnie warto było się przełamać ![]() wieczorem TŻ przyjechał do mnie i mi opowiadał, że teściowa była uśmiechnięta i ciągle opowiadała o czym gadaliśmy i wypytała się go w końcu ![]() ![]() Ale ogólnie jestem bardzooo zaskoczona tą sobotą i było na prawdę miło mimo, że były momenty gdzie milczeliśmy chwilę ale każda próbowała coś mówić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Anioł fajnie, że pogadałaś z teściową.
Naj ja też piję tylko zimne mleko do płatków, bo lubię chrupiące ![]() ![]() Pony współczuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
nawet jak tylko czytam o jedzeniu platkow z mlekiem to mnie odrzuca
![]() ![]()
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale na swoje usprawiedliwienie dodam, że zdrowiej też jadam, np. musli z jogurtem naturalnym i owocami! ![]() ![]() edit: i też lubię, jak płatki są chrupiące ![]() a Ty jakie lubisz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.