Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 13:10   #4261
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

hej wam ale ostatnio ładna pogoda u mnie jest, aż szkoda marnować jej przed kompem, dlatego ostatnio nie mam za dużo czasu na wizaz a jutro chyba przejdę się po mieście i poroznoszę cv

enchantresss
o widzę że w moim wieku jestes pokaż swojego skarbka

kalpana ślicznie wyglądaliście

edit: enchantresss dopiero teraz doczytałam o albumie, już wyslałam zapro

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2011-08-08 o 13:19
Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 13:15   #4262
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość

A jeśli chcesz mnie zobaczyć (i inne Wizażanki) to zapraszam do albumu! Jest dostępny tylko dla przyjaciół, więc wysyłajcie zaproszenia, jeśli chcecie
Śliczna jesteś, a córeczka
Stary 2011-08-08, 13:28   #4263
anusik
Raczkowanie

blondyneczka to niemalo robisz dla wloskow. moj kacper tez 2008 tyle ze ma 3,5

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

ja regularnie od 2 tygodni nakladam biovaxa zoltego i tez widze roznice bo jak czesze wlosy to nielamia sie w polowie.
Stary 2011-08-08, 13:39   #4264
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
blondyneczka, no cóż tacy ginekolodzy właśnie się zdarzają niestety, ale jakby mi jakaś powiedziała o usuwaniu ciąży to chyba bym się postarała żeby ją usunęli z przychodni

A jeśli chcesz mnie zobaczyć (i inne Wizażanki) to zapraszam do albumu! Jest dostępny tylko dla przyjaciół, więc wysyłajcie zaproszenia, jeśli chcecie
Wysłałam zaproszenie
Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
hej

jak ja wam zazdroszcze tych fal i lokow. moje wlosy jak druty proste, loki niechca sie trzymc nic a nic

czytam was regularnie od 3-4 miesiecy i naprawde jestem wdzieczna za ten watek. wczesniej jedna butla balsamu starczala mi na rok, a ja zuzylam ost 5. moze drozej wychodzi ale skora jest cudowna.tylko z wlosami nie moge sie dogadac wypadaja i wypadaja, ale szybciej rosna od wcierek, olejow, masek. na te wypadanie kupilam dzis biotyne do ssania i jeszcze https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ey.html&next=1 . kupilam tez bio maseczke przeciwtradzikowa z dermaglinu i planuje nabyc plyn rozany z fitomedu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...cy.html&next=1 . o i jeszcze ten balsam z herbapolu, mgielke z playboya itd itd troche mi sie tego nazbieralo
(...)
Ten płyn różany fajnie wygląda jak już będziesz go mieć, daj znać, jak się sprawuje

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 13:47   #4265
miczka21
Zadomowienie

Ale żeście natworzyły dziewczyny

Ja byłam dziś w poszukiwania podkładu z revlona . Byłam na tej ulicy co miał być ten sklep idę w jedną stronę z 15 min nikogo nie ma , nie ma żadnych sklepów , a jak kogoś minę to nikt nie wiem gdzie jest numer , nawet jak biegnie numeracja na tej ulicy . W końcu ktoś Chyba z (10 osoba ) powiedziała , że jak coś to tylko z drugiej strony może być ten sklep . Więc wróciłam się w tamtym kierunku , idę a na domach nie było tabliczek z numerami domu , tylko na jednym było numer 7 , a ja szukałam 50 coś . Wkurzyłam się zdeko , co to za ulica , ale myśle idę do końca może znajdę . Udało się znalzałam numer budynku , tylko nie mogłam znaleść sklepu , znowu się pytałam ze 2 osoby , aż znalazłam

Coś mam suchą cere , za mało kremu kładę nawilżającego .
Stary 2011-08-08, 13:58   #4266
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
blondyneczka, no cóż tacy ginekolodzy właśnie się zdarzają niestety, ale jakby mi jakaś powiedziała o usuwaniu ciąży to chyba bym się postarała żeby ją usunęli z przychodni

wysyłam zaproszenie

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 13:59   #4267
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
hej

jak ja wam zazdroszcze tych fal i lokow. moje wlosy jak druty proste, loki niechca sie trzymc nic a nic

czytam was regularnie od 3-4 miesiecy i naprawde jestem wdzieczna za ten watek. wczesniej jedna butla balsamu starczala mi na rok, a ja zuzylam ost 5. moze drozej wychodzi ale skora jest cudowna.tylko z wlosami nie moge sie dogadac wypadaja i wypadaja, ale szybciej rosna od wcierek, olejow, masek. na te wypadanie kupilam dzis biotyne do ssania i jeszcze https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ey.html&next=1 . kupilam tez bio maseczke przeciwtradzikowa z dermaglinu i planuje nabyc plyn rozany z fitomedu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...cy.html&next=1 . o i jeszcze ten balsam z herbapolu, mgielke z playboya itd itd troche mi sie tego nazbieralo
jedyne na co (odpukac) nie moge ostatnio narzekac to paznokcie, odzywka rimmela super na nie dziala.i zakochalam sie w tym lakierze wrzosowym z biedronki idealny dla mnie kolor bo neony mi sie jakos przejadly. a i maselko z biedry afryka utrzymuje moja skore caly dzien w nawilzeniu. takze jestem zadowolona.

Kitka zazdroszcze butkow, kazdego z osobna. bylam dzisiaj w lumpku i byly sliczne buty na kotrurnie ale 36, a reszta to babcine klapki w zabojczych cenach. a ja tez nosze 39-40. moj tż nieznosi moich stop, bo wg niego za duze, kosciste, palczaste ale majac 172cm i rozmiar buta 36 wygladalabym raczej smiesznie..

caate bardzo podobasz mi sie w takim nude makijazu, bo masz taka fajna urode, ze niepotrzebujesz duzo zmieniac. z tymi oczami.....

blondyneczka a ktory rocznik twoja zuzka???

ehh musze przestac myslec o kosmetykach bo posylam synka do przedszkola, a cena za pol roku to wyjdzie pewnie tyle samo ile ja placilam 6 lat temu za caly semestr na studiach
dziekuje
chodzi Ci o ten makijaz w okularach?

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Moja Zuza to 2008

Musze zerknąć, dziekuje ale ma bloga ? Tez uważam że 8 lat to juz przegięcie

Mi włoski słabo rosna i dlatego sie zdziwiłam, moze ostatnio źle zmierzyłam albo co może dlatego że przestałam je katować rozjasniaczem tylko farba robie i to raz na jakiś czas nie co miesiąc.Ja pije pokrzywe, myje tak co 2 dzień i za każdym razem maska( mam taka z avonu himalajskie jagody goi ona kosztuje okolo 30 zl ale jest swietna)i odzzywka(joanna z apteczki babuni z miodem i mlekiem) noi oleje np zwykly roslinny co akurat zawsze mam do piezcenia w domu i tej olejek baby dream FurMama z Rossmana i pozatym to szampon mam z avony naładowany silikonami wiec watpie zeby pomagał musze sie przerzucic na inny. A noi mgiełka radical wzmacniająca, czasem psikne włoski.
jezeli chcesz wydobyc loki, fale to koniecznie pielegnacja CG, bez silikonow. Poczytaj FAQ dla kreconowlosych, ta pigulka wiele Ci pomoze
link do watku jest na pierwszej stronie naszego watku

Cytat:
blondyneczka to niemalo robisz dla wloskow. moj kacper tez 2008 tyle ze ma 3,5

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

ja regularnie od 2 tygodni nakladam biovaxa zoltego i tez widze roznice bo jak czesze wlosy to nielamia sie w polowie.
u mnie wyprzedali wszystkie biovaxyw w dwoch SP a wiecej nie mam Sp u siebie, chyba ze o tym nie wiem

Samaro, nie mam kasy wiec nie chozde na zakupy zeby mnie nie kusilo ale wczoraj na szybko bylam w Magnoli z TZtem i duzo bluzek, topow widzialam na wyprzedazy od 9,90zl do 29,90zl w NY. W Hausie sa na stroje, z tego co zerknelam i jakies spodniczki, balerinki po 19,90zl, za to duzo jest dla facetow, buty, bluzy, spodnie, kurtki. i bylam tylko w tych dwoch sklepach, wiec tyle moge powiedziec ale Bershka, RE, P&B, H&m na bank maja przeceny, ale czy warto to nie wiem

macie mojego pozera, ktory nie daje mi spokojnie robic zdjec, a mojej odzywki do paznokci to chyba bardzo nie lubi

289SSCAM2.jpg

289SSCAM1.jpg
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 14:12   #4268
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
(...)
macie mojego pozera, ktory nie daje mi spokojnie robic zdjec, a mojej odzywki do paznokci to chyba bardzo nie lubi
(...)
Aaaaaa, uwielbiam tego kota!!!

Stary 2011-08-08, 14:14   #4269
anusik
Raczkowanie

caate no chociazby ten w okularach. u mnie nie ma wcale SP, i biovaxy kupuje w zwyklych aptekach.

dziewczyny znacie perfumy tierry mugler alien?? tż mowil mi, ze bardzo ladne, a ja lubie tez miec taki zapach u siebie, ktory podoba sie mojemu facetowi i zastanawiam sie czy ladne???
Stary 2011-08-08, 14:16   #4270
lacrimachristi
Zakorzenienie

witam

dodałam zdjecia do albumu
zainteresowane wizazanki niech wysla zaproszenie
Stary 2011-08-08, 14:19   #4271
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

Załącznik 4143393

Załącznik 4143394
słodziak

ale masz paznokcie długie....

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
caate no chociazby ten w okularach. u mnie nie ma wcale SP, i biovaxy kupuje w zwyklych aptekach.

dziewczyny znacie perfumy tierry mugler alien?? tż mowil mi, ze bardzo ladne, a ja lubie tez miec taki zapach u siebie, ktory podoba sie mojemu facetowi i zastanawiam sie czy ladne???
ja znam i mi się podobają... tylko że drogie dośc są....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 14:22   #4272
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
witam

Wysłałam

Stary 2011-08-08, 14:23   #4273
lacrimachristi
Zakorzenienie

Shadii przyjełam
Stary 2011-08-08, 14:26   #4274
Kitka:)
CABIN CREW

orientujecie się moze w jakiej cenia są w naturze szminki catrice??

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 14:31   #4275
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Shadii przyjełam
Włosy masz bardzo ładne a kolor podobny do moich

Stary 2011-08-08, 14:33   #4276
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 4143393

Załącznik 4143394
Kociak piękny
A Twoje paznokcie cudo nigdy mi się jeszcze nie udało takich zapuścić

Zaraz ubieram się do pracy
Stary 2011-08-08, 14:36   #4277
lacrimachristi
Zakorzenienie

Shadii dziekuje bardzo
Stary 2011-08-08, 14:52   #4278
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
a wiecej nie mam Sp u siebie, chyba ze o tym nie wiem

Samaro, nie mam kasy wiec nie chozde na zakupy zeby mnie nie kusilo ale wczoraj na szybko bylam w Magnoli z TZtem i duzo bluzek, topow widzialam na wyprzedazy od 9,90zl do 29,90zl w NY. W Hausie sa na stroje, z tego co zerknelam i jakies spodniczki, balerinki po 19,90zl, za to duzo jest dla facetow, buty, bluzy, spodnie, kurtki. i bylam tylko w tych dwoch sklepach, wiec tyle moge powiedziec ale Bershka, RE, P&B, H&m na bank maja przeceny, ale czy warto to nie wiem
ja kojarzę 2 SP - w Magnolii i koło rynku, ale tam jest chyba tylko apteka, przynajmniej tak rozumiem z opisu w necie, sama tam nie byłam. do tego wyczytałam, że jest na Krzywoustego i na Bielanach, ale tam masz daleko.

dzięki za odpowiedź TŻ-a zaciągnę do House'a, to jak sobie coś upoluje, to chętniej ze mną pochodzi po moich sklepach a te balerinki ładne były? akurat jakiś potrzebuję, bo 2 pary mam do wyrzucenia do Bershki na pewno zajrzę też, w NY w tym roku mało ciekawych rzeczy mają.
a H&M już otworzyli w Magnolii?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 15:05   #4279
anusik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

tak wiem i tak od reki nie dalabym tyle na perfumy, ale za to potrafie zaoszczedzic odlozyc i nawet jesli mialoby to trwac hmm 4-5 miesiecy, to jestem w stanie poczekac.

lacrimachristi to naturalny kolor( nie wiem moze przeoczylam) podoba mi sie zawsze taki chcialam, mysle ze dobrze by sie komponowal z brazowymi oczami
Stary 2011-08-08, 15:30   #4280
lacrimachristi
Zakorzenienie

Anusik tak to moj naturalny
Stary 2011-08-08, 15:31   #4281
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
orientujecie się moze w jakiej cenia są w naturze szminki catrice??
12,99-15,99zl u mnie, zalezy ktora seria

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Kociak piękny
A Twoje paznokcie cudo nigdy mi się jeszcze nie udało takich zapuścić

Zaraz ubieram się do pracy
dziekuje
kiedys mialam jeszcze dluzsze

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja kojarzę 2 SP - w Magnolii i koło rynku, ale tam jest chyba tylko apteka, przynajmniej tak rozumiem z opisu w necie, sama tam nie byłam. do tego wyczytałam, że jest na Krzywoustego i na Bielanach, ale tam masz daleko.

dzięki za odpowiedź TŻ-a zaciągnę do House'a, to jak sobie coś upoluje, to chętniej ze mną pochodzi po moich sklepach a te balerinki ładne były? akurat jakiś potrzebuję, bo 2 pary mam do wyrzucenia do Bershki na pewno zajrzę też, w NY w tym roku mało ciekawych rzeczy mają.
a H&M już otworzyli w Magnolii?
a ten w rynku juz otwarty jest?
bo byl remont z tego co pamietam. tam jest caly asortyment, nie tylko apteka, przynajmniej tak bylo przed remontem

nieee, bielany to nie dla mnie, nie poswiece sie az tak
na krzywoustego jest, bo wlasnie mam najblizej i pustki, to samo w magnoli, specjalnie wczoraj trulam dpe TZtowi zebysmy pojechali, bo blisko mialam od niego i nic nie bylo

Cytat:
słodziak

ale masz paznokcie długie....

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

dziekuje

meega slodziak z niego, najlepszy jest jak Cie obserwuje i nagle hooop atakuje Cie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Aaaaaa, uwielbiam tego kota!!!
tez go uwielbiam i kocham

Cytat:

rozumiem

nie wachalam

Cytat:
witam

wysylam zapro
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 15:58   #4282
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
a ten w rynku juz otwarty jest?
bo byl remont z tego co pamietam. tam jest caly asortyment, nie tylko apteka, przynajmniej tak bylo przed remontem
jest otwarty, jakiś czas temu przechodziłam i widziałam i właśnie mi się wydawało, że jest normalny, a w necie jest opisany jako apteka SP
Stary 2011-08-08, 16:16   #4283
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
bardzo ładnie wyglądaliście
gratuluję pięknego i udanego ślubu, bo jeszcze nie miałam okazji
Cytat:
wooow.. rewelacyjnie wyglądaliście...
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Pięknie się razem prezentowaliście
Cytat:
bardzo ladnie wygladaliscie

szkoda, ze nie dalas zblizen, chetnie bym makijaz zobaczyla
Dziękuję ślicznie dziewczyny Bardzo mi miło, że sądzicie, że ładnie wyglądaliśmy i mam nadzieję, że to nie było tylko z grzeczności napisane.... hihi
Caate bardzo żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia makijażu, ale zapomniałam o tym ze stresu i z pośpiechu..... Poszukam, może jest jakieś zdjęcie, na którym w miarę dobrze go widać, albo może będzie widać na tych od fotografa, tylko jeszcze ich nie mamy W przyszłym roku szykuje nam się kilka wesel, więc chyba pójdę do tej kosmetyczki i poproszę o ten sam makijaż i albo poproszę, żeby mi powiedziała jak go zrobić, albo zrobię foto i wkleję na wizaż, a tutaj pewnie będziecie wiedzieć co i jak
Cytat:
Podziwiam tych którzy wypalą sobie raz na jakis czas fajke i poźniej juz nie palą ja nie paliłam tyle lat i jak raz sprobowałam tak koniec
Dziękuje kochana.Ja mam w przychodni tylko jedną Gin. A do szpitala mam kawałek drogi. Ale wystarczy ze je przeczesze i juz sie robią proste a ja zawsze chciałam mieć pofalowane
Ja palę prawie 6 lat Zaczęłam na początku 2 gimnazjum i tak mi zostało, ale nie palę nałogowo i nie czuję takiej potrzeby..... Potrafię nie palić cały dzień, bo nie chce mi się wychodzić z domu. Zazwyczaj dopiero wieczorem mnie "ciągnie", więc nie jest źle Ale przynajmniej jednym plusem palenia jest to, że jak się jest wkurzonym, to można się przez to trochę uspokoić....

Może jednak warto przenieść się do innego gin? W sumie, to chyba tak bardzo często nie musisz do niego chodzić, więc raz na jakiś czas możesz jechać autobusem, albo poprosić TŻta żeby Cię zawiózł? A przynajmniej będziesz w dobrych rękach....
Mi babcia TŻta opowiadała, że jak była u lekarza, to akurat był pijany ginekolog, który nie mógł sobie drzwi do WC otworzyć.... Dopiero pielęgniarki go zabrały..... A wychodziła od niego jakaś młodziutka dziewczyna z matką i ta mała się za brzuch trzymała..... Więc mógł jej coś zrobić nie tak..... Ale chyba pisałam Wam o tym kiedyś.... Z takimi sprawami nie ma żartów i lepiej chodzić do kogoś, kto się zna na tym co robi, bo potem możemy tego żałować, ale będzie już za późno.....
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Pięknie wyglądaliście
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
śliczne
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie wyglądaliście
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Kalpana ślicznie wyglądaliście
Dziękuję ślicznie Kochane jesteście
Cytat:
Dziekuje, palic mi sie chce jak cholera i już mi nie przypominajcie haha
Mój dziadzio jak rzucał palenie, to kupował sobie miętowe cukierki i za każdym razem jak chciał sięgnąć po papierosa, to brał cukierka i po pewnym czasie się odzwyczaił od palenia.... Może też tak spróbuj?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 16:22   #4284
miczka21
Zadomowienie

Cytat:
witam

Wysłałam
Stary 2011-08-08, 16:24   #4285
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

I znowu poniedziałek, znowu brzydka pogoda, ja się pytam gdzie się podziało polskie dobre lato?

Dzięki dziewczyny za odzew na temat paznokci, koniecznie muszę kupić jakiś wysuszacz!

Zabieram się do pracy, choć kompletnie mi się nie chce. Mam okres, boli mnie brzuch, ciągle mi duszno i kolejne gule na brodzie doprowadzają mnie do szału !
u mnie też pogoda beznadziejna mam nadzieje ze po 15 sierpnia zrobi sie ładnie

Cytat:
fotki
ślicznie butki

Cytat:
kurczę a ja nie mogę nigdzie dostać tej maski bingo :/
do tesco pojedz tam powinny być

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Też mam 39/40. Miałam kiedyś kompleksy, ale zaakceptowałam, bo chyba nie są się tego zmienić. Przynajmniej buty w tym rozmiarze zawsze są
Na mniejszej stopie ładniej się prezentują, ale 39 nie jest takie najgorsze. Moja koleżanka ma 42 i nie dość, że nie ma butów na nią to każde wydłużają stopę...

To niezła ta ginekolog;/

Ja pare razy paliłam papierosy, ale nie smakowały moi na szczęście, poza tym nie umiem się zaciągnąć i kończy się to u mnie atakiem kaszlu, takim, że prawie płuca wypluwam Ale jaka to oszczędność, nie palenie papierosów. Nawet jakbym mogła/chciała palić to chyba nie było by mnie na to stać

Zazdroszczę opcji prasowania w pralce.. Nienawidzę prasowania;/

Nie przeczesuj włosów. Rozczesz je tylko po umyciu i nałóż jakiś środek dopingujący fale, chyba najlepsza będzie pianka i powinno trochę Ci włosy pofalować
to masz taki sam rozmiar buta jak ja nie jest najgorzej i nawet butki fajne można znaleść

ja dziś:
- olejuje włosy
- peeling na twarz
- maseczka na twarz

potem muszę jeszcze henne zrobic i powyrywać brwi
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 16:27   #4286
miczka21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

Może jednak warto przenieść się do innego gin? W sumie, to chyba tak bardzo często nie musisz do niego chodzić, więc raz na jakiś czas możesz jechać autobusem, albo poprosić TŻta żeby Cię zawiózł? A przynajmniej będziesz w dobrych rękach....
Mi babcia TŻta opowiadała, że jak była u lekarza, to akurat był pijany ginekolog, który nie mógł sobie drzwi do WC otworzyć.... Dopiero pielęgniarki go zabrały..... A wychodziła od niego jakaś młodziutka dziewczyna z matką i ta mała się za brzuch trzymała..... Więc mógł jej coś zrobić nie tak..... Ale chyba pisałam Wam o tym kiedyś.... Z takimi sprawami nie ma żartów i lepiej chodzić do kogoś, kto się zna na tym co robi, bo potem możemy tego żałować, ale będzie już za późno.....

ginekolog głupi , a matka jeszcze gorsza . Jak mogła pozwolić dotknąć swoją córke w ciąży jak ginekolog był pijany .

Kalpana jak nie będziesz miała zdjęcia z widocznym makijażem to jak kosmetyczka za rok ma pamiętać jak wyglądał twój makijaż ? Chyba , że to jakas twoja znajoma .
Stary 2011-08-08, 16:27   #4287
Soph
Zakorzenienie

u mnie dziś
- zmycie lakieru z paznokci
- woda brzozowa na skalp
- olejek rycynowy na skalp
- 1 tabletka Visaxinum

będzie:
- peeling
- dokładne nawilżanie balsamem
- krem na stopy na noc + skarpetki
- maseczka z glinki zielonej

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 16:31   #4288
samaraNW
Zakorzenienie

ciało:
nawilżyłam się i odcellulitowałam
maska na stopy
peeling dłoni (niech on się już skończy )

twarz:
peeling
maseczka oczyszczająca

więcej mi się nie chce
Stary 2011-08-08, 16:40   #4289
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
ginekolog głupi , a matka jeszcze gorsza . Jak mogła pozwolić dotknąć swoją córke w ciąży jak ginekolog był pijany .

Kalpana jak nie będziesz miała zdjęcia z widocznym makijażem to jak kosmetyczka za rok ma pamiętać jak wyglądał twój makijaż ? Chyba , że to jakas twoja znajoma .
Też się dziwiłam matce, że pozwoliła, żeby pijany facet badał jej córkę. Ona chyba nie była w ciąży- przynajmniej nie było widać, ale tak czy siak mógł jej zrobić coś złego.... Ale ludzie mają to gdzieś, zamiast zadzwonić na policję i gość by już się z zawodem pożegnał, to wolą tylko patrzeć.... :/

Makijaż nie był skomplikowany, bo składał się z grafitu i bieli, więc na pewno będzie wiedziała o co mi chodzi.

Wstawiłam jeszcze kilka zdjęć do galerii, ale makijaż i tak kiepsko widać

Blondyneczka co do Twojego komentarza do zdjęcia, to bukiet wyszedł na zdjęciach o wieeeeeele lepiej niż wyglądał na żywo. Jak go zobaczyłam, to myślałam, że się rozpłaczę.... Miał wyglądać zupełnie inaczej, óże miały być poza różowymi i białymi jeszcze fioletowe, a te "białe" były żółte. Do tego płatki były obeschnięte i musiałam je poobrywać, żeby lepiej wyglądał, to samo z kwiatkiem dla TŻta.... Teściowa mówiła, że jak drużba je przywiózł, to szybko je do wody wstawiali, bo były prawie "zdechłe".... ;/ Dobrze, że przynajmniej na zdjęciach się jakoś w miarę prezentują, bo miałąm ochotę zabić drużbę

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 17:34   #4290
miczka21
Zadomowienie

Kalpana już obejrzałam . Super zdjęcia , a po bukiecie nie widać , że miał jakiś defekt Ten drużba to chyba nigdy dziewczynie kwiatka nie dał , że nie widział jak z nimi postąpić .

Tak w ogóle to pozytywną przemianę przeszłaś z blondynki do brunetki , pasują Ci ciemne włosy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości