|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
hej wam
ale ostatnio ładna pogoda u mnie jest, aż szkoda marnować jej przed kompem, dlatego ostatnio nie mam za dużo czasu na wizaz a jutro chyba przejdę się po mieście i poroznoszę cv ![]() enchantresss o widzę że w moim wieku jestes ![]() pokaż swojego skarbka ![]() kalpana ślicznie wyglądaliście edit: enchantresss dopiero teraz doczytałam o albumie, już wyslałam zapro
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-08-08 o 13:19 |
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4263 |
|
Raczkowanie
|
blondyneczka to niemalo robisz dla wloskow. moj kacper tez 2008 tyle ze ma 3,5
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- ja regularnie od 2 tygodni nakladam biovaxa zoltego i tez widze roznice bo jak czesze wlosy to nielamia sie w polowie.
|
|
#4264 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak już będziesz go mieć, daj znać, jak się sprawuje
|
||
|
|
|
#4265 |
|
Zadomowienie
|
Ale żeście natworzyły dziewczyny
![]() Ja byłam dziś w poszukiwania podkładu z revlona . Byłam na tej ulicy co miał być ten sklep idę w jedną stronę z 15 min nikogo nie ma , nie ma żadnych sklepów , a jak kogoś minę to nikt nie wiem gdzie jest numer , nawet jak biegnie numeracja na tej ulicy . W końcu ktoś Chyba z (10 osoba ) powiedziała , że jak coś to tylko z drugiej strony może być ten sklep . Więc wróciłam się w tamtym kierunku , idę a na domach nie było tabliczek z numerami domu , tylko na jednym było numer 7 , a ja szukałam 50 coś . Wkurzyłam się zdeko , co to za ulica , ale myśle idę do końca może znajdę . Udało się znalzałam numer budynku , tylko nie mogłam znaleść sklepu , znowu się pytałam ze 2 osoby , aż znalazłam Coś mam suchą cere , za mało kremu kładę nawilżającego .
|
#4266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wysyłam zaproszenie
|
|
|
#4267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi Ci o ten makijaz w okularach? Cytat:
link do watku jest na pierwszej stronie naszego watku Cytat:
![]() Samaro, nie mam kasy wiec nie chozde na zakupy zeby mnie nie kusilo ale wczoraj na szybko bylam w Magnoli z TZtem i duzo bluzek, topow widzialam na wyprzedazy od 9,90zl do 29,90zl w NY. W Hausie sa na stroje, z tego co zerknelam i jakies spodniczki, balerinki po 19,90zl, za to duzo jest dla facetow, buty, bluzy, spodnie, kurtki. i bylam tylko w tych dwoch sklepach, wiec tyle moge powiedziec ale Bershka, RE, P&B, H&m na bank maja przeceny, ale czy warto to nie wiem![]() macie mojego pozera, ktory nie daje mi spokojnie robic zdjec, a mojej odzywki do paznokci to chyba bardzo nie lubi ![]() 289SSCAM2.jpg 289SSCAM1.jpg
|
|
#4268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Raczkowanie
|
caate no chociazby ten w okularach. u mnie nie ma wcale SP, i biovaxy kupuje w zwyklych aptekach.
dziewczyny znacie perfumy tierry mugler alien?? tż mowil mi, ze bardzo ladne, a ja lubie tez miec taki zapach u siebie, ktory podoba sie mojemu facetowi i zastanawiam sie czy ladne???
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dodałam zdjecia do albumu ![]() zainteresowane wizazanki niech wysla zaproszenie
|
#4271 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ale masz paznokcie długie.... ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#4272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Shadii przyjełam
|
#4274 |
|
CABIN CREW
|
orientujecie się moze w jakiej cenia są w naturze szminki catrice??
|
|
#4275 |
|
Wtajemniczenie
|
Włosy masz bardzo ładne
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twoje paznokcie cudo Zaraz ubieram się do pracy |
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Shadii dziekuje bardzo
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedź do Bershki na pewno zajrzę też, w NY w tym roku mało ciekawych rzeczy mają. a H&M już otworzyli w Magnolii? |
|
|
|
|
#4279 |
|
Raczkowanie
|
tak wiem i tak od reki nie dalabym tyle na perfumy, ale za to potrafie zaoszczedzic odlozyc i nawet jesli mialoby to trwac hmm 4-5 miesiecy, to jestem w stanie poczekac.
lacrimachristi to naturalny kolor( nie wiem moze przeoczylam) podoba mi sie zawsze taki chcialam, mysle ze dobrze by sie komponowal z brazowymi oczami
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Anusik tak to moj naturalny
|
#4281 | |||||
|
Zakorzenienie
|
12,99-15,99zl u mnie, zalezy ktora seria
![]() Cytat:
kiedys mialam jeszcze dluzsze ![]() Cytat:
bo byl remont z tego co pamietam. tam jest caly asortyment, nie tylko apteka, przynajmniej tak bylo przed remontem ![]() nieee, bielany to nie dla mnie, nie poswiece sie az tak ![]() na krzywoustego jest, bo wlasnie mam najblizej i pustki, to samo w magnoli, specjalnie wczoraj trulam dpe TZtowi zebysmy pojechali, bo blisko mialam od niego i nic nie bylo Cytat:
meega slodziak z niego, najlepszy jest jak Cie obserwuje i nagle hooop atakuje Cie tez go uwielbiam i kocham ![]() Cytat:
![]() nie wachalam ![]() Cytat:
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Caate bardzo żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia makijażu, ale zapomniałam o tym ze stresu i z pośpiechu..... Poszukam, może jest jakieś zdjęcie, na którym w miarę dobrze go widać, albo może będzie widać na tych od fotografa, tylko jeszcze ich nie mamy W przyszłym roku szykuje nam się kilka wesel, więc chyba pójdę do tej kosmetyczki i poproszę o ten sam makijaż i albo poproszę, żeby mi powiedziała jak go zrobić, albo zrobię foto i wkleję na wizaż, a tutaj pewnie będziecie wiedzieć co i jak ![]() Cytat:
![]() Zaczęłam na początku 2 gimnazjum i tak mi zostało, ale nie palę nałogowo i nie czuję takiej potrzeby..... Potrafię nie palić cały dzień, bo nie chce mi się wychodzić z domu. Zazwyczaj dopiero wieczorem mnie "ciągnie", więc nie jest źle Ale przynajmniej jednym plusem palenia jest to, że jak się jest wkurzonym, to można się przez to trochę uspokoić....Może jednak warto przenieść się do innego gin? W sumie, to chyba tak bardzo często nie musisz do niego chodzić, więc raz na jakiś czas możesz jechać autobusem, albo poprosić TŻta żeby Cię zawiózł? A przynajmniej będziesz w dobrych rękach.... Mi babcia TŻta opowiadała, że jak była u lekarza, to akurat był pijany ginekolog, który nie mógł sobie drzwi do WC otworzyć.... Dopiero pielęgniarki go zabrały..... A wychodziła od niego jakaś młodziutka dziewczyna z matką i ta mała się za brzuch trzymała..... Więc mógł jej coś zrobić nie tak..... Ale chyba pisałam Wam o tym kiedyś.... Z takimi sprawami nie ma żartów i lepiej chodzić do kogoś, kto się zna na tym co robi, bo potem możemy tego żałować, ale będzie już za późno..... Dziękuję ślicznie Mój dziadzio jak rzucał palenie, to kupował sobie miętowe cukierki i za każdym razem jak chciał sięgnąć po papierosa, to brał cukierka i po pewnym czasie się odzwyczaił od palenia.... Może też tak spróbuj? |
|||
|
|
|
#4284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4285 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ślicznie butki do tesco pojedz tam powinny być Cytat:
![]() ja dziś: - olejuje włosy - peeling na twarz - maseczka na twarz potem muszę jeszcze henne zrobic i powyrywać brwi
|
||
|
|
|
#4286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kalpana jak nie będziesz miała zdjęcia z widocznym makijażem to jak kosmetyczka za rok ma pamiętać jak wyglądał twój makijaż ? Chyba , że to jakas twoja znajoma .
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś
- zmycie lakieru z paznokci - woda brzozowa na skalp - olejek rycynowy na skalp - 1 tabletka Visaxinum będzie: - peeling - dokładne nawilżanie balsamem - krem na stopy na noc + skarpetki - maseczka z glinki zielonej |
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
ciało:
nawilżyłam się i odcellulitowałam maska na stopy peeling dłoni (niech on się już skończy )twarz: peeling maseczka oczyszczająca więcej mi się nie chce
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Makijaż nie był skomplikowany, bo składał się z grafitu i bieli, więc na pewno będzie wiedziała o co mi chodzi. Wstawiłam jeszcze kilka zdjęć do galerii, ale makijaż i tak kiepsko widać ![]() Blondyneczka co do Twojego komentarza do zdjęcia, to bukiet wyszedł na zdjęciach o wieeeeeele lepiej niż wyglądał na żywo. Jak go zobaczyłam, to myślałam, że się rozpłaczę.... Miał wyglądać zupełnie inaczej, óże miały być poza różowymi i białymi jeszcze fioletowe, a te "białe" były żółte. Do tego płatki były obeschnięte i musiałam je poobrywać, żeby lepiej wyglądał, to samo z kwiatkiem dla TŻta.... Teściowa mówiła, że jak drużba je przywiózł, to szybko je do wody wstawiali, bo były prawie "zdechłe".... ;/ Dobrze, że przynajmniej na zdjęciach się jakoś w miarę prezentują, bo miałąm ochotę zabić drużbę ![]() |
|
|
|
|
#4290 |
|
Zadomowienie
|
Kalpana już obejrzałam . Super zdjęcia , a po bukiecie nie widać , że miał jakiś defekt
Ten drużba to chyba nigdy dziewczynie kwiatka nie dał , że nie widział jak z nimi postąpić . Tak w ogóle to pozytywną przemianę przeszłaś z blondynki do brunetki , pasują Ci ciemne włosy
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

ale ostatnio ładna pogoda u mnie jest, aż szkoda marnować jej przed kompem, dlatego ostatnio nie mam za dużo czasu na wizaz
a jutro chyba przejdę się po mieście i poroznoszę cv 

może dlatego że przestałam je katować rozjasniaczem tylko farba robie i to raz na jakiś czas nie co miesiąc.Ja pije pokrzywe, myje tak co 2 dzień i za każdym razem maska( mam taka z avonu himalajskie jagody goi ona kosztuje okolo 30 zl ale jest swietna)i odzzywka(joanna z apteczki babuni z miodem i mlekiem) noi oleje np zwykly roslinny co akurat zawsze mam do piezcenia w domu 

do Bershki na pewno zajrzę też, w NY w tym roku mało ciekawych rzeczy mają.
ja nie paliłam tyle lat i jak raz sprobowałam tak koniec
Zaczęłam na początku 2 gimnazjum i tak mi zostało, ale nie palę nałogowo i nie czuję takiej potrzeby..... Potrafię nie palić cały dzień, bo nie chce mi się wychodzić z domu. Zazwyczaj dopiero wieczorem mnie "ciągnie", więc nie jest źle