|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
A może zjadłaś coś i Ci zaszkodziło? współczuję, ale dobrze, że już Ci przeszło i się lepiej czujesz ![]() O tak, teraz mamy Panią Dalenkę i Panią Niunię ![]() Almariel a teraz nasza kolej
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Witajcie moje kochane
Tusia wróciła z urlopu Było booossskkkko Wypoczęliśmy, pogoda dopisała, Beskidy Śląskie zaliczone, także będzie co wspominać. Dalenko, Niuniu - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!!!!!! Właśnie doczytałam, że Agula urodziła!!!!! Gratulacje dla mamusi i córeczki! Myślę, że wpadnie tu do nas z relacją i zdjęciem Lilci
Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2011-08-07 o 19:03 |
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej :P. Wróciłam. I co, chcecie relację
??Ps. Monni, kiedyś też tak miałam z tym brzuchem, potem i masakrycznym samopoczuciem. I też nie wiem, co to było. |
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj żonko
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ha, jestem żoną! Aż nie chce mi się wierzyć :P. Dostałam kartę pamięci od wujka, żeby zgrać zdjęcia z jego aparatu, zaczęłam zgrywać, a tu padły baterie i nic się nie zgrało :beczy: . I oczywiście muszę naładować najpierw baterie, bo wszystkie rozładowane :/... Muszę wytworzyć tą relację najpierw :P. Wiem, że się zastanawiałyście nad pogodą: była cudna ! Ogólnie było bardzo dobrze, bez wpadek się nie obyło- ale nie szkodzi :P. Ciągle się gapię na obrączki u siebie i MĘŻA ( ). Napiszę Wam potem coś więcej .---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Ps. Hania, na facebooku trzeba czekać aż oni zaakceptują zmianę nazwiska ?
|
|
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no oczywiście czekamy na relację
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, to opowiadam
.Cz. I :P Wczoraj wstałam po 7, zjadłam małe śniadanie, wzięłam prysznic i poszłam do fryzjera. Po drodze wstąpiłam do kwiaciarni po bransoletki dla druhen i kwiatek do włosów. U fryzjera była już moja mama, cała zestresowana . Fryzjerka zaczęła mnie czesać, miałam ponad 2 godziny do przyjazdu wizażystki i fotografa. Fryzjerka kilka razy zaczynała prawie od nowa, bo coś jej się nie podobało, więc zaczęłam się bać . Efekt był zupełnie inny, niż chciałam, ale byłam w miarę zadowolona :P. Przyszłam do domu, zrobiłam sobie herbatę w moim specjalnym kubku- dostaliśmy od chrzestnej takie kubeczki małżeńskie, piękne . Po paru minutach przyszli jednocześnie fotograf i wizażystka. Zaczęło się malowanie i fotografowanie przygotowań. Fotograf robił zdjęcia obrączkom, a mój kot oczywiście władował się na łóżko obok tych obrączek i ma całą sesję . W ogóle będzie sporo zdjęć zwierzaków- bardzo się cieszę . Po 11 przyszła moja świadkowa, spytała, czy ja w ogóle się nie denerwuję, czy tak dobrze udaję :P. Była bardzo przejęta . Przyszedł TŻ od fryzjera, miał się u mnie (u nas) ubierać, tylko w innym pokoju, więc fotograf też robił mu zdjęcia. Potem ja się ubierałam, a potem w końcu M. przyszedł do mnie . Widziałam zachwyt w jego oczach, powiedział "Wow, jaka Ty jesteś... PIĘKNA! Czyli dobrze wybrałem" . On też wyglądał bosko . Wszyscy robili nam zdjęcia i filmowali nas, mówili jak pięknie wyglądamy. Była prawie 14, ustawiliśmy się przy wejściu do kościoła, świadkowa poprawiała mi tren i welon. Organista zaczął grać, a my ruszyliśmy w stronę ołtarza. Uśmiechałam się do wszystkich gości, dopóki nie zobaczyłam w pierwszej ławce babci i mamy- ścisnęło mnie w gardle i momentalnie zachciało mi się płakać, że nie ma z nami taty... Opanowałam się jakoś, usiedliśmy... TŻ szepnął, że przecież mieliśmy uklęknąć, więc to zrobiliśmy . Słyszałam, jak wali mi serce z przejęcia... NAGLE uprzytomniłam sobie, że zapomniałam..........założyć sweterek! A specjalnie go kupiłam i wzięłam (z tym, że moja mama go miała w czasie jazdy i nikt o tym nie pamiętał ). Okryłam szybko ramiona welonem, był gęsty, więc CHYBA nie było najgorzej . Potem nie wiem, co było, chyba wszedł ksiądz :P.... CDN.
Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2011-08-07 o 21:26 |
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na dalszy ciąg relacji
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęła się msza, okazało się, że organista tak fałszuje, że nie wiem, jaką pieśń śpiewa
. Potem przyszedł czas na przysięgę. Stanęliśmy naprzeciwko siebie i zobaczyłam szklane oczy TŻta- był taki wzruszony i przejęty . Patrzyliśmy się na siebie i uśmiechaliśmy się, przysięgając sobie te wszystkie piękne rzeczy i nakładając obrączki. Potem podpisałam się po raz ostatni jako Panna K. Wyszliśmy z kościoła, z dwóch stron wystrzelili w nas tubami z płatkami, prawie dostałam zawału ze strachu . Potem wspólne zdjęcie. Teściowa za mną stała i gadała, że coś jest KOSZMARNE, więc się na nią spojrzałam morderczym wzrokiem :p. Później życzenia, dużo osób mówiło, że będziemy mieli piękne dzieci . A potem już pojechaliśmy na salę .Cdn. ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Przyjechaliśmy, zostaliśmy zaproszeni do środka. TŻ zapomniał mnie przenieść przez próg :P. Rodzice przywitali nas chlebem i solą, obsługa (moja koleżanka z córeczką) kwiatami . Potem toast i tłuczenie kieliszków. Słabo się zbiły i świadek próbował im pomóc, ale słabo wychodziło :p. Podobno będzie się miało tyle dzieci, na ile części rozbije się kieliszki. Mam nadzieję, że nie liczy się tych okruchów . Powiedziałam, że możemy tańczyć do czego innego. Kapela zapropnowała nam jakiś obciachowy numer, ale ja włączyłam z kompa "You're beautifull" Jamesa Blunta :p. Zatańczyliśmy to jakoś drepcząc i z 2 obrotami i było ok. A potem już była impreza. Nie chce mi się tak wszystkiego dokładnie opisywać :P. Było faaajnie . Parę rzeczy bym zmieniła (najchętniej lokal, albo szefostwo i ceny ), ale najbardziej cieszę się, że jestem ŻONĄ! Mamy piękne obrączki, mnóstwo świetnych książek, kilka fajnych prezentów, zostało trochę kasy z kopert (musieliśmy dokładać do wesela z prezentów przez to, że przelewy nie przyszły . Na razie mamy z aparatu wujka. Wrzucę Wam potem coś na pocztę, jak to ściągnę w końcu . Ps. MAM MĘŻA !
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
O, tak
Dalenka, fajna relacja. Na pewno cuudnie wyglądaliście, nie mogę się doczekać zdjęć.
Edytowane przez Almariel Czas edycji: 2011-08-07 o 22:20 |
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
aaa widziałam jedno zdjęcie na FB dalenka cuudo
czekam na więcej
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Dalenko - piękna relacja! Aż łezka mi się w oku zakręciła ze wzruszenia....
Cieszę się, że wszystko Wam się udało! Z niecierpliwością czekam na zdjęcia
|
|
|
|
#823 |
|
sajkolidżist
|
Dalusia - popłakałam się na Twojej relacji!
Cieszę się, że Wam się udało ![]() Cudonie wyglądałaś - widziałam na fb |
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam parę zdjęć na pocztę
.
|
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
piękna z was para
i bardzo łądny miałaś makijaż i fryzurę... w końcu całe były upięte nie na bok??
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam
Tworzycie naprawdę cudowną parę! Przypomnij mi, skąd jesteś? Mam pewien typ, ale nie wiem, czy dobrze pamiętam
|
|
|
|
#827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Włosy były upięte, ale zostawał "kawałek" rozpuszczony- kucyk . Tylko tak mi się te włosy skróciły i ułożyły, że nie widać- na początku starałam się dawać to na bok :p.Cytat:
. Ze Śląska jestem, a studiuję w Lublinie .
|
||
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Dalenka - ślicznie wyglądaliście
ciesze się że pomimo przygód wszystko się udało ![]() |
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Dalenko super
nam tez sie słabo jeden kieliszek zbil i A. go przydepnał :P ide na poczte:P a co do facebooka to nie pamietam, ale chyba od razu sie zmieniło...
|
#830 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Kochana, piękna relacja, piękne zdjęcia, w ogóle Wy jesteście piękni i naprawdę wspaniale ze sobą wyglądacie na relacji podobnie jak Morsi się wzruszyłam ![]() Naprawdę strasznie się cieszę, że wszystko się udało i że mieliście piękną pogodę i w ogóle jeszcze raz wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia ![]() ciekawe jak Niunia
|
||
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
mam taki słaby net momentami że zdjecia nie chciały mi sie otworzyć :pala;
ślicznie wyglądaliście
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za komplementy, dziewczynki
.
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Dalenko super, że się wszystko udało
relacja piękna na fb widziałam dwa zdjęcia i muszę powiedzieć, że ślicznie wyglądaliście. Z tym fioletowym to strzał w dziesiątkę, super to wygląda ![]() teraz lecę na pocztę kukać na inne foty ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- ach... pięknie wyglądaliście tacy uśmiechnięci, szczęśliwi super
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Dalenka, zdjęcia śliczne
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Dalenko wyglądaliście CU-DO-WNIE
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, dziękuję, dziewczyny
.
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj cisza...
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() chyba każdy odpoczywa po weekendzie ![]() mój TŻcik wręczył mi dziś prezencik i oświadczył że chce mieć wkład w mój strój ślubny i mały prezencik do noszenia na co dzień
|
#840 | |
|
Zadomowienie
|
nooo..
ja pół dnia sprzątałam już przed przyjazdem gości, a teraz robię obiad. W ogóle mój TŻ ma jutro urodzinki i tak się zastanawiam co by tu na jutro wykombinować ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
a to serduszko to zawieszka czy kolczyk? bo jak kolczyki to mam identyczne od TŻ ;p
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

właśnie wróciłam do domku, rano byłam u fryzjera, a potem z TŻ pojechaliśmy na zakupy - kupiliśmy mu koszulę i krawat na wesele i prezent dla mojej siostry bo to już za tydzień. Wiecie, że w końcu nie miała panieńskiego? Nie chciała... :|

.
?
. Efekt był zupełnie inny, niż chciałam, ale byłam w miarę zadowolona :P. Przyszłam do domu, zrobiłam sobie herbatę w moim specjalnym kubku- dostaliśmy od chrzestnej takie kubeczki małżeńskie, piękne 

:P. Rodzice przywitali nas chlebem i solą, obsługa (moja koleżanka z córeczką) kwiatami
. Na razie mamy z aparatu wujka. Wrzucę Wam potem coś na pocztę, jak to ściągnę w końcu 

i bardzo łądny miałaś makijaż i fryzurę... w końcu całe były upięte nie na bok??