|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
|
|
|
|
#2823 |
|
Wtajemniczenie
|
oglądałam suknie Popielewicz, to kolejna w moim guście
|
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo zdarza im się wpaść ![]() I wakacje ![]() Mama do mnie dzwoniła, że babcia już po zabiegu - miała znieczulenie miejscowe, teraz pewnie niebawem zacznie się rehabilitacja
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
alee weekend z TŻBędzie dobrze zobaczysz |
|
|
|
|
#2826 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja od 12września mam urlop i wczoraj rozmawiałam z Tż na ten temat, czy uda mu się wrócić i czy lecimy czy jedziemy....
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama ma też cywilny z 2 mężem(co oczywiste prawda) i ksiądz powiedział, że to nie wina dziecka ,że rodzice są po rozwodach itd i normalnie był chrzczony, , ale wcześniej u innego mieli problem-tez nie chcial ochrzcić..coż wszystko od księdza zależy...i tyle.zależy jaki się trafi ;]
kamea będzie dobrze z babcią ![]() za godzine jedziemy z mamą..ale mam stresa,..tak bardzo bym chciala by suknia była ok nie wiem tak jakoś mnie urzekla , że ją chce i już
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-08 o 15:18 |
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Kamuś, trzymam kciuki za babcię. Wbrew pozorom nie wszyscy starsi ludzie marnie reagują na zabiegi - moja babcia 3 lata temu miała operacje na biodro - jakiś implant wstawiany czy coś. Całkiem szybko zaczęła chodzić i znowu jest sprawna (na tyle na ile jej pozwala 85 letni wiek). Dla porównania duzo młodsza ciotka po takiej operacji już nie wstała nigdy - nie chciała, zrobiła z siebie ofiarę i pozwoliła sobie zarosnąć tłuszczem. Wszystko zalezy od woli walki
![]() Uroczy ten Twój P ![]() J. się dziś wystarchał, że Cice coś jest, bo zaczęła zapierdzielać jak głupia po pokoju po czym padła bez ducha na dywan. Na moje to ona się bawiła, ale spoko. jak się podenerwuje facet to mu na zdrowie wyjdzie. On zdecydowanie ma za mało stresów w zyciu ![]() Ale mi się miło zrobiło zadzwoniła pani, która przychodzi do mnie na zajęcia w sobotę. Zaczęła wypytywać o zajęcia w tygodniu, o kilka rad dotyczących postępowania ze swoim dzieckiem, a na sam koniec zapytała, czy ta przerwa o której mówiłam w sobotę (powiedziałam, że za tydzień zajęcia poprowadzi ktoś inny) to wakacyjna, bo ja jestem za fajna, żeby odchodzić z pracy - tu nastapiły 5minotowe ochy i achy nad moją osobą i sposobem prowadzenia zajęć uspokoiłam ją mówiąc, że nie, nie odchodzę, że tylko siostra cioteczna wychodzi za mąż Bardzo, bardzo to miłe uczucie zostac docenionym ![]() Książa bywają porypani Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-08-08 o 15:18 |
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja widzisz
super- zawsze to miło usłyszeć od kogoś takie słowa na temat tego co się robi
|
|
#2830 |
|
Wtajemniczenie
|
oj tak miło być docenionym.... dobrze,ze J. może zajmować się zwierzątkiem, widać tu odpowiedzialność. Tż zwierząt w swoim m nigdy nie miał, ale generalnie lubi, bo wie,że ja bez kota nie daje rady
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle, że co by się nie działo małej, J. panikuje. nie wiem co on jej dziś zrobił, ale go otupała
Oj, bardzo miło. Tym bardziej, że wszystkiego co umiem nauczyłam się już tutaj, w SD,a sama nauka trwa raptem 6 miesięcy. To mało
|
|
|
|
#2832 |
|
Zadomowienie
|
Ta pogoda mnie dobije
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
A w Wawie nie leje. Jest brzydko i się chyba zbiera na deszcz, ale jeszcze nie leje. Za to jaka burza wczoaj była, o rety!
|
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem. Byłaś zajęta
tez bym wolała być tak zajęta. TŻ się w romantyka zmienia
|
|
|
|
#2837 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też nie wiem jak cię pocieszyć... ale właśnie to jest to czegoś braku na pewnym etapie... niby w związku wszystko ok się układa i się jest szczęśliwym ale jednak...Cytat:
?A suknia na pewno będzie fajna tylko pochwal się nam zaraz jak wrócisz ![]() Cytat:
Kamea czyżby tż miał pewne wątpliwości jakieś? dziwna rozmowa faktycznie... Ja póki co też nie czuję instynktu macierzyńskiego i chęci posiadania własnych bobo ![]() A za babcie trzymamy kciuki będzie dobrze zobaczysz nie wiem czemu cię to szokuje kochana to się nazywa standard normalność![]() A u mnie dziś tak brzydko a chciałam na spacer się wybrać jakiś ![]() Gajuś ty wywoływałaś z grupona zdjęcia prawda? powiedz mi kochana to musiałaś zanieść im np na płytce te zdjęcia do fotografa? |
||||
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
nie, załadowałam im przez ichniejszą stronę
|
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczęta
![]() Trochę mnie tu nie było, bo na urlopie bawiłam, ale już wróciłam i śpieszę zawiadomić, że z wakacji wróciłam z upragnionym pierścionkiem na palcu ![]() TŻ zrobił mi bardzo miłą niespodziankę i wreszcie zadał TO pytanie, a ja rzecz jasna się zgodziłam ![]() Muszę powiedzieć, że bardzo miło jest być narzeczoną i właściwie nie mogę się już doczekać wszystkiego co związane z organizacją ślubu
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#2840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekamy na relację z przyklęku i oczywiście fotki pierdzionka
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuj
![]() Cytat:
a gdzie relacja i zdjęcie pierścionka ![]() |
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczęta
![]() Powiem tylko, że wszystko odbyło się w romantycznej atmosferze, bo na plaży w momencie zachodu słońca... i nie było tam nikogo oprócz nas, więc atmosfera była doprawdy magiczna A zdjęcie pierścionka dołączę, jak tylko je zrobię
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
His Honey, gratulacje!
|
|
|
|
#2846 |
|
Zadomowienie
|
Honey
|
#2847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi rodzice tez nie mieli koscielnego, a chrzest mam choc po trudach bo podobno jak poszli do ksiedza to sie dowiedzieli, ze wychowuja szatana skoro nie maja slubu koscielnego ![]() Cytat:
bardzo to mile! Podwyzka ci sie nalezy jak nic!Cytat:
chociaz moj sie poprawil. moze jeszcze do swieczek nie dorosł ale czasem jak jakims tekstem walnie to mi sie kolana uginaja ![]() Cytat:
![]() nie no gratuluje oczywiscie!!!!!!!!
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc lachony;*
jlys napewno bedzieesz pieknie wygladac w sukni i fason na taka laseczke,kazdy by pasowal .Aaaaa jaki twoj talolek romantyczny![]() Gaja nie ma to jak byc w pracy docenionym i to juz o ile dobrze pamietam kolejna mama cie chwali,super![]() his honey gratuluje,piekne musialy byc zareczyny na plazy przy zachodzie slonca,marzyly mi sie takie,ale ciezko bylo w grudniu w pl o to A ja sie zawzielam i postanowilam,ze bede sie z tz spotykac na randki park,knajpa itp.,porandkujemy sobie tak do czerwca 2013,of corse pojdziemy razem na chrzciny,wesele i inne imprezy rodzinne :brzydal :.A jak bedzie chcial do mnie przychodzic to niech lata,bo ja dluzej do niego nie bede przychodzic(fakt zanim zaczal tak dlugo pacowac to on ciagle do mnie przychodzil,ja raz na 3 miesiace ),moze to zmienic,to tylko cos baknie zamiast przejsc do konkretow.
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia slusznie! Faceta trzeba krotko trzymac
![]() A no i mialam napisac ciekawe jak tam jlys nie moge sie zdjec doczekac!
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
His honey wielgachne GRATKIIIIIII;d I czekamy z necierpliwoscia na relacje: w szczegolach;D i na pierdzionek;D
ilys, 3mam kciukasy za sukieniuneczke;D no i zazdraszczam romantyka;D Gajka ale masz przygody z Ciką ![]() nie pamietam co jeszcze mialam napisac, ale to oznacza tylko jedno wszystko zostalo juz powiedziane![]() co do mojego pomyslu z bzem hmmm... zobaczymy co z tego wyjdzie,ale raczej jestem nastawiona na nie, bo nikt mi nie da gwarancji, ze na 12 maja bez juz zakwitnie;( ale taka kolorystyka by mi pasowala
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

bo zdarza im się wpaść 

uspokoiłam ją mówiąc, że nie, nie odchodzę, że tylko siostra cioteczna wychodzi za mąż

też nie wiem jak cię pocieszyć... ale właśnie to jest to czegoś braku na pewnym etapie... niby w związku wszystko ok się układa i się jest szczęśliwym ale jednak...

Ku*wa ci księża mnie coraz bardziej wkurzają. Ale jeszcze trochę i będą ludzi prosić żeby do kościoła chodzili bo nie będą mieli z czego żyć